Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

Γριούλες θύματα απατεώνων στο Ηράκλειο και τη Λευκάδα - Ελλάδα

Μέρες πληρωμής… συντάξεων και δώρου Πάσχα είναι και οι επιτήδειοι απατεώνες έχουν
ξαμοληθεί σε όλη την Ελλάδα για να… ξαλαφρώσουν τα γεροντάκια από τα πολλά λεφτά που παίρνουν! Δυο φορές χτύπησαν στο Ηράκλειο και άλλη μια στη Λευκάδα και κατάφεραν να διαφύγουν.

Η 70χρονη γυναίκα, την πόρτα της οποίας στα Δειλινά Ηρακλείου χτύπησε ένας άγνωστος παριστάνοντας τον ασφαλιστή του γαμπρού της, δεν υποψιάστηκε το παραμικρό, ακόμη κι όταν ο δράστης της τον έδωσε στο… τηλέφωνο! Νομίζοντας ότι άκουγε το γαμπρό της, έδωσε πρόθυμα στον απατεώνα τα 200 ευρώ που της ζήτησε για την ασφάλεια αυτοκινήτου κι εκείνος τα πήρε και εξαφανίστηκε.

 * Ένας άλλος άγνωστος επισκέφθηκε μια 85χρονη στο σπίτι της στον Πόρο Ηρακλείου και της ζήτησε να αποπληρώσει τον υπολογιστή που δήθεν είχε αγοράσει η κόρη της, γιατί το κατάστημα σκόπευε να της κάνει μήνυση! Η γριούλα έδωσε τα 150 ευρώ αλλά, όταν επέστρεψε η κόρη της, κατάλαβε ότι την είχαν εξαπατήσει.

* Τους ασφαλιστές παρίσταναν και οι δυο άγνωστοι άνδρες γύρω στα 45 που χτύπησαν την πόρτα μιας ηλικιωμένης στη Λευκάδα και της είπαν ότι τους έστειλε ο γιος της για να τους δώσει 400 ευρώ για να εξοφλήσει την η ασφάλειά του. Και αυτοί, έπεισαν την ηλικιωμένη δίνοντάς της το τηλέφωνο για να μιλήσει με κάποιον που παρίστανε το παιδί της, χωρίς να υποψιαστεί το παραμικρό! Έτσι πείστηκε και έδωσε τα χρήματα στους απατεώνες που έσπευσαν να γίνουν καπνός.






Πρώτο ΘΕΜΑ online : Γριούλες θύματα απατεώνων στο Ηράκλειο και τη Λευκάδα - Ελλάδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου