Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2020

«Ο Schumacher σήμερα…»

Έξι χρόνια έχουν περάσει από το τραγικό ατύχημα που είχε στις γαλλικές Άλπεις
ο σπουδαίος Michael Schumacher και παρά την ελπίδα όλων μας να ανακάμψει, είναι σαφές πως αυτό μόνο εύκολο δεν είναι.
Είναι χαρακτηριστικά όσα δήλωσε ο Nicola Acciari, κορυφαίος νευροχειρουργός από το νοσοκομείο της Μπολόνια. Μιλώντας για την πιθανή κατάσταση του Γερμανού επτά φορές παγκόσμιου πρωταθλητή της Formula 1, ήταν αποκαλυπτικός σχετικά με το πως μπορεί να είναι σήμερα…
Κρατώντας ως newsauto «μικρό καλάθι» σε όλες αυτές τις δηλώσεις που κατά καιρό κάνουν διάφοροι από τον κύκλο του Schumi (και μη), o Acciari δήλωσε στην Ιταλική εφημερίδα Contro Copertina: «Ο Michael Schumacher σήμερα… είναι πολύ αλλαγμένος και εξασθενημένος. Φανταστείτε έναν άνθρωπο αρκετά διαφορετικό από αυτόν που ξέραμε στις πίστες, με διαφορετική και εξασθενημένη μυϊκή και σκελετική δομή…».
Όλα αυτά ενώ πρόσφατα ο καλός φίλος της οκογένειας Schumacher, πρώην επικεφαλής της Ferrari και νυν Πρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου αθλητισμού, ο Jean Todt, προκάλεσε αίσθηση λέγοντας: «… Ναι, είναι αλήθεια είδα αγώνα μαζί με τον Μίκαελ στο σπίτι του στην Ελβετία…».
Ο Γάλλος τόνισε παράλληλα πως ο Schumacher είναι αυτή τη στιγμή στα καλύτερα δυνατά ιατρικά χέρια, λαμβάνοντας την καλύτερη δυνατή φροντίδα στο σπίτι του, ολοκληρώνοντας τις δηλώσεις του με αυτό: «Δεν τα παρατάει και συνεχίζει να αγωνίζεται».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου