Σάββατο 25 Μαΐου 2019

ΧΡ.ΜΑΡΛΑΝΤΗΣ: «Το κόλπο ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ- Ραφτόπουλοι»

Πρώτη Δημοσίευση: 1.5.2019
Κύριοι πρωταγωνιστές:
  • O Πρόεδρος της ΠΑΕ,
  • και η απίθανη οικογένεια Ραφτόπουλου με όλες τις προεκτάσεις.
Το πληρωμένο άρθρο τον 20$ του Κατσιγιάννη, σε συνέντευξη στον γνωστό και υπέργηρο δημοσιογράφο, σχετικά με τον Αήττητο, δημοσιεύθηκε για να δουν αντιδράσεις ώστε να
αποφασίσουν αν τους συμφέρει να μπει υποψήφιος, ο πρωτόδικα καταδικασμένος Κατσιγιάννης, με 14 μήνες φυλακή από 22 Οκτωβρίου 2018, στο μαγαζί Ραφτόπουλου. Την επίσημη Ανακοίνωση της συμμετοχής του Κατσιγιάννη στον μαγαζί του Ραφτόπουλου περίμενα ώστε να μπορώ να την καυτηριάσω. ( η ΑΝΝΑ S.A. με τόσους φυλακόβιους, λαμόγια και μπαταχτσήδες, πιο πολύ σε συμμορία φέρνει παρά σε συνδυασμό!!!)

Να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Ο Αήττητος Σπάτων ήταν μια ιστορική, επαρχιακή ερασιτεχνική ομαδούλα που ικανοποιούσε το τοπικό φίλαθλο κοινό. Ο δήθεν μεγαλοεπιχειρηματίας Κατσίγιαννης, κάνοντας την βόλτα του από Πειραιά στην Κρήτη, διωγμένος από όπου πήγε, κατέληξε σε εμάς, τα κορόιδα.!!!!!!!!!!!!!!

Κατά τα λεγόμενα του, έχει επιχείρηση που εμπορεύεται ιατρικά είδη. Συνήθως αυτό το είδος επιχειρήσεων είναι τρομερά κερδοφόρες κι άνοιξε και δεύτερη και μπράβο του.

Από αγάπη για το χόμπι του έγινε πρόεδρος του Αήττητος Σπάτων. Όσο η ομαδούλα ήταν για να κάνουμε την πλάκα μας να περνάμε ωραία με ένα άθλημα που όλοι λατρεύουμε, όλα ήταν ρόδινα.

Ο Κατσιγιάννης καθότι επιχειρηματίας όπως λέει, είδε την ευκαιρία να αποκτήσει και μια ανώνυμη εταιρεία αθλητισμού Π.Α.Ε., με τον εαυτό του για πρόεδρο.

Πρόεδρος σε ΑΕ σημαίνει όλο το οικονομικό βάρος το έχει ΜΟΝΟ ο πρόεδρος-- διευθύνων σύμβουλος.

Ο πρόεδρος ήξερε ότι πρέπει μέχρι το Δεκέμβρη να έχει καταβάλει το ζητούμενο ποσό για να μείνει η ομάδα του στην κατηγορία.!!!!!!!!!!

Από το Μάρτιο του 2018 που ήξερε τη ζωτικής σημασίας οικονομική ανάγκη της ομάδας ποιες ήτανε οι ενέργειες του; Τι έκανε για να βρει αυτό το ποσό, απλά και καθαρά, σαν επιχειρηματίας;

Έτρεξε στον επαγγελματικό του χώρο να βρει αυτά τα λεφτά, γιατί το ζητούμενο ποσό για τον κλάδο ιατρικά είδη είναι πουρμπουάρ; Όχι! Δεν το έκανε!

Βγήκε σε έρανο από εμάς τους δημότες να αποδώσουμε χρήματα με αντάλλαγμα μετοχές του Αήττητου Σπάτων; Ούτε αυτό έκανε!

Και φυσικά δεν έκανε καμία από αυτές τις κινήσεις γιατί αυτομάτως θα έχανε το πλειοψηφικό πακέτο.!!!!!

Κανονικά σαν πρόεδρος έπρεπε τα χρήματα να τα βάλλει από την τσέπη του! Αλλά, προφανώς δεν είχε και έτσι ούτε αυτό έκανε.

Οι ΠΑΕ πουλάνε μετοχές για να αποκτήσουν την αναγκαία ρευστότητα κάτι όμως που δεν συνέφερε τον Κατσιγιάννη, γιατί δεν θα είχε πλέον τον έλεγχο της ομάδας.

Με τις κινήσεις του μετέτρεψε τον Αήττητο Σπάτων σε μια ακόμη κλασική Ελληνική παράγκα αεροπλανάκι.

Παίρνουμε μία επαρχιακή ομάδα μηδενικής αξίας, με διάφορα αλισβερίσια την ανεβάζουμε κατηγορία και μετά την κάνουμε Π.Α.Ε. Μας έχει κοστίσει 50.000€ και σαν Π.Α.Ε. πλέον έχει αξία 100-1000% παραπάνω.

Ο Κατσιγιάννης πίστεψε ότι είναι πολύ πιο έξυπνος από τους μεγαλοκαρχαρίες στο κόλπο του ποδοσφαίρου, που νόμιζε ότι θα αφήνανε έναν άφραγκο νεόκοπο πρόεδρο ΠΑΕ, να γίνει πλούσιος με την δίκη τους φόρμουλα. Αν είναι ποτέ δυνατόν.!!!!!!!

Ο Δήμος δεν μπορεί να έχει καμία εμπλοκή με μία Π.Α.Ε. Αν δώσει χρήμα πρέπει να πάρει όλο το πακέτο και θα το κάνει δημοτική επιχείρηση ή θα βοηθήσει παραχωρώντας το γήπεδο με συμβολικό μίσθωμα, κάτι που έπραξε , αμέσως ο Δήμος μας!!!!!!!.(μπράβο του)

Ο Κατσιγιάννης παραπονείται για το οργωμένο χωράφι που παρέλαβε από την ΑΕΚ, αλλά δεν μας λέει γιατί δεν προέβαλε διαμαρτυρία όταν παραχωρήθηκε στην ΑΕΚ, με δική του σύμφωνη γνώμη, και τα παιδιά μας γύριζαν σαν πρόσφυγες από γήπεδο σε γήπεδο για να παίξουν; Τώρα τον έπιασε ο πόνος;

Το οργωμένο γήπεδο, το έφτιαξα εγώ δωρεάν, ο Χ. Μαρλαντής και μάλιστα όταν τον ρώτησα, αν θέλει χλοοτάπητα γρήγορο ή αργό, με κοιτούσε σαν να μιλούσα για διαστημόπλοια.

Και το έκανα δωρεάν ,παίρνοντας την ευθύνη, όπως θα έπρεπε να κάνει κάθε δημότης για την ομάδα του , εφόσον μπορεί, γιατί με τις διαδικασίες του διαγωνισμού του δήμου , ο κάθε καραγκιόζης άσχετος κηπουρός , βαράει ένα έργο στο δόξα πατρι και όποιον πάρει ο χάρος......και αντί ο δήμαρχος να το αφήσει να γίνει ρημάδι , μου ζήτησε να βάλω πλάτη και να κάνω την συντήρηση για την φετινή χρονιά , για να μην ξεφτιλιστεί η ομάδα μας.....όπως τζάμπα (και οι Ραφτοπουλοι το ξέρουν από μπαμπά έως θυγατέρα), έκανα ότι περνούσε από το χέρι μου και σήκωνε η τσέπη μου, στην πραγματική ΆΝΑΣΣΑ, από καρέκλες και τηλεοράσεις μέχρι καφέδες και φαγητά!!!!
Όλα ΤΣΑΜΠΑ, κάτι άγνωστο για τους Ραφτόπουλους!! Δεν συνηθίζουν να ανοίγουν το πορτοφόλι και να δίνουν χρήμα, για κανένα λόγο!!!!!

Οι Ραφτόπουλοι όμως, για να κάνουν ντόρο ώστε να βρει κάποια ψήφο η ΑΝΑΣΣΑ, έδωσαν μια εγγυητική επιστολή για την ομάδα, δηλαδή τίποτα απολύτως.

Ήταν σίγουροι ότι τα λεφτά τους δεν θα τα έδιναν στην πραγματικότητα, γιατί όταν έδωσαν την εγγυητική , ήξεραν ότι έχει περάσει η προθεσμία. Όχι μόνο δεν θα είχαν κανένα κίνδυνο τα χρήματά τους αλλά θα ήταν πλέον και πεντακάθαρα. Τα έβαλαν εγγύηση και τα επέστρεψε, ελεγμένα, το κράτος πίσω στον κάτοχο τους. Αν ήθελαν οι Ραφτόπουλοι και ο Κατσιγιάννης να κρατήσουν τον Αήττητο Σπάτων στην κατηγορία θα τα είχαν καταβάλλει εμπρόθεσμα....!!!!!

Αλλά σε αυτή την περίπτωση θα έπαιρναν την πλειοψηφία και την Προεδρεία οι Ραφτόπουλοι και ο Κατσιγιαννης θα γινόταν υπάλληλος τους.!!!!!!!!!!!!!!!

Έξυπνος ο Κατσιγιάννης πήγε στον Ραφτόπουλο, μετά στον Πνευματικάτο, να δώσει μια συνέντευξη που ο δήθεν δημοσιογράφος δεν ξέρει για τι πράγμα επαγγελματικά μιλάει, και το παρουσιάζει σαν ένα απλό παιδικό παραμύθι υποβιβάζοντας την νοημοσύνη μας, λέγοντας ότι φταίει το χορτάρι , φταίει το χόρτο , φταίει το κράτος , φταίει ο δήμος και οι φίλαθλοι!!!!

Εκμεταλλεύτηκαν με το χειρότερο τρόπο το αθλητικό και ποδοσφαιρικό αίσθημα των οπαδών της τοπικής κοινωνίας για την ικανοποίηση της ματαιοδοξίας τους.

Τελικά αποδείχθηκε μια αποτυχημένη κομπίνα το πυροτέχνημα Αήττητος Σπάτων. Όπως στις προηγούμενες Δημοτικές Εκλογές, έκαναν και με τον Α.Ο. Άρτεμις, ίσως όχι στο ίδιο μέγεθος!!

Εύχομαι στα Σπάτα αλλά και στην Αρτέμιδα, να μην βρουν την ψήφο μας.......ΜΑΎΡΟ!!!!


Χρήστος Μαρλαντής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου