Πέμπτη, 31 Ιανουαρίου 2019

Οργή για το τραμπούκικο ύφος του Πολάκη: Να πάει μεταγραφή στον Μαδούρο

«Στη Δημοκρατία, ο πολιτικός ερωτάται και οφείλει να απαντήσει» υπενθυμίζουν οι πολίτες
μέσω Twitter - «Ντροπή» η αντίδραση των γονέων των παιδιών που έσβησαν στο νοσοκομείο Λαμίας για το «θα σου απολογηθώ εγώ εσένα; Τι είσαι εσύ και θα σου απολογηθώ;» του Πολάκη
Την οργή των χρηστών του Twitter προκάλε η απάντηση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη σε δημοσιογράφο που τον ρώτησε για τα δύο παιδιά που έσβησαν πριν λίγες μέρες στο νοσοκομείο της Λαμίας.

«Θα σου απολογηθώ εγώ εσένα; Τι είσαι εσύ και θα σου απολογηθώ; Τι είσαι για να σου απαντήσω;», είπε με ύφος ο κ.Πολάκης κατά τα εγκαίνια της μονάδας βραχείας νοσηλείας και της ανακαίνισης του φαρμακείου του νοσοκομείου Ερυθρός Σταυρός.

Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί παραλήρημα, αν δεν επρόκειτο για καθαρό μπούλινγκ από τον Παύλο Πολάκη προς τους δημοσιογράφους με στόχο να κρυφτεί και να μη δώσει απαντήσεις που ήρθε λίγες ώρες μετά τις προσβλητικές δηλώσεις Τσίπρα για όσους διαφωνούν με το ξεπούλημα της Μακεδονίας τους οποίους χαρακτήρισε «ακροδεξιούς λαϊκιστές» και «χωρίς μυαλό».

Νωρίτερα ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας εξαπέλυσε νέα επίθεση προς όλους τους δημοσιαγράφους, οι οποίοι μάταια προσπάθησαν να του πάρουν μία δήλωση για τα θέματα Υγείας, λέγοντας: «Είστε όλοι σε διατεταγμένη υπηρεσία!» για να καταλήξει «Ολοι σας και μόνος μου. Σας έχω!», ενώ δε δίστασε να αποκαλέσει «τσόλι που λέει μπούρδες» τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλη Γιαννάκο.
Όπως ήταν αναμενόμενο οι ύβρεις του κ.Πολάκη προκάλεσαν την οργή πολλών χρηστών του Twitter , οι οποίοι έσπευσαν να τον χαρακτηρίσουν ως τον «Κασιδιάρη της αριστεράς».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου