Δευτέρα 29 Ιουνίου 2020

Ηλικιωμένος πίσω από «χρυσή» διάρρηξη στη Μυτιλήνη


Είχε αρπάξει «ζεστά» μετρητά ύψους 8.900 ευρώ
Έμπειρος στην παρανομία ήταν ένας ηλικιωμένος αλλοδαπός ο οποίος είχε κάνει πριν από μια εβδομάδα διάρρηξη σε ένα σπίτι στη Μυτιλήνη, καθώς όλα δείχνουν ότι φρόντισε να
κρύψει την πλούσια λεία του κάπου όπου δεν βρέθηκε, παρά την έρευνα των αστυνομικών της Ασφαλείας.

Ο 64χρονος δράστης ταυτοποιήθηκε για την εμπλοκή του στην εισβολή στο σπίτι, από το οποίο είχαν κάνει φτερά «ζεστά» μετρητά ύψους 8.900 ευρώ! Κατά την διάρκεια της προανάκρισης, εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς, όμως τα κλεμμένα χρήματα δεν βρέθηκαν αν και αποκλείεται να πρόλαβε να τα ξοδέψει. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή, αλλά η έρευνα συνεχίζεται καθώς δεν αποκλείεται να είχε και συνεργό που να έχει στην κατοχή του το μεγάλο ποσό.

Συλλήψεις για κλοπές και σε Ναύπλιο και Πάτρα




Σε τοπική κοινότητα του Δήμου Επιδαύρου εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ασφάλειας Ναυπλίου και του τοπικού τμήματος δύο Έλληνες ηλικίας 19 και 26 χρόνων, λίγες ώρες μετά την διάρρηξη που διέπραξαν στο σπίτι μιας γυναίκας. Στην κατοχή τους βρέθηκε ένα κινητό που έκλεψαν, ενώ κατασχέθηκε και ένα διαρρηκτικό εργαλείο.

Στα πράσα έπιασαν οι αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης έναν Έλληνα που αποπειράθηκε να διαρρήξει με κατσαβίδι την κεντρική είσοδο ενός καταστήματος εμπορίας ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών στην Πάτρα, τα ξημερώματα του Σαββάτου. Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών που του άσκησε δίωξη για απόπειρα κλοπής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου