Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2020

Άννα Ραφτοπούλου: Στον αστερισμό του «ΕΓΩ»

Άννα Ραφτοπούλου: Στον αστερισμό του «ΕΓΩ»
Κυρία Ραφτοπούλου το Δελτίο Τύπου σας σχετικά με το πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο, για το Τεχνικό Πρόγραμμα, όσο προσεκτικά και καλοπροαίρετα να το διαβάσω δεν μπορώ να βρω κάτι ουσιαστικό, σοβαρό και λογικό.
Μάλλον θα το χαρακτήριζα ένα κείμενο γεμάτο σκόρπιες ανοησίες. 
Μόνον κάποιος απλός δημότης, που δεν μπορεί να γνωρίζει όλες τις λεπτομέρειες, θα έγραφε τέτοιες ανοησίες.
Εσύ ήσουν παρολίγον Δήμαρχος, για μερικές ψήφους
έχασες το αξίωμα. 

Η ανικανότητα, ο παλιμπαιδισμός και η έλλειψη ικανών στελεχών στην παράταξη του Δημήτρη Μάρκου είναι γνωστή εδώ και 5 χρόνια. 

Εσύ ήθελες και αγωνίστηκες να γίνεις δήμαρχος. 

Θεωρητικά, ένας σοβαρός κάτοχος πτυχίου πολυτεχνείου έχει αποκτήσει την ικανότητα να μπορεί να καταρτίσει πρόγραμμα υλοποίησης και ολοκλήρωσης ενός έργου.
Η Δημαρχεία είναι ένα αντίστοιχο έργο μιας τετραετίας.
Δεν φαίνεται όμως να έχεις αυτή την ικανότητα και αυτό γίνεται φανερό από την κριτική σου στα δρώμενα του Δήμου.

Η αποτυχία σου και η ανυπαρξία σου είναι καταφανής από το γεγονός ότι δεν φέρνεις υλοποιήσιμη λύση και προτάσεις. Απλά αρκείσαι να λες "έκοψε" αυτό το κονδύλι ή το άλλο. Πες μας από που θα βρεθούν τα κονδύλια για να υλοποιηθούν οι φανταστικές προτάσεις σου. Δεν φτάνει να μας φέρνεις παράδειγμα άλλους Δήμους -Ραφήνας ή Μυκόνου. 
Έχεις την πρόσβαση να ξέρεις πολύ καλά τις οικονομικές δυνατότητες αυτού του Δήμου. Ξέρεις εδώ και χρόνια, που ασχολείσαι με τα κοινά αυτού του τόπου, ποιες είναι οι πιθανές πηγές πόρων για να γίνει οποιοδήποτε έργο. 
Εσύ απλά, ελαφρά τη καρδία, αραδιάζεις στο χαρτί ότι ονειρεύτηκες. ΠΟΤΕ, όλα αυτά τα χρόνια ΟΥΤΕ και σήμερα έφερες πρακτική υπόδειξη ανεύρεσης πόρων. 

Φιλοτεχνείς σε κάθε Δελτίο Τύπου το Πολιτικό σου Μνήμα! 

Είσαι ένας άνθρωπος που ζει για το ΕΓΩ του και μόνο. 
Έχεις ένα πτυχίο από ένα τριτοκλασάτο επαρχιακό ΑΕΙ, άσχετα αν τολμούσες να αναγράφεις στο προσωπικό σου προφίλ ότι σπούδασες στο Μιλάνο (έχω και φωτογραφία, το έχω φυλάξει, αν με αμφισβητήσεις μπορώ να σε κάνω τελείως ρεζίλι -εσύ θα το αποφασίσεις) αλλά έστω με το πτυχίο του κτίστη θα έπρεπε να έχεις μάθει, το λιγότερο, τις νέες τεχνολογίες. 

Ποιες είναι αυτές;
Ότι για την Ελλάδα οι κτιριακές εγκαταστάσεις από μπετόν είναι πλέον απαγορευτικές. 
Αν είχες περάσει έστω και έξω από την πόρτα του πολυτεχνείου, στο μάθημα "Αντοχής Υλικών" θα ήξερες ότι το μπετόν και η τοιχοποιία είναι σχεδόν απαγορευτικός τρόπος ανέγερσης Δημόσιων Κτηρίων, ακόμη και αν ακολουθήσεις πλήρως τις οδηγίες του αντισεισμικού κανονισμού. 
Θα μου πεις ότι από το μπετόν έχω μεγάλο κέρδος σαν επαγγελματίας. 
Είναι αποδεκτό να πρέπει να βγάλεις χρήματα και μάλιστα όσο περισσότερα τόσο το καλύτερο. Αυτός είναι και ο λόγος που εργάζεται κάθε άνθρωπος. 

Σχολεία, όμως με μπετόν και τοιχοποιία, με όλα τα προβλήματα που έχουν αυτές οι κατασκευές είναι χρονοβόρα, πολυδάπανα και αν δεχθούν ένα πολύ σοβαρό πλήγμα -φωτιά, σεισμό ή πλημμύρα- γίνεται όλο το κτίσμα άχρηστο και επικίνδυνο.  (Για του λόγου το αληθές διάβασε: «Κινέζοι μετέτρεψαν 25.000 τ.μ. σε νοσοκομείο μέσα σε 2 εβδομάδες»

Εάν ήσουν μοντέρνος χτίστης και παρακολουθούσες το βιοποριστικό σου επάγγελμα θα ήξερες ότι σε όλο τον κόσμο, με προηγμένη τεχνολογία, έχουν απαγορευτεί οι κατασκευές σχολείων με την μέθοδο του μπετόν. Ανεγείρονται χιλιάδες τετραγωνικά μέτρα σιδηροκατασκευής-κοντέινερ που έχουν προκατασκευαστεί και είναι έτοιμα. Απλά τοποθετούνται και συναρμολογούνται βάση Αρχιτεκτονικών σχεδίων. Αυτά χρειάζονται ελάχιστη έως μηδενική συντήρηση και σε περίπτωση καταστροφής θα χαλάσουν μεμονωμένα κομμάτια που μπορούν να αντικατασταθούν άμεσα, δεν θα βγει ακατάλληλο και άχρηστο ολόκληρο το συγκρότημα. 

Ακόμη αναρωτιέσαι και έχεις πικρία γιατί δεν έγινες Δήμαρχος;
 Αφού δεν είσαι καταξιωμένη στο βιοποριστικό σου επάγγελμα!
Ο κόσμος νομίζεις δεν το ξέρει;  Γι αυτό δεν σε ψήφισαν. 

Τώρα δεν έχεις στην παράταξή σου τον κ.Μαρλαντή που σε κράτησε 5 χρόνια στην πολιτική επιφάνεια και έφτασες να τον κατηγορείς ψευδώς για απευθείας αναθέσεις από τον Δημήτρη Μάρκου. 
Αντίθετα έχεις αγκαλιάσει τους πρωτεργάτες της "δολοφονίας" της Σχολικής στέγης κ.Πουλάκη και κ.Κρόκο. 
Οι επιλογές συνεργασίας σου καθόρισαν το παρόν και το μέλλον.
Όπως καταλαβαίνεις δεν υπάρχει ποτέ περίπτωση να κάτσεις στην καρέκλα του Δημάρχου, ίσως γιατί μέσα σου, ξέρεις ότι δεν είσαι ικανή για αυτή την θέση.

Σε έχω ικανή για όλα. Το μόνο που αποκλείω με σιγουριά είναι ότι είσαι χαζή και ενδόμυχα γνωρίζεις και εσύ την ανικανότητά σου και λογικά, βλέποντας την ανικανότητα του Δημήτρη Μάρκου, σκέπτεσαι ότι θα μπορούσες κάλλιστα να είσαι στην θέση του. 
Δεν μπορείς να είσαι ΠΟΤΕ Δήμαρχος γιατί το βιοποριστικό σου επάγγελμα είναι οικοδόμος, ενώ ο Δημήτρης Μάρκου ήταν πάντα αργόμισθος Δημόσιος Υπάλληλος.
Εσύ έχεις αποδειχθεί αποτυχημένη ακόμη και στην βιοποριστική σου εργασία.

Είναι τόσα τα λάθη και οι ανοησίες του Δημήτρη Μάρκου που θα μπορούσα να γράφω χιλιάδες άρθρα, αλλά έρχεται η εγωπάθειά σου που τα εξαφανίζει όλα του τα μειονεκτήματα.
Κάνεις τον Δημήτρη Μάρκου να φαίνεται Δήμαρχος Σούπερ Σταρ γιατί εσύ είσαι τόσο ανύπαρκτη. 
Έσκυψες και έγινες το ιδανικό σκαλοπάτι που ανέβασε τον Δημήτρη Μάρκου στην θέση του Δημάρχου όπου μπορεί να μείνει ισόβια με την συμβολή σου.  

Μην νευριάζεις και μη κυνηγάς άλλους ανθρώπους.  Είσαι έξυπνη! 

Ξαναχάραξε την πορεία της ζωής σου. Ξέχασε αυτό τον θώκο, μάλλον δεν είναι για εσένα!

Ο μεγαλύτερος εχθρός σε όλους μας είναι ο ίδιος μας ο εαυτός!!

58 σχόλια:

  1. Παντελής Ιορδανίδης3 Φεβρουαρίου 2020 στις 12:09 μ.μ.

    "ΣΙΣΥΦΟΣ" Είσαι ότι καλύτερο, Πολίτικο ζώο, έχει περάσει ποτέ από την υποβαθμισμένη περιοχή.
    Τα γράφεις καυστικά μένα, άλλα άπλα και αληθινά χωρίς εμπάθεια κ μικροπολιτικά συμφέροντα.
    Άννα της Λούτσας, αυτό διάβαζε το, συνεχεία, κανό podcast αν ξέρεις τι πράγμα είναι αυτή η ορολογία και βάλτο να το ακούς συνεχεία.
    Δήμαρχος ο μπαμπάς σου δεν γίνεται, άλλα τουλάχιστον, να μην γίνεσαι συνεχεία το κλοτσοσκούφι.
    Τώρα πια μεγάλωσες κοντεύεις μεσήλικας, έχεις μικρό μωρό και όλη την τοπική κοινωνία, να σου μιλάει, να σου γελάει και μόλις γυρίσεις την πλάτη σου, σε θάβουν και βγάζουν τα άπλυτα σου αυτοί που θεωρείς κολλητά δικούς αθρώπους.
    Έχω βρεθεί σε πολλά τέτοια θαψίματα και ντρέπομαι, εγώ που τα ακούω από τα στοματά ανθρώπων, που δημοσία εμφανίζονται σωματοφύλακες σου, που θα δώσουν και την ζωή τους για να σε προστάτεψουν.
    Λένε κρυφά ανείπωτα μυστικά σου, που είναι ντροπή τους που τα βγάζουν στην φορά, ενώ εσύ τους εμπιστεύτηκες.
    Το άρθρο είναι πραγματικός Καταπέλτης εναντίον σου, άλλα από την άλλη είναι απολυτά βοηθητικό για εσένα, να επιλέξεις ποιον θα κρατήσεις και ποιον θα πετάξεις στα πολίτικα σκουπίδια.
    Αν συνεχίσεις έτσι, είναι η τελευταία φορά σου, που έχεις συμμέτοχη στα δημοτικά πράγματα, έτσι το ξετιμώ εγώ, άλλα μπορεί και να κάνω λάθος, γιατί δεν ξέρω το παρασκήνιο.
    Δεν μου αρέσει που είσαι συνεχεία υπερβολικά κατώτερη του αναμενόμενου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ακούτε να δείτε 10 χρόνια κυβερνάει την Λούτσα ο Δημήτρης Μάρκου, τα προηγούμενα 10 ο Χρήστος Μάρκου τα πιο προηγούμενα κάποιος άλλος Μάρκου, το 2014 φτάσαμε στο χειρότερο κατάντημα να είναι όλοι οι υποψήφιοι από την οικογένεια Μάρκου. Ως εδώ λοιπόν βαρεθήκαμε τους Μάρκου, αυτοί κυβερνάνε μόνιμα την Λούτσα και την έχουν φέρει σε αυτή την κατάσταση αποκλειστικά με ευθύνη δική τους, θέλουμε και κάποια άλλοι οικογένεια, γι΄αυτό η Άννα από το πουθενά παραλίγο να βγει αλλά την επόμενη φορά θα γίνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΣΥ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΔΛΔ ΜΑΦΙΑ-ΚΟΜΟΡΑ? ΔΗΜΑΡΧΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΧΙ ΜΑΦΙΑ Κ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΟ ΟΧΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ Η ΜΑΜΑ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ Η ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΛΠ ΚΛΠ ΣΥΝΕΛΘΕ ΣΠΤΑ ΛΟΥΤΣΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΒΟΘΡΟ ΧΩΜΕΝΟΙ.
    ΟΙ ΠΟΜΑΚΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΟΤΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Κ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΑΚΟΜΑ Κ Η ΘΑΛΑΣΣΑ ΤΟΚΟ ΓΛΙΦΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα ΚΕΛ όμως τα έφεραν οι δύο Μάρκου Χρήστος και Δημήτρης δεν τα έφερε η Άννα, αλήθεια τι τρέχει με τα ΚΕΛ καιρό έχουμε να δούμε κάτι. Φυσικά και κυβερνάνε σόγια, στην κοινωνία των Σπάτων ειδικά που είναι κλειστή σαν χωριό δίνουν μεγάλη σημασία σε αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είστε τόσο απελπιστικά Ηλίθιοι?
      Τι ΚΕΛ ποιο ΚΕΛ, αυτό είναι μια κομπίνα, να πάρουν τα λεφτά αυτοί που έχουν οικοπεδάκια εκεί και να μπουν οι κατασκευαστικές να αρπάξουν τα έτοιμα λεφτά.
      Θα χτίσουν ένα κτίριο φάντασμα, που θα πάνε οι γύφτοι κ οι ναρκομανείς, να αράξουν.
      120 τέτοια ΚΕΛ έχει η Αττική, κτισμένα κ παρατημένα, το πιο κοντινό να πάτε να δείτε τα χάλια είναι στο Μαρκόπουλο.
      Μπαξέ κ τα λεφτά κ έβαλε τις σωλήνες που κάποτε θα πετάνε το σκατό στην θάλασσα, άλλα κανένας δεν μας λέει ποτέ και πως θα πάει το σκατό στο ΚΕΛ.
      Το σκατό θα πάει στην Ψυττάλεια, τα ΚΕΛ είναι το κόλπο οι ραφτό Πουλακίδας να αρπάξουν τα λεφτά.
      Αγόρασε μια δεξαμενή πετρέλαιου 2.000 λίτρα, άντε την αγόρασες, πως θα την γεμίσεις είναι το μεγάλο πρόβλημα.
      Μην τρίωρε βλητά από ανόητους.

      Διαγραφή
  5. ΤΟ ΚΕΛ ΤΟ ΨΗΦΙΣΕ Ο ΡΑΦΤΟΠΟΥΛΟΣ ΤΟ ΘΕΛΕΙ Ο ΡΑΦΤΟΠΟΥΛΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ Ο ΡΑΦΤΟΠΟΥΛΟΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝΑΣ.
    ΟΠΩΣ ΤΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑΚΙΑ ΓΙΑ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ 1 ΕΞΤ ΕΚΤ ΕΥΡΩ, ΑΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΗΓΑΝ ΣΤΟΝ ΡΑΦΤΟ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΤΑ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΣΤΟΝ ΡΑΦΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Θέλεις να πεις ότι είχε δανείσει λεφτά ο Ραφτόπουλος, δεν του τα έδιναν πίσω και θα του τα δώσουν τώρα που τα τσέπωσαν από το ΚΕΛ? Ακόμα και έτσι οι άλλοι τα τσέπωσαν, ο Ραφτόπουλος απλά θα πάρει πίσω τα δικά του λεφτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΗΛΙΘΙΕ ΘΕΛΗ ΝΑ ΠΗ ΟΤΙ Ο ΠΟΜΑΚΟΣ ΘΑ ΟΑΡΗ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΟΛΑ ΓΙΑΤΙ ΔΑΝΕΙΣΕ ΜΕ ΤΟΚΟ 7-16% ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΛΡΦΤΑ Κ ΘΑ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΑΚΟΜΗ.
      Ο ΠΟΜΑΚΟΣ ΕΧΗ ΒΑΛΗ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΓΟΡΑΣΟΥΝ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΕΚΕΙ Κ ΠΕΡΙΜΕΝΗ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΕΛ ΝΑ ΠΑΡΗ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΕ.
      ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΓΙΝΗ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑΤΙ Η ΑΝΩΜΑΛΗ ΕΙΝΑΙ Π.ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ Κ ΘΑ ΒΑΖΑΝΕ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΝΑ ΧΤΙΣΟΥΝ ΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΣΚΑΤΩΝ.
      ΤΟ ΚΕΛ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΗ ΠΟΤΕ ΜΟΝΟ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΘΑ ΦΑΝΕ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΓΥΡΝΑ ΠΛΕΥΡΟ ΤΡΑΒΑ Κ ΕΝΕΣΗ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΗΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ Κ ΤΩΡΑ ΝΕΚΡΟΣ ΕΙΣΑΙ.

      Διαγραφή
  7. Anna Raftopoulou 19 ώρες · Tsadilas Xristos
    11 Φεβρουαρίου στις 8:14 μ.μ.
    ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ, ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ
    ΤΙ ΜΑΚΑΚΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ?
    ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΦΨΝΙΖΟΥΝ Κ ΦΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΕΚΠΤΩΤΙΚΟ ΧΩΡΙΟ Η ΣΤΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛ.ΒΕΛ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Άντε πάλι με την Άννα και με τον πατέρα της τον Ραφτόπουλο, καλά τίποτε άλλο δεν υπάρχει να γράψετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Λογική εξέλιξη είναι η απασχόληση με την Άννα και την Αγια οικογένεια της.
    Προσπάθησε να γίνει δήμαρχος, απέτυχε κάθε ήμερα, δίνει τροφή για σχόλια εναντίον της.
    Γράφει η ίδια μια ανοησία της στο προσωπικό της φου μπου και προκαλεί ΟΛΟΥΣ τους έχθρους που έχουν σε όλη την περιοχή.
    Εγώ νομίζω ότι τα σχόλια είναι από κάποιους της παράταξης της που τους έριξε σε κάποια μοιρασιά.
    Αν ήθελε ησυχία θα έμενε ανώνυμη σαν εμάς.
    Γράφει, λέει, κάνει ανοησίες και σηκώνει κύματα αντιδράσεων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Οι άλλοι είναι που έχουν τον δήμο σαν να είναι τσιφλίκι τους, δεν εννοώ τον Δ.Μάρκου προσωπικά το σόι του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τώρα γράφεις φτιαγμένος?
      Η φαμίλια ραφτό-Πίτσι το παίζει αρχηγός στο τσιφλίκι, χωρίς να έχει καμιά έγκριση, δεν θα το παίξει ο ΜΑΡΚΟΥ, που τον ψήφισε ο κόσμος?
      Ο Ραφτόπουλο δεν θέλει να αλλάξει τον τρόπο διοικήσεως, άλλα να αρπάξει την Δημαρχεία και να γίνει Αυτός Τσιφλικάς.
      Αν ήθελε να αλλάξει ο τρόπος διοικήσεως και να τελειώσουμε με τους αλήτες συμμορίτες, δεκαπέντε χρόνια είναι στο ΔΣ η Άννα κάι σαράντα ο γεροραφτοπουλος, όλοι οι Μάρκου θα ήταν φυλακή, εδώ έκαναν τσιφλικά τον Λάμπρου και τον Φύτρο τους σουβλατζήδες.
      Η Άννα αν ήθελε να αλλάξει κάτι θα έστελνε στα δικαστήρια αυτούς την αρχηγό Πίτσι και ένα σωρό άλλα λαμόγια.
      θέλει να μείνουν όλα έτσι, μονό να είναι αυτή Δήμαρχος, για ΕΜΣ καμιά βελτίωση.
      διαλέξαμε τον καλύτερο από δυο άχρηστους, μην νομίζεις ότι θεωρώ άξιο τον Δ.Μαρκου, άλλα μπροστά στο Ραφτόπουλο Άννα Πίτσι κλιπ, είναι πολλά σκαλιά καλύτερος.
      Διαλέγεις από αυτά που προσφέρει η αγορά.

      Διαγραφή
  11. Άν δεν πάρει εξουσία τι θες να κάνει και πως να τους τιμωρήσει με τις δικογραφίες? Προσπάθησε ο Ποθουλάκης με τις δικογραφίες και πήρε 1%, αν δεν ρίξεις λεφτά για να βγεις δεν κάνεις τίποτα. Δεν μας ενδιαφέρει η κομματική υποστήριξη οι κλίκες μετράνε, υπάρχουν και δήμαρχοι του ΣΥΡΙΖΑ που έχουν κάνει καλύτερη δουλειά από άλλους της Νέας Δημοκρατίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Οι Ioshf Manolopoylos, Anna Raftopoulou και Φρόσω Βαϊτση είναι στην τοποθεσία Δημαρχειο Σπατων-Αρτεμιδος.13 Φεβρουαρίου στις 8:03 μ.μ. · Αρτέμιδα Αττικής · Ο μεγαλύτερος καταναλωτής και εν δύναμη πελάτης για τα καταστήματα τής πόλης μας είναι ο δήμος... αυτό πρέπει να το καταλάβει πρώτα από όλα.....η δημοτική αρχή...
    Ποτε θα κοψετε τις ΟΥΣΙΕΣ και τον Λαικισμο?
    Ο Δημος ΝΑΙ ειναι μεγας καταναλωτης, αλλα δεν υπαρχει καταστημα στην περιοχη, να δωσει καλυτερη προσφορα, γιατι ΟΛΑ ειναι μαγαζακια που αγοραζουν απο καποιον χοντρεμπορο και οι εκπτωσεις που παιρνουν οι δημοι ειναι τρεες.
    Να μπορουσε να αγορασει ο Δημος παραπανω να πουλησει στα μαγαζακια τζαμπα.
    ξυπνα Ιωσηφ πηγαινε και εσυ σαν τον λαμπρου νυχτερινο Δημοτικο και η Αννα Γυμνασιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ‎Ευτυχια Συγγουνη‎ προς ΑΝ.Α.Σ.Σ.Α - Ανανεωτική Ανεξάρτητη Συμμαχία Σπάτων Αρτέμιδας Επτά μέχρι στιγμης πάρκα σκύλων στο Δήμο Νίκαιας Αγ. Ιωάννη Ρέντη.
    Σοφία Ιωαννίδου Ψιλά γράμματα για τους εδώ
    ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΜΑΛΟ Η ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΑΣ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΩΣΤΑΚΙΑ ΕΚΕΙ?
    ΝΙΚΑΙΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΕΙ ΠΟΤΕ?
    ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΩΓΛΗ ΤΗΣ ΑΝΝΑΣ ΤΣΙΜΕΝΤΟ ΠΑΝΤΟΥ.
    ΕΔΩ ΕΧΕΙ ΔΑΣΗ ΑΚΟΜΗ ΠΑΡΕ ΤΟ ΣΚΥΛΟ ΣΟΥ Η ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΣΕ ΠΑΕΙ ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΑΤΕΛΕΙΩΤΟ ΠΑΡΚΟ ΔΑΣΟΣ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΛΟΥΤΣΑΣ ΔΕΝ ΘΕΣ ΕΚΕΙ?
    ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟ ΑΥΘΑΙΡΕΤΟ ΚΑΤΑΠΑΤΗΜΕΝΟ ΤΗΣ ΠΙΤΣΙ.
    Η ΛΟΥΤΣΑ ΕΧΕΙ ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ ΕΡΗΜΙΕΣ ΕΣΥ ΜΩΡΗ ΒΡΩΜΙΑΡΑ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΣΑΚΟΥΛΑΚΙ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙΣ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΚΥΛΟΥ ΣΟΥ?
    ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ Κ ΠΡΕΠΕΙ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΒΟΛΤΑ.
    ΦΟΛΑ ΘΕΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΑΝΩΜΑΛΑ ΟΧΙ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Οι Makis Xidous, Anna Raftopoulou και 3 ακόμη βρίσκονται στην τοποθεσία To Korali.
    11 ώρες · Αρτέμιδα Αττικής ·
    ΑΝΩΜΑΛΗ ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΟ ΣΤΗΝ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ.
    ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΜΩΡΗ ΜΠΟΥΧΕΣΑ? ΕΧΕΙΣ ΠΟΤΕ ΩΡΑ ΝΑ ΠΕΙΣ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΝΕΟ ΠΕΤ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΕΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Anna Raftopoulou 9 ώρες ·
    Παραπληροφόρηση και λαϊκισμό επιλέγει και πάλι ο κ. Μάρκου για να καλύψει την αδυναμία εκτέλεσης έργου και οργάνωσης των υπηρεσιών του δήμου, κάνοντας αντιπολίτευση στην αντιπολίτευση και διαδίδοντας δήθεν ότι η παράταξη μας δεν ενέκρινε τη δαπάνη για την αγορά οικοπέδου του 4ου Δημοτικού Αρτέμιδος.
    Δεν έχουμε όλοι μνήμη φασολιού.
    Εσύ και η γλάστρα σου Τσακάλι,ψηφισατε ΝΑΙ και τα λεφτά από τα οικοπεδάκια τα πήρες εσύ.
    Ο Κηπουρός είπε ΟΧΙ και δικαιώθηκε.
    Τώρα ο Βλάκας Ματ κου δεν θέλει να σου δώσει άλλα λεφτά ζέστα,σε έβαλε στην πείνα.
    Σχολειά σε τέτοια οικοπεδάκια δεν χτίζονται, ατός αν πας στο ειδικό Ραφτόπουλο Γκρουπ, που βγάζει άδεια, ακόμα και την πυλωτή να κάνεις διαμέρισμα.
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ πια παιδιά, αυτά που είναι θα τελειώσουν όπως όπως και ζήτημα να χρειαστούν, ένα η δυο κτίρια για τις επόμενες γενιές.
    Ανόητη το μέλλον το διαβάζεις, από τα νηπιαγωγεία, αφού δεν χρίζονται ΝΕΑ νηπιαγωγεία, γιατί να χτίσουμε άλλα σχολειά?
    για να κερδίσεις Εσύ και όλα τα λαμόγια.Anna

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Anna Raftopoulou 1 ώρα · ...... προεκλογικά γραμμάτια ..... Και πόσα θα δούμε ακόμα......
    Ο χρήστης Αλήθεια και Ψέμματα Δήμου Σπάτων Αρτέμιδος είναι στην πόλη Δήμος Σπάτων - Αρτέμιδος.
    Ποιοι ειναι οι Σπαταναιοι κ ποιοι οι Λουτσαιοι?
    Εσυ εισαι Πομακα, δεν ανηκεις ουτε στις ντοπιες φυλες κ ομως ηθελες να γινεις δημαρχεσα ΧΕΧΕΧΕΧΕ
    Κάποιοι καμαρώνουν και χειροκροτάνε έναν #δήμαρχο που δημιουργεί εντυπώσεις και μηδενικό , με μια αυλή καθαρά υποκεινουμενη από προσωπικά συμφέροντα !!
    Τι λες ρε ΑΝΝΑ? ΕΣΥ χρωστας γραμματια που τα πατσιζεις , με αυτα που σου χρωστανε.
    Ο ΔΜΑΡΚΟΥ ενα υπαλληλακι ηταν κ ειναι, ξεχρεωνει με τον τροπο που μπορει.
    Αλλα ξεχνατε κατι βασικο δεν εχουμε ΝΤΟΠΙΑ προσωπα αξια για καμια θεση, ηταν πιο καλα με τα λαμογια του ΠΑΣΟΚ?
    Εσυ προσωπικα ποιον προτεινεις που θα ειναι καλυτερος απο αυτο το λαμογιο.
    Οταν γραφεις την μπουρδα σου, πρεπει να δινεις κ αντιπροταη.
    ΟΧΙ ΑΥΤΟ αλλα ΑΥΤΟ, μολις το κανεις θα φας γιαουρτι, οχι για να φτιαξει η μουρη σου αλλα απο την απαξιωση που σε πριμενει κ σου αξιζει.
    Ποιοι ειναι οι Σπαταναιοι κ ποιοι οι Λουτοιοι?
    Ενας δημος ειμαστε ΟΛΟΙ εσυ εισαι τελειως ξενη πομακα κ κατεβηκες για δημαρχεσα, στην αρωστη φανατσια σου αν την εφαρμοζαμε, εσυ κ η συμμορια σου επρεπε να σας κλεισουν σε κλειστο κεντρο μεταναστων.
    ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣ κοινα προβληματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Τι πάει να πει Πομάκα Πόντια είναι αλλά που το βλέπεις το κακό, οι γειτονικοί δήμοι όπως Ραφήνα, Νέα Μάκρη Πόντιοι δεν είναι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν ξερεις καλη ιστορια. Παλια η ταυτοτητα εγραφε το ΓΕΝΟΣ της ΜΗΤΡΟΣ, αυτη διαλαξε να ειναι ΠΟΜΑΚΑ.
      Ο Ραφτοπουλος ΠΟΜΑΚΟΣ ειναι οχι προσφυγας μικρασιατης, αν παρουμε το γεγονος οτι γεννηθηκε στην Ξανθη ειναι Ξανθιωτης.
      Η ΠΟΜΑΚΑ πως διαχωριζει Απαταναιους Λουτσαιους?
      Με οτι μετρο μετρησεις με αυτο θα μετρηθεις.
      Δηλωνει ΠΟΜΑΚΑ ΟΧΙ Λουτσαια η Σπαταναια, δλδ με εμς τους ντοπιους που κ εμεις ηρθαμε απο αλλου μεν αλλα αγαπησαμε τοσο πολυ τον τοπο που διλαξαμε να ζησουμε, που αφαιρεσαμε την μακρινη δηθεν καταγωγη, που πουλανε ολοι συλλογοι με ολους τους ΞΕΝΟΥΣ γιατι θελουν να ειναι ΞΕΝΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ που τους φεραμε με το ζορι να φτιαξουμε κ κλειστα κεντρα, να μενουνουν μεσα αφου θελουν να διαφερουν.

      Διαγραφή
    2. Οι Πομάκοι δεν είναι εθνική μειονότητα αλλά θρησκευτική, είναι απόγονοι των Αγριάνων Ελληνικό φύλλο.

      Διαγραφή
    3. Ηρθες πλεον στην πραγματικοτητα!
      Ποιος ειπε οτι οι Πομακοι δεν ειναι ΕΛΛΗΝΕΣ?
      ακομα και οι ΜΟΥΣΛΜΑΝΟΙ της ΘΡΑΚΗΣ ελληνεσ ειναι, η Τουρκια τους λεει τουρκους και οι δικοι μας αχρηστοι το αποδεχονται.
      ΠΟΜΑΚΑ ειναι, αρα συμφωνησαμε οτι ειναι ΠΟΛΙΤΙΚΗ απατη οργανωμενη του ΡΑΦΤΟ-ΠΙΤΣΙ ΓΚΡΟΥΠ για ψηφοθηρια.
      Αν εισαι ΠΟΜΑΚΟΣ ολοι μαζι δεν ειναι 30.000 ατομα διασκορπισμενοι παντου.
      Αν το παιξεις ομως ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΑΣ χωνεις χερι σε μια τεραστια ομαδα ανθρωπων.
      Ειναι παθολογικα απατεωνες,ψευτες,οπως ολοι οι επαγγελματιες τοκογλυφτς και Λαμογια.
      Υ.Γ. Οσοι κατοικουν στην ΕΛΛΑΔΑκαι εχουν ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΑΡΤΙΑ ειναι ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΕΣ τιποτα αλλο και πρεπει να τους βοηθησουμε να ξεκοψουν καθε επαφη με τον αθλιο τοπο που τους εδιωξε.
      Ο ΑΝΤΕΝΤΟΚΟΥΜΠΟ ηταν ενας σκυλαραπας ΝΙΓΗΡΙΑΝΟΣ, μεχρι που απεδειξε οτι ειναι πιο ελληνας απο κατι ασπρα γιουσουφακια.
      ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ ΑΡΑΠΗΣ ειναι ο Αντεντοκουμπο.
      Στις ΗΠΑ το συμφερον του ηταν να ειναι αραπης απο την ΝΙΓΗΡΙΑ, διλαξε να ειναι ΕΛΛΗΝΑΣ.
      Πιστευω να κατλαβες ποσο λαμογια ειναι οι ΡΑΦΤ-ΠΙΤΣΙ χωρις ΚΕΡΔΟΣ ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΤΕ σε ΚΑΝΕΝΑΝ

      Διαγραφή
    4. Κατανοητά αυτά αλλά πότε έχει πει η ίδια ότι είναι Πόντια ή Μικρασιάτισσα και ζητά την ψήφο τους?

      Διαγραφή
    5. Το επώνυμο είναι πραγματικά Ποντιακό και υπάρχει στην βόρεια Ελλάδα, τώρα δεν γνωρίζω αν ο πατέρας ή ο παππούς του Ραφτόπουλου λεγόταν αλλιώς και το άλλαξε.

      Διαγραφή
    6. Εσυ δεν εισαι συγκεντρωμενος, ποιος ειπε οτι το ονομα φταιει, το συγκεκριμενο ατομο ειναι αρωστο Το ονομα δεν παιζει καποιον ρολο, για ατομα χωρις παρελθον, ολη η ιστορια του ειναι τα 70 χρονια που ζει δεν εχει παρελθον ριζες τιποτα.
      Ποντιος δευτερης γενιας μετανστης να μην ξερει λιγα ποντιακα δεν υπαρχει

      Διαγραφή
  18. Anna Raftopoulou
    Μόλις με ενημέρωσαν τηλεφωνικά συνεργάτες μου, διότι σχεδον όλη την ημέρα βρίσκομαι εκτός γραφείου λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, ότι ο κ. Μαρκου προέβη σε νέα ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αναφορικά με έτερη αυτή τη φορά ψηφοφορία, της Οικονομικής Επιτροπής. Για το ζήτημα αυτό θα τοποθετηθώ εμπεριστατωμένα - και όχι με φαιδρές υπογραμμίσεις σε αποσπάσματα - όσο το δυνατόν συντομότερα, δεδομένων και των ανειλημμένων επαγγελματικών μου υποχρεώσεων, από τις οποίες και βιοπορίζομαι. Ωστόσο, ειλικρινά αναρωτιέμαι. Όταν ο δήμαρχος κατά τις εργάσιμες και άκρως παραγωγικές ώρες της ημέρας εξαντλεί το χρόνο του στο να ασχολείται με την αντιπολίτευση και τις θέσεις της, πότε ασχολείται με τα ουσιαστικά και σοβαρότατα ζητήματα που άπτονται της διοίκησης του Δημου; Μάλλον ποτέ...

    Elisabeth Lagou Άσχετο αυτό που θα πω, αλλά μια που "σε πέτυχα" εδω, να στο πω γιατί σίγουρα θα το ξεχάσω. Σήμερα έγινε ένα τροχαίο στα Σπάτα. Ένα ταξί έπεσε πάνω σ ένα λεωφορείο. Ήταν μέσα η κόρη μου. Χτύπησαν σχεδόν όλοι οι επιβάτες πολύ ή λίγο. Μια ηλικιωμένη γυναίκα χτύπησε άσχημα στο κεφάλι, έχασε τις αισθήσεις της κ δεν μπορούσαν να την συνεφέρουν. Κάλεσαν το Κέντρο Υγείας αλλά δεν μπορούσαν να κάνουν τπτ γιατί δεν υπάρχει ασθενοφόρο κ έπρεπε να περιμένουν από τον Ερυθρό. Πριν 3 μήνες χτύπησε η κόρη μου στην Πικερμίου, ευτυχώς υπήρχε ταξί, πήγαμε στο Κέντρο Υγείας κ περιμέναμε 2,5 ώρες ασθενοφόρο για να την μεταφέρει στο νοσοκομείο. Ταπεινή μου άποψη, αυτό πρέπει να φροντίσετε πρώτα ως Δήμος κ μετά όλα όσα διαβάζω για νερά, σχολεία, δρόμους κλπ. Συγνώμη για τη "σφήνα" στην ανάρτηση σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΝΝΑ Η ΑΒΩΜΑΛΗ ΑΦΟΥ ΞΥΠΝΑΣ ΣΤΙΣ 11-12 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ Κ Ο ΜΗΤΣΟΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΑΗ ΣΤΙΣ1.30 ΑΝΤΕ 2,00 ΤΟ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΝΒΡΗΣ ΜΩΡΗ ΤΕΜΠΕΛΑ?
      ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΜΠΟΡΗ ΝΑ ΕΧΗ ΕΝΑ ΓΑΡΦΕΙΑΚΙ 2 ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΕΧΗ Κ ΜΩΡΟ ΠΑΙΔΙ ΠΕΤΑΜΕΝΟ Κ ΛΕΙΠΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ?
      ΕΙΣΑΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΕΠΡΕΠΕ 24 ΩΡΕΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΠΟΔΙ ΜΕ ΑΝΤΙΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΠΟΥ ΦΕΡΝΗ Ο ΜΗΤΣΟΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ. ΧΑΧΑΧΑΧ
      Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΕΧΗ ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ, ΛΟΓΟΙΑ ΞΑΝΑ ΛΟΓΙΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΑΡΓΟΜΙΣΘΟΥΣ ΔΥ? ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΠΑΡΑΤΡΕΜΑΝΟΥΣ.
      ΜΟΝΟΝ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΙΚΑΙΟΛΗΤ ΝΑ ΛΕΙΠΗ ΕΣΥ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙΣ Κ ΜΩΡΟ

      Διαγραφή
    2. Elisabeth Lagou Άσχετο αυτό που θα πω,..........
      ΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΝΑ Κ ΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΗΣ.
      ΤΑ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΑ ΤΑ ΚΑΝΗ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΤΟ ΕΚΑΒ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΤΟ ΤΟΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ Κ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΑΚΡΗ.
      ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ ΠΑΡΕ ΤΑΞΙ Κ ΤΡΑΒΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ?
      ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ ΤΟ Κ.Υ. ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΗ ΤΗΝ ΚΟΥΔΟΥΝΑΤΗ ΜΟΝΟ ΟΧΙ ΓΙΑ ΕΚΤΑΚΤΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ.
      ΜΗΠΩΣ ΟΛΟΙ ΕΙΣΤΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΑΣΤΕΣ ΑΠΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ Κ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ

      Διαγραφή
  19. ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΟΝΤΙΑΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΓΥΡΙΣΑ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ΚΑΙ ΕΦΤΙΑΞΑ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΤΥΧΕΡΟ ΡΩΤΗΣΑ ΝΑ ΜΕ ΠΟΥΝΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΡΑΦΤΟΠΟΥΛΟ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΥΤΕ ΠΟΝΤΙΟΣ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΝΤΙΩΝ ΟΛΟΙ ΜΕ ΕΙΠΑΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΡΚΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ.
    ΤΙ ΝΑ ΣΕ ΠΩ ΑΥΤΟ ΜΕ ΛΕΝΕ ΑΥΤΟ ΣΕ ΛΕΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Τούρκος χριστιανός δεν είναι Πομάκος, οι Πομάκοι είναι Έλληνες μουσουλμάνοι το εντελώς αντίθετο δεν υπάρχουν Τούρκοι χριστιανοί. Δεν έχει σχέση η θρησκεία με την καταγωγή, οι γύφτοι ας πούμε δεν είναι Έλληνες αλλά είναι χριστιανοί. Το Ραφτοπουλέικο υπάρχει βασικά σε άλλες πόλεις της βόρειας Ελλάδας περισσότερο στις Σέρρες, αυτός μπορεί να ξέφυγε από καμιά μετάθεση και γεννήθηκε στην Ξάνθη γι΄αυτό δεν τον ξέρουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΟΘΩΜΑΝΟΙ ΗΤΑΝ ΤΟΤΕ ΟΛΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ.
    ΤΩΡΑ ΑΝ ΛΕΕΙ ΨΕΜΜΑΤΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΑΡΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΑΝΩΜΑΛΗ ΚΟΡΗ ΤΟΥ?
    ΤΙ ΑΛΛΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ?
    ΨΕΜΜΑΤΑ ΑΠΑΤΗ ΧΩΡΙΣ ΕΜΦΑΝΗ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΕΜΑΣ.
    Η ΑΝΩΜΑΛΗ ΑΝΝΑ ΓΙΑΤΙ ΛΕΕΙ ΞΑΝΘΗ ΕΝΩ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΠΑΤΩΝ-ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΨΕΥΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ ΕΦΕΡΕ ΕΚΕΙΝΟΝ ΤΟΝ ΓΕΛΟΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ.
    ΑΣΕΒΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΘΕΣΜΩΝ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ.
    Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΘΕΣΜΟΣ ΣΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΕΤΑ ΤΟΝ ΕΞΩ Δ.Υ. ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΧΙ ΕΝΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.
    ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΣΑΝ ΤΑ ΚΑΡΤΕΛ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΧΙΝΟΝΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΟΜΑΚΟΙ-ΤΟΥΡΚΟΙ-ΝΟΝΝΟΙ ΟΤΙ ΘΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Είναι σκληροί οι Πόντιοι δεν είναι ότι να ναι, δες τους ΠΑΟΚτζήδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι Πόντιοι είναι και σκληροί και Δουλευταράδες, καμιά σχέση με τους Πομάκους Ραφτόπουλο Γκρουπ.

      Διαγραφή
    2. Η Άννα μπορεί να βρεθεί στην Τούμπα αύριο που παίζει ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός στην Θύρα 4, θα της το απαγορεύσει κανένας ή θα της πουν φύγε από το γήπεδο επειδή είσαι Πομάκα?

      Διαγραφή
  23. Η Αννα παει παντου οπου εχει συφερον παει.
    Στον ΠΑΟΚ του Σαββιδη δεν παει.
    Στον Ολυμπιακο του Μαρινακη θα ηθελε να παει αλλα δεν την θελουν.
    Αφου εχει τις πιτες εχει παρατησει το παιδι και απο πιτα σε πιτα.
    Μανα δεν ειναι και δεν θα γινει ποτε.
    Δημαρχος ηθελε και αυτο ποτε.
    Ζητω τα τσοκαρα και οι παντοφλες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Η ΑΝΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΟΠΟΥ ΔΙΑΤΑΞΕΙ Ο ΠΟΜΑΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΒΟΥΡΟΧΕΛΩΝΑ ΤΟΣΟ ΦΥΤΟ ΕΙΝΑΙ.
    ΠΗΓΕ ΑΓΟΡΑΣΕ ΜΩΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΚΑΡΕ ΣΤΟ ΥΠΟΓΕΙΟ ΚΑΙ ΤΡΕΧΕΙ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΝΟΗΣΙΑ ΠΟΥΝ ΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΤΗΣ ΚΟΜΟΡΑΣ.
    ΜΕΓΑΛΟΚΟΠΕΛΑ ΠΗΡΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΟ ΕΠΡΠΕ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ 3-4 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΠΕΙΣ ΘΑ ΠΕΙΝΟΥΣΕ ΑΝ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕ . ΑΛΛΑ Ο ΠΟΜΑΚΟΣ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΡΙΝ ΠΕΘΑΝΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΘΑ ΣΚΕΦΤΟΤΑΝΕ?
    ΠΟΙΑ ΜΕΓΑΛΟΚΟΠΕΛΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΒΡΕΦΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΤΡΕΧΕ ΓΙΑ ΑΗΔΙΕΣ ΔΟΞΑ?
    ΕΔΩ ΜΕΓΑΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΕΧΟΥΝ ΜΩΡΟ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΕΙ 2-3 ΧΡΟΝΩΝ ΤΟ ΜΩΡΟ.
    ΑΥΤΗ Η ΠΡΑΞΗ ΕΜΕΝΑΝΕ ΜΕ ΕΧΕΙ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΗΜΟΥΝ ΦΑΝΑΤΙΚΑ ΑΝΝΑ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ.
    ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΚΑΙ Η ΚΟΜΟΡΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ.
    ΚΡΙΜΑ ΑΛΛΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΓΑΛΑΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΒΑΣΗ-ΛΥΣΣΑ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ1 Μαρτίου 2020 στις 8:16 μ.μ.

    Anna Raftopoulou 26 Φεβρουαρίου στις 10:41 μ.μ. ·
    Ελένη Φράγκου 26 Φεβρουαρίου στις 10:26 μ.μ.
    Βιώνουμε μια Δημοτική Αρχή, η οποία, ενώ οι Δημοτικές εκλογές έχουν παρέλθει, εξακολουθεί να λειτουργεί με προεκλογική λογική, λόγω ότι τις κέρδισε οριακά.
    Η ΚΟΥΔΟΥΝΑΤΗ ο μόνιμος τοπικός ΚΑΡΝΑΒΑΛΟΣ, βγήκε να μιλήσει να μην ξεχάσουμε ότι είναι η επίσημη γιορτή του και θα τον κάψουμε απόψε μαζί με την Πομάκε.
    Κουδουνάτη έτσι για να μαθαίνεις, μπορεί να είσαι γριά τελειωμένη και λιωμένη,αλλα δεν έμαθες Τίποτα από την ζωή σου, όλα αυτά τα χρόνια που σέρνεις το γελοίο τομαρι σου στην κοινωνία.
    Ο Νομός λέει 50% των ιασάντων +1 ΨΗΦΟ βγάζει τον ΔΗΜΑΡΧΟ, άρα ξεπέρασε τρομακτικά το Όριο εκλογής.
    Η πραγματική ΖΩΗ απέδειξε και συνεχεία ότι ο
    << Ο ΝΙΚΗΤΗΣ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΟΛΑ>>
    Έχει γίνει κινηματογραφική ταινία, τραγούδι, για αμόρφωτα ζώα σαν εσάς, που σέρνεστε από κόψιμο πίτας σε κόψιμο πίτας και καταγώγια με μουσικές ατάλαντων ερασιτεχνικών καρναβαλιστών που νομίζουν ότι τραγουδάνε ενώ μοιρολογούν.
    Υπομονή έχει πολλά χρόνια το Μητσολαμογιο μπροστά του, αν δεν πεθάνεις στις άλλες εκλογές μπορεί να σε πάρει στο μαντρί του πάλι.
    Κάλα Κούλουμα σε ΟΛΟΥΣ ακόμα και στους Ανόητους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Anna Raftopoulou37 λεπτά ·
    Γιατι αραγε η Δημοτική Αρχη επιλεγει(?) Να μην εμημερωσει τους συνδημότες μας για αυτό το τόσο σοβαρό θέμα? Είναι υποχρέωση μας να το κάνουμε εμείς λοιπόν....
    Αννα της .ουτσας αυτο λεγεται σπεκουλα του 1960, ΟΧΙ ενημερωση και φυσικα ΟΧΙ αντιπολιτευση.
    Σαλταρισμενη απο το καρο στο φου μπου θα μαθουμε και ειδικα απο εσενα την Αρωστη?
    Οσι ειναι να μας παρουν την γη μας εστειλε το ραβασακι και θα προχωρησουμε.
    Ολοι οι αλλοι σαν εσενα μπορειτε να τα δειτε στην τοπικη εφημεριδα ανατακτι ΕΣΥ εχεις εχθρα τυπου Ερντογαν με τα ΜΜΕ που δεν σε λιβανιζουν μην το μαθεις απο ΕΔΩ πηγαινε στην σείδα του ΔΗΜΟΥ.
    ΟΛΗ η παραταξη σου συμμορια επρεπε να το ξερει και να το βγαλει στον αερα πριν γινει πραξη.
    Αλλα εισαι τοσο τεμπελα,αχρηστη μονο για κομωτηριο και καποιο πανηγυρι εισαι.
    ουστ παλιο τσοκαρο που θα μας κανεις και μαθηματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΕΛΑ ΡΕ ΤΩΡΑ ΔΙΝΕΙΣ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΟ ΠΕΤΑΜΕΝΟ ΠΑΡΤΑΛΙ ΤΗΝ ΠΟΜΑΚΑ ΑΝΝΑ?
    ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΕ PDF THN ΕΒΓΑΛΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΖΕΛΑΤΙΝΑ ΜΗΝ ΧΑΘΕΙ ΤΟ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΟΣΟ ΤΣΑΠΑΤΣΟΥΛΑ ΑΧΡΗΣΤΗ ΒΡΩΜΙΑΡΑ ΕΙΝΑΙ.
    ΕΤΣΙ ΤΟ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΕΝΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ.
    ΣΤΗΝ ΤΣΑΚΑΛΙ ΔΕΝ ΠΑΣ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΓΝΗΣΙΟ.
    ΕΠΙΕΔΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΜΑΛΗ ΒΡΩΜΙΑΡΑ ΑΥΤΗ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΜΟΙΑΖΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Anna Raftopoulou 6 Μαρτίου στις 11:13 μ.μ. ·
    Μια πολύ ενδιαφέρουσα δημοσίευση!Προς προβληματισμό λοιπόν!
    Γιωργος Παπακυπριανος ΔΕ ανειδίκευτος-η ....θα παρέχει εξειδικευμένη γνώση και προτάσεις ??? χα χα ποιος έγραψε το κείμενο του στημένου διορισμού ?? σίγουρα ΥΕ....

    Catherine Papaioannou Ένας δήμαρχος που είναι ΔΕ βάση ΑΣΕΠ μόνο τέτοιους συμβούλους μπορεί να προσλαμβάνει κατηγορίας ΔΕ!

    Γιώτα Μάρκου Κι όμως Κατερίνα Παπαιωάννου κυρία προσκείμενη στον συνδυασμό τού Δημάρχου διακήρυττε προεκλογικά "είμαστε μορφωμένοι άνθρωποι εμείς και γι' αυτό ψηφίζουμε Δ. Μάρκου".
    Και εγώ που δεν είχα καταλάβει τι εννοούσε με το "μορφωμένοι άνθρωποι" περίμενα τουλάχιστον ένα διδακτορικό, χα, χα, δεν πάει πιο κάτω, δυστυχώς!

    Ο χρήστης Catherine Papaioannou απάντησε
    Γιώτα Μάρκου Κατερινα απαντώ στο κειμενο και δεν καταλαβαίνω τι εννοείς, άλλωστε εσυ γράφεις οτι ο Δήμαρχος ειναι Δ.Ε. εγώ δεν εχω ελέγξει τους τίτλους του.
    Η κυρία που αναφέρομαι αυτό το ειπε στις εκλογές τού 2019, για να μην μπερδευόμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ολα τα Πτυχια και τα Δικτακτορικα ναι δεν το έγραψα λάθος, όλοι όσοι δεν πήρανε Διδακτορικο, απέκτησαν με άνεση δικτατορικό ύφος και συμπεριφορά.
    Να ξεκινήσουμε με την ΑμεΑ Γ.Μάρκου που καθηλωμένη στο καροτσάκι ήθελε σταυροπόδι και με τα λεφτά του δήμου μάζεψε ότι δεν μπορούσε να φτάσει να με το δικό της πορτοφόλι για να το παίξει διανοούμενη?
    Ποιος μπορεί να ξεχάσει την αδιαφορία της, για την πολυθρόνα των ΑμεΑ να μπορούν να μπουν και αυτοί στην θάλασσα? Αξεχαστη Απάνθρωπη-Αναισθησια.
    Το κτήνος την Κατινα Παπαρπάξω?
    Το πτυχίο της Αννουλας?
    Η Πολιτικη δήμαρχου δεν θέλει πτυχία, δεν θέλει Διδακτορικα, δεν είναι επαγγελματικό ππροτζεκτ, οικονομικού κέρδους.
    Η Πολιτικη δημαρχου θέλει Ανθρωπια και κατανόηση των βασικών αναγκών της τοπικής κοινωνίας.
    Το 95% των κάτοχων πτυχίων ΑΕΙ,δεν μπορουν να επιβεβαιώσουν, με πραξεις και εργα την κατοχη Πανεπιστημιακου πτυχίου.
    Ακόμα και οι κάτοχοι απολυτηρίου ΙΕΚ-ΤΕΙ πιστεύουν και θέλουν να τους αναγνωρίσουμε ότι είναι μορφωμένοι, ενώ είναι παραμορφωμένοι πνευματικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Anna Raftopoulou1 ώρα ·
    Αναβολή της συνεδρίασης του Συμβουλίου της Κοινότητας Αρτέμιδος της 10/03/2020.
    ΕΣΥ Κ Η ΣΥΝΜΜΟΡΙΑ ΣΟΥ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟΝΤΕΣ ΕΙΣΤΕ ΑΚΟΜΑ Κ ΟΤΑΝ ΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΔΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Anna Raftopoulou 21 ώρες · Καλημέρα!
    Κάνουμε σήμερα και αύριο τα ψώνια μας (αν είναι απαραίτητο) τηρώντας τα μέτρα ασφαλείας!!!
    Δεν ψωνίζουμε την Κυριακή...
    Καλή δύναμη φίλοι μου!
    #μενουμεσπιτι.
    Καλα ποσο αρωστο λαμογιο ειστε ολοι εκει?
    Ειπες θα με πληρωσεις, ακομα περιμενω,ποσους εχεις φεσωσει, η φεσωνεις μονο εμας που ειμαστε απο αλλες περιοσες?
    Χωρις τα λεφτα που μου χρωστας, ΠΩΣ θα ψηνισω, αφου περιμενω λεφτα απο λαμογια σαν εσενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Anna Raftopoulou 25 Μαρτίου ·
    Η σημερινή ημέρα είναι μια απο τις σημαντικότερες γιορτές της πατρίδας μας γιατί είναι ταυτόχρονα θρησκευτική και εθνική.Φέτος όμως για πρώτη φορά στη ζωή μας θα είναι εντελώς διαφορετική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσυ ανωμαλη Αννα της Λουτσας, δεν μπορεις να μιλας για θρησκεια το απεδειξες με τον μαιμου συμβολαιο στο υπογειο σου με τον δημαρχο Ραφηνας.
      Εθνικη αγπαη δεν μπορει να εχει ενα ατομο αρωστημενο ξενο σωμα.
      Το απιδακι, αφου ειναι μαυρο σαν γυφτακι το λιγοτερο, η αφρικανακι, γιατι του βαφεις τα μαλακια? για να αρωστησει κ να πεθανει πριν τα 20?
      Ελεος πια, εισαι τελειως ανεγκεφαλη

      Διαγραφή
  33. Anna Raftopoulou 21 ώρες ·
    Συνδημότες μου,
    κοντεύει χρόνος από τις δημοτικές εκλογές του 2019. Τότε, τον Μάϊο του 2019, στην κεντρική μου ομιλία, είχα ανακοινώσει ότι σε περίπτωση εκλογής μου θα διέθετα τη μισή δημαρχιακή μου αποζημίωση, για τη χρηματοδότηση κοινωνικών δράσεων, για τους ανέργους, τις ευπαθείς ομάδες και τα ΑΜΕΑ του δήμου μας.
    Αρωστη δεν ειμαστε συνδημοτες με λαμογια σαν εσενα. οι εκλογες τελειωσαν ΕΣΥ ευτυχως τελειωσες τελειως, ασε μας στα προβληματα μας. Για εσενα ειμαστε πελατακια δανειοληπτες, χαρισε αυτα που εχεις αρπαξει κ αρπαζεις κ ασε τα σεντς για εσενα. Τωρα περνα η κοινβνια κΡΙΣΑΡΑ κ ΕΣΥ πως θα γινεις δημαρχεσα σκεφτεσαι ακομα μπουχεσα? Σε 4 χρονια μονο χεσα θα εισαι αντε στον αγυριστο μερες που ειναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΣΙΣΥΦΕ? Τα γνωστά λαμόγια του Πουλακα, που κατάστρεφε την παράλια, δήθεν μαζεύοντας το φύκι, άλλα φόρτωνε την Άμμο και την πουλούσε για πάρτι του.
    Τώρα πήγε στον Πομάκο πάλι έκανε την άπατη του, άρπαξε τις προμήθειες για τα αδέσποτα και πήγε και τα έδωσε στο άλλο σαλταρισμένο λαμόγια της Πομακας, γυφτοβλαχας.
    17/5/2020 Παραλία ΑΓ. ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ.... ΚΆΤΩ ΑΠΌ ΤΟΝ ΥΔΡΟΒΙΟΤΟΠΟ ΤΗΣ ΑΛΥΚΗΣ!!!! Πόσο θα κόστιζε μία μπουλντόζα και πόσες ώρες δουλειά για να καθαριστεί εν μέσω καύσωνα??? Μήπως πρέπει να γίνει ΑΜΕΣΣΑ????

    Ρωτήστε πρώτα τους οικολόγους αν αφήνουνε και μετά τα βάζετε με το δήμαρχο Γιατί κάθε χρόνο τον ίδιο πολέμο έχουμε ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Makis Kaps
    Αυτο ειναι στο τρολει κοντα? Ηταν παντα με φυκια η χωρις φυκια
    Makis Kaps
    Η περιοχη ΟΛΗ εκεινη ηταν κ θα μεινει βαλτος, η ανθρωπινη τεχνολογια τον περιορισε υπερβολικα, με αποτελεσμα η θαλασσα να μπει στον υδροφορο Οριζοντα.
    Μην νευριαζεις με Αλλους, γιατι ΕΣΥ δεν διαβαζεις, η γιατι δεν γινονται ΟΛΑ τσιμεντο, η γιατι δεν εγινε το δικο σου οπτικα ωραιο. Εχει παρα πολλες σοβαρες πληροφοριες πια εδω στο ιντερνετ, που ΟΛΟΙ μπορουν να μαθουν αν θελουν.
    Μεχρι να ερθει το ιντερνετ επρπε να τρεχεις σε καλη βιβλιοθηκη, να ξερεις τι ζητας κ στο τελος δεν ειχε συγχρονη βιβλιογραφια με επιστημονικες μελετες κ εξηγησεις
    Ασε τις ςξυπναδες ψευτο μαγκα κ τον χρονο αυτον χρησιμοποιησε τον να μαθεις περισσοτερα για οποιο θεμα σε απασχολει, για να εχεις επιστημονικες βασεις στις απαιτησεις σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Αυτός ο τραγόπαπας ήταν λαμόγιο σαν εσένα, ήταν το εργαλείο σου, άλλα ο Δήμαρχος ατυχώς για σενα αυτόν τον αλήτη με ράσα τον έστειλε στον αγύριστο.
    Ότι διεφθαρμένο, οτι σάπιο, ΕΣΥ κοντά του.
    Εσύ έκανες μαίμου τον γάμο του αίσχους το παιδί με τον πελαργό του χρήματος και σε δεχότανε ο τραγόπαπας.
    Τώρα μπορεί να έρθει κανονικός πάπας κ να σου πει να μην ξαναπατήσεις στην εκκλησιά.
    Anna Raftopoulou
    Σήμερα το πρωί παρευρεθηκα ανάμεσα σε δεκάδες συμπολίτες μου στην τελευταία λειτουργία που τέλεσε ο αγαπητός σε όλους μας π. Αλέξιος ως λειτουργός του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου στα Σπάτα. Από σήμερα η πόλη μας είναι φτωχότερη χωρίς εκείνον. Είχε βαθιά πίστη, βαθιά συμπόνια, βαθιά αγάπη για όλους, ήταν δίκαιος και τόσο κοντα σε όλους... με καυστικό χιούμορ... του άρεσε να μιλάει έξω από τα δόντια και ότι ένιωθε το έλεγε, ίσως τελικά δεν έπρεπε (...???).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Αννα του ΕΓΩκεντρισμου, γυρισες στα γνωστα μονοπατια, Αννα κλαψα, δημαρχος ηθελα να γινω.
    Ο Δημαρχος εχει κανονισει οτι περασε η μακακια που θελει, σεβομενος την Ανυπαρξια σου, σε παιρνει τυπικα και ενα τηλεφωνημα, να πεις ΠΑΡΩΝ.
    Σεβομενουνοσ και τιην υγεια των ζομπι που εχεις στο μαντρι σουτο κανει τηλεφωνικα μην εχει νεκρα ζομπι στο δημαρχειο. χαχαχαχχ
    Anna Raftopoulou·
    Ξέρω πολλούς που δεν μπορούσαν όταν έπρεπε, επειδή δεν το έκαναν όταν μπορούσαν.
    François Rabelais
    Αυτή η έκφραση σημαδεύει την πορεία της Δημοτικής Αρχής του Δημήτρη Μάρκου την τελευταία 6ετία, που έχει την τύχη των πόλεων μας στα χέρια του. Τρανή απόδειξη αυτής της πολιτικά γλαφυρής κατάστασης αποτελεί η λειτουργία της Οικονομικής Επιτροπής που προεδρεύει ο ίδιος, με την συνεχή πρακτική της έκτακτης δια περιφοράς ψήφισης σοβαρών θεμάτων, με ενημέρωση –προειδοποίηση πολλές φορές, έως και μόλις δύο ωρών. Ο μη σεβασμός της αντιπολίτευσης και του θεσμικού της ρόλου αποτελεί μόνιμη πολιτική επιλογή σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Προς κον Νικος Χατζηνικολαου‎
    Φιλαρακι εισαι σαλταρισμενος, θα μου πεις σεν εισαι ομονος, αλλα εσυ εχεις ΑΣΠΙ και κανεις podcast?
    Ετσι οπως χτυπιεσαι αν ησουν σε φορτστη θα εδινες ρευμα σε ολη την Λουτσα, μπορει να μην το ξερεις αλλα εισαι ασθενης, αλλα αυτο ειναι προσωπικο θεμα.
    να παω σε αυτα που λες η μαλλον σε αυτα που θα ηθελες να πεις, αλλα ο προφορικος λογος χωρις γραπτο θελει iq 150+ κατι που το εχουν λιγοι ανθρωποι στον κοσμο οχι στην Λουτσα.
    Σε ακουσα 50-60 φορες, εγραψα σημειωσεις, εισαι εξυπνος μεν, αλλα μπερδεμενος και οπως οι ελληνες αδιαβαστος στο μαθημα της ημερας.
    Τα φυκια θα βγαινουν οποτε θελει η θαλασσα, ο ανθρωπος με καταγραφες εμαθε ποτε περιπου βγαινουν, αλλα ταυτοχρονα εμαθε γιατι τα βγαζει εξω η θαλασσα και μετα τα ξαναπαιρνει μεσα.
    Η Επιστημονες Απαγορευσαν καθε πραξη σε παραλιες με φυκια μεχρι και τον Ιουνιο, δεν το εκαναν για να μας τιμωρησουν νομιζω.
    Σπανια αρχες Μαιου κανει 40αρια, αλλα το 99,9% αυτων που φτανουν στην παραλια παει με αυτοκινητο,μηχανακι,ποδηλατο κοκ, εχει παραλιες χωρις φυκια λιγο αριστερα λιγο δεξια απο εκει που γουσταρουν να πανε.
    Εκτος απο αυτο το 80% που φτανει στην παραλια δεν κανει μπανιο στην θαλασσα.
    ειμαι παλιος κατοικος Λουτσας, τα εχω σει ολα


    Νικος Χατζηνικολαου‎ προς ΑΝ.Α.Σ.Σ.Α - Ανανεωτική Ανεξάρτητη Συμμαχία Σπάτων Αρτέμιδας
    Η απάντηση στην ανάρτηση του δημάρχου σχετικά την καταγγελία με τα φυκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Ντόπιος Λούτσας24 Μαΐου 2020 στις 1:44 μ.μ.

    Άννα αρρωστάκι, ο μπαμπάς ήθελε να γίνει Δήμαρχος, εσύ Δημαρχεσα και έγινες αυτό που ήσουν και θα γίνεις χειρότερα μια Μπουχεσα.
    Ο βλάκας δήμαρχος είναι 6 χρόνια ακόμα και άλλα 16 λόγω ελλείψεως αντιπάλου.
    Ακόμα και να πεθάνει, ΕΣΥ δεν γίνεσαι δημαρχεία, μπορεί ακόμα και ο Στρατικης, άλλα ΠΟΤΕ ΕΣΥ.
    Μάιο μήνα ΠΟΤΕ δεν υπάρχει κόσμος στην Λούτσα, κάνει κρύο και έχει σχολειά, από 15-20 Ιουνίου, 2-3 ΠΣΚ έρχονται μερικές ορδές και μετά όλοι και ΕΣΥ μαζί, φέγγετε για τα νησιά.
    Ειδικά ΕΣΥ Άννα ποτέ δεν πέταξες τα κρέατα σου, σε παράλια της Λούτσας, τι να μας πεις για κάτι που δεν έχεις ΠΟΤΕ δεν το ξέρεις καθόλου.
    Έχεις όμως εκείνο το λαμόγια τον Πουλάκι που ΜΑΙΟ με την ερημία έκλεβε την Άμμο και την πουλούσε και έβαζε τα λεφτά στην τσέπη.
    Δεν είμαστε όλοι Πομάκοι, δεν είμαστε όλοι ξένοι σαν εσένα. Ήρθαμε από άλλου άλλα αγαπήσαμε τον τόπο και τον ζούμε κάθε ώρα και στιγμή.
    οποίον τον ενοχλούν τα φύκια να πάει στις παραλιες της λούτσας που δεν έχουν ποτέ φύκια.
    Η Anna Raftopoulou
    Κύριε Μάρκου, κατανοούμε την πολιτική σας απελπισία, που οφείλεται στο ότι μετά από έξι χρόνια, έξι καλοκαιρία στο τιμόνι του Δήμου μας, δεν μπορείτε να επαναλάβατε τις ίδιες φθηνές πολιτικά δικαιολογίες, για να καλύψετε την αισχρή εικόνα που παρουσιάζει σε πολλά σημεία το παραλιακό μέτωπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Αυτός φωνάζει να μην πάει φυλακή και για αυτό δεν τον ψηφίσε κανένας,όπως εσύ μιλάς και γράφεις γιατι έχεις το ακαταλόγιστο,λόγω της εκ γενετής πάθησης και τωρα πιά λιγο πριν την Αυλαία στο έργό, μια ζωή ζητιάνος, σε ψάχνει ο Αγιος Πέτρος Μητσάρα. Οι δήθεν φίλοι σου φυλακή θα πάνε.Εσυ δεν εχεις επιστροφη μετα την συλληψη απο τον Πετρο.

    Δημήτρης Πνευματικάτος είναι με τους Anna Raftopoulou και Nikos Katsigiannis.
    Μια διαπίστωση: Ο μόνος που ακούγεται και δεν είναι εκλεγμένος, από την παράταξη της ΑΝΑΣΣΑ, είναι ο κ. και ΦΙΛΟΣ Νίκος Κατσιγιάννης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΑΝΝΑ παιδί μου τελειωμενο, έχεις πολλά προβλήματα είναι γνωστό, μην τα πολλαπλασιάζεις με ανοησίες.
    Ολη η Ελλάδα, ακόμα και κεντρικές περιοχές μετά της 9 το βράδυ, δεν έχουν σοβαρό πέζο, ούτε για δείγμα.
    Μονο κάτι φίλους σου, με ουσίες πιωμένους και αυτοί περπατάνε 6-10 μετρά να βρουν το αμάξι τους, αλάτινε τόσο χάλια που φταίει ο φωτισμός που δεν το βλέπουν.
    Οσο για τον τίτλο "ΡΑΝΤΕΒΟΥ στα ΤΥΦΛΑ", πολύ εξύπνος, υπερβόλικα πρωτότυπος, πριν 40 χρονια.
    Εσυ ομως ξέρεις απολυτά γιατί υπάρχει και το τύφλα.
    Εισαι μια γριά σε ένα σώμα μεσήλικα και πνευματική διαύγεια 15 χρόνου.
    Τωρα γύρισα από την δουλειά και πάντα έχω νυχτερινές βάρδιες, την ανοησία που λες δεν την είδα πουθενά και μένω στην ερημία και είμαι κανονική γυναικά.
    Ανασσα Τον τίτλο «ραντεβού στα τυφλά» έβαλε η Αννα Ραφτοπούλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Μπούλη αυτό θα το ρυθμίσει μόνο η θάλασσα. εσύ πέρε το κρέας σου και πήγαινε πιο πέρα, που δεν έχει φύκια Μπούλη επιασε ζέστη και θες να αλατίσεις το κρέας σου?
    Antonios Argiropoulos
    14-6-2020. ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΑΓΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Ραφτόπουλος κ όλοι οι γέροι θα ζουν για να ψηφίσουν η θα ψοφισουν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Το τρένο του Σαμαρά που δηλώνει άντρας Ραφτόπουλος έχει ένα τρένο του 1870 με αυτό θα προχωρήσει ;
    Έχει κάρβουνο τζάμπα από τα καμμένα θα μου πεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου