Τετάρτη 25 Μαρτίου 2015

ΜΑΡΑΘΩΝ - Τα καλά και τα κακά νέα της ημέρας (25 Μαρτίου 2015)

Τα καλά και τα κακά νέα της ημέρας (25 Μαρτίου 2015)
Τα καλά
1. Το Μπαζάρ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του ιστορικού 1ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Μάκρης (από όπου
και οι φωτογραφίες) που γίνεται στο Πολιτιστικό Κέντρο «Βασίλης Ρώτας» στην πλατεία της Νέας Μάκρης και αξίζει να το επισκεφθείτε μια και τα χρήματα που θα μαζευτούν από τα πολύ ωραία εκθέματα θα διατεθούν τόσο για τις ανάγκες του σχολείου -δηλαδή, των παιδιών μας- όσο και για φιλανθρωπικό σκοπό! Μπράβο σε όλους!

2. Η πολυπληθής συμμετοχή της μαθητικής κοινότητας και η στενοχώρια των μαθητών που δεν μπόρεσαν να παρελάσουν μπροστά στους δικούς τους! Πολλά μπράβο στους εκπαιδευτικούς


Τα κακά
1. Η νέα απουσία του δημάρχου Μαραθώνα κ. Ηλία Ψηνάκη από τις εορταστικές εκδηλώσεις για την επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821 στον δήμο Μαραθώνα.
Είναι η τέταρτη συνεχόμενη απουσία του κ. Ψηνάκη από τότε που ανέλαβε τα καθήκοντά του, μετά την 28η Οκτωβρίου (2014), τις εορτές των Χριστουγέννων, Πρωτοχρονιάς και Φώτων και την Καθαρή Δευτέρα!

2. Η ισχνή παρουσία των αιρετών του δήμου Μαραθώνα από τις εκδηλώσεις στη Νέα Μάκρη. Εμείς είδαμε μόνο τους κ.κ. Αιμίλιο Ρείσογλου, Γιάννης Ζαγάρη, Αδάμ Μεγαγιάννη, Βίκυ Σταυρακοπούλου-Κατσαρού, Κώστα Τσίρκα, Πόπη Πατεράκη και Στέργιο Τσίρκα.
Οι υπόλοιποι προτίμησαν ή την ζεστασιά του σπιτιού τους ή να συνοδέψουν τον κ. Ψηνάκη στην Θεσσαλονίκη!

3. «Μια βροχή θα μας σώσει» λέει το τραγούδι του Κώστα Τουρνά. Κυριολεκτικά έτσι έγινε στη Νέα Μάκρη που η αναβολή της παρέλασης λόγω βροχής έκρυψε την... γύμνια της δημοτικής αρχής, που για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια δεν ασπρίστηκαν τα πεζοδρόμια!

4, Το σημαντικότερο κακό νέο όμως, είναι η κλοπή που έγινε τις πρώτες πρωινές ώρες, όπου άγνωστοι(;;;) μπήκαν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Μαραθώνα που βρίσκεται στο Πολιτιστικό και Αθλητικό Πάρκο της Νέας Μάκρης και τα σήκωσαν όλα!
Θα φιλοτιμηθεί επιτέλους κάποιος πολιτικός προϊστάμενος να παραιτηθεί κάποια στιγμή; (Για επιχειρήσει κάποιος να κλέψει χρειάζεται θάρρος και ικανότητα. Για να κλαπεί όμως κάποιοι άλλοι θα πρέπει να είναι ανίκανοι να το φυλάξουν! Πόσο μάλλον όταν αυτό έχει συμβεί πολλές φορές μέχρι σήμερα, το επτάμηνο που διοικεί ο κ. Ηλίας Ψηνάκης και η παρέα του...).

Ο ΔΗΜΟΤΗΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου