Πέμπτη 11 Ιουλίου 2019

Οδηγοί εγκατέλειψαν τα οχήματα τους για να μαζέψουν χρήματα που πετούσαν στον δρόμο


Ο αρχιφύλακας της περιοχής της Τζόρτζια, Dunwoody, εκτιμά ότι από το φορτηγό έπεσαν περίπου 175.000 δολάρια
Πανικός επικράτησε σε μια κεντρική λεωφόρο της Τζόρτζια στις ΗΠΑ όταν η πόρτα ενός τεθωρακισμένου φορτηγού άνοιξε και αναρίθμητα χαρτονομίσματα άρχισαν να εκτοξεύονται στον δρόμο.

Οι οδηγοί, χωρίς δεύτερη σκέψη εγκατέλειψαν τα οχήματα τους και έσπευσαν να μαζέψουν όσα περισσότερα χρήματα μπορούσαν. Ο Robert Parsons, αρχιφύλακας της περιοχής της Τζόρτζια, Dunwoody, εκτιμά ότι από το φορτηγό έπεσαν περίπου 175.000 δολάρια.

Ωστόσο, οι εκστασιασμένοι οδηγοί δεν θα καταφέρουν να κρατήσουν τα τρόπαια τους. Ο αρχιφύλακας ζήτησε από τους οδηγούς να επιστρέψουν τα χρήματα που πήραν, καθώς όπως υποστήριξε ο ίδιος: «Για όσους δεν επιστρέψουν τα χρήματα, έχουμε βίντεο, έχουμε αριθμούς πινακίδων. Έχουμε στιγμιότυπα ανθρώπων στη λεωφόρο. Αυτό που ζητάμε από το κοινό είναι να επιστρέψει τα χρήματα. Μην μας αναγκάσετε να σας ψάξουμε, επειδή αν το κάνουμε αυτό, πιθανότατα θα σας απαγγελθούν κατηγορίες».

Από το περιστατικό ευτυχώς δεν προκλήθηκε κάποιο ατύχημα, ωστόσο η αστυνομία τόνιζε στους οδηγούς που σταματούσαν για να ψάξουν το οδόστρωμα πως «δεν υπάρχουν άλλα χρήματα. Παρακαλώ σταματήστε».

Το τεθωρακισμένο φορτηγό, το οποίο προκάλεσε την αναταραχή, ανήκει στην εταιρεία GardaWorld, μια από τις μεγαλύτερες ιδιωτικές εταιρείες ασφάλειας στη Βόρεια Αμερική.

Εκτός από την προειδοποίηση σε όσους δεν σκοπεύουν να επιστρέψουν τα χρήματα, η πόλη του Dunwoody επαίνεσε τους πολίτες που έσπευσαν να επιστρέψουν τα ποσά που μάζεψαν, με το μήνυμα: «Η ειλικρίνεια είναι η καλύτερη πολιτική. Κάποιοι άνθρωποι επέστρεψαν τα χρήματα που έπεσαν από ένα τεθωρακισμένο όχημα στον αυτοκινητόδρομο I-285 χθες το βράδυ. Σας συγχαίρουμε που κάνατε το σωστό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου