Παρασκευή 13 Μαρτίου 2015

ΑΡΤΕΜΙΣ - ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ: 2η ΑΝΑΒΟΛΗ

Στην προγραμματισμένη συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Αρτέμιδος δεν συμπληρώθηκε
απαρτία με αποτέλεσμα να αναβληθεί για δεύτερη φορά για την ερχόμενη Δευτέρα, 16-03-2015, στις 18:00 για 3η συνεδρίαση.
Τα θέματα, και ειδικότερα ένα από αυτά, οδηγεί σε συμπεράσματα.



32 σχόλια:

  1. ΝΤΑΞΕΙ ΤΗΝ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΛΟΜΠΑΡΟ.Ο ΚΑΡΑΦΛΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΚΙ ΠΟΣΑ ΑΡΠΑΞΑΝ ΑΡΑΓΕΣ? Η ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΡΑΦΛΑ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΙΕΡΟ ΚΑΙ ΟΣΙΟ ΕΙΝΑΙ ΘΕΤΙΚΗ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΛΕΩ.ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΞΕΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΕΝΑΙ ΓΛΥΚΑ,ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ΠΑΡΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ.ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ ΦΟΒΟΥΣ ΔΙΑΛΕΞΕ Ο ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΚΑΙ ΛΕΦΤΑ.ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ,ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ΟΜΩΣ ΟΧΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. η κλειδαροτρυπα...13 Μαρτίου 2015 στις 3:39 μ.μ.

    Απο τις διωκτικες αρχες φιλε ομως στο τελος δε θα γλιτωσει σιγουρα κανεις....
    Γι αυτο επειδη μαλλον γνωριζεις και αμολας αδεια ....κρατα και ομπρελλα γιατι θα βρεχεις....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οσο ειναι καιρος ο ΑΒΕΡΕΛ πρεπει να καθαρισει τα της παραλιας....
    Παντως συντομα τον βλεπω για προεδρο της ΚΟΛΟΠΕΤΙΝΙΤΣΑΣ με την αυλη που τον πλαισιωνει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΙΓΑ ΤΙΣ ΔΙΩΚΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ.ΤΟ ΞΕΝΥΧΤΑΔΙΚΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΛΑΧΟΔΗΜΑΡΧΟ.ΑΜΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Ο ΒΛΑΧΟΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΝ ΘΗΤΕΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΕΜΑΣ,ΑΡΠΑΧΤΗ ΠΟΛΥ ΓΕΡΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ.Η ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΒΛΑΧΟΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΑΔΕΙΑ ΣΤΟ ΣΚΥΛΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΠΙΕΖΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΝΑΙ ΣΤΟ ΚΟΛΟΜΠΑΡΟ.ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ Ο ΒΛΑΧΟΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΡΒΥΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΑΦΛΑ ΚΑΙ ΚΛΟΥΒΙΟ ΑΒΓΟ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΑΦΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μη βιάζεστε ξερολες...ΤΟ ΟΡΘΙΟ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΤΟΥ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ όλοι τους ΘΕΛΟΥΝ βρεγμένο ΚΟΠΑΝΟ ΑΠΟ ΔΗΜΟΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ.
    Και απ ότι φαίνεται ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΗ ΚΟΝΤΡΑ στα ΑΚΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΟ ΑΛΑΔΩΤΟ ΓΡΑΝΑΖΙ ΤΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ13 Μαρτίου 2015 στις 10:50 μ.μ.

    ΚΑΛΑ ΡΕ ΨΙΤΤΑΚΟΙ ΤΙ ΦΤΕΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΜΟΥΦΑ ΕΙΣΗΓΗΣΕΙΣ.....ΣΑ ΔΕ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΛΙΓΟ.
    ΝΑ ΜΥΡΙΣΟΥΝ ΤΑ ΝΥΧΙΑ ΤΟΥΣ ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ;
    Αυτος που υπογραφει δε ξερει τι υπογραφει;
    Αει σιχτιρ απο δω που ριχνετε και ευθυνες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μηπως για ολη αυτη την κατασταση αποκλειστικη ειναι η ευθυνη του προεδρου. Ο καθενας λεει εδω την θεωρεια του και βγαζει αλλος το δικιο του και οι συνηθεις υποπτοι την χολη τους. Εσεις οι παντογνωστες ξερετε τελικα ποιοι ηρθαν? Για να σας δω το blog γνωριζει? Το οτι αναβληθηκε το συμβουλιο ειναι γνωστο θελουμε το παραπανω και φυσικα οχι τις υστεριες κσποιων που δεν ξερουν τι χολη να βγαλουν εδω μεσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΟΡΕΩ ΠΡΩΕΔΡΟ ΦΙΤΕΨΑΝ ΣΤΗΝ ΑΡΤΕΜΗΔΑ.ΣΥΓΝΟΜΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΘΟΓΡΑΦΗΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΑΠΩ ΤΟ ΕΝΑ ΜΑΓΑΖΙ ΒΓΕΝΗ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΜΠΑΙΝΗ .ΤΟ ΚΩΝΕ ΤΟΥ ΙΝΕ ΜΕΓΑΛΟ ΤΙ ΦΤΕΕΙ Ο ΑΝΘΡΟΠΟΣ@@

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΜΑΡΙΤΣΑΜ.Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΑΝ ΤΟ ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΟ ΒΛΑΧΟΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΑΛΛΗΛΙΣΚΟ ΔΕΞΙ ΧΕΡΙ ΚΑΘΕ ΒΛΑΧΟΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΘΕΙ ΑΔΕΙΑ ΕΝΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΛΑΔΙΚΑ?
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΤΖΑΜΠΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΠΟΙΟΙ ΠΗΓΑΝΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΗΣΑΝΕ,ΝΑ ΕΡΧΕΣΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΑΠΟΥΣΙΕΣ..ΨΑΧΝΕΙΣ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΣΟΥ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑ ΠΡΟΔΟΤΗ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΥΟ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΗ ΣΟΥ ΦΟΒΑΣΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αφου τους τα ακουμπανε οι μαφιοζοι μπαροβιοι γιατι να μη τα παιρνουνε ρεεεεε μ@π@.
    Και συ αν ησουν δημαρχος δε θα στα ακουμπαγαν;
    Και μη μου πεις τωρα οτι θα εκανες τη παρθενα και δεν θα τα τσεπωνες;
    Πρωτα πας στο γαιδαρο του χωριου τα ακουμπας
    και μετα πηγαινεις στον υπαλληλο και ζητας οτι θες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΕΛΕΙΨΕΙ ΔΗΜΟΤΩΝ ΘΙΓΟΜΕΝΩΝ ΠΕΡΙΟΙΚΩΝ ΟΙ ΜΟΥΧΛΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΑΦΟΥ ΤΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΥΠΑΙΘΡΙΕΣ ΑΔΕΙΕΣ ΓΙΑ ΚΕΝΤΡΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ ΤΩΝ 150ddell.ΘΑ ΡΘΕΙ ΚΑΙΡΟΣ ΠΟΥ ΟΙ ΑΦΕΛΕΙΣ ΘΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΤΙΣ ΒΡΕΓΜΕΝΕΣ ΣΑΝΙΔΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΠΟΙΟΝ ΠΑΡΕΙ Ο ΧΑΡΟΣ...
    ΑΚΟΥΤΕ ΜΟΥΧΛΕΣ ΜΙΖΑΔΟΡΟΙ???????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΜΟΝΟ Ο ΒΛΑΧΟΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ.ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΠΩΣ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΟΧΙ ΑΦΟΥ Η ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΒΛΑΧΟΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΙΝΑΙ ΘΕΤΙΚΗ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΕΧΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΔΕΙΑ?ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ ΟΥΤΕ ΤΙΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ,ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΔΙΑΤΑΓΗ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑΤΟΣ.ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ Ο ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΨΩΜΙΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΟΛΑ ΤΑ ΓΛΕΝΤΙΑ Ο ΒΛΑΧΟΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΣΚΕΡΙ ΤΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΛΟΜΠΑΡΟ ΔΕΝ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ?Ο ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΜΕΣΑ-ΕΞΩ ΘΑ ΤΟΥ ΚΟΨΟΥΝ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ?ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ Ο ΑΣΤΥΝΟΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ Ο ΒΛΑΧΟΔΗΜΑΡΧΟΣ Ο ΨΕΥΤΗΣ.ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΠΕΝΤΕ ΜΑΥΡΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Η ΚΟΚΚΙΝΟΣΚΟΥΦΙΤΣΑ14 Μαρτίου 2015 στις 11:06 μ.μ.

    Δεν μας αιτιολογεις ομως τι φταιει αυτος που υπογραφει την εισηγηση οταν πεφτει θυμα παραπλανησης απο αυτον που την εκδιδει.Το θέμα ειναι πως τον εξουσιοδοτει για να το κανει αυτο αφου εχει δειξει δειγματα γραφεις τετοια οπως αναφερεις και δεν του αλλαζει ποστο.Αυτο αξιζει διερευνησης.
    Το αν πουλαει ψωμια η δουλεια δεν ειναι ντροπη αν με τη προυποθεση τα λεφτα να βγαινουν τιμια.
    Σου θυμιζω οτι ο θυμοσοφος λαος λεει:
    Μια του κλεφτη δυο του κλεφτη τρεις.......!....!..!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Σε καποιον εμαθα που δεν τους τα ακουμπαει του την ειχαν στημμενη τα λαμογια.
    ΜΕ ΤΗ ΤΡΙΤΗ ΜΥΝΗΣΗ του εκλεισαν την ιδια μερα το μαγαζι τα λαμογια και η αστυνομια και ο δημος μαζι του το σφραγισαν.
    Αντε βγαλε ακρη τωρα να αποδειξεις τις π@υστι@ς τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΤΑ ΨΩΜΙΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΝΟΜΗ ΩΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ,ΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΩΡΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΤΕ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ.ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΟΣΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. THN ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΠΑΝΕ ΕΤΟΙΜΗ ΤΟΥ ΒΛΑΧΟΔΗΜΑΡΧΟΥ,ΑΛΛΑ Ο ΒΛΑΧΟΔΗΜΑΡΧΟΣ ΞΕΡΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΕΤΣΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΡΕΠΕΙ.ΑΛΛΑ ΝΑ ΘΕΩΡΗΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ Ο ΒΛΑΧΟΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΣ ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΠΗΓΑΝΕ ΤΗΝ ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΚΑΥΤΗ ΠΑΤΑΤΑ ΓΙΑ ΚΟΛΑΔΙΚΟ ΣΤΗΝ ΛΟΥΤΣΑ ΚΑΙ ΕΙΔΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ,ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΕ,ΔΕΝ ΕΜΑΘΕ?ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν συνεχισει την οδο του μασελα θα τον φαει η μαρμαγκα λιαν συντομως....

      Διαγραφή
  18. Γιατι τι επαθε ο μασελας τιποτα.Εφαγε εφαγε ειναι στο δ.σ. αυτο θα κανει και ο μητσαρας θα φαει θα φαει και οταν περασουν τα πεντε χρονια θα βγαλουμε αλλο λαμογιο να φαει και εκεινο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι στην σειρά τα αρπαχτικά με τους κολαούζους τους περιμένουν.........!!

      Διαγραφή
  19. ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΑΝ ΛΕΝΕ ΟΤΙ Ο ΚΑΡΑΦΛΑΣ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΟ ΚΟΛΟΜΠΑΡΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΔΕΙΑ ΜΕ ΟΤΙ ΚΟΜΠΙΝΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ.ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΔΕΙΑ ΤΟ ΚΟΛΟΜΠΑΡΟ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΑΡΑΦΛΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΟΧΙ Ο ΙΔΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΓΙΑ ΤΙΣ μουφα ΑΔΕΙΕΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ....
    ΕΤΣΙ ΣΤΗ ΚΑΚΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ Σ'ΑΥΤΟΥΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ....
    Γνωριζει πολυ καλα οτι αυτος δεν φερει την ευθυνη της εγκρισης....
    ΑΛΛΟΣ Γ@ΜΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΗ ΝΥΦΗ....
    Και αλλος μενει με το μουντζουρη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ο ΚΑΚΟΣ ΧΑΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΟ.ΦΟΒΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΔΩΣΑΝ ΑΔΕΙΑ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ΚΟΛΟΜΠΑΡΟ.Η ΚΑΜΠΟΡΑ ΒΑΤΡΑΧΙΝΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕΛΟΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΑΥΤΗ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΠΑΡΟΥΣΑ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΟ ΛΕΕΙ ΕΙΠΕ Ο ΑΛΛΟΣ ΚΑΜΠΟΥΡΗΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΜΑΘΟΥΜΕ.Ο ΔΙΑΝΟΜΕΑΣ ΨΩΜΙΟΥ Ο ΑΝΤΆΥΤΟΥ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΣΕ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΝΑΣ ΚΑΚΟΣ ΧΑΜΟΣ ΑΥΡΙΟ ΑΛΛΟΣ ΧΑΜΟΣ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. O αλλος σουβλατσησ του κομματος πηρε αδεια`? Ξερουμε ποιος ψηφισε ΝΑΙ ποιος ΟΧΙ? για το ξενυχταδικο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Με τοοοοοοοοοοσες μυνησεις για υχορυπανση ειναι δυνατον να του χορηγουσαν αδεια μουσικης.
    Αυτο θα ηταν εν δυναμει αυτοφωρη διαδικασια αν καποιοι θιγομενοι αυπνοι υπεβαλλαν μυνηση εναντιον του προεδρου που απο πληροφοριες ηταν ο μονος που ψηφισε θετικα....
    Κεντρο διασκεδασης με μουσικη στον υπαιθριο χωρο....μπαινει σιγουρα στο βιβλιο γκινες παγκοσμια πρωτια για την Αρτεμιδα και τα λαμογια της....χαχαχαχαχαχαχαχεχεχεχεχεχχχχχ!!!!!!!
    Θα γελουσε και το παρδαλο κατσικι.....Οχι το ορθιο με τα δυο ποδια....το αλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. XAXA O ΒΛΑΧΟΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΚΑΝΕ ΟΜΩΣ ΘΕΤΙΚΗ ΕΙΣΗΓΗΣΗ.ΤΟΝ ΒΛΑΧΟΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΝΑ ΠΛΑΚΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΑΛΛΗΛΑΚΟ ΑΡΧΗΓΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑ ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΥΘΕΙ.ΜΟΝΟ Ο ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ Ο ΒΛΑΧΟΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΧΕΙ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΑΝ ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΥΦΤΟ.ΑΛΛΑ Ο ΒΛΑΧΟΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΑΔΕΙΑ ΣΤΟ ΚΟΛΟΜΠΑΡΟ ΗΔΗ ΕΧΕΙ 3-4 ΑΔΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΦΥΣΙΚΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΜΙΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΠΟΤΕ ΠΑΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟ ΕΧΕΙ ΑΔΕΙΑ ΘΟΡΥΒΟΥ.ΕΜΕΙΣ ΚΛΑΙΜΕ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ Ο ΕΝΑΣ ΜΑΡΚΟΥ Ο ΛΗΣΤΗΣ ΚΑΙ ΗΡΘΕ Ο ΤΕΜΠΕΛΗΣ ΜΑΡΚΟΥ Ο ΑΡΧΙΛΗΣΤΗΣ ΠΟΥ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΔΕΝ ΞΕΡΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ο ΧΑΧΑΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΥΘΟΡΜΗΤΑ ΓΕΛΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΑΚΡΥΑ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΟΤΙ ΚΛΑΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΝΕΥΡΙΑΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΕΠΙΑΣΕ ΤΟΣΟ ΚΟΡΟΙΔΟ ΕΝΑΣ ΤΕΜΠΕΛΗΣ ΒΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΠΑΜΠΛΟΥΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΚΟΛΟΜΠΑΡΑ ΘΑ ΧΑΛΑΝΕ ΚΑΘΕ ΑΙΣΘΗΜΑ ΔΙΚΙΟΥ.ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΟΥΒΛΑΤΖΗ Δ.Σ.ΕΔΩΣΑΝ ΑΔΕΙΑ ΝΤΑΠΑ ΝΤΟΥΠΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΚΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΠΑΠΑΣ
    ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΑΔΑ ΣΟΥ ΘΑ ΠΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΑΜΑ ΕΙΣΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ,ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ,ΜΕ ΜΙΑ ΘΗΤΕΙΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥΓΚΙ ΓΙΑ 100ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΗΣ ΣΠΑΤΑΛΗΣ ΖΩΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΟΣ ΣΠΑΤΑΝΑΙΟΣ18 Μαρτίου 2015 στις 8:41 μ.μ.

    ΣΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΜΑΣ ΣΧΗΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΤΕΧΝΗΤΗ ΛΙΜΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΑΜΙΟ ΧΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΣΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΡΦΩΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΑΦΟΥ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ο ΑΘΛΙΟΣ ΒΛΑΧΟΔΗΜΑΡΧΟΣ ΗΡΘΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟ Τ.Σ. ΝΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΕΙ ΑΠΕΙΛΗΣΕΙ ΤΟ Τ.Σ ΟΤΙ ΑΜΑ ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΞΕΝΥΧΤΑΔΙΚΑ ΑΔΕΙΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΣΟΔΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ ΕΝΩ Ο ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΤΩΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΟΣΗ ΘΡΑΣΥΤΗΤΑ Ο ΒΛΑΧΟΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΑΜΟΓΙΟ.ΟΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΑΦΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕ ΤΟ Τ.Σ. ΑΝΤΙΠΟΛΗΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΑΚΡΟΑΤΕΣ ΜΑΣ ΕΔΙΩΞΑΝ,ΓΙΑΤΙ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΝ ΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΑ,ΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΘΕΜΙΤΟ,ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΦΥΓΑ ΣΑΝ ΠΡΟΒΑΤΑΚΙ ΠΗΓΑ ΚΑΠΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΛΗ ΑΚΟΥΣΤΙΚΗ ΤΙ ΛΕΝΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ.Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΜΑΡΚΟΥ ΤΟΝ ΤΣΑΚΙΣΕ ΤΟΝ ΒΛΑΧΟΔΗΜΑΡΧΟ,ΤΟ ΚΟΛΑΔΙΚΟ ΕΧΕΙ 4ΑΔΕΙΕΣ,ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΑ ΞΕΝΥΧΤΑΔΙΚΟ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΣΑΝ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ,ΕΚΕΙ ΕΙΠΕ Ο ΒΛΑΧΟΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟ ΟΤΙ Η ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΓΕΜΙΣΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΝ ΑΔΕΙΕΣ ΤΑ ΚΟΛΟΜΠΑΡΑ.ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΟ Τ.Σ. ΑΛΛΑ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟΣ ΕΧΕΙ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΩΡΑ Ο ΒΛΑΧΟΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ ΚΑΙ Ο ΔΙΑΝΟΜΕΑΣ ΨΩΜΙΟΥ,ΤΙ ΘΑ ΠΡΑΞΕΙ ΑΓΝΩΣΤΟ.ΤΙΣ ΑΔΕΙΕΣ ΟΛΕΣ ΘΑ ΤΙΣ ΔΩΣΕΙ Ο ΒΛΑΧΟΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΠΟΣΟ ΠΑΜΠΟΥΛΟΥΤΟΣ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΚΑΙ Η ΛΟΥΤΣΑ ΑΛΛΑ ΠΕΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΒΟΥΡΚΟ,ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΦΥΛΑΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου