Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2018

Η φόνισσα του Κορωπίου δεν εμφανίστηκε στο Εφετείο


Απρόσμενη εξέλιξη παρουσίασε η υπόθεση της «φόνισσας του Κορωπίου», καθώς η 27χρονη Νικολέττα δεν εμφανίστηκε στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο προκειμένου να υποστηρίξει την
έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης για ισόβια, ενώ δεν εκπροσωπήθηκε ούτε από δικηγόρο.

Η νεαρή γυναίκα, τον Αύγουστο του 2016, είχε δολοφονήσει την εν διαστάσει σύζυγο του εραστή της, μπροστά τα μάτια των παιδιών της τελευταίας.

«Δεν επιθυμώ να παραστώ και να υποστηρίξω την έφεση που έκανε στην πρωτόδικη απόφαση, όπου καταδικάστηκα με ισόβια», δήλωσε μέσα από τις φυλακές Θήβας η κατηγορούμενη.

Στο δικαστήριο εμφανίστηκε η αδερφή της 35χρονης μητέρας που δολοφονήθηκε για ένα ερωτικό πάθος. Δύο χρόνια μετά, ο εφιάλτης δεν έχει τελειωμό, καθώς όπως αποκάλυψε στο star.gr ο δικηγόρος της οικογένειας Απόστολος Λύτρας τα παιδιά δεν μπορούν να σβήσουν την εικόνα της 27χρονης να μαχαιρώνει τη μητέρα τους και ξυπνάνε ακόμα μέσα στον ύπνο τους.

Το χρονικό του εγκλήματος

Την μοιραία εκείνη ημέρα, η 27χρονη πήγε στο σπίτι της Θεοδώρας κρατώντας ένα κουζινομάχαιρο με λάμα μήκους 10 εκατοστών. Χτύπησε το κουδούνι και μόλις η 35χρονη εμφανίστηκε, άρχισαν να τσακώνονται. O έλεγχος χάθηκε και θολωμένη η νεαρή, όρμησε πάνω της και την μαχαίρωνε με μανία.

«Μη σκοτώνεις τη μαμά μας», φώναζαν τα παιδιά στην φόνισσα του Κορωπίου, όμως εκείνη μαχαίρωνε και έριχνε χαστούκια.

Η άτυχη γυναίκα, μεταφέρθηκε αιμόφυρτη από τον 41χρονο εν διαστάσει σύζυγό της - ο οποίος λίγα μέτρα πιο κάτω από το ματωμένο σπίτι της οδού Πυθαγόρα διατηρεί συνεργείο αυτοκινήτων - στο Κέντρο Υγείας, όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών, υπέκυψε στα τραύματά της.

Στο δικαστήριο η 27χρονη εμφανίστηκε μετανιωμένη, αλλά δεν έπεισε το δικαστήριο που της επέβαλε ισόβια κάθειρξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου