Τρίτη 29 Μαΐου 2018

Τι πρέπει να κάνετε για να εισπράξετε το επίδομα παιδιών τον Ιούνιο

Η φορολογική δήλωση πρέπει να υποβληθεί μέχρι τις 20 Ιουνίου, ώστε να υπάρχει χρόνος να υποβληθεί έγκαιρα η αίτηση για το επίδομα
Το αργότερο μέχρι τις 20 Ιουνίου πρέπει να υποβάλουν τις φετινές δηλώσεις φορολογίας εισοδήματος φυσικών προσώπων όσοι φορολογούμενοι δικαιούνται τα νέα επιδόματα τέκνων από τον Ο.Π.Ε.Κ.Α. και επιθυμούν να εισπράξουν τη δεύτερη δόση, που αντιστοιχεί στο δίμηνο Μαρτίου-Απριλίου, μέχρι το τέλος Ιουνίου.

Σύμφωνα με πρόσφατη ανακοίνωση του Ο.Π.Ε.Κ.Α. όσοι φορολογούμενοι υποβάλουν μέχρι τις 20 Ιουνίου στο σύστημα ΤΑΧΙSNET τις φορολογικές τους δηλώσεις και τις αιτήσεις Α21 για τη χορήγηση των νέων οικογενειακών επιδομάτων θα αποκτήσουν το δικαίωμα να λάβουν στο χρονικό διάστημα 25-27 Ιουνίου τα επιδόματα που αντιστοιχούν στο δεύτερο δίμηνο του 2018, ενώ εάν δεν έχουν λάβει τα επιδόματα του πρώτου διμήνου θα τα εισπράξουν μαζί κι αυτά (δηλαδή θα εισπράξουν μαζεμένα τα ποσά επιδομάτων που αντιστοιχούν στο πρώτο τετράμηνο του 2018).

Όσοι δεν προλάβουν να υποβάλουν μέχρι τις 20 Ιουνίου τις φορολογικές δηλώσεις και τις αιτήσεις Α21 θα έχουν μια δεύτερη ευκαιρία τον Ιούλιο.

Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ ΕΔΩ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου