Τρίτη 2 Ιουνίου 2020

Anonymous: Ντόναλντ, Ιβάνκα, Ιβάνα Τραμπ, Ναόμι Κάμπελ, Μικ Τζάγκερ, Γουίλ Σμιθ εμπλέκονταν στο δίκτυο Έπσταϊν

Οι χάκερς δίνουν κατάλογο με ονόματα που πήγαιναν στα πάρτι του Έπσταϊν - Στοιχεία φωτιά στο «Μικρό μαύρο βιβλίο του Jeffrey Epstein»
Η «hacktivist ομάδα» Anonymous απαιτεί δικαιοσύνη για τον θάνατο του George Floyd και απειλεί και την κυβέρνηση του Ντόναλντ Τραμπ. Σύμφωνα με τους «Anonymous», αν η κυβέρνηση Τραμπ δεν είναι σε θέση να αποδόσει δικαιοσύνη, τότε εκείνοι θα αναλάβουν δράση και θα βγάλουν στη φόρα όλα τα εγκλήματα που κρύβει.
Λίγες ώρες μετά το βίντεο των Anonymous στο διαδίκτυο, ακτιβιστές στον κυβερνοχώρο αποκάλυψαν τη σχέση γνωστών προσωπικοτήτων με το δίκτυο εμπορίας παιδιών του Jeffrey Epstein, όπου μεταξύ τους ξεχωρίζουν ονόματα όπως των Ivanka και Ivana Trump, Naomi Campbell, Chris Evans (παρουσιαστής του BBC, και όχι ο ηθοποιός της Marvel), Mick Jagger και Will Smith, Tony Blair, Michael Bloomberg, ένας δικηγόρος με το Michael Jackson αλλά και άλλους.

Η λίστα με τα εκατοντάδες ονόματα ανέβηκε μέσω ενός αρχείου στα social media με το όνομα «Το μικρό μαύρο βιβλίο του Jeffrey Epstein» και σε αυτό εκτίθενται τα ονόματα όλων εκείνων που παρακολούθησαν τα πάρτι που διοργάνωνε ο Jeffrey Epstein ή τα ονόματα εκείνων που τον βοηθούσαν να «στρατολογήσει» τα παιδιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου