Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2019

Το «Ελ. Βενιζέλος» στα πιο φιλικά αεροδρόμια της Ευρώπης για τους Κινέζους

Την πρώτη εφαρμογή αποκλειστικά για κινέζους ταξιδιώτες ανέπτυξε το αεροδρόμιο
Αθηνών σε συνεργασία με την καινοτόμα ελληνική startup, Toorbee. Με τη νέα εφαρμογή, το «Ελ. Βενιζέλος» γίνεται ένα από τα πρώτα αεροδρόμια στην Ευρώπη που βελτιώνει την επικοινωνία του με τους ταξιδιώτες από την Κίνα.

Η νέα εφαρμογή ονομάζεται AIΑ-Toorbee WeChat Miniapp και προσφέρει στους Κινέζους επισκέπτες του αεροδρομίου ένα φιλικό ψηφιακό περιβάλλον στη γλώσσα τους.




Με ένα απλό σκανάρισμα του κωδικού QR που βρίσκεται σε πολλούς χώρους του αεροδρομίου, οι Κινέζοι ταξιδιώτες θα μπορούν στο εξής να έχουν πρόσβαση σε αναλυτικές πληροφορίες για τις υπηρεσίες του αεροδρομίου, τα προϊόντων και προσφορές, αλλά και την πόλη της Αθήνας.

Με περισσότερους από 1 δις. ενεργούς χρήστες μηνιαίως, το WeChat είναι το βασικό εργαλείο για σχεδόν όλους τους χρήστες κινητών τηλεφώνων στην Κίνα, ενώ το WeChat Miniapp, στο οποίο είναι διαθέσιμη η εφαρμογή του αεροδρομίου Αθηνών, διαθέτει πάνω από 400 εκατ. ενεργούς χρήστες μηνιαίως.



Πρόκειται για την πρώτη εφαρμογή στην Ελλάδα αποκλειστικά για Κινέζους ταξιδιώτες, επισημαίνει ο διευθυντής ΙΤ του αεροδρομίου, κ. Γιώργος Δημητριάδης. Ελπίζουμε οτι θα διευκολύνει τη παραμονή και την εμπειρία τους στο αεροδρόμιο, προσφέροντας δυνατότητα εξερεύνησης των υπηρεσιών του, του shopping και της Αθήνας ως προορισμού, τόνισε.

Η συνεργασία αυτή δείχνει οτι το καινοτόμο πνεύμα διαχείρισης του αεροδρομίου και το όραμά του να γίνει ένα από τα πρώτα αεροδρόμια φιλικά στους Κινέζους επισκέπτες αεροδρόμια στην Ευρώπη, υπογράμμισε ο διευθύνων σύμβουλος της Toorbee, κ. Γιώργος Παπαχρήστος.

Την ίδια ώρα, αποτελεί ψήφο εμπιστοσύνης στις καινοτόμες τεχνολογικές λύσεις και το επιχειρηματικό μοντέλο της Toorbee, είπε. Στόχος μας είναι να διευρύνυμε τη συνεργασία με το αεροδρόμιο Αθηνών αλλά και άλλα ευρωπαικά αεροδρόμια τόνισε.

Ως σημαντικό βήμα στην αναβάθμιση των υπηρεσιών του αεροδρομίου προς τους Κινέζους επισκέπτες χαρακτήρισε τη νέα συνεργασία ο γενικός διευθυντής του γραφείου Αθήνας της Air China, Fan Heyun.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου