Παρασκευή 1 Μαρτίου 2019

Mercedes-Benz GLC

Η ανανεωμένη GLC έχει δεχθεί ένα πολύ διακριτικό facelift που σίγουρα χρειάζεται ένα
καλά εκπαιδευμένο μάτι για να διακρίνει τις διαφορές σε σχέση με την γνωστή έως σήμερα έκδοση. Οι βασικότερες αλλαγές μιμούνται πρακτικά κάποιες από τις πιο φρέσκιες αισθητικές νότες της μεγαλύτερης GLE. Έτσι για παράδειγμα η μάσκα της νέας GLC έχει δύο οριζόντιες ασημένιες γρίλιες ενώ το καπό έχει αντίστοιχα νεύρα με αυτά που βρίσκουμε στη GLE ενώ ελαφρώς επανασχεδιασμένος είναι ο προφυλακτήρας και τα φώτα ημέρας είναι τεχνολογίας LED. Αντίστοιχα μικρές αλλαγές έχουν γίνει στον πίσω προφυλακτήρα ενώ διαφοροποιημένη είναι και η σχεδίαση των πίσω φωτιστικών σωμάτων.

Στο εσωτερικό οι κύριες αλλαγές δεν αφορούν την αισθητική αλλά την αναβάθμιση της τεχνολογίας καθώς πλέον η GLC είναι εφοδιασμένη με το σύστημα πολυμέσων MBUX ενώ υπάρχει δυνατότητα τοποθέτησης και ψηφιακού πίνακα οργάνων 12,3 ιντσών. Μαζί με αυτό έχει τοποθετηθεί και νέο πολυλειτουργικό τιμόνι καθώς και touchpad στην κεντρική κονσόλα.



Η ανανεωμένη GLC είναι εφοδιασμένη με όλα τα διαθέσιμα συστήματα ασφάλειας και υποβοήθησης του οδηγού της Mercedes-Benz μεταξύ των οποίων τα Active Distance Assist Distronic, Active Steering Assist, Active Lane Keeping Assist, Active Blind Spot Assist, and Active Lane Change Assist. Επιπλέον το νέο μοντέλο διαθέτει και μια νέα έκδοση του συστήματος επιλογής προγραμμάτων οδήγησης Dynamic Select ενώ αναβαθμισμένη είναι η τετρακίνηση 4MATIC. Τέλος το ESP είναι εφοδιασμένο με τρία στάδια λειτουργίας με μειωμένη παρεμβατικότητα στις λειτουργίες Sport και Sport+.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου