Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2019

Ποιοι ηθοποιοί ντράπηκαν για ρόλους που έχουν παίξει

To Χόλιγουντ είναι μια τόσο ασταθής και απρόβλεπτη βιομηχανία, στην οποία οι ηθοποιοί αναγκάζονται να πάρουν μεγάλα ρίσκα με τους ρόλους που επιλέγουν, ειδικά όταν βρίσκονται στην αρχή της καριέρας τους.
Στην παρακάτω λίστα θα δείτε ηθοποιούς που υποδύθηκαν ρόλους για τους οποίους μετάνιωσαν οικτρά. Το καλό βέβαια είναι ότι τους προσπέρασαν και οι περισσότεροι έκαναν μια σπουδαία καριέρα, ωστόσο οι ταινίες έμειναν και σπεύδουμε να κάνουμε αποκαλύψεις.

Don’s Plum – Leonardo DiCaprio
Μην ανησυχείτε κι εμείς πρώτη φορά στη ζωή μας ακούμε την ταινία. Ο DiCaprio όμως δεν ξέχασε ποτέ ότι συμμετείχε σε μία τόσο ανιαρή ταινία, η οποία όχι μόνο πάτωσε αλλά τελικά είναι διαθέσιμη μόνο στο Youtube. Τι εννοείτε θέλετε να τη δείτε; Εντάξει λοιπόν, εμείς σας προειδοποιήσαμε, πατήστε εδώ και καλή τύχη!



Texas Chainsaw Massacre: The Next Generation – Matthew McConaughey
Στα πρώτα βήματα της καριέρας του το 1994, ο Matthew McConaughey υποδύθηκε έναν ψυχοπαθή δολοφόνο στην ταινία Texas Chainsaw Massacre: The Next Generation. Στην ίδια ταινία μάλιστα είχε πρωταγωνιστήσει και η Renée Zellweger αλλά μόνο ο McConaughey είχε παραδεχτεί δημόσια πόσο γελοίο ρόλο είχε.



Το 1974, ο Goldblum είχε υποδυθεί έναν κακοποιό στην ταινία “Ο Εκτελεστής της νύχτας” ο οποίος εισβάλει στο σπίτι ενός αρχιτέκτονα, βιάζει την κόρη του και χτυπάει μέχρι θανάτου τη γυναίκα του. 45 χρόνια αργότερα και 120 ρόλοι σε άλλες ταινίες ευτυχώς τον εξιλέωσαν.



Leprechaun – Jennifer Aniston
Ούτε αυτή την ταινία την ξέρουμε, αλλά να μας συμπαθάτε, δεν είπαμε και ποτέ ότι τα ξέρουμε όλα. Η Jennifer Aniston ένα χρόνο πριν κλείσει στη σειρά Friends υποδύθηκε σε μια ταινία τρόμου μια υστερική χαζούλα. Σε πρόσφατη συνέντευξή της μάλιστα είχε δηλώσει ότι όταν έπιασε τον πρώην άντρα της Justin Theroux να παρακολουθεί κρυφά την ταινία, νόμιζε ότι θα πεθάνει από ντροπή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου