Σάββατο 25 Μαΐου 2019

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΡΛΑΝΤΗΣ: Ο ΤΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΡΑΦΤΟΠΟΥΛΟΥ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΡΛΑΝΤΗΣ: Ο ΤΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΡΑΦΤΟΠΟΥΛΟΥ
Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρακολούθησα τη συνέντευξη της Ραφτοπoύλου στον ART και την παράσταση της στο Δημοτικό Συμβούλιο.
Η τρομολαγνεία σε όλο της το μεγαλείο. Και τι δεν ακούσαμε!
Έλλειψη αστυνόμευσης, ασφάλειας και πολιτισμού.  Τρόμος την νύχτα, τρόμος τη μέρα, βουνά τα σκουπίδια, κάδοι βρώμικοι, δρόμοι 3 μέτρων που δε χωράνε να περάσουν τα πυροσβεστικά, δρομάκια στενά που οδηγούν στην θάλασσα, έλλειψη σχολείων και σχολικής στέγης, και πού θα πάει σχολείο η κόρη της που είναι 7 μηνών τώρα!

Τι εσωστρέφεια και κακομοιριά!

Ούτε υποψήφια δήμαρχος στο Λος Κάμπος στο Μεξικό, στην πιο επικίνδυνη πόλη του κόσμου, δεν τα λέει αυτά. Μέχρι και ο δημοσιογράφος έφτασε στο σημείο να βγει από τα ρούχα του στην συνέντευξη και στο 19.45 λεπτό να πει συγκλονισμένος «τι καλό έχει, επιτέλους, η περιοχή;»

Όλοι την πολεμάνε και την απογοητεύουν την Άννα.

Έλα, όμως, που στο Δημοτικό Συμβούλιο, στην πρόταση του δημάρχου για παραχώρηση χώρου στην Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου -πρόταση με τεράστια οφέλη για την ανάδειξη του τόπου μας- ψήφισε για ακόμα μια φορά ΟΧΙ.

Πέντε ολόκληρα χρόνια "που την κουβαλούσα στην πλάτη μου" έκανε ακριβώς αυτό!! Για ακόμα μια φορά η Ραφτοπούλου είναι εκτός θέματος με φτηνές δικαιολογίες. Επικαλέστηκε τα προβλήματα του χωροταξικού και των ιδιωτικών εκτάσεων που πρέπει να απαλλοτριωθούν στο χώρο που πρότεινε ο Δήμαρχος, λες και για τα προβλήματα του τόπου δεν έχει αυτή ευθύνη ως μηχανικός, αλλά τις φταίνε οι αποζημιώσεις που θα δοθούν για να υλοποιηθεί το έργο της Εθνικής Ομάδας.

Αυτό όμως έρχεται σε αντίθεση, με τα λεγόμενα της στη συνέντευξη, αφού για την εύρεση σχολικής στέγης στα Σπάτα ζητά να απαλλοτριωθούν παλιά κτίρια. Άλλα λέει στο Δημοτικό Συμβούλιο και άλλα στην τηλεόραση (θα πρέπει να το κοιτάξει αυτό!).

Πιθανότατα για το θέμα της ΕΠΟ μάλλον δεν έχουν ιδιοκτησίες οι γνωστοί και οι παρατρεχάμενοι του μπαμπά Ραφτόπουλου, και πόνεσαν που θα πάρουν χρήματα άλλοι ιδιοκτήτες.

Η Ραφτοπούλου ΠΟΤΕ δεν έδειξε οξυδέρκεια σε οτιδήποτε αφορά στο δημόσιο συμφέρον. Μόνο απλή παρουσία δήλωνε στο Δημοτικό Συμβούλιο και καταψήφιζε ΠΑΝΤΑ ό,τι μπορούσε να φέρει πρόοδο με μοναδική αιτιολογία, «αυτό ωφελεί τον Δήμαρχο, ψηφίζουμε ΟΧΙ».
Η άρνηση με το σκεπτικό ότι "αφού δεν έχω προβολή ΕΓΩ δεν είναι καλό τίποτα και το καταψηφίζω", κατάντησε την περιοχή μας ανάθεμα και κατάρα.

Μία είναι η λύση: να μην μπει στο Δημοτικό Συμβούλιο, να μην έχει λόγο, να μην την ψηφίσουμε!!!!

Γιατί, μην ξεχνάτε: με την ψήφο σας κάνετε Δήμαρχο τον μπαμπά Ραφτόπουλο και παίρνετε δώρο την Άννα!

5 σχόλια:

  1. ΤΙ ΗΘΕΛΕΣ ΡΕ ΚΗΠΟΥΡΕ ΝΑ ΠΕΙ Η ΛΕΣΒΟΣ ΠΗΓΑ ΣΤΗΝ ΜΥΤΙΛΗΝΗ?
    ΕΤΣΙ ΝΟΙΩΘΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΘΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΕΙΠΕ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΤΟ ΑΡΙΣΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΥΘΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΗΣΙ ΑΝ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ.
    Η ΑΝΝΑ ΞΥΠΝΑΕΙ ΛΕΕΙ 7 ΤΟ ΠΡΩΙ? ΠΟΤΕ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟ? ΞΥΠΝΑΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΚΑΙ ΓΥΡΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ Η ΑΝΝΑ ΝΑ ΠΑΕΙ 11 ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙ.
    ΜΙΛΗΣΕ ΑΨΟΓΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΣΑΝ ΝΑ ΜΙΛΟΥΣΕ ΣΕ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΔΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΝΟΜΑ ΤΗΣ
    ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΧΑΡΤΙΑ ΓΙΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΟΥΤΕ Ο ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ.
    ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΛΟΓΙΑ ΟΥΤΕ ΣΧΕΔΙΑ ΟΥΤΕ ΕΡΓΑ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ.
    ΑΠΛΑ ΕΦΙΚΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΙΜΑ ΕΡΓΑ ΣΕ ΣΥΝΤΟΜΟ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ ΛΙΓΟ Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ.
    ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΧΙ ΡΑΦΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΛΕΩΦΟΡΟ ΚΑΙ Η ΑΝΝΑ ΣΤΟ ΥΠΟΓΕΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΤΗΣ.
    ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΩΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΑΝΤΡΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΑΙ ΤΙ ΦΑΝΤΑΖΕΤΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χρηστο
    Το πολυ το Κυριε Ελεησον το βαριεται κι ο Θεος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΣΟ ΜΙΛΑΕΙ Η ΑΝΝΑ ΜΕ ΔΙΑΤΑΓΗ ΜΠΑΜΠΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΖΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.

      Ο ΚΗΠΟΥΡΟΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΖΗΣΕΙ ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΕ ΣΕ ΖΩΗ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΥΜΕ ΣΟΒΑΡΑ ΟΣΑ ΞΕΡΕΙ Ο ΣΥΓΚΑΤΟΙΚΟΣ ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ.

      Διαγραφή
  3. Η ΑΝΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΥΠΗΣΗ ΑΝΑΙΣΘΗΤΟΙ, ΑΛΛΑ ΕΠΕΛΕΞΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΔΙΑΣΤΡΜΟΥ ΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟ ΤΟΝ ΕΞΟΡΙΣΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΠΟΜΑΚΟ ΜΠΑΜΠΑ ΤΗΣ, ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΜΑΚΟΧΩΡΙ ΕΚΑΝΕ ΚΟΛΕΓΙΑ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΕΞΟΡΙΣΤΟΥΣ ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ.

    Η ΑΝΝΑ ΖΕΙ ΕΝΑΝ ΜΟΝΙΜΟ ΕΦΙΑΛΤΗ. ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΣΑΝ ΝΕΟΠΛΟΥΤΗ ΧΩΡΙΚΗ, ΟΛΗ Η ΖΩΗ ΤΗΣ ΣΤΗΡΙΓΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΕΥΤΥΧΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΥΧΕΡΕΙΑ.
    ΕΧΕΙ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΕΙΔΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΤΗΝ ΕΒΑΛΕ ΜΠΡΟΣΤΙΝΗ Ο ΓΕΡΟΣ ΠΟΜΑΚΟΣ ΜΑΖΕΨΕ ΟΤΙ ΚΑΤΑΚΑΘΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΠ ΕΧΩΣΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΚΑΙ Η ΑΝΝΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΤΟΝ ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΟ ΠΟΥΛΑΚΑ, ΤΟΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΚΡΟΚΟ, ΤΟΝ ΝΤΙΡΛΑ ΚΑΤΣΗ, ΤΟΝ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ ΑΛΗΤΗΡΙΟ ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗ ΤΣΑΝΤΗΛΑ?

    Η ΑΝΝΑ ΜΙΣΟΥΣΕ ΤΟΝ ΜΑΡΛΑΝΤΗ ΠΟΥ ΚΑΤΟΡΘΩΣΕ ΚΑΙ ΜΠΗΚΕ ΘΡΙΑΜΒΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΟ ΔΣ .
    ΑΥΤΗ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΟΙ ΦΙΛΕΝΑΔΕΣ ΤΗΣ ΓΛΑΣΤΡΕΣ ΝΑ ΛΕΝΕ ΝΑΙ ΣΕ ΟΤΙ ΛΕΕΙ ΝΑ ΠΙΝΟΥΝ ΚΑΦΕ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΧΟΡΤΑΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΟΣΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ..
    ΑΠΟΔΕΙΞΗ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΗΣ ΝΑ ΖΕΙ ΣΤΙΣ ΠΙΟ ΑΘΛΙΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ ΣΤΟ ΥΠΟΓΕΙΟ ΤΟΥ ΣΠΤΙ ΜΑΓΑΖΙ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.
    ΠΑΝΤΑ ΕΛΕΓΕ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΠΟΙΗΜΑΤΑΚΙΑ ΠΑΙΔΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΜΕ ΕΝΑ ΠΕΡΙΤΟ ΦΟΡΤΙΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ, ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΖΕΨΕ Ο ΠΟΜΑΚΟΣ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΗΝ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΝ ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΥΣΤΕΡΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Άννα τα πάχη σου τα καλή σου!
    Είσαι 12-15 χρόνια στην πολίτικη όπως ξεδιάντροπα ομολογείς, μπροστά στον φακό.
    Πόσες Μηνύσεις-Αγωγές σε αυτούς τους Πρώην ανίκανους εγκληματίες, που έχουν φέρει την Λούτσα στην τέλεια απαξίωση?
    Σίγουρα δεν φταις φταις ΕΣΥ για ΟΛΑ όσα έκαναν οι προηγούμενοι σου, άλλα έχεις την απολυτή ευθύνη που δεν τόλμησες να προσπαθήσεις να τους στείλεις στην Δικαιοσύνη για τα εγκλήματα τους.
    άλλα τώρα πήρες στην παράταξη σου παρωδία διακεκριμένους εγκληματίες του τόπου.
    Πόσες Μηνύσεις -Αγωγές έχεις κάνει στους...
    ΚΡΟΚΟΣ 500-1000?
    ΠΟΥΛΑΚΙΣ 400-500?....
    ΤΣΑΝΤΙΛΑΣ 1000-2000?...
    ΔΟΥΡΟΣ 50-100?...
    ΚΑΤΗΣ 40-70?.....
    ΚΑΤΣΙ ΓΙΑΝΝΗΣ 20-30?...
    Ανύπαρκτη γλάστρα ήσουν και θα μείνεις στα ιδιαίτερα προσωπικά σου προβλήματα.
    Δεν βλέπω να έχεις παράταξη μετά το Πάσχα.
    ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!
    Φρόντισε να μην είσαι εσύ η προβατίνα που θα φάνε οι ύαινες που μάζεψες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου