Πέμπτη 18 Ιουλίου 2019

Έσφαξε τον άντρα της εξαδέλφης του και πήγε στην αγορά!

Σαν να μην είχε συμβεί το παραμικρό κυκλοφορούσε μετά το άγριο φονικό στην αγορά της
περιοχής ο 45χρονος Αλβανός που κατέσφαξε τον 38χρονο σύζυγο της εξαδέλφης του μπροστά στα έντρομα μάτια του ανήλικου ανιψιού του, το απόγευμα της Τετάρτης μέσα στο σπίτι του στη Νέα Αγχίαλο!
Το έγκλημα συνέβη στη μονοκατοικία του δράστη, τον οποίο επισκέφθηκαν η εξαδέλφη του μαζί με τον 38χρονο και το μικρό τους παιδί. Όλοι έφαγαν μαζί και στη συνέχεια οι δυο άνδρες συνέχισαν πίνοντας και κάνοντας καλή παρέα.
Όμως, για άγνωστο λόγο ο 45χρονος που είχε πιει αρκετά και είχε χάσει τον έλεγχο τσακώθηκε με τον 38χρονο, τράβηξε μαχαίρι και το κάρφωσε τρεις φορές στο στήθος του μπροστά στα μάτια του παιδιού του θύματος!

Ο 38χρονος σωριάστηκε αιμόφυρτος και οι ομοεθνείς του έσπευσαν να τον μεταφέρουν με αγροτικό αυτοκίνητο στο νοσοκομείο του Βόλου, χωρίς να καλέσουν το ΕΚΑΒ. Στην διαδρομή σταμάτησαν ένα ασθενοφόρο, ωστόσο οι διασώστες διαπίστωσαν πως ήταν ήδη νεκρός.



Σύμφωνα με το magnesianews.gr, μετά τη σφαγή ο μεθυσμένος 45χρονος περπατούσε ατάραχος στην αγορά, όπου τον εντόπισαν οι αστυνομικοί και τον συνέλαβαν. Μάλιστα και στο παρελθόν είχε βγάλει μαχαίρι πάνω σε καβγά και είχε απειλήσει έναν άλλο ομοεθνή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου