Σάββατο 27 Ιουλίου 2019

Μύκονος: Ο τιμοκατάλογος του σεξ με «αγγελίες» στα social media


«What happens in Mykonos stays in Mykonos», θα μπορούσε να λέει το παραφρασμένο
σλόγκαν, και εδώ που τα λέμε το κοσμοπολίτικο κυκλαδίτικο νησί δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από το Λας Βέγκας, ακόμη και στην παρουσία πανέμορφων υπάρξεων που χρεώνουν ακριβά για να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους.

Καμία ροζ επιθυμία κανενός κροίσου δεν μπορεί να μείνει απραγματοποίητη. Αυτό είναι το νέο σλόγκαν που κυκλοφορεί από στόμα σε στόμα στη Μύκονο, που χρόνο με τον χρόνο εξελίσσεται σε έναν μεγάλο παιδότοπο ενηλίκων που δημιουργήθηκε για να εκπληρώνει ακόμα και τις πιο εξεζητημένες φαντασιώσεις. Θα σου το ομολογήσουν, άλλωστε, και οι concierges με το που πατήσεις το πόδι σου στο νησί, δηλαδή ότι εδώ τα πάντα είναι πραγματοποιήσιμα, αρκεί να αντέχει το πορτοφόλι σου. «Υπήρχε κάποιος που ζήτησε 15 γυναίκες με ύψος πάνω από 1,70 μ. ή και ψηλότερες. Οι μισές ήθελε να ήταν μελαχρινές και οι υπόλοιπες ξανθιές. Ο concierge στον οποίο απευθύνθηκε υλοποίησε την επιθυμία του μέσα σε 24 ώρες», λέει στο «ΘΕΜΑ» διευθυντής σε μεγάλη ξενοδοχειακή μονάδα του νησιού. Το εντυπωσιακό είναι ότι πλέον δεν χρειάζεται καν να απευθυνθείς σε concierge για να βρεις αυτό που ψάχνεις, εκτός κι αν πρόκειται για κάτι ιδιαίτερο. Αυτό που ψάχνεις θα σε βρει από μόνο του, λένε στο νησί, και μάλλον δεν έχουν άδικο.
Ο τιμοκατάλογος των ροζ υπηρεσιών


Και δεν υπάρχει καλύτερο παράδειγμα από μια προσωπική εμπειρία που βιώσαμε πριν από λίγες ημέρες για να περιγράψουμε τι συμβαίνει αυτή την εποχή στη Μύκονο που κατακλύζεται από «Σβετλάνες», οι οποίες αναζητούν τους φραγκάτους με την πρώτη ξαπλώστρα-κύμα στο «Nammos» και στα πριβέ τραπέζια των 10.000 ευρώ -ελάχιστη κατανάλωση- στο «Scorpios». H κάθε «Σβετλάνα», λοιπόν, όπως αποκαλούν στο νησί τις συνοδούς ευκατάστατων κυρίων, δεν περιορίζει τη ματιά της στα μαγαζιά και στις παραλίες όπου περιφέρεται επί καθημερινής βάσεως, αλλά φροντίζει να διαφημίζει τα προσόντα της από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με προτίμηση το Instagram, καθώς από κει γίνεται πλέον το παιχνίδι.

Οση ώρα εκείνη απλώνει το κορμί τις πάνω στις πανάκριβες ξαπλώστρες, απορροφημένη στην οθόνη του κινητού της τηλεφώνου, δεν κάνει τίποτα παραπάνω από το να ψάχνει μανιωδώς για υποψήφιους συντρόφους που έχουν τη δυνατότητα να ικανοποιήσουν τα απαιτητικά της γούστα. Με λίγα λόγια, σε διαλέγουν από τις φωτογραφίες που ποστάρεις και από το lifestyle που προβάλλεις. Αν κρίνουν, δε, ότι πληροίς τις βασικές προϋποθέσεις, στέλνουν πρώτες αίτημα να σε ακολουθήσουν. Οταν κάνεις δεκτό το αίτημά τους, τότε περιμένουν την κίνησή σου για να ανταποκριθούν. Είναι ευγενικές, δεν το παίζουν δύσκολες, αρκεί να είσαι συγκεκριμένος στο τι ακριβώς αναζητάς ώστε να μην αισθανθούν ότι χαραμίζουν τον χρόνο τους. Ο παρακάτω διάλογος με μία από τις «Σβετλάνες» που έχουν ρίξει αυτή την εποχή τα δίχτυα τους στη Μύκονο είναι χαρακτηριστικός:
Δημοσιογράφος: Ψάχνω για μία ή και περισσότερες κοπέλες για να με συνοδέψουν στο πάρτυ του «Nammos» στις 25 Ιουλίου.
Η στιχομυθία του call girl με τον δημοσιογράφο στον ρόλο του πελάτη


Συνοδός: Σε ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σου και την πρόσκλήσή σου για τον Ρέμο. Ως companionship provider λατρεύω τις δημόσιες εκδηλώσεις, το «δώρο» μου για την παρουσία μου είναι 500 ευρώ για έξι ώρες. Αν έχεις κάποια ερώτηση, μη διστάζεις να μου στείλεις. Να έχεις μια υπέροχη μέρα.

Μάλιστα στο προφίλ της είναι αναρτημένος και ο αναλυτικός κατάλογος με τις πιο πικάντικες υπηρεσίες που προσφέρει. Μόνο ένας τυφλός δεν θα ήταν σε θέση να διαπιστώσει ότι το βράδυ της μυθικής συναυλίας των Αντώνη Ρέμου και Ερος Ραματσότι στο «Nammos» πριν από δύο καλοκαίρια η Ψαρού είχε καταληφθεί από «Σβετλάνες» κάθε λογής. Κυκλοφορούσαν δύο-δύο ανάμεσα στα τραπέζια των 15.000 ευρώ, ρίχνοντας σαγηνευτικές ματιές στα «γιαχαμπίμπια», όπως αποκαλούν στο νησί τους Αραβες τουρίστες. Δεν ενοχλούσαν, παρέμεναν σε διακριτική απόσταση από τα θηράματά τους και έπαιζαν μόνο με τα μάτια, ωσότου βέβαια τολμούσε κάποιος να κάνει την πρώτη κίνηση. Κάτι ανάλογο συμβαίνει και σήμερα, μόνο που η προσφορά είναι μεγαλύτερη της ζήτησης...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου