Σάββατο 25 Μαΐου 2019

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕΤΡΑ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΣΠΑΤΩΝ – ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ

Η Πρόεδρος της Ομοσπονδίας (κα Ειρ. Πιτσιγαυδάκη) και η καθ’ ύλην αρμόδια της Ομοσπονδίας Ταμίας (κα Δήμητρα Σαρρή), αμφότερες υποψήφιες με την παράταξη ΑΝΑΣΣΑ της κας Άννας
Ραφτοπούλου, θα πρέπει ήδη να έχουν ανταποκριθεί και να έχουν καταθέσει τα σχετικά παραστατικά για την επιχορήγηση που έλαβαν από τον Δήμο Σ-Α, καθώς και τις συνολικές οικονομικές δραστηριότητες τους τον ίδιο χρόνο. Η ώρα της αλήθειας και του ελέγχου έρχεται κάποια στιγμή για όλους. Μετά από μεγάλη καθυστέρηση των αρμοδίων της Διοίκησης (Δήμου Σ-Α και Περιφέρειας Αττικής) και για να μην υπάρξουν περαιτέρω διαφαινόμενες εκκρεμότητες και ενδεχόμενες ευθύνες, η Διοίκηση του Δήμου Σπάτων – Αρτέμιδος με λιτό και ξεκάθαρο τρόπο εξέδωσε στις 13.5.2019 έγγραφο προς την Ομοσπονδία την οποία κάλεσε εντός προθεσμίας πέντε ημερών να «καταθέσει τα πρωτότυπα οικονομικά παραστατικά», για την επιχορήγηση που έχει λάβει το 2016 από τον Δήμο Σ-Α, καθώς και οικονομικό απολογισμό με παραστατικά της συνολικής οικονομικής της δραστηριότητας για την ίδια περίοδο, όπως ορίζει ο νόμος και συγκεκριμένα η παρ. 3 του άρθρου 41 του Ν. 4129/13. Παραθέτουμε το σχετικό έγγραφο συμμόρφωσης του Δήμου Σ-Α με τα νόμιμα, που καλεί και την Ομοσπονδία να συμμορφωθεί αντίστοιχα.

Επιτέλους μετά από πολλούς μήνες καθυστέρηση και παρεκλυστικές πιέσεις προς τις υπηρεσίες του Δήμου Σ-Α οι αρμόδιοι τελικά συμμορφώνονται και βάζουν τα πράγματα στη θέση τους, απαιτώντας άμεση υποβολή των καθυστερημένων απολογιστικών παραστατικών στοιχείων της Ομοσπονδίας, ώστε να λάμψει η αλήθεια και να ξεφύγει η υπόθεση από τα παραπλανητικά έγγραφα που έδιναν και δίνουν την εντύπωση προσπάθειας συγκάλυψης, με άγνωστους ενδεχομένως σκοπούς και σκοπιμότητες, που αφορούν κι άλλους εκτός Ομοσπονδίας υπολόγους.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι το έγγραφο του Δήμου προσδιορίζει 5ήμερη προθεσμία προσκόμισης των προβλεπόμενων παραστατικών και σε διαφορετική περίπτωση μη ανταπόκρισης παραπέμπει στις διαδικασίες του Κώδικα Είσπραξης Δημοσίων Εσόδων, που σημαίνει δηλαδή ότι αν δεν υπάρξει κατά νόμο ανταπόκριση, γίνεται καταλογισμός σε βάρος των υπολόγων του επιχορηγηθέντος φορέα, εν προκειμένω της Ομοσπονδίας. Έτσι έχουν πλέον τα πράγματα οπότε εμείς σταματάμε επί του παρόντος εδώ και είμαστε σίγουροι ότι τώρα δεν υπάρχουν περιθώρια για αναβολές και συγχωροχάρτια, ούτε για υπηρεσίες, ούτε για υπολόγους, γιατί εδώ πρόκειται για δημόσιο – δημοτικό χρήμα.

Πηγή: Εφημερίδα "Η Αλήθεια" 22.05.2019 Αρ.Φύλλου 193

7 σχόλια:

  1. Περιμένετε η Camorra της Λούτσας να δώσει στοιχεία...??? Άμα βγεί η Αννούλα του χιονιά θα τα διαγράψει όλα και θα αποθρασυνθούν. Η κατρακύλα της τοπικής μας κοινωνίας στο μεγαλείο της. ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. φιλαρακι μην κατηγορας αυτες που καμουν τη δουλεια τους, κατηγορα τα αφεντικα τους που πληρωνουν, και δεν ειναι και οι μονδικες. Αυτες καλα κανουν οταν υπαρχουν πανηλιθιοι.

      Διαγραφή
  2. Η ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ. ΣΤΗΝ ΑΝΑΣΣΑ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΜΑΡΤΩΛΟΙ (ΠΙΤΣΙ, ΔΗΜΗΤΡΑ, ΑΝΝΑ, ΜΠΑΜΠΑΣ, ΠΟΥΛΑΚΗΣ....) Ε' ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ ΑΝ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η επίδοση του εγγράφου του Δήμου έγινε στην νόμιμη εκπρόσωπο της Ομοσπονδίας που είναι η Πρόεδρός της, στις 13.5.2019 και ώρα 17:20, οπότε έχει παρέλθει το πενθήμερο για να προχωρήσει ο καταλογισμός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα σκουπιδια της Αρτεμιδος πιτσι, μιτσι, σαρρα και το διαφθορειο εαν εκλεγουν θα μετατρεψουν τον δημο σε Κομορα- Καλαβρια Ψηφιστε τους ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ

      Διαγραφή
    2. ΡΕ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΑΥΤΟΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ.
      ΑΥΡΙΟ ΤΕΤΟΙΑ ΩΡΑ ΘΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΗΡΘΑΝΕ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΕΚΕΙ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝΕ.
      ΤΟΝ ΚΑΚΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ

      Διαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου