Παρασκευή 25 Μαΐου 2018

Καταγγελία του κ.Γ.Γκόντζου λόγω Ομοσπονδίας

Ο Συμπαραστάτης του Δημότη, κ.Χρ.Ποθουλάκης προβαίνει σε διαδικασία διαμεσολάβησης σε υπόθεση – καταγγελία του κ. Γ.Γκόντζου.

Καταγγελία του κ.Γ.Γκόντζου αναφέρεται στην οριακή ψήφιση συνεργασίας και οικονομικής επιβάρυνσης του Οργανισμού, για εισήγηση του Προέδρου και λήψη οριακής απόφασης συνεργασίας & οικονομικής επιβάρυνσης του Οργανισμού για εκδήλωση που θα υλοποιήσει η Ομοσπονδία Συλλόγων του Δήμου Σπάτων – Αρτέμιδος, παρά το γεγονός ότι εκκρεμεί εις βάρος της έλεγχος για επιχορήγηση που έλαβε από το Δήμο Σπάτων, Αρτέμιδος το 2016, ύψους 5.000€, γεγονός που την αποκλείει, σύμφωνα με το νόμο, από μελλοντικές χρηματοδοτήσεις από Ν.Π.Δ.Δ.




53 σχόλια:

  1. ΚΑΛΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ? Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ? ΕΛΕΟΣ ΤΣΙΠΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ? ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ "ΝΑΤΕ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ" ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΙΕΙ? ΚΡΙΜΑ ΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΣΟΥ? ΤΑ ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ ΕΣΥ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΑΧΤΗ ΚΑΙ ΜΠΟΥΡΜΠΕΡΗ ΟΛΑ.ΧΑ ΧΑ ΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγανακτισμένος προχθές ο Ποθουλάκης στο Δήμο. Την ώρα που ο υπάλληλος στο πρωτόκολλο έσπευσε να του παραδώσει τα εισερχόμενα που τον αφορούσαν, ακούστηκε να του λέει. Τι κιάλες καταγγελίες για την Ομοσπονδία ; 71 έχουν έλθει τις τελευταίες ημέρες. Δεν μπορώ άλλο, έχω τα προβλήματα των δημοτών, αυτά όλα πρέπει να μπουν σε ένα συμπληρωματικό φάκελο και να φύγουν για την ευελπίδων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΣΥ Ο ΠΑΝΤΑΧΟΥ ΠΑΡΩΝ ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΟΠΟΤΕ ΑΣΤΡΑΦΤΕΙ ΚΑΙ ΒΡΟΝΤΑ Ο ΠΟΘΟΥΛΑΚΗΣ ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ!ΓΝΚ ΒΡΕ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΧΤΕΙΣ !ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ!ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΛΠΙΔΑ ΑΝ ΤΟ ΠΡΟΛΑΒΕΙΣ...ΑΝ!

      Διαγραφή
  3. ΛΑΘΡΟ ΘΕΑΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΩΝ26 Μαΐου 2018 στις 4:11 μ.μ.

    ΚΑΛΑ ΟΛΟΙ ΕΙΣΤΕ ΝΤΙΡΛΑ ΧΩΡΙΑΤΕΣ?
    ΤΟ ΡΑΥΤΟΠΟΥΛΑΙΚΟ ΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΚΑΒΟΥΡΟΧΕΛΩΝΑΣ ΕΠΙΣΗΜΑ, ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΤΟ ΘΑΨΟΥΝ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΘΑΨΕΙ ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ...
    Ο ΠΟΘΟΥΛΑΚΗΣ ΕΝΑΣ ΦΤΩΧΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΗΝ ΖΗΜΙΑ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ Ο ΜΑΡΛΑΝΤΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΣΕ ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ.
    Ο ΧΟΝΤΙΚΟΣ ΓΚΟΝΤΖΟΣ ΚΟΛΗΤΟΣ ΤΟΥ ΧΟΥΝΤΙΚΟΥ ΠΟΘΟΥΛΑΚΗ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΛΥΨΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΚΟΚΑΛΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΤΩΜΑΤΑ..
    ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΚΑΚΑ ΤΟΝ ΜΑΡΛΑΝΤΗ ΧΑΘΗΚΕ Η ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΔΕΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΑΛΥΣΙΔΑ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ.
    ΜΟΛΙΣ ΤΡΑΒΑΕΙ ΕΝΑΝ ΚΡΙΚΟ Ο ΑΝΑΚΡΙΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΑΥΤΟΣ ΑΥΤΗ ΚΑΡΦΩΝΕΙ ΑΛΛΟΝ
    ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΕ ΔΙΚΗ ΜΕ 200 ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥΣ 5.000 ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ 200-300 ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΕΩΣ ΜΟΝΟ ΣΥΓΓΕΝΗΣ ΠΡΩΤΟΥ ΒΑΘΜΟΥ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΠΑΝΕ.
    ΠΧ Ο ΓΙΟΣ ΤΗΣ ΚΑΒΟΥΡΟΧΕΛΩΝΑΣ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΥΡΙΟΣ ΓΙΑ ΠΕΣΕΙ ΣΤΟΝ ΒΟΥΡΚΟ ΑΥΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "ΧΟΥΝΤΙΚΟΣ" ο Ποθουλάκης ; Όλα καλά αλλά πως σου ήρθε αυτό ;

      Διαγραφή
    2. ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΤΕ ΑΓΟΡΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΚΑΛΑ Ο ΜΑΡΛΑΝΤΑΚΟΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΚΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ, ΑΝ ΕΛΛΕΙΠΕ Ο "ΓΚΟΥΡΟΥ" ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗΣ ΜΑΣ ΜΙΣΤΕΡ ΠΟΘΟΥΛΑΚΙΣ, Η ΠΙΤΣΙ ΘΑ ΕΙΧΕ ΚΛΕΙΣΕΙ ΕΥΜΕΝΩΣ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΓΙ' ΑΥΤΌ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΑΜΟΚ ΚΑΙ ΓΥΡΝΑΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΦΙΛΕΣ ΤΗΣ ΑΓΚΑΛΙΑ, ΑΠΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΣΕ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΕΙ Ο ΠΟΘ....ΚΙ Ο ΠΟΘ.... ΤΡΕΛΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣ

      Διαγραφή
    3. ΚΙ ΑΛΛΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ!ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΠΑΝΤΑΧΟΥ ΠΑΡΟΝΤΑ Ο ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΝΩΡΙΖΩΝ! ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΚΟΙΤΑΧΤΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ!

      Διαγραφή
  4. Και ποιος σας είπε οτι η υπόθεση είναι μόνο στον Εισαγγελέα; Εκτός από τον εισαγγελέα η υπόθεση είναι και στη διοίκηση η οποία ανεξάρτητα πρέπει επίσης να κάμει τη δουλειά της, να ζητήσει και να ελέγξει τα παραστατικά αν υπάρχουν κι αν είναι νόμιμα και όχι να συνεχίζει να ανέχεται τα παρακάλια και τα κλαψουρίσματα της κυρά Ειρήνης της κας Δήμητρας και της κας Γεωργίας και την υποστήριξη της κα Ελευθερίας τους, κρατώντας και καταθέτοντας μόνο καταστάσεις φερόμενων δαπανών. Ο Δήμος, η Περιφέρεια και ο Επίτροπος να πιάσουν επιτέλους δουλειά και ο κ. Αντιπεριφερειάρχης να μην συγκαλύπτει, ο δε κ. Δονάτος μη θέλει να αναστήσει "αμαρτωλές". Όταν κάποιος πάρει χρήματα του δημοσίου ή του δήμου και δεν αποδώσει ζωντανά και νόμιμα παραστατικά, κόβεται στο μέλλον από παντού. Τα ακούς δάσκαλε ; και για να εξηγούμαστε διάβαζα προχθές σε ένα θρασύτατο E-mail που έστελνε μια κυρία σύμβουλος, που έλεγε ούτε λίγο ούτε πολύ, έ και τι έγινε θα πληρώσουν 43 ευρώ κάθε σύλλογος και όλα εντάξει. Μωρέ τι μας λες κυρά μου, κι από που κι ως που φταίμε εμείς οι σύλλογοι για ότι ποινικό ή διαχειριστικό πρόβλημα προκάλεσε το προεδρείο και οι ταμίες της Ομοσπονδίας ; Μπα με το καλό σου, με το ζόρι να τις αθωώσεις και να τα φορτωθούμε εμείς, έ ; Τι "έξυπνες" και πονηρές που είστε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μωρέ καλά τους έκαμε ο Γκόντζος. Λαμόγιο τον λένε αλλά τουλάχιστον αυτός εισπράττει ότι εισπράττει που είναι όμως ιδιωτικό χρήμα. Ετούτοι όμως παίζουν με τα δημόσια λεπτά μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΧΑΛΑΣΩ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΙΡΒΑΝΑ ΠΟΥ ΣΕ ΔΙΑΚΑΤΕΧΕΙ ΑΛΛΑ ΣΟΥΧΩ ΝΕΑ!ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΣΟΥ ΤΡΩΝΕ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΛΕΦΤΑ ΣΟΥ ΦΙΛΑΡΑΚΙ !ΚΙ Ο ΠΟΛΥΣ ΠΟΘΟΥΛΑΚΗΣ ΤΕΤΟΙΑ ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ -ΝΑΙ- ΣΤΟ ΚΕΛ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΚΕΛ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΕΝΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ 3.000 ΕΥΡΩ ΚΙ ΟΧΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΣΕΠΩΣΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑΚΙΑ ΑΠΟ ΔΟΥΡΟΥ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ!!! ΤΟ ΧΑΨΑΤΕ;ελπιζω ΟΧΙ!ΚΙ ΑΥΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ ΦΥΣΙΚΑ

      Διαγραφή
  6. Χαβούζα η Ομοσπονδία. Αυτή είναι ομοσπονδία διεφθαρμένων και ημετέρων καθότι δεν είναι μόνον το Κεντρικό Συμβούλιο και η Πρόεδρος αυτού. Να δοθεί στην δημοσιότητα το Καταστατικό της για να μάθει ο κόσμος πως υπεύθυνοι και υπόλογοι είναι και οι κύριοι και κυρίες του Εποπτικού Συμβουλίου (Λιαμπότης, Ψυχογιού κτλ) οι οποίοι ουδέποτε έκαναν έλεγχο, ως όφειλαν και εκ του Καταστατικού υποχρεωμένοι, αλλά αποδέχονταν και συγκάλυπταν τις οικονομικές ατασθαλίες τους. Κάποια άτομα, δύο ή τρία, ζήτησαν να κάνουν έλεγχο και υπέστησαν φραστική επίθεση από τον τραμπούκο της προέδρου και απειλές. Ας ρωτηθούν ο τραπεζικός, ο χαρτοφυλάκιος και ο ασφαλιστής. Μόνο μπουνιές δεν πέσανε. Δεν ξέρω αν θα βγάλουν άκρη με το τρίο της αμαρτίας και της διαφθοράς, Πιτσι, Σάρα και Γάγραινα, (Συμβολικά τα Αρχικά), καθότι υποστηρίζονται από εμπλεκόμενους που τους έχουν αλυσοδεμένους.
    Αλήθεια….ο Παπαγιώργης του Αγίου Κοσμά τι κάνει;;;;; Δεν ακούει;;;; Δεν διαβάζει;;;; Τέτοια άτομα θέλει στην επιτροπή διαχείρισης της φιλοπτώχου….;;;; Πίτσι, Θάμα, και Αλευτερη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξεχάσατε και τον Μπαμπά της Αννούλας που ίδρυσε το σύλλογο σφραγίδα, άκουσον - άκουσον "Σύλλογο Βορειοελλαδιτών & Φίλων Αρτέμιδος – Σπάτων και Όμορων Δήμων" για να μπορεί να συμμετέχει στη σπουδαία Ομοσπονδία μετά την αποχώρηση της κόρης του, που εκλέχθηκε απλά δημ. σύμβουλος, αντί δήμαρχος. Τι είχες Γιάννη τι είχα πάντα ............. και τώρα καλύπτει την Πίτσι που όπως εκείνη λέει τους κρατάει όλους

      Διαγραφή
  7. ΑΥΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΞΕΚΑΝΕ Ο ΜΑΡΛΑΝΤΗΣ.
    Ο ΠΟΘΟΥΛΑΚΗΣ ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΕΝΤΑΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΛΑΜΟΓΙΟ.
    ΤΗΝ ΑΝΝΑ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΤΗΣ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΗΝ ΚΑΤΕΣΤΕΨΕ ΑΠΟ ΑΠΛΗΣΤΙΑ
    ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΑΠΑΕΤΩΝΑ Ο ΡΑΦΤΟΠΟΥΛΟΣ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΥΡΙΑΚΗ.
    ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΔΕΝ ΜΟΡΟΥΝ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΓΡΑΨΟΥΝ ΠΟΣΟ ΑΛΗΤΕΣ ΠΟΣΟ ΛΙΓΑ ΔΙΕΘΦΑΡΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΚΟ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ.
    ΤΟΝ ΜΑΡΛΑΝΤΗ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΣΥΜΜΟΡΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΧΩΣΕ ΣΤΟ ΤΡΑΝΑΚΙ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΥ ΠΟΥ ΤΕΡΜΑΤΙΖΕΙ ΣΕ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ.
    ΤΟΝ ΕΙΔΑΝΕ ΜΑΚΑΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΑΝ ΟΤΙ Ο ΜΑΚΑΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ. ΤΩΡΑ ΚΛΑΙΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕΡΝΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙΟ ΓΕΡΟΙ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΓΕΡΑΜΑΤΑ ΤΕΤΟΙΑ ΞΕΦΤΙΛΑ ΠΟΛΥ ΒΑΡΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Νικόλα, σύντομη, περιεκτική και ορθολογιστική - αντικειμενική η ανάλυσή σου. Μακάρι το σύστημα να τιναχθεί στον αέρα να γίνει και απλή αναλογική να μην κάνουν κουμάντο οι "φαμίλιες" μόνες τους στα "λημέρια". Γιατί λημέρια τους έχουμε καταντήσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η ΑΠΛΗ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΤΣΙΠΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΟΚΚΙΝΟΣΚΟΥΦΙΤΣΑ ΤΟΥ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΥ ΜΑΔΟΥΡΟ Η ΜΑΔΕΡΙ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ.
    ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΤΟ ΑΠΛΗ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ ΘΕΛΕΙ Ο ΑΠΤΕΩΝΑΣ?
    ΟΛΑ ΜΕΝΟΥΝ ΙΔΙΑ ΜΟΝΟ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙ ΕΛΠΙΖΟΝΤΑΣ ΝΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ Η ΨΗΦΟΣ ΚΑΠΟΙΠΟΥ ΤΣΑΝΤΗΛΑ ΜΕ 500€ ΝΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΧΑΡΤΗ.
    Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΚΛΗΡΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΑ ΜΗΠΩΣ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.
    ΟΛΑ ΤΑ ΒΑΡΗ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΤΩΡΑ ΤΣΑΚΙΣΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΝΟΥΝ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΟΥΣ ΜΟΝΟ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΠΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΛΟΓΩ ΥΠΑΡΞΗΣ.
    ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΛΕΞΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κε Νίκο μας αφήστε τους κακούς.. Δημόσιους και τους Καλους Ιδιώτες... Γιατί είναι ΜΕΓΆΛΗ ΚΟΥΒΈΝΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ.... ΣΑΣ ΣΥΜΦΈΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΆΝΟΥΜΕ!!!Ας κάνουμε σωστά την δουλειά μας και τα χαρτιά μας όσοι διαχειρίζεται ΔΗΜΌΣΙΟ ΧΡΉΜΑ... ΓΙΑΤΊ ΘΑ ΈΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΣΤΟ ΑΜΕΣΣΟ ΜΈΛΛΟΝ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κε Ν.ΣΚΑΡΟΥΛΗ ΔΕΝ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, ΟΥΤΕ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΕ ΕΣΑΣ ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΝΗΚΗΤΑΙ ΣΤΑ ΑΠΑΙΣΙΑ ΤΡΩΚΤΙΚΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥ ΓΙΑΤΙ ΖΕΙ ΠΑΡΑΣΙΤΙΚΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΧΡΗΣΤΕΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟΜΕΑ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΟΣΜΑΚΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΑΛΛΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟΝ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΤΟΥ.
      ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΚΑΙ ΣΚΛΗΡΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥ ΟΧΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑ ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΘΛΙΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥΣ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑ ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΥ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΛΑΔΩΝΕΤΑΙ, ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΔΙΩΞΑΤΕ ΤΟ ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΙΣ ΑΠΑΤΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ. ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΑΤΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΚΉ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΤΙΣ ΤΥΨΕΙΣ. ΤΟ 95% ΤΩΝ ΔΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΟΜΙΣΘΟΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΕΕ ΤΟ 5% ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΣΑΣ ΔΙΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΖΗΤΑΤΕ ΕΣΤΩ ΤΟΝ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΑΙΤΙΑ ΓΙΑ ΤΟΣΗ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΑ ΘΕΛΕΙ ΑΠΟΛΥΣΗ ΤΟ 98% ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ ΜΟΝΟ ΔΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ. ΕΧΕΤΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΕΣΕΙΣ ΑΝΕΒΑΖΕΤΑΙ ΚΑΤΕΒΑΖΕΤΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΜΙΑ ΑΛΛΟΖΟΝΙΚΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ. ΕΝΩ ΕΙΣΤΕ ΣΚΛΑΒΟΙ ΚΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΑΥΤΟΑΝΑΚΥΡΗΧΘΗΚΑΤΕ ΟΙ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΜΑΣ.
      ΕΓΩ ΣΑΝ ΑΤΟΜΟ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΟ ΚΙΝΔΥΝΟ Η ΟΦΕΛΟΣ ΝΑ ΤΑ ΠΩ ΟΠΩΣ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΕΓΩ. ΕΣΕΙΣ ΑΠΕΙΛΕΊΤΕ ΑΛΛΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΦΩΛΙΑ ΣΑΣ. ΕΜΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΩΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΑΙΜΟΔΟΤΕΣ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΦΟΡΟΥΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΙΣΘΟΙ ΔΥ ΠΩΣ ΘΑ ΖΗΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΡΑΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ? ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΜΟΝΟ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΕΙ? ΜΟΛΙΣ ΦΕΥΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΡΟΝΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΑΣ ΣΕ ΑΛΛΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΓΙΝΕΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΝΘΡΩΠΑΚΗ ΣΑΝ ΕΜΑΣ ΤΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΨΑ ΣΤΟΝ ΚΟΜΟΥΝΙΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΚΟΜΟΥΝΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΡΑ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΩ ΕΓΩ ΤΟ ΕΠΑΝΩ ΧΕΡΙ ΠΟΥ ΤΑΙΖΩ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΩ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΕΜΕΙ Ο ΔΥ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΑΦΕΝΤΙΚΟ?
      ΟΣΕΣ ΚΑΛΕΣ Η ΚΑΚΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΓΩ ΘΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΩΣΩ ΟΠΩΣ ΤΗΣ ΠΛΗΡΩΝΩ ΠΑΝΤΑ ΑΡΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΑΠΟΛΥΘΟΥΝ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΔΥ ΘΑ ΑΝΑΣΑΝΩ ΛΙΓΟ.

      Διαγραφή
    2. k.ΛΑΓΕ ΟΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΩΝ ΕΠΙΧΡ.ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΙΣΕΣ ΑΠΟ ΤΩΝ Δ.Υ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΕΝΤΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ..ΚΑΙ ΦΟΡΟΚΛΕΠΤΕΤΑΙ ΚΑΙ ΒΡΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΗΤΑΙ .ΑΝΤΕ ΝΑ ΧΑΘΕΙΣ

      Διαγραφή
    3. Ρεεεε τι βαρας κ δεν το ξερουμε εμεις?
      τα λεφτα του δημοσιου τα παραγουν μονο οι ιδιωτες εργατες,επιχειρησεις. εσεις οι αλητες δηλωνεται τα λεφτα που σας πληρωνουμε ΕΜΕΙΣ. Ποτε θα καταλαβεις επιτελους οτι τα λεφτα που παιρνεις δεν τα παραγεις, αλλα τρως τα δικα μας? μας κατηγορουν για φοροκλεφτες κλπ γιατι εσεις θελετε πιο πολλα λεφτα, αν σας διωξει ΟΛΟΥΣ κ ερχεθεται στον αγωνα να σε δω μαγκα μου με 350€ που στα δινει οποτε κ αμα θελει το αφεντικο κ λιγα λιγα. εσυ ρε αλητη αρπαζεις τα 1000 πριν δπας να κατσεις στο γραφειο. Οπως το παραδεχεσαι ξερεις 5 γραμματα αρα εισαι για φευγα γιατι τα παιδια με τα καλα πτυχια ειναι ανεργα.
      Κοπριτη αλητη σε ταιζουμε εχεισ κ παραπονο?
      Τα κρατικα λεφτα ειναι ολων μας αλλα τα τρωτε οι τεμπεληδες ΔΥ τρωτε τα λεφτα μας εμεις παραγουμε λεφτα εσεις μονο τρωτε

      Διαγραφή
    4. ΑΛΗΤΗ ΤΕΜΠΕΛΗ ΔΥ ΙΔΩΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ 2,5ΕΚΤ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥ ΤΟΥ ΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ 400-500€ ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΔΥ ΜΕ 1000-1200€, ΙΔΩΤΗ ΕΝΝΟΩ Κ ΤΟΝ ΕΡΓΑΤΗ ΤΟΥ ΙΔΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ
      ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΟΤΑΝ ΘΑ ΧΑΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΔΩ ΠΩΣ ΘΑ ΖΗΣΕΤΕ ΚΟΠΡΙΤΕΣ

      Διαγραφή
    5. ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΒΛΑΚΑΣ,ΑΓΡΑΜΑΤΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΗΛΙΘΙΕ ΕΠΙΧΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ. ΜΑΣ ΒΡΗΚΕ ΝΕΟΣ ΤΟΥΝΤΑΣ ΒΛΑΚΑ

      Διαγραφή
    6. επιχειρηματια με αυτες τις εισφορες θελεις δωρεαν δασκαλο,γιατρο ,αστυνομο,πυροσβεστη,φαρμακα?

      http://www.tsay.gr/Documents2/%CE%A6%CE%9F%CE%A1%CE%9C%CE%95%CE%A3%20%CE%A5%CE%A0%CE%9F%CE%9B%CE%9F%CE%93%CE%99%CE%A3%CE%9C%CE%9F%CE%A5%20%CE%95%CE%99%CE%A3%CE%A6%CE%9F%CE%A1%CE%A9%CE%9D%20%CE%95%CE%9B%20%CE%95%CE%A0%CE%91%CE%93%CE%93%CE%95%CE%9B%CE%9C%CE%91%CE%A4%CE%99%CE%A9%CE%9D%20%CE%9A%CE%91%CE%99%20%CE%91%CE%A5%CE%A4%CE%9F%CE%91%CE%A0%CE%91%CE%A3%CE%A7%CE%9F%CE%9B%CE%9F%CE%A5%CE%9C%CE%95%CE%9D%CE%A9%CE%9D.pdf

      Διαγραφή
    7. ΟΧΙ. ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΤΙΠΟΤΑ ΤΖΑΜΠΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΩ ΟΛΑ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΑ Κ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ.
      ΜΟΛΙΣ ΔΙΩΞΕΙ ΤΟ 95% ΤΟΥ ΑΧΡΗΣΤΟΥ ΑΡΓΟΜΙΣΘΟΥ ΔΥ ΤΟΤΕ ΘΑ ΒΕΛΤΙΩΘΟΥΝ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΣΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΥΣ ΔΥ.
      ΤΖΑΜΠΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ.
      ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΑ ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΤΕ ΤΖΑΜΠΑ
      ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΩ Κ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΕΡΙΤΟ ΔΥ ΠΟΥ ΕΓΩ ΘΕΩΡΩ ΟΛΗ ΤΗΝ ΤΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ ΠΕΡΙΤΗ ΑΧΡΗΣΤΗ Κ ΚΟΣΤΟΒΟΡΑ.
      ΕΣΥ ΕΜΑΘΕΣ ΤΟ ΤΖΑΜΠΑ ΖΩ Κ ΤΖΑΜΠΑ ΠΛΗΡΩΝΩΜΑΙΟΧΙ ΕΓΩ.

      Διαγραφή
    8. ΕΣΥ ΜΕ 170ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΧΡΌΝΟ ΕΩΣ 500ΕΥΡΩ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΕΑΝ ΚΟΒΕΙΣ ΑΠΟΔ.ΔΕΝ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙΣ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΦΠΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΠΕΛΑΤΗΣ.ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΠΛΕΞ ΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΑΛΙΩΝΕΙΣ

      Διαγραφή
    9. πες τα του μεγαλε και απο αυριο να παει τα σκουπιδια μονος του στην χωματερη του κουβαρδα

      Διαγραφή
    10. MHN TO KANETE ΛΟΥΤΣΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
      ΑΦΟΥ ΠΛΗΡΩΝΩ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΑ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΙΩΞΩ ΤΟΝ ΚΑΟ ΤΕΜΠΕΛΗ ΔΥ, ΤΙ ΘΑ ΜΕ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΩ ΙΔΙΩΤΗ?
      ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΑΣ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ.
      ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΤΕΜΠΕΛΗΣ ΑΡΓΟΜΙΣΘΟΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ, ΤΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΛΟΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ΟΛΟΥΣ. ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟΣ ΤΗΝ ΦΟΡΤΩΝΟΥΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΠΕΡΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΟΓΚΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ.
      ΕΓΩ ΠΛΗΡΩΝΩ ΜΟΝΟ ΕΦΕΤΟΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΘΑΝΑΤΟΣ 180.000€ ΕΦΟΡΙΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΤΖΙΡΟ 1,9 ΕΚΤΕΥΡΩ ΜΕ ΠΟΣΟΣΤΟ ΚΕΡΔΟΥΣ 12% ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΚΑ ΕΞΟΔΑ, ΕΦΚΑ, ΖΗΜΙΕΣ, ΝΑ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΩ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΒΡΩ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ?
      ΕΧΩ 29 ΑΤΟΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΝΩ ΕΙΧΑ 63 ΑΤΟΜΑ, ΕΓΩ ΣΑΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΘΑΡΑ 60.000€ ΟΣΟ ΕΝΑΣ ΔΥ ΜΕ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΤΙΤΛΟ ΜΑΣΤΕΡ ΚΛΠ? ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΩ ΚΕΡΔΟΣ 3-4% ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙ?
      ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ? ΜΙΣΘΟΥΣ ΑΡΓΟΜΙΣΘΩΝ, ΜΕΛΕΤΕΣ ΕΠΙ ΜΕΛΕΤΩΝ ΝΑ ΦΑΝΕ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.
      ΤΟ 2020 ΚΛΕΙΝΩ ΤΕΛΕΙΩΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΚΟΜΙΖΩ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.
      ΜΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΕΝΑΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ 20ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ, ΜΕ 2000ΕΛ.ΦΡ ΕΝΟΙΚΙΟ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΑΝ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΕΠΕΝΔΥΣΗ.
      ΠΗΡΑ ΔΑΝΕΙΟ 50ΕΚΤ ΕΛ.ΦΡ ΜΕ 2,7%, Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΤΡΕΛΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ, 9/1/2020 ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΑ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΤΟΥ 2019 ΝΑ ΛΥΣΩ ΤΙΣ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ.
      ΞΕΚΙΝΩ ΜΕ 120 ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΚΑΤΩΤΑΤΟ ΜΙΣΘΟ ΑΝΕΙΔΙΚΕΥΤΟΥ ΤΑ 980ΕΦ Κ ΦΤΑΝΕΙ ΜΕΧΡΙ 4800ΕΦ.
      ΑΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ ΝΑ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ 800-900 ΑΤΟΜΑ ΣΤΗΝ ΔΙΕΤΙΑ.
      ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΩ ΟΛΑ ΣΤΟ ΑΚΕΡΑΙΟ ΑΛΛΑ ΘΑ ΖΩ ΣΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΙΜΑΤΙΑΣ ΟΧΙ ΝΑ ΜΕ ΒΛΕΠΟΥΝ ΣΑΝ ΛΑΜΟΓΙΟ .
      ΟΙ ΔΥ ΤΟ ΦΑΤΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΕΘΝΟΣ

      Διαγραφή
    11. ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙΣ.
      ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΒΕΒΑΙΩΣ. ΑΛΛΑ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ

      Διαγραφή
    12. ΤΙ ΣΟΙ ΕΠΙΗΡΗΜΑΤΕΙΑΣ ΕΙΣΑΙ ΟΤΑΝ ΠΑΣ ΣΤΟ ΣΠΥΡΟ ΣΟΥΛΗ ΝΑ ΣΟΥ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΡ ΡΕ ΑΦΡΑΓΚΕ ΚΑΙ ΕΧΕΙςΣ ΜΟΥΤΡΑ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΛΟΑ ΑΣ ΓΕΛΑΣΩ .

      Διαγραφή
  11. Ώχ, ..... για να προειδοποιείς Νίκο μου ξέρεις πολλά κι έχεις δει πολλά κι αν είναι και φίλος σου - που μάλλον είναι - ο Συμπαρ/της, άντε και χαθήκαμε. Κάποιοι το ξένο χρήμα και ιδίως το δημόσιο το είχαν σαν στραγάλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Που πήγε ο ΝΤΙΡΛΑΣ βρε παιδιά;;;εχει καιρό να πει π@π@ρια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥΝΤΑΣ28 Μαΐου 2018 στις 1:05 π.μ.

      Τι θέλεις να μάθεις ??

      Διαγραφή
    2. Τι έγινε Γιάννη μου, πήγες να κάνεις τρίπλα στον Δήμαρχο με την παραίτηση και αμέσως ανάκληση (κάτι γράφει ο Πνευματικάτος, κι αν είναι έτσι κάτι κάνεις λάθος) και αυτός σε περίμενε στη γωνία και αποδέχθηκε την παραίτησή σου και αμέσως ειδοποίησε την Αφροδίτη, κλπ ; Αμ, τώρα θα κακαρίζεις απέξω, μαζί με όλους εμάς

      Διαγραφή
    3. Καλά ρε γιάννη λένε για τον ΝΤΙΡΛΑ και εσύ βγαίνεις και απαντάς ; Ακούς δηλαδή το όνομά σου ;

      Διαγραφή
    4. ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥΝΤΑΣ28 Μαΐου 2018 στις 9:46 π.μ.

      28/5 6.06 ΤΟ παιχνίδι μόλις άρχισε! Προβλέπω αυτοφορο η παύση, ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

      Διαγραφή
    5. Ωωωω ντιρλα ντα ντιρλα ντα ντααα...

      Διαγραφή
    6. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΣΕΧΤΕΙ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΔΣ ΜΕ ΕΜΑΙΛ ΚΑΙ ΣΕ ΔΥΟ ΩΡΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΣ ΔΣ ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΓΡΑΠΤΗ.
      Ο ΠΔΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥ ΔΣ?
      Ο ΠΔΣ ΠΡΕΠ[ΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΦΕΡΕΙ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΑΙΜΟΥ.
      ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ ΑΡΓΙΑ Ο ΜΗΤΣΟΠΟΥΘΕΝΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΓΟΝΑΤΟ ΚΑΙ ΒΑΛΕ

      Διαγραφή
  13. Προσπάθεια εξιλέωσης έκανε η Ομοσπονδία της Πίτσι με θεατρική παράσταση που ανέβασαν ανυποψίαστοι δημότες, την οποία η διοίκηση εκμεταλλεύεται για να καλύψει τις εκκρεμότητές της στους ελέγχους. Δημότες ξυπνήστε μη χειροκροτάτε τις λαμογιές και μη σας περνάνε για κορόϊδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Με έκπληξη μας συμμετείχε και δ.σ. τρίτης ηλικίας καθοδηγούμενος από cabouroχαλώνα πετώντας στάχτυ στα μάτια μας... Ραυτοπουλέϊκο και πάσης Ελλάδος να...ούμε σε όλο του το μεγαλείο! Όλα καπελώνονται από γλύφτη και κόρη... Δες πρόσφατη εκδήλωση για πόντιους... Το ίδιο βιολί... Στο ίδιο έργο θεατές... Ποθουλάκη, Θα προκύψει κάτι ουσιαστικό από τη μύνηση της Μουρλαντρούς ή άνθρακες ο χρυσός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΟΝΤΙΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΚΟΥΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝΕ ΚΑΨΕΙ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ
    ΟΙ ΠΟΝΤΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΡΕΛΟΙ ΓΙΑ ΔΕΣΙΜΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Η ΚΑΒΟΥΡΟΧΕΛΩΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟΝ ΒΟΘΡΟ ΤΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΛΗΤΟΥΣ ΤΗΣ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Ο ΜΑΡΛΑΝΤΗΣ ΤΗΣ ΕΣΠΑΣΕ ΤΟ ΚΑΒΟΥΚΙ ΚΑΙ ΧΥΘΗΚΕ Ο ΒΟΘΡΟΣ ΣΤΟΝ ΑΝΑΚΡΙΤΗ ΕΚΕΙ Ο ΦΙΛΙΠΟΥ ΚΑΙ Η ΔΟΥΡΟΥ ΔΕΝ ΔΙΑΤΑΖΟΥΝ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΠΟΙΝΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ.
    ΚΑΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΑΝ ΤΙΣ ΑΠΑΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΒΟΥΡΟΧΕΛΩΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΜΑΚΟΥ? ΑΥΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΣΤΡΑΓΓΙΞΟΥΝ ΤΟΝ ΒΟΘΡΟ ΣΥΛΛΠΓΠΙ ΑΠΑΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ:ΠΑΛΑΒΟΣ ΝΟ1 ΠΟΘΟΥΛΑΚΗΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΜΜΟΝΕΣ ΤΟΥ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΔΗΛΑΔΗ ΕΚΔΙΚΟΥΜΑΙ ΟΠΟΙΟΝ ΜΕ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΞΕΛΑΣΠΩΝΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΠΙΟΡΚΟ ΔΗΜΑΡΧΟ- ΠΑΛΑΒΟΣ ΝΟ2 ΓΚΟΝΤΖΟΣ ΕΧΩ ΜΙΑ ΦΥΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΞΟΝΤΩΝΩ ΟΠΟΙΟΝ ΛΕΕΙ ΝΑΙ ΣΤΟ ΠΑΖΑΡΙ ΜΟΥ-ΠΑΛΑΒΟΣ ΝΟ3 ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΟΘΟΥΛΑΚΗ!ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΝΟΜΩΝ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΑΡΩΝ ΟΤΑΝ ΞΕΣΠΑΘΩΝΕΙ ΚΑΤΑ ΔΙΚΑΙΩΝ ΚΑΙ ΑΔΙΚΩΝ-ΠΑΛΑΒΟΣ ΝΟ4 ΜΕ ΛΕΝΕ ΝΙΚΟ ΛΑΓΟ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΣΧΕΔΟΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΣ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΒΙΤΣΙΟ ΝΑ ΜΕΝΩ ΣΤΗΝ ΑΡΤΕΜΙΔΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΥΓΩ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΓΚΣΑΑΝΤ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΣΚΙ-ΑΖΟΜΑΙ ΑΝΕΛΛΕΙΠΩΣ ΚΑΤ'ΕΤΟΣ!ΠΑΛΑΒΟΣ ΝΟ5 ΕΓΩ ΠΟΥ ΑΝΤΕΧΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΩ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΕΣ ΚΙ ΑΠΑΝΤΑΩ ΚΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ!ΑΝΤΕ ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΝΙΚΟΣ ΛΑΓΟΣ.
      ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ, ΒΙΟΤΕΧΝΗΣ ΗΜΟΥΝ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΩ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΚΛΙΜΑΚΑΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ.
      ΔΕΝ ΜΕΝΩ ΑΠΟ ΒΙΤΣΙΟ Η ΑΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΛΟΥΤΣΑ. ΕΧΩ ΕΝΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΜΟΥ, ΣΑΝ ΤΟΠΟΣ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ Η ΕΠΙΔΕΙΞΗ.
      Η ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ. ΔΕΝ ΕΨΑΞΑ ΕΓΩ ΝΑ ΠΑΩ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΕΚΕΙΝΟΙ ΗΡΘΑΝΕ ΚΑΙ ΜΕ ΒΡΗΚΑΝΕ.
      ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΙΓΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΕΣ ΜΙΚΡΟΒΙΟΤΕΧΝΙΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΜΙΚΡΩΝ ΕΠΙ ΜΕΡΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΙΩΝ ΥΦΗΛΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΜΕ ΚΟΛΟΣΣΟΥΣ ΤΗΣ ΑΕΡΟΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗΣ ΤΟ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΜΕ ΗΤΑΝ 80cm ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΡΥΤΕΡΟ 1987gr.
      ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΣΕ ΜΕΓΕΘΟΣ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΑ 7 ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΕΞΕΙΕΔΙΚΕΥΣΗ.
      ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΟΣ ΚΑΙ Η ΕΛΒΕΤΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΡΟΤΖΕΚΤ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΕΛΑΤΗΣ ΜΟΥ.
      ΕΣΕΙΣ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΓΟΜΙΣΘΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ=ΤΕΜΠΕΛΗΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΟΛΟΙ ΟΙΚΟΔΟΜΟΙ ΜΕ ΣΧΕΣΗ ΤΟ ΑΥΘΑΙΡΕΤΟ.
      ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
      ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΓΚΣΑΑΝΤ, ΔΕΝ ΠΑΩ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΑΩ ΜΟΝΟ ΤΟ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ 10 ΜΕΡΕΣ ΣΤΟ ΤΣΕΡΜΑΤ ΓΙΑ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΩ ΤΗΝ ΑΡΩΣΤΗ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ ΣΟΥ.
      ΕΧΩ ΣΠΟΥΔΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ ΜΕ ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΧΩΡΟΣ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ.
      ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΜΕΝΩ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΛΟΥΤΣΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΑΚΟΜΑ ΛΟΓΟ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΣΥΝΗΘΕΙΑ.

      Διαγραφή
    2. ΗΜΑΡΤΟΝ ΒΡΕ ΑΝΘΡΩΠΕ!ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ -ΧΙΟΥΜΟΡ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ Η ΠΟΛΛΗ ΕΛΒΕΤΙΑ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΦΤΑΙΕΙ!ΑΝΤΕ ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙΣ

      Διαγραφή
    3. είχαμε έναν Γιάννη τώρα αποκτήσαμε και έναν Νίκο. Άντε στο καλό άνθρωπε μου εκεί στην Ελβετία που έχει και καλά ιδρύματα

      Διαγραφή
    4. ΝΑΙ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΔΕΝ ΕΧΩ ΧΙΟΥΜΟΡ ΚΑΙ ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ.
      ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΛΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ Η ΣΥΜΕΡΙΦΟΡΑ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΜΟΥ ΤΟ ΣΤΕΡΗΣΕ.
      ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΑΥΤΟΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΣΥΜΒΕΙ.

      Διαγραφή
    5. ΟΧΙ ΠΑΝΩ ΠΟΥ ΣΕ ΒΡΗΚΑΜΕ ΝΑ ΣΕ ΧΑΣΟΥΜΕ!ΣΥΜΠΑΘΕΣΤΑΤΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΕΛΒΕΤΙΑΣ!ΑΣΕ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΚΑΠΟΤΕ ΙΣΩΣ ΤΗΣ ΜΟΙΑΣΟΥΜΕ!ΚΑΛΗ ΣΟΥ ΜΕΡΑ ΦΙΛΕ ΝΙΚΟ

      Διαγραφή
    6. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.ΔΕΝ ΜΕ ΧΑΝΕΙΣ ΕΤΣΙ Κ ΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΩ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΣΧΟΛΙΟ. ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΠΟΙΑ ΑΡΘΡΑ. ΔΕΝ ΕΧΩ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΜΟΝΟ ΝΑ ΤΡΕΧΩ ΝΑ ΛΥΣΩ ΗΛΙΘΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ. ΟΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΩ ΜΕ ΦΥΣΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΕΦΟΡΙΑ,ΙΚΑ, ΔΕΗ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΧΑΝΩ ΟΟ ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ ΓΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Κ ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΖΕΙ. ΕΔΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΦΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΜΙΑ ΚΡΑΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΥΣΙΚΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΟΣ ΟΛΑ ΜΕ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ Η ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΛΥΝΟΝΤΑΙ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ. ΜΟΝΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΙΟ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΗΓΑ 304 ΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΤΥΠΙΚΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ, ΑΛΛΑ Ο ΒΛΑΧΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΟΥΤΕ ΑΚΟΜΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΟΤΙ ΠΑΙΡΝΩ ΔΩΡΕΑΝ ΓΗ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΤΟΜΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΔΙΚΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΣΥΜΒΑΤΙΚΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΕΦΟΡΙΑ ΔΗΜΟ ΚΛΠ. ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΗ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΖΙΡΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 200ΕΚΤ ΕΛ.ΦΡ. ΤΖΙΡΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΟΣΟΝ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΥΛΕΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΣΠΑΝΙΕΣ ΓΑΙΕΣ.
      ΣΤΗΝ ΕΛΛΕΔΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ ΛΟΓΩ ΚΑΠΙΤΑΛ ΚΟΝΤΡΟΛ ΕΧΑΣΑ 39 ΕΚΤ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ 18-19 ΕΚΤ ΕΥΡΩ ΑΜΕΣΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ 35 ΘΑ ΤΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΣΕ ΕΠΙΠ[ΛΕΟΝ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕ Ο ΤΖΙΡΟΣ.
      ΕΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΣΕ ΟΛΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΛΕΦΤΑ
      ΑΝ ΔΕΙΣ ΤΙ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ Κ ΤΙ ΣΤΑΝΤΑΡΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΛΟΥΘΗΣΩ ΕΔΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΡΥΠΟΓΟΝΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΥΣΤΗΡΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ.
      ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΧΥΜΑ ΟΛΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΝ ΔΕΝ ΔΩΣΩ ΦΑΚΕΛΑΚΙ
      ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΟΣΑ ΑΠΟΚΤΗΣΑ ΣΕ 35 ΧΡΟΝΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΚΕΙ ΕΔΩ ΝΑ ΤΑ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΩ ΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ.
      ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕ ΒΟΗΘΑ ΜΕ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΔΕΝ ΜΕ ΠΟΛΕΜΑΕΙ ΣΑΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΛΗΣΤΗ.
      ΗΘΕΛΑ ΣΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΝΑ ΧΤΙΣΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΩ ΠΗΓΑΙΝΕ ΕΛΑ.
      ΑΠΟΓΟΡΕΥΤΑΙ Η ΧΡΗΣΗ ΓΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΤΟ ΔΙΠΛΑΝΟ ΧΩΡΙΟ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΑΔΕΙΕΣ ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΜΟΝΟ ΕΝΟΙΚΙΟ ΚΑΙ ΑΟΙ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΠΟΥ ΝΟΙΚΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ.
      ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΝΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΥΤΟΙ?

      ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΜΟΙΑΣΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΛΒΕΤΟ-ΓΕΡΜΑΝΟ ΚΛΠ Ο ΚΑΘΕ ΛΑΟΣ ΕΧΕΙ ΟΔΟΑΟΑΤΕΡΟΤΗΤΕΣ Κ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΣ ΚΡΑΤΗΣΕΙ.
      ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΠΙΖΝΕΣ ΠΛΑΝ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ.
      ΟΣΟΙ ΤΟ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΜΕ ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΥΣΤΗΡΟΤΗΤΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ ΜΙΖΕΡΙΑ ΣΕ ΟΛΑ.

      Διαγραφή
    7. https://www.callamus.com/el/company-formations/non-eu/incorporate-in-switzerland

      Διαγραφή
    8. Φίλε Νίκο ας μην είχαμε μονιμοτητα στον Δημοσιο τομέα και θα βλέπαμε όλοι, πως θα δουλευε και εδώ το ΚΡΆΤΟΣ? ?!!
      Αλλά βλέπεις τα ψηφουλακια. .ΔΥΣΤΥΧΏΣ!

      Διαγραφή
  18. ΔΙΟΡΘΩΣΗ,ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΝΑΙ ΣΤΟ ΠΑΖΑΡΙ ΜΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αλήθεια, για ποιον λόγο παρετηθικε, αν όντως παρετηθικε ο ΙΩΆΝΝΗΣ ΤΟΥΝΤΑΣ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ο ΤΙΝΤΑΣ ΜΕΘΥΣΤΑΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ Η ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΟΥΤΕ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου