Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2019

Ότι αγγίζει το Ραφτόπουλος Γκρουπ γίνεται Στάχτη

Ότι αγγίζει το Ραφτόπουλος Γκρουπ γίνεται Στάχτη
Ο κ.Αρμύρος, εκλεκτός του Ραφτόπουλου, πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Αρτέμιδος, έφερε προς ψήφιση την ασφαλτόστρωση για τέσσερις χωματόδρομους από τους
εκατοντάδες χωματόδρομους και πολύ καλά έπραξε και χαρήκαμε όλοι. Επιτέλους κάτι θετικό γίνεται!
Πόσο λάθος συμπέρασμα!
Και στους τέσσερις αυτούς δρόμους κατοικούν συγγενικά πρόσωπα του Προέδρου!  Ήταν πάρα πολύ άτυχος γιατί οι άνθρωποι αυτοί δεν μπόρεσαν να κρύψουν την χαρά τους! «Τώρα λύνουμε και δένουμε εμείς!!» Και, δυστυχώς για αυτόν, το μυστικό από τάφο σε τάφο μαθεύτηκε και στην πόλη των ζωντανών!!

Στον ένα δρόμο, μάλιστα, είναι το σπίτι του πιο ένθερμου υποστηριχτή του Ραφτόπουλου, ένα πρώτο δώρο για τον αγώνα που έκανε και συνεχίζει να κάνει και στα Κοινωνικά Δίκτυα. Το αστείο είναι ότι πρόκειται για τον ίδιο άνθρωπο που κοροϊδεύει συνδημότες μας που έβαλαν το χέρι βαθιά στην τσέπη, μια που δεν έχουν κολλητό τον Πρόεδρο και έριξαν στους χωματόδρομους τους τσιμέντα!!

Εάν το γνώριζαν αυτό όλοι όσοι το ψήφισαν ομόφωνα, τότε πρόκειται για μια συμμορία. Επειδή αυτό φαντάζει αδύνατο, μάλλον κανείς δεν το γνώριζε! Τους κορόιδεψε άλλη μια φορά ένας από τους εκλεκτούς του Ραφτόπουλου. Πρέπει, λοιπόν, όλοι όσοι ψηφίζετε να συνειδητοποιήσετε ότι η ψήφος σας δεν είναι μια απλή υπόθεση. Πρέπει να είστε πιο ψυλλιασμένοι για να μην "πιάνεστε κορόιδα"!
Η θέση του Τοπικού Συμβούλου δεν είναι απλή, χρειάζεται σοβαρότητα, αρκετή δουλειά και προετοιμασία!

Μπορεί, τώρα να σας φαίνεται περίεργο που δεν ξεκίνησα να μιλάω ρίχνοντας το "βάρος" στο αφεντικό του, την κα Ραφτοπούλου που είναι και η αρχηγός της παράταξης που ανήκει και παρά πέντε δήμαρχος! Δεν το έκανα αυτό γιατί η κα Ραφτοπούλου δεν ασχολείται με τέτοια μηδαμινά θέματα! Πόση μπορεί να είναι η  μίζα από τα 4 δρομάκια; Όλη την μίζα να την πάρει ένα άτομο δεν φτάνει για να ανοίξει ένα μπουκάλι κρασί σε ένα μαγαζί με αστέρια Michelin!!

Η Άννα είναι η μπροστινή της Ραφτόπουλος Γκρουπ. Ή θα ήταν Δήμαρχος με χοντρές μίζες κάτι που δεν έγινε, οπότε συνεχίζει να ασχολείται με τα γνωστά καθημερινά της -πέρα από την ομορφιά και την εμφάνισή της- ασχολείται και με κοντέινερ από μπετόν που κατασκευάζει. Δεν συμφωνεί με τα άλλα κοντέινερ, που εδώ και πολλές δημοτικές αρχές χρησιμοποιούνται στα σχολεία, γιατί δεν είναι από μπετόν και δεν αφήνουν περιθώριο κέρδους!

Με συγχωρείτε που τράβηξα το μεταξωτό σκέπασμα που κάλυπτε το καλό που προσπαθήσατε να κάνετε και αποκαλύφθηκαν τα λύματα της διαπλοκής.
Λαχταρώ και εγώ να βιώσω μια πραγματικότητα που να μου δείχνει ότι κάτι άλλαξε. Ήθελα και εγώ να πιστεύω ότι αυτός ο άνθρωπος, ο Αρμύρος θα είχε την αυτοσυγκράτηση να μην αποδείξει ότι είναι ένας πολιτικός νάνος, αρπακτικό που ήλθε για να λεηλατήσει ότι απέμεινε.
Αφού ήδη, αποδεδειγμένα σας κορόιδεψε, καλό είναι να προσέχετε όλες του τις προτάσεις, μπορεί να κρύβουν το οποιοδήποτε συμφέρον.

Απόσπασμα από την απόφαση που παραθέτουμε αυτούσια και στην Διαύγεια:
Ο Πρόεδρος του Συμβουλίου Κοινότητας Αρτέμιδας, Αρμύρος Σπυρίδων, στην συνεδρίαση στις 27.11.2019, πρότεινε «την αποκατάσταση και την συντήρηση και την κατασκευή των εξής δρόμων στην Δημοτική Ενότητα Αρτέμιδος (Λούτσας):
1) οδός Χρυσοστόμου κάθετη της Αγ. Ιωάννου, περιοχή Κοσμά Αιτωλού,
2) οδός Αγ. Πέτρου, 6η στάση Αρτέμιδος,
3) οδός Μαραθώνος 6η στάση Αρτέμιδος 10μ2,
4) οδός Θουκυδίδου, περιοχή Γαλήνη.
Το Συμβούλιο της Κοινότητας Αρτέμιδας αφού έλαβε υπόψη του τ’ ανωτέρω και ύστερα από διαλογική συζήτηση,  
Αποφάσισε Ομόφωνα

Ολόκληρη η απόφαση: ΑΔΑ: 6ΘΛ3Ω1Χ-ΤΕΧ - ΑΡ. ΑΠΟΦ. 08/2019 ΣΥΜΒ. ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΡΤΕΜΙΔAΣ_Λήψη απόφασης σχετικά με την αποκατάσταση δημοτικού φωτισμού στην Δημοτική Ενότητα Αρτέμιδος (Λούτσας).

7 σχόλια:

  1. αρχισαν τα λαμογια της συμμοριας Ραφτο-Πιτσι να δαγκωνουν σολες και παντελονια.
    αν ειχε γινει Δημαρχος θα μας δαγκωνε το λαρυγγι.
    Ραφτοπουλε Πομακος γυφτος θα μεινεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ένας δρόμος είναι του Καραπιδογαμηδομαλακάκη του μούτσου στο πλοίο Πομάκος group S.A.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι αυτος ο φασιστο ηλιθιος εβαλε την Ραδτ-Πιτσι να του φτιαξουν ασφαλτο.Οι αλλοι δυο ειναι το πατρικο του, να πεις δεν βαριεσαι εκανε ενα δωρο στους γονεις του και ολλος της πρωην γυναικας του. Για τον αλλον λενε οτι ειναι παλι στην οικογενεια του αλλα δεν το ξερω με σιγουρια δεν λεω οτι ετσι εινει. Καποιος θα ξερει θα μας πει εκεινος που ξερει με σιγουρια.

      Διαγραφή
  3. Κε Αρμύρο δυστυχώς πιο ...μ@λάκ@ς δεν γίνεσαι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΗΝ ΤΟ ΛΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΗΣ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΟΝ ΤΕΤΑΡΤΟ ΔΡΟΜΟ ΣΤΗΝ ΤΩΡΙΝΗ ΔΚΟΜΕΝΑ ΤΟΥ. ΚΑΤΔΕ ΤΩΡΑΑΡΧΙΣΕ ΤΙΣ Μ@Κ@ΚΙΕΣ ΔΕΝ ΞΕΡΗΣ ΠΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΗ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ ΜΑΚΑΚΑ ΛΗΣΤΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΙΑΝΟΥΝ ΣΤΑ ΠΡΑΣΑ.

      Διαγραφή
  4. Προς το παρόν βέβαια είδαμε ασφαλτόστρωση μπροστά από το σπίτι όπου και εκεί σταμάτησε δεν πήγε παρακάτω του εξαδέλφου του δημάρχου στα Σπάτα που έχει και φροντιστήριο στην περιοχη. Αλλά εκεί κοκοκο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΗΜΑΡΖΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΧΙ ΑΝΝΑ ΚΟΜΩΤΡΙΑ ΓΛΑΣΤΡΑ.
      ΟΛΑ ΤΣ ΣΠΑΤΑ ΜΑΡΚΟΥ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΞΑΔΕΛΦΙΑ ΕΙΝΑΙ.
      ΕΝΩ ΕΣΕΙΣ ΗΡΘΑΤΕ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΝΑ ΦΑΤΕ ΛΙΓΟ ΨΩΜΑΚΙ ΜΕ ΛΑΔΙ.

      Διαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου