Δευτέρα 21 Ιουλίου 2014

Δήμος Σπάτων Αρτέμιδος - Δ.Σ. 21-07-2014 - ΟΡΘΉ ΕΠΑΝΆΛΗΨΗ

ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ
ΑΡ.ΠΡΟΣΚΛ. 13/2014
ΑΡΙΘ. ΠΡΩΤ. .…25813…/16-07-2014

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
ΠΡΟΣ κ. ΔΗΜΑΡΧΟ & κ.κ. ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ
Σας καλούμε να προσέλθετε σε Τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σπάτων – Αρτέμιδος, που θα γίνει στις 21 Ιουλίου 2014, ημέρα Δευτέρα και ώρα 08:30 μ.μ., για συζήτηση επί των κατωτέρω θεμάτων της ημερήσιας διάταξης:
  1. Λήψη απόφασης περί ανάκλησης της υπ’αριθμ.12/2009 άδειας ίδρυσης & λειτουργίας καταστήματος (είδος) καφετέριας - εστιατόριο της εταιρείας «ΤΣΟΛΙΑΣ ΠΑΡΑΣΧΟΣ & ΣΙΑ ΕΕ» με την διακριτική επωνυμία “RIVIERA”.
  2. Λήψη απόφασης περί ανάκληση της υπ’αριθμ.27/2010 άδειας ίδρυσης & λειτουργίας καταστή-ματος (είδος) Αναψυκτηρίου χωρίς παρασκευαστήριο - καφετέριας - open bar - της εταιρείας «ΤΣΟΛΙΑΣ ΠΑΡΑΣΧΟΣ & ΣΙΑ ΕΕ» με την διακριτική επωνυμία “WET PLUS”.
  3. Λήψη απόφασης περί οριστικής ανάκληση της υπ΄αριθμ.16/2008 άδειας ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος Καφενείο ιδιοκτησίας του κ. Σωτηρόπουλου Βασιλείου επί της Λεωφ. Βραυρώνος αρ.15 στην Δημοτική Ενότητα Αρτέμιδος.
  4. Λήψη απόφασης περί οριστικής ανάκλησης της υπ΄αριθμ.27/2009 άδειας ίδρυσης & λειτουργίας Κ.Υ.Ε της εταιρείας «Ν. & Δ. Θεοφιλόπουλος – Κ. Βαλασίδης Ο.Ε.».
  5. Λήψη απόφασης περί έγκρισης λόγω του ύψους της αποζημίωσης για την ιδιοκτησία με κ.α.κ.0101033 των Αθανασίου, Μαρίας & Αικατερίνης Πρίφτη στο Επιχειρηματικό Πάρκο «Γυαλού – Αγ. Δημήτριος – Πύργος» (αρ.απόφ.Ο.Ε.350/2014).
  6. Λήψη απόφασης για τον καθορισμό του ύψους της αμοιβής του Δικηγόρου Δρ. Απόστολου Παπακωνσταντίνου βασικό έταιρο και νόμιμο εκπρόσωπο της Δικηγορικής Εταιρείας με την επωνυμία «Απ. Παπακωνσταντίνου και Συνεργάτες», προκειμένου να γνωμοδοτήσει για τον εξωδικαστικό συμψηφισμό για την ιδιοκτησία της «ΑΛΤΕ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ», στο Επιχειρηματικό Πάρκο «Πέτρα – Γυαλού – Βούλια – Προκαλήσι» (αρ.απόφ.Ο.Ε.356/2014).
  7. Λήψη απόφασης για τον καθορισμό του ύψους της αμοιβής του Δικηγόρου κ. Στεφάνου Χρήστο με Α.Μ.15935 Δ.Σ.Α προκειμένου να προβεί σχετικά με την υπ΄αριθμ.πρωτ.1500/0052/20-5-2014 απόφαση Δημοσιονομικής Διόρθωσης του Υπουργείου Οικονομικών, το υπ΄αριθμ.πρωτ.1504/0052/20-5-2014 έγγραφο για την υπόθεση της πράξης «ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΜΙΑΝΤΟΣΩΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΣΠΑΤΩΝ» με κωδικό ΟΠΣ «365758», στην υποβολή προσφυγών στις διοικητικές αρχές και για την άσκηση περαιτέρω ενδίκων βοηθημάτων και ενδίκων μέσων (π.χ. έφεση, αίτηση αναστολής κ.λ.π.) καθώς επίσης να παρασταθεί και να εκπροσωπήσει τον Δήμο για την ανωτέρω υπόθεση, οποτεδήποτε ορισθούν ημερομηνίες συζητήσεων καθώς και σε κάθε μετ’ αναβολή ή ματαίωση και να χειριστεί εν γένει την υπόθεση προβαίνοντας σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την προάσπιση των συμφερόντων του Δήμου (αρ.απόφ.Ο.Ε.374/2014).
  8. Λήψη απόφασης περί έγκρισης έκδοσης νέων παραχωρητηρίων παλαιών οικογενειακών τάφων (αρ.απόφ.Ο.Ε.326/2013).
  9. Λήψη απόφασης ορθής επανάληψης της υπ΄αριθμ.197/2014 απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου περί συμμετοχής του Δήμου Σπάτων - Αρτέμιδος στη με Α.Π. 1551-02/07/2014 πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την υλοποίηση πράξεων στο πλαίσιο της δράσης «Εναρμόνιση Οικογενειακής και επαγγελματικής Ζωής» για φορείς/δομές & ωφελούμενες μητέρες, της Ελληνικής Εταιρείας Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκηση.
  10. Λήψη απόφασης για καταβολή Π.Ε.Π (Πράξη Επιβολής Προστίμου) στο Β΄ Ταμείο Ι.Κ.Α.
  11. Λήψη απόφασης περί έγκρισης δαπάνης για την Προμήθεια Τροφίμων για Παιδικούς Σταθμούς -Κ.Α.Π.Η (Ειδών Παντοπωλείου - Άρτου - Ιχθυοπωλείου - Οπωροπωλείου - Κρεοπωλείου κ.λ.π) του Δήμου Σπάτων - Αρτέμιδος.
  12. Λήψη απόφασης περί προμήθειας καυσίμων κίνησης – θέρμανσης του Δήμου και των Ν.Π.Δ.Δ. αυτού έτους 2014.
  13. Λήψη απόφασης περί διαγραφής οφειλών ύδρευσης από Χρηματικούς Κατάλογους, λόγω του ότι έχουν καταχωρηθεί λάθος ποσά και επαναβεβαίωση των πραγματικών οφειλών στους ίδιους υπόχρεους.
  14. Λήψη απόφασης για διαγραφή των προσαυξήσεων των τελών ύδρευσης που αφορούν τις περιόδους Α', Β' & Γ' τετραμήνων 2012.
  15. Λήψη απόφασης περί διαγραφής και επαναβεβαίωσης οφειλής από τέλη παράτασης έτους 2011.
  16. Λήψη απόφασης περί διαγραφής οφειλών από τον χρηματικό κατάλογο από τέλη παρατάσεως έτους 2011 και τέλη καθαριότητας και συντήρησης νεκροταφείου Αρτέμιδος λόγω λάθους οφειλέτη (αρ.καταλόγων604/27-8-2012 & 124/7-2-2013).
  17. Λήψη απόφασης περί διαγραφής χρηματικών ποσών από χρηματικούς καταλόγους κοιμητηρίου.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ. ΓΚΙΚΑΣ

17 σχόλια:

  1. κ.Δήμαρχε, καταγγέλλω το γεγονός της χρήσης μίας γραμμής διέλευσης των αεροπλάνων πάνω από τους οικισμούς 200μ.κάτω από την Αγ.Κυριακή.Επαναφέρετε ΟΛΕΣ τις γραμμές διέλυσης ισόρροπα, γιατί δημότες είμαστε κι εμείς και σας ψηφίσαμε. Διαφορετικά ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΩΝ ΟΙΚΙΣΜΩΝ ΑΥΤΩΝ ΝΑ ΠΡΟΣΦΥΓΟΥΜΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΤΑΝΕ ΤΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ 24 ΩΡΕΣ ΤΟ 24 ΑΝΑ ΤΡΙΑΝΤΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΑΣ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ.ΚΑΤΑΡΓΗΣΑΤΕ ΤΗ ΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΤΗΣ ΛΟΥΤΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΑΤΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΜΑΣ. ΜΑΖΕΥΟΥΜΕ ΗΔΗ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΜΕΣΑ ΘΑ ΠΡΟΣΦΥΓΟΥΜΕ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕΝ ΠΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ,ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΑΡΑΠΕΡΑ.Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ,ΘΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΤΟΥ,ΘΑ ΠΑΕΙ ΓΑΜΗΛΙΟ ΤΑΞΙΔΙ,ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ,ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ,ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΚΑΝΕ ΑΙΤΗΣΗ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ,ΤΟΝ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟ,ΣΤΗΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ,ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ 200ΑΡΙΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ,ΕΦΤΑΣΕ Η ΑΝΟΙΞΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΡΙΧΝΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΠΤΗΣΗ.ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑΤΙΚΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 1Ο ΧΡΟΝΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΣ ΠΟΥ ΘΙΓΕΤΕ.ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΧΑΜΗΛΕΣ ΠΤΗΣΕΙΣ, ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΔΙΑΔΡΟΜΟΥ, ΜΗ ΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΥΣ, ΕΦΟΣΟΝ ΑΥΤΟ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΔΙΕΡΧΕΤΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΙΚΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΑΝΕΦΕΡΑ, ΕΝΩ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙΙ ΗΔΗ ΛΙΓΑ ΜΙΛΙΑ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΥΣΤΟ.ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΠΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΑΕΡΟΔΙΑΔΡΟΜΟΥ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΣ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ.

      Διαγραφή
  4. ΤΟ ΒΡΙΣΙΜΟ ΣΑΣ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΑΣ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ;ΒΑΛΕ ΟΜΩΣ ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ.ΕΥΧΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΑΡΑΠΕΡΑ,ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΤΗΣ ΛΟΥΤΣΑΣ.ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΑΔΕΡΦΗ ΚΑΙ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ..

      Διαγραφή
    2. Μανια με τα δικαστηρια που εχετε καποιοι,αλλα μολις ακουτε ποσο κοστιζει η Δικαιοσυνη,εξαφανιζεστε σαν τον ΣΗΦΗ...

      Διαγραφή
  5. ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ,ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ,ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΗ ΛΟΓΩ ΘΕΡΙΝΩΝ ΔΙΑΚΟΠΩΝ,ΜΕΤΑ ΕΙΝΑΙ 28ΟΚΤΩΜΒΡΙΟΥ,ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ,ΠΑΣΧΑ,ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ,ΟΥΤΕ ΣΕ 15ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτα ειναι τα ΛΟΥΔΟΒΙΚΕΙΑ ΤΕΛΕΙΩΜΑΤΑ ......
    ΠΑΛΙ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΕΣΑΣ ......ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ.....ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ. Εσεις θα αναμενετε τον ΗΡΑΚΛΗ ΔΗΜΗΤΡΗ να καθαρισει μονος του τα ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΘΕΝΤΑ.....ΤΡΙΕΤΕΙΣ αδειες ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ με δε δωδεκαετη συμβαση οικονομικες διευθετησεις και ποιος ξερει τι αλλο θα του κληρονομησουν......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο ΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ,ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΗΝ ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΟΥΣΑ,ΑΛΛΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ.ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΤΟ ΨΗΦΙΣΕ Ο ΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ,ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ,ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ.Ο ΔΗΜΑΤΡΑΚΗΣ ΕΧΕΙ ΒΑΡΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ,ΟΠΩΣ Ο ΛΟΥΔΟΒΙΚΟΣ.ΦΥΣΙΚΑ ΣΑΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ,ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ,ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΟΥ.ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ,ΠΟΛΛΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ,ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ ΑΞΙΟ ΝΑ ΚΟΥΝΗΘΕΙ,ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΚΡΥΦΤΟΥΛΙ ΑΚΟΜΑ.ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ.ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΛΕΓΧΟ,ΑΛΛΑ ΤΙ ΕΛΕΓΧΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΥ ΤΟ 90% ΤΟ ΕΧΕΙ ΨΗΦΙΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ.ΜΠΟΡΕΙ ΟΜΩΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ,ΑΥΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΠΛΟΥΣΙΟΣ ΔΛΔ.,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΥΡΑΣ ΑΥΤΟΣ.ΜΟΝΟ ΟΙ ΠΟΥΛΑΚΗΣ,ΓΚΙΝΟΣΑΤΗΣ,ΜΑΡΚΟΙ,ΚΛΠ.,ΞΕΡΑΝΕ ΤΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ,ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΝΑ ΑΡΝΗΘΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΤΩΝ ΠΑΛΙΩΝ,ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΕΙ Ο ΡΑΚΙΝΤΖΗΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΝΕ.ΑΛΛΑ ΤΟ ΡΙΣΚΑΡΕΙ ΠΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΨΗΦΙΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τέλος, να απευθυνθώ στην κα.Ραφτοπούλου λέγοντάς της ότι θα έρθουμε αντιμέτωποι και με τη θέση και διεκδίκηση από μέρους της περί αποκλειστικής λειτουργίας του δυτικού διαδρόμου.Κα Ραφτοπούλου, δεν μπορείτε να πρεσβεύετε θέσεις που αφενός αντίκεινται στη νομοθεσία της πολιτικής αεροπορίας, αφετέρου υπονομεύουν την υγεία και τη ζωή των χιλιάδων κατοίκων της περιοχής,εκ των οποίων πάρα πολλοί σαφέστατα σας τίμησαν με την ψήφο τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Για τα δυο πρώτα θέματα (ριβιερα, μακαμπο), τι έγινε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΣΑΝ ΤΙ ΝΑ ΕΓΙΝΕ.Ο ΜΟΥΓΚΟΣ ΠΑΝΤΡΕΥΕΤΑΙ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΤΟΥ.ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ,ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΒΡΗ ΠΙΑ,ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΧΙΕΣ ΟΙ ΜΥΓΕΣ.ΣΑΝ ΤΙ ΘΑ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ.ΟΤΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ,ΚΑΛΟ ΟΚΤΩΒΡΗ ΚΑΙ ΘΑΑΑ ΔΟΥΜΕ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ,ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΕΣΑ,ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΧΡΟΝΙΑ.ΚΑΛΑ ΕΣΥ ΔΕΝ ΖΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΖΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Για 1) Riviera & 3) Silivani ψηφίστηκε να ανακληθεί οριστικά η άδεια τους. Για το 2) Wet Plus έτσι κι αλλιώς έχει αλλάξει επωνυμία και ΑΦΜ και λειτουργεί με νέα άδεια. Για το 4) Macambo ψηφίστηκε να συνεχίσει κανονικά. Σημειώνω ότι κάποιοι (τέως του Χ.Μ.) νέοι Δημ. Σύμβουλοι του Δημ. Μάρκου ψήφισαν αντίθετα από αυτόν. Τυχαίο;;; Θα δείξει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Γουσταρω μαγκιες.Οι αδειες μπορει να ψηφησαν να ανακληθουν,αλλα ποιος και ποτε θα εφαρμοσει το ψηφησιμα;Ο λουδοβικοσ αποκλειεται,αρα παμε σεπτεμβριο,νεα αρχη και αλλα τεοια,οκτωμβριο,και θα δουμε αν θα γινει κατι.αρα εχειδικιο ο 11.33 στην τιβι γινονται μονο αυτα,που δεκα εικοσι ετων γεγονοτα και πραξεις,τα δειχνει συμπυκνωμενα σε ενα επεισοδιο.
    ΥΠΟΜΟΝΗ,ΚΑΝΤΕ ΥΠΟΜΟΝΗ,ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΟΣ ΙΟΥΛΙΟΥ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τα εξαθλιωμένα Μεσόγεια βορά στις ορέξεις των πειναλεόντων Ευρωπαίων που με 20 Ευρώ σε πτήσεις charter έρχονται σωρηδόν αεροπορικώς κι εμείς τρώμε τους καρκίνους και τον εκκωφαντικό θόρυβό τους.Αεροδρόμιο που δεν τηρεί ούτε τους στοιχειώδεις κανονισμούς των νυχτερινών πτήσεων, που πετάνε όσο πιο χαμηλά μπορούν, που στέλνουν τα αεροπορικά εμιράτα και σείεται ο τόπος 3 η ώρα το μεσημέρι.Και δε μιλάει κανείς ιθύνων.Η Ραφήνα φέτος ζει στιγμές Λωρίδας της Γάζας.Αλλά μάλλον θα τους ψεκάζουν τα αεροπλάνα την ώρα που περνάνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου