Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2022

Ford Pro αλλάζει τα δεδομένα με το ηλεκτρικό E-Transit

E-Transit Custom, έχει σχεδιαστεί από την αρχή για επιχειρήσεις και πελάτες που αναζητούν ένα ελαφρύ κλειστό φορτηγό (van/κλούβα) και επιθυμούν να μπουν στον κόσμο της ηλεκτροκίνησης. Βασικό χαρακτηριστικό του E-Transit Custom είναι το υψηλό τεχνολογικό υπόβαθρο σε κάθε τομέα. Η νέα γενιά μπαταριών δίνει αυτονομία 380 χλμ και δυνατότητα γρήγορης φόρτισης 125 kW. Για μεγαλύτερη παραγωγικότητα κατά τη διάρκεια της δουλειάς, το E-Transit Custom ,προσφέρει νέες ψηφιακές λύσεις. Η καμπίνα για παράδειγμα μπορεί να γίνει ένα γραφείο, με συνδεσιμότητα 5G, που περιλαμβάνει έξυπνες προτάσεις εκμετάλλευσης χώρου όπως το στέλεχος που προσαρμόζεται στο τιμόνι και διπλώνει για να γίνει μια εργονομική βάση για φορητούς υπολογιστές και tablet.



Το E-Transit Custom, μπορεί να μεταφέρει ωφέλιμο φορτίο έως 1.100 κιλά, έχει 3 εκατοστά χαμηλότερο δάπεδο φόρτωσης με ευκολότερη πρόσβαση και μέγιστη ικανότητα ρυμούλκησης 2000 κιλά.
Η μπαταρία 400 volt και 74 kWh του E-Transit Custom χρησιμοποιεί οι κυψέλες θήκης 82 Ah ίδιες με του Ford F-150 Lightning για να προσφέρουν 12% περισσότερη απόδοση. Ο ενσωματωμένος τριφασικός φορτιστής AC 11 kW του ηλεκτρικού Transit Custom μπορεί να επαναφορτίσει πλήρως την μπαταρία σε 7,8 ώρες, έτσι το αυτοκίνητο μπορεί να επαναφορτιστεί κατά τη διάρκεια της νύχτας μετά από μια βάρδια. Το ηλεκτρικό van της Ford υποστηρίζει επίσης γρήγορη φόρτιση DC έως 125 kW για επαναφόρτιση 15-80% σε 41 λεπτά.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου