Κυριακή 29 Ιουλίου 2018

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΡΛΑΝΤΗΣ: Ο Ε.Μπουρνούς και οι Εκδηλώσεις του

27/07/2018
Άφησα να περάσει το τριήμερο πένθος των αδικοχαμένων μας συνανθρώπων, λόγω του σεβασμού στο πόνο από το βασανιστικό θάνατο που είχαν, έως ότου γράψω κάποιες σκέψεις.

Ακούσαμε ότι φταίει το πεύκο, φταίνε οι μάντρες, οι στενοί δρόμοι, ο στρατηγός άνεμος, οι ανεύθυνοι κάτοικοι που αφήνουν τα κλαδιά και δεν τα πάνε στην Φυλή, φταίει η κακή συμπεριφορά
της φωτιάς, οι καταπατητές που χτίσανε σπίτια αλλά άφησαν τα δέντρα και αρπάξανε (λες και σε παραγκουπόλεις θα ήταν πιο ασφαλείς), φταίει το πλάτος των δρόμων, φταίει η ΔΕΗ, φταίνε οι γεννήτριες και οι αντλίες που δεν υπάρχουν γιατί οι διαγωνισμοί του δημοσίου για την προμήθεια είναι χρονοβόροι, φταίνε τα πλοία που αδειάσανε παραθεριστές από τα νησιά κ.λ.π.

Δυστυχώς χάσαμε 86 και άνω συνανθρώπους μας, και πόσοι άλλοι αγνοούνται, και βγαίνει ο κάθε χαζοχαρούμενος δήμαρχος της πλάκας, και οργανώνει συγκεντρώσεις και συνελεύσεις όπου κάνει τοποθετήσεις, αναλύσεις και προγράμματα επί χάρτου!!

ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ!!!!!!

Όταν έπρεπε να κατευθύνουν, να συμβουλεύουν και να πράξουν ήταν στα κανάλια και στα studio και βάζανε make up ή κάνανε solarium για να φαίνονται "Μαυρισμένοι", οι ΞΕΦΤΙΛΕΣ!!!!!

Η φωτιά δεν μπορεί να περιμένει την γραφειοκρατία των ανόητων, ανεπαρκών και ανεύθυνων ανθρώπων.

Επιβεβαιώθηκε από όλους στη συνάντηση, την επομένη της φωτιάς στο Δημαρχείο Ραφήνας, η ανικανότητα τους, παρουσία του "Χρυσοποίκιλτου", "δαφνοστεφανωμένου' και μέσα στην πένα Προέδρου της ΚΕΔΕ! Όλα όσα είπαν έμειναν στα λόγια, αφού φάγανε ζουμερά σαντουιτσάκια.

ΞΕΦΤΙΛΕΣ !!!!

Στην καταστροφή απόλυτα υπεύθυνοι ήταν οι δύο δήμαρχοι!!!!

Ειδικά ο ΜΠΟΥΡΝΟΥΣ, ο οποίος ήταν στο παρασκήνιο 2 χρόνια και περίμενε να βγει από την σκιά, αλλά όπως φαίνεται εκ των υστέρων δεν άντεχε στην αφάνεια.

Η προβολή του ήταν το μόνο που τον απασχολούσε, ήταν το μόνο του μέλημα. Του έγινε αυτοσκοπός και τον τύφλωσε.
Κυνηγούσε κάθε συγκέντρωση, κάθε εκδήλωση έως ότου ήρθε η ΣΥΜΦΟΡΑ!!!

Η ανάγκη του για αυτοπροβολή και δημοσιότητα ήταν τόσο μεγάλη που δεν μπόρεσε να ξεχωρίσει ότι αυτή δεν ήταν μια συνηθισμένη εκδήλωση και δεν ήταν ένα ακόμα event στον δήμο του με σκοπό την ψηφοθηρία.

Πως είναι δυνατόν ένας Δήμαρχος με τόσες ευθύνες και προτεραιότητες να αφιερώνει 17 ώρες σε προβολές στα κανάλια από τις 18 εργάσιμες ώρες που έχει την ημέρα?????

«Παρουσία Δημάρχου, πάσα άλλη αρχή Παυσάτω!!!» 
Αυτό το ρητό ηγέτη ισχύει σε έκτακτη περίπτωση!! 
Αλλά δυστυχώς, ο συγκεκριμένος είναι και "μικρός"  και ελλιπής στα καθήκοντα του, πράγμα που αποδείχθηκε περίτρανα και τον καθιστά επικίνδυνο.

Το μόνο που έχω να πω κλείνοντας είναι ότι ευτυχώς που ζω στην Αρτέμιδα, με όσα προβλήματα και να έχουμε και ευτυχώς που από τύχη εγώ και η οικογένεια μου γλιτώσαμε!!!!

Όσο για τους εν λόγω χαβαλέδες και άρχοντες των κατεστραμμένων γειτονικών πόλεων ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ!!! 

Δεν ζητώ ΑΠΟΛΥΤΩΣ τίποτα. 
Θέλω τους ανθρώπους που χάθηκαν ΠΙΣΩ!!

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΡΛΑΝΤΗΣ
Δημοτικός Σύμβουλος στη παράταξη «ΑΝΑΣΣΑ» 

14 σχόλια:

  1. ΤΟ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟ Χ3ΣΜ3ΝΟ ΜΠΟΥΡΝΟΥΖΙ ΞΕΚΟΥΜΠΩΤΟ Ο ΜΠΟΥΡΝΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΓΥΡΝΑ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΠΡΟΒΟΛΗ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ.
    ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Ο ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΒΛΑΚΑΣ SMS ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΥΡΟΥ? ΤΟΝ ΠΑΤΟΥΛΗ?ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ?
    ΑΣΤΟ ΡΕ ΑΝΙΚΑΝΕ ΤΡΑΒΑ ΝΑ ΒΟΣΚΗΣΕΙΣ ΠΡΟΒΑΤΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΠο ΠΑΝΩ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΟΙ Η ΣΕ ΣΙΕΣΤΑ ΟΠΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ.
    ΕΣΥ ΡΕ ΜΠΟΥΡΝΟΥΖΙ ΞΕΦΤΙΛΑ ΔΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΑΤΑΓΗ ΚΑΙ ΑΣ ΠΑΣ ΣΤΑ ΚΑΤΕΡΓΑ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙΓΟΝΤΕΟΧΙ ΤΗΣ ΔΟΥΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ
    ΜΠΟΥΡΝΟΥΣ ΞΕΦΤΙΛΑ ΑΛΛΑΞΕ ΧΩΡΑ ΕΙΣΑΙ ΦΟΝΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αρε ρε κοπανε, κομπλεξικε! Ότι καλό δεις το φθονεις! !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανίκανοι είστε εσείς που εκμεταλευόμενοι του συμβάντος ψάχνετε για δημοσιότητα κατηγορώντας έναν άνθρωπο που έχει προσφέρει έργα στην Ραφήνα ,που ήταν δίπλα στον κόσμο από την αρχή της πυρκαγιάς προσφέροντας ό,τι μπορούσε παρόλο που έχασε την περιουσία του και
    τα παιδιά του διασώθηκαν από το λιμάνι μέσω θαλάσσης
    Σεβαστείτε τους νεκρούς και μην γράφετε αναληθή για τη δημοσιότητα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είσαι τόσο τιποτενιος στην ύπαρξη σου που δεν μπορείς καν να εκτιμήσεις πράξεις ΑΝΘΡΩΠΟΥ και ΑΝΘΡΩΠΩΝ που κάνουν τα αδύνατα δυνατά για μια ανυπέρβλητη καταστροφή. Λες πως σεβάστηκες το 3ημερο πένθος των αδικοχαμένων, και έρχεσαι την 4η μέρα κατηγορώντας ευθύνες και έχοντας να πεις μόνο άσχημα λόγια; έκανες αυτό το 3ημερο καμία εθελοντική πραξη? Ή καθόσουν πίσω από την οθόνη σου φθονωντας έναν άνθρωπο που μόνο καλά έκανε; Δεν έχω λόγια για τη ρηχότητα της προσωπικότητας σου. Όταν όλοι οι δήμαρχοι ήταν αλλού ο Μπουρνους ενημέρωνε και ΔΡΟΥΣΕ. Γιατί αν δεν αναγνωρίζεις την ΕΘΝΙΚΗ βοήθεια που δέχτηκε η Ραφήνα και το Μάτι, τότε είσαι τυφλός και ανίκανος να συμεοδητοποιησεις πως έγιναν όλα αυτά χάρη στην ενημέρωση του κόσμου και στην έκκληση για βοήθεια από τον δήμο.
    Πριν πεις τάχα ανώτερα ότι σεβάστηκες, βουτα τη γλώσσα στον εγκέφαλο σου και γράψε κάτι που αποτελεί αλήθεια. Είσαι υποκειμενικός παράγοντας στην ιστορία, εκτός πραγμάτων και θα έπρεπε να ντρέπεσαι εσύ που μπήκες στον κόπο να βρίσεις έναν δήμαρχο, έναν δήμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι μηδενικό σαν δήμαρχος, απόλυτο μηδενικό το έχει αποδείξει τα δυο τελευταία χρόνια πολλές φορές και έδιωξε τον μισό κόσμο από την Ραφήνα. Τώρα βρήκε την μεγάλη ευκαιρία να το παίξει τηλεστάρ δεν θα έβρισκε άλλη φορά καλύτερη άλλωστε δεν ψηφίστηκε δήμαρχος ο ίδιος, στην αφάνεια βρισκόταν και άλλος τον έβαλε στην θέση του.
      Σωστός ο Μαρλάντης στις τοποθετήσεις του.

      Διαγραφή
  5. ΑΦΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΨΕ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ΤΟ ΒΙΟΣ ΜΑΣ Ο ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΜΑΝΤΑΝΟΣ ΤΡΕΧΕΙ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΚΛΑΨΟΥΡΙΖΕΙ.
    ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΩ ΝΑ ΣΕ ΑΛΕΙΨΩ ΛΑΔΙ?
    ΟΧΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΘΕΛΑΜΕ ΟΤΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ.
    ΑΛΗΤΗΣ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΜΑΙΜΟΥ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΙΠΟΤΕΝΙΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕΤΡΗΣΕΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΑΜΕ ΟΛΟΙ ΤΟΣΟ ΑΝΙΚΑΝΟΣ.
    ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΒΡΙΣΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΟΥΤΕ ΒΡΙΣΙΜΟ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΓΕΛΟΙΑ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΟΛΟΣ Ο ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΑΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΜΑΣ ΕΚΑΨΕ Ο ΦΟΝΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Είσαι πολύ αναξιοπρεπεις! !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΧΑΧΑΧΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗΣ ΤΟ ΜΠΟΥΡΝΟΥΣ?
    ΕΚΑΨΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΑΔΡΑΝΕΙΑ ΥΠΑΛΛΗΛΑΚΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΦΩΤΑ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξέρεις πόσο ποιο ωραίος θα ήταν ο κόσμος αν έλειπαν αποβρασματα σαν του λόγου σου????!!!

      Διαγραφή
  8. Η λέξη βαρεθήκαμε, δεν εκφράζει ακριβώς το αίσθημα μας. Ολοι αυτοί που έκατσαν στο τιμόνι της εξουσίας του Δημου και Ολοι αυτοί που θέλουν να κάτσουν έφεραν την καταστροφή μας και τον εκμηδενισμό της περιουσίας μας και του τόπου.
    Αντιθετα Ολοι Προσωπικα έγιναν εξόφθαλμα υπερβολικά πλουσιότεροι κατά την διάρκεια της θητείας τους.
    Η Αννα γεννήθηκε γριά, τώρα ήρθε και το φυσικό γήρας, έκανε πράξεις ανομολόγητα απαράδεκτες, βάση αυτών που προσπαθούσε τόσα χρόνια να μας πουλήσει στα κορόιδα.
    Θρησκεια, Εκκλησια Ιδιωτικη, άλλα γάμος σαν ομοφυλόφιλοι? Οικογενεια? ποια οικογένεια του κ@λου και του παλουκιού?
    Δικαιοσυμη? ποια? που? να υποστηρίζει χωρίς ντροπή την συμμορία Πιτσι, την στιγμή που την ελέγχει η Δικαιοσυνη?
    Αρα η Αννα η Πιτσι και οι συμμορίες τους είναι πάνω από κάθε Νομιμη Εξουσια, είναι αυτές η τοπική Κοζα Νοστρα και οι ΝΟΝΕΣ?
    Απο λόγια όλοι τα λένε κάλα, άλλα ΕΜΕΙΣ πια θα κρίνουμε και θα ψηφίσουμε μονό με τις πράξεις των υποψηφίων.
    Υ.Γ. Δεν νομίζω να τολμήσει κανένας από τα γνωστά λαμόγια να κατεβεί υποψήφιος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΣΠΑΤΩΝ ΑΡΕΜΙΔΟΣ Διαθέτει Δασολόγους, Μηχανικούς, Τοπογράφους όλα τα σφάζει όλα τα μαχαιρώνει , βαπτίζει πευκοδάσος περιοχή της Αρτέμιδας με τι σκοπό? Μπορει κάποιος να μας εξηγήσει γιατί φέρονται τόσο απαξιωτικά για τους πολίτες? Τι εξυπηρετεί?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΣΠΑΤΩΝ ΑΡΕΜΙΔΟΣ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΘΗΚΕ ΑΥΤΟ ΕΙΧΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΑ ΑΥΘΕΡΑΙΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟ Π[ΕΤΥΧΕ ΑΦΟΥ ΕΣΩΣΑΝ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΣΩΣΑΝ ΤΟ ΑΥΘΑΙΡΕΤΟ.
      ΤΗΣ ΠΙΤΣΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΛΩΝ ΑΛΛΩΝ ΤΥΠΟΥ ΠΙΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΔΑΣΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΩΘΕΙΑΠΟ ΤΟ ΜΠΑΜΠΟΥΛΑ ΚΑΤΕΔΑΦΗΣΕΩΣ.
      Η ΠΙΤΣΙ ΑΝΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΜΕ ΕΜΜΕΣΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑΝ ΣΤΡΑΤΟ ΕΤΟΙΜΟ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ.
      Η ΠΙΤΣΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟ ΑΥΘΑΙΡΕΤΟ ΤΗΣ Η ΑΝΝΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΤΩΝ ΕΚΒΙΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΝ ΣΩΘΟΥΝ ΤΑ ΔΑΣΙΚΑ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΘΑ ΤΟ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ Η ΑΝΝΑ ΔΛΔ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΠΛΗ ΤΡΙΠΛΗ ΜΠΙΖΝΑ.
      ΑΥΤΟΙ ΟΛΟΙΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΟΦΕΛΟΣ.
      ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ.
      ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΩΡΑ ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ? Η ΟΧΙ?

      Διαγραφή
    2. Δεν είναι τοπικό το πρόβλημα, ολόκληρη η Ανατολική Αττική κάθε γειτονιά και ένας σύλλογος είναι για τους ίδιους λόγους.

      Διαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου