Σάββατο, 25 Μαΐου 2019

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΡΛΑΝΤΗΣ: ΣΤΟΧΕΥΟΥΜΕ ΜΑΖΙ

Πρώτη Δημοσίευση: 15.05.2019
ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΡΛΑΝΤΗΣ: ΣΤΟΧΕΥΟΥΜΕ ΜΑΖΙ
Στις δημοτικές εκλογές της 26 Μαΐου 2019, στηρίζω το νυν Δήμαρχο, Δημήτρη Μάρκου.
Γιατί επέλεξα τον Δημήτρη Μάρκου;
Απέδειξε, μέσα στην χειρότερη οικονομική και κοινωνική κρίση ότι μπορεί να ολοκληρώσει κάποια αναγκαία έργα, ιδιαίτερα μεγάλα, και δεν έμεινε στα λόγια. Γήπεδα, δρόμοι, παιδικές χαρές, παιδικοί σταθμοί, σχολεία, παραλίες, γαλάζιες σημαίες κλπ.
Προσπάθησα, όπως κάνω πάντα, στα πλαίσια των δυνατοτήτων μου να βοηθήσω τον Δήμο να ολοκληρώσει έργα πράσινου, αφιλοκερδώς, όχι από καλοσύνη και μεγαλοψυχία, αλλά σαν ειδικός και με τεράστια εμπειρία, γνωρίζοντας τις δυσκολίες ολοκλήρωσης τέτοιων έργων σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα, αλλά με άρτιες προδιαγραφές.

Είναι αλήθεια ότι έχω, κατηγορηματικά, δηλώσει μετά από την θητεία μου σαν Δημοτικός Σύμβουλος, ότι θα σταματήσω. Τα γεγονότα όμως που μεσολάβησαν από την απόφασή μου αυτή δεν μου αφήνουν κανένα περιθώριο να το κάνω. Θα είμαι πάλι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος.

Μου είναι αδιανόητο να αφήσω επικίνδυνους ανθρώπους να θέτουν υποψηφιότητα για Δημοτικοί Σύμβουλοι και εγώ να είμαι απλός θεατής και κατηγορούμενος.

Πρόκειται για ανθρώπους που δεν έχουν κανένα ηθικό φραγμό και ντροπή μπροστά στο συμφέρον τους. Αδιαφορούν για τα πάντα και καταφεύγουν ξεδιάντροπα σε πρακτικές που φρενάρουν την ανάπτυξη του τόπου και προσπαθούν με κάθε μέσο να τορπιλίσουν κάθε προσπάθεια για καλό έργο.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα και κύρια αιτία που πήρα αυτή την απόφαση είναι πολύχρονη πρακτική της Ομοσπονδίας Συλλόγων Αρτέμιδος Σπάτων. Έκανα καταγγελία για πρακτικές που ανακάλυψα, προσκόμισα πληθώρα στοιχείων στις δικαστικές αρχές και έφτασα να κινδυνεύω να βρεθώ και κατηγορούμενος. Αναφέρομαι προσωπικά στην Πρόεδρο και το Διοικητικό Συμβούλιο, διαχρονικά, που από την εποχή της προεδρίας της Ραφτόπουλου ακόμα, προσπαθούν, πάση θυσία, να συνεχίσουν να είναι στα πράγματα, σαν Δημοτικοί Σύμβουλοι πλέον και να μας γυρίσουν 20 χρόνια πίσω!!!!.

Ένα τρανταχτό παράδειγμα της δράσης τους, είναι το δικαστήριο που είχαν κατά του αεροδρομίου με απαίτηση 4 εκατομμυρίων Ευρώ, με την υποστήριξη πολλών κατοίκων που τους εμπιστεύθηκαν και, απλά, δεν παρέστησαν και η υπόθεση χάθηκε, χωρίς κανείς να μας πει, γιατί κάνανε πίσω....!!!!

Αλλά δεν είναι μόνο η Ομοσπονδία το πρόβλημα.
Ανακάλυψα ότι υποψήφιοι του Ραφτόπουλου, οι οποίοι είχαν διατελέσει και αντιδήμαρχοι και έχουν ιδιαίτερα καλές σχέσεις με συνδικαλιστές του Δήμου, επηρεάζουν τα συνδικαλιστικά όργανα των Δημοτικών Υπαλλήλων, ώστε να παρακωλύουν το έργο της Δημοτικής Αρχής σε όλους τους τομείς. Έχουν γίνει αισθητά τα αποτελέσματα αυτής της τακτικής στην καθαριότητα του Δήμου, τους δυο τελευταίους μήνες, ειδικά στην Αρτέμιδα!

Όπως έχω περιγράψει σε προηγούμενα άρθρα μου, ακολουθούν την ίδια πρακτική που ακολουθούσε η Ραφτόπουλου στα Δημοτικά Συμβούλια, όταν καταψήφιζε κάθε τι καλό, φτάνει να μην προβάλλεται ο Δήμαρχος. Μάλιστα η ίδια η Άννα, με σχετικό άρθρο της έχει ταχθεί υπέρ των συνδικαλιστών αυτών, συζύγους των οποίων περιμάζεψε όταν ο Δήμαρχος τους απομάκρυνε...

Δεν επιτρέπεται, "δαφνοστεφανωμένοι, χρυσοποίκιλτοι Ριχάρδοι" της πόλης μας, όπως έλεγε ο παλιός φίλος Πέτρος Πουλάκης, να έχουν λόγο στην πόλη μας. Και μετά έκανε και αυτός kolotoumba....!!!!

Είμαι δημότης και θα παραμείνω. Ο δημότης πρέπει να είναι πρώτος στα έργα και να μην τα περιμένει όλα από την εξουσία, σαν αχάριστο παιδί.

Όλοι μας, με το λίγο που θα κάνει ο καθένας μας, θα γίνει κάτι πολύ μεγάλο σε αυτό τον τόπο.

5 σχόλια:

 1. Πάμε γερά κηπουρε!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Δημήτρης Διονυσόπουλος15 Μαΐου 2019 - 8:07 μ.μ.

  ΠΌσο πιο δυνατά και γερά?
  Το μαγαζί του Ραφτοπολου το έκλεισε οριστικά και το σφράγισε.
  Δεν έχουν καμία ελπίδα να μείνουν έξω από τη φυλακή οχι να κατέβουν στις εκλογές.
  Αλλά όλα αυτά είναι πολύ άσχημα και μόνο έτσι βγαίνει νόημα γιατί η Αρτέμιδα είναι ο ορισμός της απαξίωσης.
  Μπράβο κύριε Μαράντη που πήρατε τέτοιο φορτίο στην πλάτη σας να μας απαλλάξετε από όλες αυτές οι συμμορίες.
  Νομίζω ο αγώνας θα δικαιωθεί με τις ψήφους που θα πάρετε.
  Σας εύχομαι μεγάλη επιτυχία.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ο ΚΗΠΟΥΡΟΣ Ο ΜΑΥΡΟΣ ΘΕΡΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΡΑΦΤΟΠΟΥΛΟΥ Κ ΤΩΝ ΣΥΜΜΟΡΙΩΝ ΤΗΣ ΛΟΥΤΣΑΣ ΩΡΑΙΑΟΣ.
  ΠΟΣΟ ΜΟΝΑΧΟΦΑΓΑΣ ΕΙΣΑΙ ΠΟΜΑΚΕ?
  ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΔΣ Ο ΚΗΠΟΥΡΟΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ Κ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΓΔΕΡΝΟΥΜΕ ΛΑΟ.
  ΕΚΑΝΕΣ ΕΚΕΙΝΟΝ ΤΟ ΓΑΜΟ ΑΓΑΜΟ ΤΗΣ ΑΝΝΑΣ ΜΕ ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΠΕΤΑΜΕΝΟ ΚΑΠΟΥ Κ ΜΑΡΤΥΡΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΝ ΦΟΝΙΑ ΜΠΟΥΡΝΟΥΖΙ.
  ΜΑΖΕΨΕΣ ΟΤΙ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΛΗΣΤΩΝ Κ ΕΒΑΛΕΣ Κ ΤΟΥΣ ΓΕΡΟΛΗΣΤΕΣ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΣΟΥ ΚΛΑΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΜΟΝΟ ΦΥΛΑΚΕΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Πάρε τους τα σωβρακα μάρλαντης!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. οι επιστημονικοί σύμβουλοι επικοινωνίας, του Μαρκου και του Ραφτόπουλου, ο ένας έχει τελειώσει λύκειο, ο άλλος ισως δημοτικό, διαμαρτύρονται, γιατί οι λαικοι καλλιτέχνες του δρόμου ζωγραφίσαν τα απαίσια αισθητικά ρυπογόνα, διαφημιστικά ταμπλό που γέμισαν τον Δήμο.
  Αυτές οι πρακτικές διαφημιστικής προώθησης, είναι άχρηστες και απαγορευμένες, γιατί αποσπούν την προσοχή του οδηγού, που εδώ ειδικά το 86% είναι πάνω από 70 χρόνων και δεύτερον είναι αισθητικά απαράδεκτα ρυπογόνα.
  Οι άστεγοι λάικοι καλλιτέχνες ζωγράφοι του δρόμου, ΓΚΡΑΦΙΤΙ βρήκανε θαυμάσια καναβάτσα να δείξουν το ταλέντο τους,άλλοι την οργή τους και κάποιοι ελάχιστοι την χυδαιότητα.
  Πότε επιτέλους κατσαρίδες δεινόσαυροι της πολίτικης θα εξαφανιστείτε από την εποχή μας?
  Προσωπικά είμαι υπέρμαχος του γκραφίτι, είναι κάτι αυθεντικό που εκφράζει την λάικη άποψη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Πρόσφατα Σχόλια

Αρχειοθήκη ιστολογίου