Πέμπτη 4 Ιουνίου 2020

«Χαμογέλα, μας βλέπουν...»: Όλες οι... άβολες στιγμές του ζεύγους Τραμπ - Το χρονικό μιας πολυτάραχης σχέσης

Το πρόσφατο περιστατικό με τον πλανητάρχη να διατάζει, ουσιαστικά, την καλλονή σύζυγό του να χαμογελάσει μπροστά στις κάμερες, έρχεται να προσθέσει έναν ακόμα «κρίκο» στην «αλυσίδα» των μίνι επεισοδίων, που αναδεικνύουν το... πρόβλημα στη σχέση τους: η Μελάνια δεν θέλει να τον βλέπει!
Το βράδυ της 9ης Νοεμβρίου του 2016, η Μελάνια Τραμπ περίμενε να μάθει αν ο σύζυγός της, Ντόναλντ, θα εκλεγόταν 45ος πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών. Δεν ήταν δίπλα του, σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά μετά. Πήγε, μόλις άκουσε τα ουρλιαχτά των συνεργατών του και εμφανίστηκε με δάκρυα να τρέχουν από τα όμορφα μάτια της.

Όμως, σύμφωνα με τα όσα έγραψε έπειτα από δύο χρόνια ο Μάικλ Γουλφ στο βιβλίο του, «Fire & Fury», τα δάκρυα της γοητευτικής Μελάνια, δεν ήταν από χαρά. Ήταν από λύπη, διαισθανόμενη ίσως τι θα επακολουθούσε και τι θα ζούσε η ίδια ως Πρώτη Κυρία, δίπλα στον άνδρα με το μαλλί σε απόχρωση ώριμου πορτοκαλιού.

Ένα από αυτά, εκτός από το πρόσφατο «χαμογέλασε γιατί…», που είδε όλος ο κόσμος χθες, γράφτηκε πέρυσι, στον 5ο τελικό του Super Bowl στην Ουάσινγκτον, εκεί όπου οι κάμερες «έπιασαν» τον πλανητάρχη να κοιτάζει την ανέκφραστη Μελάνια. Ανοίγοντας διάπλατα το στόμα του, σχημάτισε ένα τεράστιο χαμόγελο, που «φώναζε» από μακριά ότι ήταν fake, προτρέποντας εμφατικά την γυναίκα του να χαμογελάσει. Το έπραξε, τόσο ώστε να την δει ο άντρας της και το εξαφάνισε, αμέσως μόλις το βλέμμα του Ντόναλντ στράφηκε αλλού, απτό δείγμα του πόσο δεν θέλει ούτε να τον βλέπει.

Γόβες στιλέτο και καπέλα για αντιπερισπασμό!

Δεν αναμένεται οπωσδήποτε, μετά το έσχατο διά της βίας χαμόγελο, να είναι ετούτο το τελευταίο επεισόδιο σε αυτή την πολυτάραχη σχέση, η οποία επιδεινώθηκε με την εκλογή του Τραμπ, πριν από τεσσεράμισι χρόνια. Μέχρι τότε, η Μελάνια ήταν απλά η τρίτη σύζυγος ενός πετυχημένου επιχειρηματία, μια εντυπωσιακά όμορφη γυναίκα, που φέρεται να έχει ανεχθεί πολλά. Από την στιγμή όμως που έγινε Πρώτη Κυρία, έβγαλε στην επιφάνεια αντιδράσεις που έδωσαν αφορμές για ποικίλα σχόλια και δεκάδες άρθρα, γύρω από το status που επικρατεί στην σχέση του ζευγαριού. Ένα status, που προσομοιάζει με ένα «στρώμα πάγου», το οποίο έχει τυλίξει τους δύο πρωταγωνιστές μέσα του και με απόσταση ο ένας από τον άλλο.

Τα περιστατικά και οι ιστορίες χολής με τον Ντόναλντ να πιέζει την Μελάνια να κάνει κάτι που δεν θέλει γεμίζουν εύκολα ένα τεύχος περιοδικού. Η πιο συχνή εμμονή του είναι να της κρατάει το χέρι, όταν φτάνουν μαζί σε κάποιο γεγονός, αγνοώντας ότι η Μελάνια-και το έχει δείξει πολύ νωρίς-το απεχθάνεται. Το στιγμιότυπο με την άφιξη του ζεύγους στην Ουάσινγκτον για την ορκωμοσία του Τραμπ, όπου στην σκάλα του αεροπλάνου της πιάνει το χέρι και εκείνη το παίρνει αμέσως, πέρασε τότε στα... ψιλά. Επαναλήφθηκε όμως ουκ ολίγες φορές μπροστά σε τηλεοπτικές κάμερες και φωτογράφους τα επόμενα χρόνια, συνοδευόμενο από πολλά άλλα επεισόδια χολής.

Κορυφαία είναι δύο. Το πρώτο έλαβε χώρα κατά την επίσκεψη του ζεύγους στην Ιταλία, όπου, την στιγμή που ο Τραμπ πάει να της πιάσει τα χέρι, η Μελάνια με μια μαγική κίνηση το ανεβάζει επάνω για να φτιάξει τα μαλλιά της. Το δεύτερο συνέβη στο Τελ Αβίβ, όπου ο πλανητάρχης το αγγίζει και, σε μισό δευτερόλεπτο, η σύζυγος του το τραβάει άμεσα, αφήνοντας τον solo!








Μετά έρχονται τα φιλιά. Η Μελάνια προσπαθεί και καταφέρνει να αποφεύγει τον ασπασμό του συζύγου της στο στόμα, επιστρατεύοντας διάφορα κόλπα. Πολύ συχνά επιστρατεύει ακόμη και 12ποντες γόβες, ώστε ο πλανητάρχης να μην την φτάνει -κυριολεκτικά όμως. Ενίοτε φοράει τεράστια καπέλα και, όταν δεν μπορεί να κάνει τίποτε άλλο, αποστρέφει το πρόσωπό της και ο πρόεδρος την φιλάει στο μάγουλο.






Η Στόρμι και τα δάκρυα

Πολλοί πιστεύουν ότι αυτός ο γάμος έχει ουσιαστικά σβήσει, ειδικά μετά την εκλογή του Τραμπ στον προεδρικό θώκο και τώρα αφήνει πίσω του στάχτες και αποκαΐδια. Προσθέστε σε αυτό και την ιστορία με την πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς για το σεξ που απόλαυσε με τον πιο ισχυρό άνδρα του κόσμου πριν από 14 χρόνια. Τότε φυσικά δεν ήταν πρόεδρος, ήταν όμως φρεσκοπαντρεμένος με την εντυπωσιακά όμορφη Μελάνια, η οποία βρέθηκε αντιμέτωπη με το «κέρατο» από πολύ νωρίς.

Και μπορεί να κρατήθηκε στο ύψος της, λέγοντας ότι στηρίζει τον σύζυγό της, όταν έσκασε η ιστορία, ελάχιστοι όμως γνωρίζουν πραγματικά ότι πίσω από τις κουρτίνες και τα παράθυρα του Λευκού, οι μάσκες πέφτουν και ακούγονται πολλά. Εκατομμύρια το υποψιάζονται και υπάρχουν σίγουρα άνθρωποι που θα έδιναν το νεφρό τους για να ακούσουν έναν καυγά ανάμεσα στον Ντόναλντ και την Μελάνια.

Το τι πιστεύει κι ο ίδιος άλλωστε για τα αισθήματα της γυναίκας του σε περίπτωση που του συμβεί κάτι, αποκαλύφθηκε σε ένα ιδιωτικό φιλανθρωπικό δείπνο. Ηταν μια εκδήλωση που έλαβε χώρα πέρυσι και κάποια στιγμή ο πρόεδρος αναφέρθηκε στον πολιτικό φίλο του, Στιβ Καλίς, ο οποίος είχε πυροβοληθεί πριν τρία χρόνια, λέγοντας: «Η γυναίκα του Στιβ έκλαιγε συνέχεια όταν την συνάντησα στο νοσοκομείο εκείνη την απαίσια μέρα. Δεν ξέρω πολλές γυναίκες που θα σπάραζαν έτσι. Η δικιά μου δεν θα το έκανε σίγουρα».

Αυτό είναι το μόνο σίγουρο…




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου