Σάββατο 25 Μαΐου 2019

ΣΠΑΤΑ, ΑΡΤΕΜΙΔΑ: ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ για τις 4!!

Πρώτη Δημοσίευση: 20.03.2019
ΣΠΑΤΑ, ΑΡΤΕΜΙΔΑ: ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ για τις 4!!
Α Φ Ω Ν Ε Σ αλλά υπογείως διαμαρτυρόμενες για δήθεν κακή μεταχείρισή τους, πιέζουν για να αποπροσανατολίσουν και να αποφύγουν απαντήσεις που οφείλουν προς την εφημερίδα και τους δημότες
Ο λόγος για τις τέσσερις κυρίες της φωτογραφίας (Εμφιετζή, Χασιώτη, Πιτσιγαυδάκη και Σαρρή), όπως ευτυχώς εκείνες επέλεξαν να ποζάρουν στο φακό δημόσια (3.3.2019) και φυσικά να μας προσφέρουν την εικόνα τους, ώστε να μην αυτοσχεδιάζουμε και έτσι να τις εκφράζουμε και ως προς αυτό πιστά, όπως δηλαδή οι ίδιες επιλέγουν και δημοσιοποιούν. Τις ευχαριστούμε ως προς αυτό.

Όμως η εφημερίδα «ΑΛΗΘΕΙΑ» επανέρχεται υπενθυμίζοντας ότι στην προφανώς περίεργη κόντρα που οι ως άνω 4 κυρίες άνοιξαν κατά του Συμπαραστάτη του Δημότη, κ. Χ. Ποθουλάκη, από το τέλος του 2017 (αμέσως μετά την ηχηρή πράγματι συνέντευξή του κατά του αεροδρομίου, κλπ), δημοσιεύσαμε γεγονότα, αλλά εκείνες εμφανίστηκαν ιδιαιτέρως προκατειλημμένες, γιατί σε όλα τα σχετικά δημοσιεύματά μας από 20.12.2017 τους θέταμε δημόσια ερωτήματα (για την ακρίβεια στην κα Πιτσιγαυδάκη, ως Πρόεδρο), στα οποία ουδέποτε απαντούσαν, με μόνη αντίδρασή τους το από 24.8.2018 εντελώς αβάσιμο & επιθετικό ΕΞΩΔΙΚΟ τους προς την εφημερίδα, το οποίο δημοσιεύσαμε αλλά και απαντήσαμε εκτενώς, ιδίως στο φύλλο 181/12.11.2018 της ΑΛΗΘΕΙΑΣ, επανερχόμενοι ως εφημερίδα στα αναπάντητα από εκείνες ερωτήματα.

Έτσι φθάσαμε στο προηγούμενο φύλλο 183/20.2.2019 της ΑΛΗΘΕΙΑΣ στο οποίο δημοσιεύσαμε τρία σημαντικά - καυτά ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ προς τις εν λόγω κυρίες παραπέμποντας στα πραγματικά στοιχεία που βασιστήκαμε, προκειμένου να ενημερωθούν και οι δημότες - αναγνώστες.
Τι το κακό ;
Μάθαμε ότι οι κυρίες ενοχλήθηκαν σφόδρα. Ε, και λοιπόν;
Εμείς τι φταίμε αν δεν μπορούν να απαντήσουν, αν δεν μπορούν να αντέξουν έναν διάλογο, αν δεν μπορούν να απαντήσουν δημόσια στους δημότες σε όσα τους καταλογίζουν και για τα πραγματικά πεπραγμένα τους; Είναι μέλη συλλογικών οργάνων συλλόγων, μέλη δημοτικών οργάνων του Δήμου Σπάτων – Αρτέμιδος (Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης), έλαβαν δημόσια – δημοτική επιχορήγηση το 2016 και εισπράττουν ενισχύσεις από τους δημότες, άρα οφείλουν να λογοδοτούν.

Τους κατήγγειλε ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Χ.Μαρλαντής ; Μάλιστα. Είναι κακοπροαίρετος ο Χ.Μαρλαντής, δεν το γνωρίζουμε, αλλά και να είναι σημαίνει ότι δεν πρέπει να αποδείξουν ότι εκείνες είναι εντάξει; Άλλωστε τι πιο απλό να προσκόμιζαν αμέσως και αδιαμαρτύρητα τα κατά νόμο οφειλόμενα στοιχεία τους, να είχαν ζητήσει αυτά να φθάσουν στο Δημοτικό Συμβούλιο και να συζητηθούν και να αποδείκνυαν δημόσια και καθαρά ότι ο καταγγέλλων είναι αναξιόπιστος

Κατήγγειλαν στην από 25.2.2018 συνέλευση της Ομοσπονδίας τον Συμπαραστάτη του Δημότη, γιατί λέει τις υπονομεύει (δεν τις κάλυψε – δεν τους συμπαραστάθηκε κατά του δημοτικού συμβούλου κ. Χ.Μαρλαντή!! ο οποίος τις είχε πάει στον εισαγγελέα) και στις 16.6.2018 τον είπαν (τον ΣτΔΕ) μέσω facebook, «γνωστό παράγοντα» του Δήμου «που – δήθεν - συκοφαντεί» την Ομοσπονδία και για να τον αντιμετωπίσουν – πιέσουν - έγραψαν ότι δήθεν είχαν καταθέσει ΟΛΑ τα στοιχεία – παραστατικά στον Δήμο Σπάτων-Αρτέμιδος, ο οποίος λέει είναι αναρμόδιος (!) να ελέγξει (όλα αυτά τα επιπλέον τα δημιούργησαν μόνες τους, με την ανοχή βέβαια του Δήμου, οπότε τώρα κανείς άλλος δεν τους φταίει)
Μα είναι σοβαρά πράγματα αυτά;
Ο Συμπαραστάτης του δημότη τι είναι δηλαδή ο κολλητός μας που κάνει ότι του ζητήσουμε ή ο κατά νόμο να ελέγχει την κακοδιοίκηση σε τοπικό επίπεδο, όπου εμπλέκεται ο Δήμος;

Πήραν επιχορήγηση λοιπόν (ως Ομοσπονδία) από τον Δήμο Σπάτων-Αρτέμιδος το 2016 και ο Μαρλαντής τις κατήγγειλε στον Εισαγγελέα, μπορεί ο Συμπαραστάτης ή ο οποιοσδήποτε να τους απαντήσει εγγράφως ότι όλα έγιναν καλά, αν δεν γίνει έλεγχος από τον Δήμο που έδωσε το χρήμα; Όχι φυσικά (Το ίδιο φυσικά ισχύει και για ορισμένες άλλες οικονομικά βαρύτερες υποθέσεις, που εξ αιτίας των ανωτέρω μάλλον ανοίγουν κι αυτές).

Ο Συμπαραστάτης λοιπόν έχει τεράστια ευθύνη αν καλύψει μια σε εξέλιξη ελεγχόμενη καταγγελία, θα πάει φυλακή, πώς να το πούμε να το καταλάβουν οι κυρίες; Αν και τους τα είχε κάνει λιανά κάποτε ο ΣτΔΕ σε συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου Αρτέμιδος.
Αντιδρώντας όμως εκείνες περίεργα, προκάλεσαν περισσότερο έλεγχο.
Τους φταίει κανείς σ’ αυτό; Όχι βέβαια
ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ;

Σήμερα κατά τις εγκυρότατες (από την Εισαγγελία Αθηνών) δημοσιογραφικές μας πληροφορίες, η ογκώδης πλέον δικογραφία της υπόθεσης βρέθηκε από 10.8.2018 ξανά, για τρίτη φορά στο Ειρηνοδικείο Κρωπίας όπου διενεργήθηκε ποινική προκαταρκτική εξέταση με εντολή του αρμόδιου Εισαγγελέα. Το γνωρίζουν καλά οι κυρίες που εκπροσωπούν την Ομοσπονδία, όμως έχουν ενημερώσει τα συλλογικά όργανα των συλλόγων που εκπροσωπούν; Αυτό δεν φαίνεται να έχει γίνει. Τους έχουν διαβιβάσει αντίγραφα της δικογραφίας; Αν όχι γιατί; Με ποιο δικαίωμα δεν ενημερώνουν τα μέλη ;

Μπορούσε κανείς να αρνηθεί την παραγγελία του Εισαγγελέα και να προσφέρει κάλυψη, όπως ενδεχομένως βέβαια κάποιοι σε επίπεδο Δήμου (για τους δικούς τους λόγους) επιχείρησαν και ενδεχομένως τώρα, οσονούπω, κληθούν για εξηγήσεις;
Ο Εισαγγελέας προφανώς καλεί και άλλους αρμοδίους, ζητά καταθέσεις, ίσως ενοχλεί –απευθύνεται στον Συμπαραστάτη και δίνει εισαγγελικά έγγραφα με παραγγελίες είναι αδιανόητο στη διαδικασία αυτή να παρέμβει οποιοσδήποτε αποδεχόμενος ή επικαλούμενος οποιεσδήποτε πιέσεις.
Αυτό δεν έχουν καταλάβει οι κυρίες που «υπερασπίζονται» την Ομοσπονδία και όσοι/σες βρίσκονται πίσω από αυτές και τις στηρίζουν για εκλογικούς– ψηφοθηρικούς λόγους.
Ας σοβαρευτούμε λίγο κυρίες μας και όσοι/όσες δίνοντάς σας αέρα, αφού πρέπει να γίνει κατανοητό επιτέλους ότι αυτές οι συμπαθείς συμπεριφορές στήριξης και ανοχής, σας ωθούν σε λάθος μονοπάτια, από τα οποία και εσείς θα ζημιωθείτε αλλά και όσοι καλώς ή κακώς σας εμπιστεύτηκαν στις τοπικές τους υποθέσεις και στα προβλήματά τους (είτε ως Ομοσπονδία, σύλλογος ή Επιτροπή Διαβούλευσης), αλλά ως φαίνεται δεν τους σεβαστήκατε και επιπλέον ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΛΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ


Όσο για την ανώριμη σκέψη και παρέμβαση της εμφανισθείσας ως μοναδικής εκπροσώπου-υπερασπίστριάς σας κας Genny Gellou (εκτός της αρχικής από 20.5.2018 δημόσιας ανακοίνωσης-στήριξης εκ μέρους της κας Άννας Ραφτοπούλου), μάλλον σας ζημιώνει με τη δήθεν συμπόνια της, που δήθεν σας βγάζουμε στην εφημερίδα ως «επικηρυγμένες», ικανοποιώντας σας προσωρινά τα μικροαστικά σας συναισθήματα, επειδή θεωρείτε ότι έτσι αποσπάτε τη συμπόνια των μη ενημερωμένων δημοτών.

Κυρία Genny, λίγο σεβασμός και εντιμότητα δεν βλάπτει διαβάστε καλά τα δημοσιεύματα της ΑΛΗΘΕΙΑΣ, λένε την πραγματικότητα, δεν συκοφαντούν, ούτε επικηρύσσουν κανέναν, αλλά ενημερώνουν και μη μας προκαλεί πλέον κανένας, γιατί έχουμε το θάρρος να τα παραθέσουμε όλα ενώπιον του κ. Εισαγγελέα, μαζί με τα δικά σας δημοσιευμένα κείμενα και αν εμείς πραγματικά σφάλουμε να τιμωρηθούμε. Αν πάλι έχετε, όπως σας είπαν, απαλλακτικό έγγραφο του κ. Εισαγγελέα για την Ομοσπονδία, δημοσιεύστε το, γιατί εμείς έως 12.3.2019 που απευθυνθήκαμε αρμοδίως τέτοια εισαγγελική Διάταξη επί του παρόντος τουλάχιστον δεν υπάρχει.

Αυτά για να εξηγούμαστε, γιατί κάποτε τα αστεία με το δημόσιο και το κοινωνικό (από ενισχύσεις των δημοτών) χρήμα, τελειώνουν.
Δεν παίζουμε με αυτά. Και τέλος να ξέρετε κάτι ακόμα.
Ότι τα νομικά πρόσωπα (όπως εν προκειμένω η Ομοσπονδία) δεν έχουν κατά τον Ν. 2472/79 προσωπικά δεδομένα.

Γ.Γ.

16 σχόλια:

  1. Δεν υπάρχουν απαντήσεις μόνον αποδείξεις θέλει πια ο Εισαγγελίες.
    πήγε η συμμορία και Πρώσε, εκβίασε,παρακαλεσε τον ΔΥ Πριφτη και τους εδωσε ενα μπακαλοχαρτο , ολα ενταξει εκρεμει να φερουν φερουν τισ γνησιες αποδειξεις και χαρηκανε οτι τελειωσε κερδισε παλι η κομορα της Λουτσας.
    αλλα ο εισαγγελέας δεν είναι τριφτής θέλει γνήσιες αποδείξεις που δεν έχουν?
    Όταν βάζεις τα κλεμμένα λεφτά στην τσέπη που θα βρουν αποσείει? μονό να ομολογήσουν να μωρέ τα είχαμε ανάγλυκε τα φάγαμε άλλα σιγά σιγά στην άλλη ζωή θα τα γυρίσουμε.
    Αντε και καλή φυλακή πάει και η Άννα και ο Ραφτόπουλος και δεν ξέρω αν θα μείνει κανένας έξω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΑΜ@ΤΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ28 Μαρτίου 2019 στις 9:13 π.μ.

    Η κυρία Εμφιετζή πλέει σε πελάγη ευφορίας; τι αναζητεί; Γαμώ τη τρέλα της τρέχει μαγεμένη για δόξα και έρωτες; Τι έκανες στο τοπικό συμβούλιο Ελευθερία πέρα από το να είσαι μια γλάστρα; Η Χασιώτη και ο άντρας της Ψωμολισσάνε έστειλαν το παιδί τους έξω οπότε όπως καταλαβαίνεις έπεσαν σε μιζέρια. Η Πούτσαγαυράκι τις συντονίζει όλες και τους δίνει δήθεν πόστα για να κάνει τη δική της μπάζα. Η γελοία αντρογύναικα Σαρρή τρεις λαλούν κ δυο χορεύουν, έχει γένια και ξυρίζεται κάθε δεύτερη μέρα κάνει αντίσταση δήθεν στο Μάρκου παίρνοντας σπίτι της τα γκαζάκια του καφέ από το Α'ΚΑΠΗ και λέει στους γέρους και τις γριές ότι τα πήρε ο Δήμαρχος, επειδή πήγα Ραφτόπουλο. Ρωτήστε τα γερόντια αν δε το πιστεύεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Μητσοπουθενα τους ξεσκισε την παρασταση εστησαν κολπο να πουν παραμυθια και πηγε ο μακακς και εδωσε απντησεις εργου.
      Η Πιτσι ειναι το μακρυ χερι του Πομακου και τωρα ερχεται φυλακη για ολα τα λαμογια απατεωνες με πρωτο τον πομακο την λεσβια και την πιτσι.
      Η Νοσοκομα ειναι σαλταρισμενη ετσι κ αλλιως εχει παιδι αναπηρο αστην για λυπηση ειναι μονο αλλα με αυτα που κανει θα αφησει και το παιδι μονο του. Ολα τα νιατα πανω 70 στην λεσβια λογω πομακου και αρπαχτης.
      Ντρεπεσαι να ακους και να βλεπεις.

      Διαγραφή
  3. Τι θα γίνει ρε Χρήστο ποτέ λες να τελειώσεις με αυτά τα ξόανα της παρανομίας; Τι λείπει να τις τσουβαλιάσει ο Εισαγγελέας να εξαφανιστούν τα τέρατα της κολάσεως από το ωραίο μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΡΟΣ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΠΡΟΒΑΤΟ ΤΗ GENNY GELOU30 Μαρτίου 2019 στις 1:58 μ.μ.

    Όσο για την Σαρρή αυτή κάνει καφέδες κ τα χατήρια των γέρων γιατί πηγαίνει μαζί και αυτή τις εκδρομούλες της με τα λεφτά του δήμου. Αν είσαι παπαγαλάκι της και διαδίδεται οι κ δυο σας ότι τη πληρώνει αυτή τη φιάλη για το γκαζάκι τότε λέτε και οι δυο σας ψέματα. Τη φιάλη τη πληρώνειάλλο πρόσωπο από τη τσέπη του! ! Η τρελλοΓκέλου την υπερασπίζεται γιατί πάει και αυτή τις εκδρομούλες της τζάμπα με τα λεφτά των δημοτών κ μαζεύει ψήφους για την Ραφτοπούλου και καλά κάνει εφόσον η διοίκηση μαλακίζεται με τις μίζερες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η Σαρρη η Γελιου η Πιτσι η Χασιωτη ολοι δεν ειναι μελη του ΚΑΠΗ? δεν ειναι γριες και γεροι, δικαιωματικα ειναι στο ΚΑΠΗ λογω ηλικιας, αλλα το χερι παντα μακρυ το ειχανε, τωρα μακρυνε?

      Διαγραφή
  5. ΑΥΤΕΣ ΟΙ 4 ΕΙΝΑΙ ΑΣΠΟΝΔΕΣ ΤΟΥΣ ΕΝΩΝΕΙ ΜΟΝΟ Η "ΤΣΕΠΗ" ΤΟΥΣ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΡΡΗ (ΕΒΡΑΙΑ ΣΤΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ) ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΓΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΘΑΡΜΑ. ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΣΤΑ ΓΕΡΟΝΤΑΚΙΑ ΑΛΛΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΤΗΣ. ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙ ΠΟΥΣΤΙΕΣ ΕΚΑΝΕ ΣΤΟ Α'ΚΑΠΗ ΠΟΥ ΧΩΘΗΚΕ ΑΠΡΟΣΚΛΗΤΗ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΑΣ. «Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΣΑΣ ΛΕΩ ΘΕΛΕΙ ΜΟΥΤΖΩΜΑ ΚΑΙ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΑ ΔΗΜΟΣΙΩΣ». ΤΗΣ ΕΔΙΝΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΤΣΕΠΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΥΣΤΕΡΗΜΑ ΤΗΣ ΚΑΠΟΙΑ ΚΥΡΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΟΝΟΜΑΣΩ ΕΔΩ ΓΙΑ ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ, ΓΙΑ ΜΠΟΥΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΚΑΖΙ ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΚΑΦΕΔΕΣ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΣΚΥΛΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΓΥΡΙΣΕ ΣΤΟ ΡΑΦΤΟΠΟΥΛΑΙΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΛΑΣΠΗ ΣΤΗ ΔΗΜΟΡΙΚΗ ΑΡΧΗ ΠΗΡΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΤΟ ΓΚΑΖΙ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΟΥΣ ΨΕΜΑΤΑ ΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΔΕΝ ΤΗΣ ΔΙΝΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΠΟΥΚΑΛΑ. ΤΗΝ ΨΗΦΙΖΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΕΓΛΥΦΕ ΜΑ ΑΝ ΞΑΝΑΚΑΤΕΒΕΙ ΘΑ ΦΑΕΙ ΜΑΘΡΟ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ 23 ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ. ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΟΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ. ΕΒΡΑΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΚΑΛΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οι συμμορίες έτσι είναι.
    Όλοι είναι κακοποιία στοιχειά έχουν έναν αρχηγό και όλοι ο καθένας σκέφτεται όταν αρπάξουν την μπάζα να ρίξει όλους του άλλους και να τα φάει μονός.
    Άλλα εδώ ο τον Ραφτή είναι χρόνια αρχιμαφιόζος , η Πίτσι με άντρα της δυνατό σείσιμο, οι άλλες τσιράκια πλύστρες, δουλικά, όσο φτάνει το χέρι του αρπάζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΣΥΜΜΑΧΙΣΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ω αρχηγος τον ραφ γέρασε, του έκατσε το σκάνδαλο με την ανώμαλη κόκκινη, το μωρό με πρόβλημα, οι γριές πάνε δικαστήριο, έμπλεξαν σε δύσκολο δίχτυ για να γλιτώσουν πάλι.

      Διαγραφή
  8. Μπάτε όλοι να προλάβετε στο κλουβί με τις τρελές επειδή σας τρώει ο κ...λος σας για κράξιμο (ούγκω Τονιάτσι)
    αν.α.σ.σ.α = άν.τρο/α.δελφάτου/σ.υμπολιτών/σ.πάτων/α.ρτέμιδας


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το σκεπτικό του κατσίβελου ήταν να αλώσει τους συλλόγους με χρηματισμό για να δει τη κόρη του δήμαρχο. Σπαταναίοι Θα τον αφήσετε να πετύχει το στόχο του;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΥΤΗ Η ΑΠΑΤΗ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΚΟΚ ΔΟΥΛΕΤΕ ΠΡΙΝ 60-70 ΧΡΟΝΙΑ ΟΧΙ ΤΩΡΑ ΠΙΑ.
    ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΣΚΗΜΑ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ.
    ΠΙΤΣΙ ΑΝΝΑ, ΡΑΦΤΟΠΟΥΛΟΣ ΣΑΡΗ ΟΛΟ ΤΟ ΔΣ ΠΑΝΕ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΜΕΝΟΙ ΟΙ ΕΦΑΓΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.
    ΟΣΟ ΘΑ ΨΑΧΝΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΑΣ ΘΑ ΝΑΡΕΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΕΛΙΩΣΟΥΝ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΟΛΑ.
    ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΒΓΗ ΔΗΜΑΡΧΕΣΑ ΝΑ ΤΑ ΣΚΕΠΑΣΗ Η ΒΡΟΜΙΑΡΑ ΤΑ ΛΕΡΟΜΕΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η ΠΙΤΣΙ ΑΦΟΥ ΕΚΛΕΧΤΗΚΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΠΡΟΕΔΡΙΝΑ ΤΗΣ ΟΜΟ. ΕΙΝΑΙ ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟΣ Ο ΡΟΛΟΣ. ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ραφτόπουλο πετάξατε τα λεφτά, δεν βγήκε η Μπαρ πι και τρελαθήκατε ο γιος Ραφτόπουλο απειλεί με μηνύσεις δημοσία όλο τον κόσμο, δεν του είπε κάποιος από εσας του Αλβανού για την αγγαρεία ότι λέβα τέλος, χάθηκαν τέλειωσαν και έρχεται η εφορία να μάθει που βρήκε τόσα λεφτά ένας συνταξιούχος του δημοσίου?
    Ηρεμία πρώτα θα πάει η Πίτσι η υπηρέτρια σας και μετά εσείς όλοι οικογενειακώς στα δικαστήρια, γιατί την υπηρέτρια ποτέ δεν την βάζουμε στο σαλόνι με καλεσμένους, ας προσέχατε τώρα τέλειωσε, γέρασε η φοράδα σας, ο γιος Αλβανός δεν έχει στον Ήλιο μοίρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου