Σάββατο 25 Μαΐου 2019

Ομοσπονδία Συλλόγων Αρτέμιδος Σπάτων: Να τελειώνουμε… με τους ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ!

Πρώτη Δημοσίευση: 28.03.2019
Αγαπητοί Συμπολίτες!
Παρακολουθούμε επί πολλούς μήνες μία πρωτοφανή, συστηματική και συντονισμένη επίθεση με συκοφαντίες, λασπολογία και ενοχοποίηση της Ομοσπονδίας μας, προερχόμενη από γνωστά κέντρα διαπλοκής με υπόγειες συμμαχίες και ανεξάντλητη αλλά διεστραμμένη φαντασία.
Προκατασκευασμένες, ανυπόστατες και έωλες κατηγορίες, συνοδευόμενες μάλιστα από υποτιθέμενες ετυμηγορίες, διασπορά δήθεν αποκαλύψεων και ανακαλύψεων, διαδίδονται μέσω του τύπου, του διαδικτύου και προφορικά, με σκοπό την σπίλωση οικογενειών και προσώπων. Ραδιουργίες και πλεκτάνες μιας ασήμαντης και ποταπής μικροπαρέας με πολλά ψεύτικα προφίλ που συνομιλούν μεταξύ τους για να φαίνονται πολλοί!!!

Η Ομοσπονδία μας, όλο αυτό το διάστημα, δεν ακολούθησε και ούτε θα ακολουθήσει τον βόρβορο και την δυσοσμία που αποπνέουν οι εμπνευστές και ενορχηστρωτές της διεστραμμένης αυτής επίθεσης. Έχει όμως ηθική υποχρέωση, πλέον, να σας ενημερώσει και να σας προφυλάξει, δημοσιεύοντας επίσημα και κυρίως γνήσια έγγραφα που κατακρημνίζουν όλες τις συκοφαντίες, τα ψεύδη και τους εν κενώ κραδασμούς παραπλανητικών εγγράφων, προκειμένου να αποκαταστήσει και να γνωρίζετε την αλήθεια.
Ξεκαθαρίζουμε, λοιπόν, οριστικά και αμετάκλητα τα ακόλουθα:

1. Σχετικά με τα ΠΡΩΤΟΤΥΠΑ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΑ

Όπως μας διαβεβαίωσε η αρμόδια υπηρεσία, δηλαδή το Ελεγκτικό Συνέδριο, η Ομοσπονδία ΔΕΝ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ να καταθέσει πρωτότυπα παραστατικά σε επίπεδο Δήμου. Για το θέμα αυτό μεσολάβησε αναλυτική τηλεφωνική ενημέρωση από το Ελεγκτικό Συνέδριο προς τον Προϊστάμενο Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου και απόρροια αυτής της ενημέρωσης-διευκρίνησης είναι το ΕΠΙΣΗΜΟ έγγραφο του Δήμου 35479/ 6//12/2018, που αποκαθιστά με τον πλέον επίσημο τρόπο την αλήθεια και δικαιώνει απόλυτα την Ομοσπονδία μας.
Το απύθμενο θράσος των κατηγόρων & δυστυχώς υπηρετούντων θεσμούς έγκειται στο γεγονός ότι αν και είναι πλήρως ενήμεροι για τα ανωτέρω, εν τούτοις συνεχίζουν επιμένοντες στη διασπορά ψευδών, την παραπληροφόρηση και την παραχάραξη της αλήθειας. (Επισυναπτόμενο έγγραφο 01).

2. Η Διαύγεια… της ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ

Όπως διαυγέστατα μπορεί οποιοσδήποτε να δει στο αντίστοιχο αναρτημένο έγγραφο της Διαύγειας (πρώτη σελίδα), έχουν υποβληθεί από την ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ τα προβλεπόμενα στο ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ/ΜΗΤΡΩΟ ΕΠΙΧΟΡΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΦΟΡΕΩΝ. Επίσης, στο σχετικό αναρτημένο επίσημο έγγραφο φαίνεται η κατάθεση εγγράφων στο ΕΛΕΓΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ. Δηλαδή, πλήρης συμμόρφωση της Ομοσπονδίας με τους Νόμους και αυτό με αποδεικτικά στοιχεία και όχι λόγια. Επαναλαμβάνουμε ότι κατά τον Νομοθέτη το Ελεγκτικό Συνέδριο -και όχι ο Δήμος- είναι το μόνο αρμόδιο για τον έλεγχο πρωτοτύπων παραστατικών και πάντα εφόσον αυτό ζητηθεί να κατατεθούν σε αυτό και ΜΟΝΟ. Οποιοσδήποτε άλλος ισχυρισμός αποτελεί στρεψοδικία που εξυπηρετεί προφανώς θολά συμφέροντα και σκοπιμότητες με δόλωμα την δήθεν νομιμότητα.
Συνιστούμε να μην μας προκαλέσουν περαιτέρω γιατί μπορούμε να ανοίξουμε και θέμα παραποιημένων εγγράφων και αντικρουόμενης αλληλογραφίας…

Σύμφωνα, τέλος, με τον Ν 4129/2013 περί επιχορηγήσεων, περιγράφεται η ακριβής διαδικασία την οποία και ακολούθησε η Ομοσπονδία. Επισημαίνεται δε ότι Εποπτεύουσα Αρχή για την ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ δεν είναι ο Δήμος αλλά η Περιφέρεια, από όπου δεν υπάρχει καμία παρατήρηση. Καταδεικνύεται λοιπόν απερίφραστα ότι η Ομοσπονδία είναι καθόλα σύννομη και αυτή είναι η μοναδική αλήθεια, σε πείσμα των συκοφαντών της. Ουδεμία αρμοδιότητα, επαναλαμβάνουμε, επ’ αυτού έχει ο Δήμος και ας σωπάσουν επιτέλους οι περιττολόγοι αυτοχρισθέντες κατήγοροι με τις στημένες παραπλανήσεις τους. Θα πρέπει να γνωρίζουν ότι ουδείς υπεράνω του νόμου, πόσο μάλλον όταν σε πολλές περιπτώσεις είναι ήδη νομικά υπόλογοι! (Επισυναπτόμενα έγγραφα 02, 03, 04).



3. Μη σύννομες ενέργειες του ΣτΔΕ

Οι περί της νομιμότητας φωνασκούντες κατήγοροί μας, καλά θα κάνουν να σωπάσουν από εδώ και στο εξής γιατί εύκολα μπορούν να μετατραπούν σε κατηγορούμενους.
Ο Περιφερειακός Συμπαραστάτης του Πολίτη & της Επιχείρησης στην Περιφέρεια Αττικής, κατακεραυνώνει με έγγραφό του, τις μη σύννομες και πρωτοφανείς ενέργειες του ΣτΔΕ του Δήμου προς την Περιφέρεια, εφιστώντας του την προσοχή για παράνομη εκμαίευση και πιθανή διαρροή προσωπικών δεδομένων από τις ενέργειές του και οι οποίες μπορεί να έχουν νομικές συνέπειες κατά παράβαση της νομοθεσίας περί Προσωπικών δεδομένων. Επισυνάπτουμε το σχετικό έγγραφο της Περιφέρειας και αφήνουμε στην κρίση σας τους περί την νομιμότητα ωρυόμενους.
(Επισυναπτόμενο έγγραφο 05).


4. «Διαρροές» …δικαστικής ετυμηγορίας;

Όσον αφορά τις «διαρροές» για δικαστική εξέλιξη υποθέσεων που αφορούν την Ομοσπονδία, οι οποίες όχι μόνο προκαταλαμβάνουν την ετυμηγορία της Δικαιοσύνης αλλά και διαχέουν φανταστικές και προκατασκευασμένες δικαστικές αποφάσεις, συνιστούμε στους «πληροφοριοδότες», να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί καθόσον οι πράξεις τους εμπίπτουν στα αδικήματα του Ποινικού Κώδικα.

Απευθυνόμενοι στους ευτελείς λασπολόγους, τόσο τους επώνυμους όσο και καλυπτόμενους πίσω από ψεύτικα προφίλ, διαμηνύουμε ότι αν συνεχίσουν την αήθη τακτική τους, η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ θα υπερασπιστεί την νομιμότητα, την διαφάνεια, την ακεραιότητα και την εντιμότητα των ενεργειών της με κάθε πρόσφορο και νόμιμο μέσο, πόσο μάλλον όταν εκ μέρους τους έχουν ήδη λάβει χώρα πλήθος ενεργειών και πράξεων χαρακτηριστικά αποκλίνουσες από τον Νόμο.

Διαβεβαιώνουμε, τέλος, εσάς, τους συμπολίτες μας, ότι οι δραστηριότητες της Ομοσπονδίας μας είναι καθόλα νόμιμες και σας προτείνουμε να αντιμετωπίσετε με αδιαφορία και περιφρόνηση τους συκοφάντες και τα σκοτεινά τους σχέδια.

Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ είναι η ενωμένη δύναμη των ενεργών πολιτών και η φωνή όλων των συμπολιτών μας και αυτή τη δύναμη επιδιώκουν να μειώσουν. Εκείνους τους ενώνουν η ιδιοτέλεια, η μικροπολιτική, οι καρέκλες, τα προσωπικά συμφέροντα…
Εμάς, μας ενώνουν η αγάπη για την πόλη μας και τα μεγάλα προβλήματα που χρόνια τώρα παλέψαμε και παλεύουμε χέρι-χέρι και απέναντι στην κρατική αδιαφορία και αναλγησία. Εκείνοι βλέπουν το θλιβερό τέλος τους και αντιδρούν υστερικά… Εμείς θα είμαστε και πάλι εδώ, απέναντι στους επόμενους καιροσκόπους και ενωμένοι στα καυτά ζητήματα της ζωής και του τόπου μας.

3 σχόλια:

  1. ΜΗΤΣΟΠΟΥΘΕΝΑ Κ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΤΟΝ ΠΡΙΦΤΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΕ ΤΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΚΟΜΟΡΑ ΡΑΦΤ ΚΑΒΟΥΡΟΧΕΛΩΝΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν κατάλαβα καλά, αν το έγγραφο του Προφήτη επικαλείται οπωσδήποτε ότι παραβιάζει διατάξη, γιατί τότε δεν το ππήγε στον ελεγκτή νομιμότητας; Το ζητούμενο είναι αν έχει ο οποιοσδήποτε τα @ρχίδι@ να το διαβάσει...
    Αλλά όλοι είστε κοτόπουλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μ@ΛΑΚΟΠΙΤΟΥΡΑ Η ΚΟΜΟΡΑ ΠΑΝΤΑ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΣΥ ΥΨΗΛΕΣ ΘΕΣΕΙΣ.
    Η ΚΟΜΟΡΑ ΚΡΑΤΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Κ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Ο ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΜΟΣ Κ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΤΗΣ ΚΟΜΟΡΑΣ ΡΑΦΤ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ.
    ΣΤΟ ΚΟΡΩΠΙ ΠΑΛΙ ΚΟΜΟΡΑ ΚΡΑΤΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ Κ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ.
    ΟΛΑ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΗΓΑΒΕ ΠΑΝΤΟΥ ΟΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΝΕ ΑΛΛΑ ΤΑ ΕΘΑΨΑΝ ΝΑ ΞΕΧΑΣΤΟΥΝ,
    ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΞΕ ΓΕΛΑΣΕ.
    ΜΗΝ ΒΈΠΕΤΕ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΩΡΑΙΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΗΓΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΖΟΥΓΚΛΑ ΤΩΝ ΑΓΡΙΩΝ ΠΙΘΗΚΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου