Παρασκευή 13 Ιουλίου 2018

Α.ΡΑΦΤΟΠΟΥΛΟΥ: Ο Πολιτισμός ως μοχλός κοινωνικής και οικονομικής ανάπτυξης

Ένας τομέας όπου όλοι σχεδόν οι δήμοι της χώρας μας παρουσιάζουν σημαντική και ενδιαφέρουσα δραστηριότητα είναι οι πολιτιστικές εκδηλώσεις. Παρά το ότι οι δημοτικές πολιτιστικές εκδηλώσεις προσφέρονται, κατά κανόνα, δωρεάν σε όλους τους πολίτες αυτό δεν σημαίνει πως δεν
έχουν σημαντικό κόστος για το ταμείο του δήμου. Επιπλέον, και με στόχο την μεγιστοποίηση του κοινωνικού αλλά και του αναπτυξιακού αποτελέσματος αυτών των εκδηλώσεων, ο δήμος οφείλει να δίνει ιδιαίτερη προσοχή στον σχεδιασμό, την προετοιμασία και την εκτέλεση αυτών των εκδηλώσεων. Ας δούμε, λοιπόν συγκεκριμένες προτάσεις που θα συμβάλουν στη μεγιστοποίηση του κοινωνικού και αναπτυξιακού οφέλους για τους κατοίκους και την πόλη τους.

Το πρώτο που θα πρέπει να τονιστεί είναι η ανάγκη να υπάρξει από πλευράς δήμου προσεκτική και τεκμηριωμένη στοχοθεσία για τις πολιτιστικές εκδηλώσεις. Η έλλειψη επεξεργασμένης και επίμονης στοχοθεσίας είναι ένας ύπουλος εχθρός της επιχειρησιακής επιτυχίας και αποτελεί συχνή αιτία οδυνηρών και ‘ανεξήγητων’ αποτυχιών. Ακούγεται προφανές ότι σε επίπεδο Διοικητικής λειτουργίας κάθε δράση πρέπει να εξυπηρετεί κάποιο σκοπό, να στοχεύει σε κάτι, αλλά η πείρα δείχνει ότι η έλλειψη στοχοθεσίας είναι συνηθισμένη διοικητική πρακτική! Χωρίς συγκεκριμένους στόχους δεν μπορεί να υπάρξει αξιολόγηση του αποτελέσματος μιας ενέργειας, που αποτελεί τη βάση για οποιαδήποτε μελλοντική βελτίωση και αποφυγή λαθών.

Για την οικονομία χρόνου και χώρου οι στόχοι των πολιτιστικών εκδηλώσεων πρέπει να είναι: 
α) υψηλής ποιότητας ψυχαγωγικό αποτέλεσμα για τους πολίτες, 
β) βελτίωση της κοινωνικής λειτουργίας και 
γ) ενίσχυση της τοπικής Οικονομίας. 
Αυτοί οι τρεις συγκεκριμένοι στόχοι, μαζί με την ανάγκη ανάδειξης του ρόλου της στοχοθεσίας, συνθέτουν τον τίτλο, αλλά αποτελούν αι την ουσία, αυτού του άρθρου!

Κατά κανόνα, οι πολίτες περιμένουν από μια πολιτιστική εκδήλωση να ψυχαγωγηθούν και αυτό αποτελεί έναν απολύτως θεμιτό στόχο τόσο από πλευράς αυτών που σχεδιάζουν και διοργανώνουν μια πολιτιστική εκδήλωση, όσο και των ίδιων των πρωταγωνιστών της εκδήλωσης. Τα στοιχεία που επηρεάζουν το επίπεδο επίτευξης αυτού του στόχου είναι όχι μόνον η καλλιτεχνική επάρκεια των συντελεστών της εκδήλωσης, αλλά και πολλά τεχνικά και οργανωτικά θέματα. Για όλα αυτά απαιτείται η αξιοποίηση από πλευράς δήμου, ανθρώπων και φορέων όχι μόνο πρόθυμων, αλλά και με σχετική πείρα και ειδικές γνώσεις. Ας μη ξεχνάμε ότι ζούμε στην εποχή της γνώσης και της εξειδίκευσης.

Πέρα από την ψυχαγωγική δυνατότητα που παρέχουν οι πολιτιστικές εκδηλώσεις, ο τομέας του Πολιτισμού αποτελεί – κυρίως για την ομάδα των ενήλικων πολιτών- συντελεστή διαμόρφωσης των θεμελιωδών ποιοτικών κοινωνικών χαρακτηριστικών και αξιών. Στην πραγματικότητα, οι βασικοί πυλώνες της έννοιας του Πολιτισμού δεν είναι μόνον οι Τέχνες, αλλά το σύνολο των αρχών που διέπουν τις ανθρώπινες σχέσεις και αξίες. Επί παραδείγματι, με το να αποκαλέσει κάποιος ‘απολίτιστο’ έναν γείτονά του δεν εννοεί ότι ο γείτονας δεν πάει στο θέατρο ή δεν παρακολουθεί συναυλίες. Κατά κανόνα, εννοεί ότι ο γείτονας δείχνει αντικοινωνική συμπεριφορά έξω από γενικά αποδεκτές αρχές κοινωνικής διαβίωσης ή αισθητικής.

Με βάση τα παραπάνω, ο Πολιτισμός συνιστά αφενός ένα σημαντικό μέσο αυτογνωσίας και αφετέρου συμμετέχει καθοριστικά στην βελτίωση των ανθρώπινων σχέσεων και την αναβάθμιση των κοινωνικών λειτουργιών! Ως εκ τούτου είναι αδιανόητο στο σχεδιασμό των δημοτικών πολιτιστικών εκδηλώσεων να μη μετέχουν και κοινωνιολόγοι.

Η τρίτη βασική διάσταση των πολιτιστικών εκδηλώσεων είναι η αναμφισβήτητη δυνατότητα τους στην προώθηση της τοπικής ανάπτυξης. Βεβαίως, μια διεξοδική αναφορά στις δυνατότητες που παρέχει ο τομέας του Πολιτισμού για προώθηση της τοπικής ανάπτυξης, δεν μπορεί να καλυφθεί μέσα σε μία ή δύο παραγράφους ενός άρθρου. Παρά ταύτα, η αναφορά στους Τομείς της Ψυχαγωγίας και της Διασκέδασης αρκεί για να παραπέμψει στις έννοιες της δημιουργίας θέσεων εργασίας, στη βελτίωση της ελκυστικότητας μιας περιοχής και στην τουριστική προβολή ενός δήμου με οργανωμένες και ποιοτικές πολιτιστικές εκδηλώσεις.

Ραφτοπούλου Άννα
Δημοτική Σύμβουλος Σπάτων - Αρτέμιδος
Επικεφαλής Παράταξης αν.α.σ.σ.α. 
Πηγή: "Ανατολική Ακτή" (έντυπη) 6.7.2018

48 σχόλια:

  1. ΚΟΜΜΩΤΡΙΑ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΘΑΡΗΣΤΡΙΑ ΣΤΟ ΔΣ ΓΙΑ ΤΙ ΠΟΛΤΙΣΜΟ ΜΑΣ ΜΙΛΑΣ?
    ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ.
    ΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΕ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΣΑΠΙΑ ΝΤΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΛΟΥΒΙΑ ΑΒΓΑ?
    ΑΣΕ ΡΕ ΑΝΝΑ ΤΡΑΒΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΜΑΛΙ Κ ΝΥΧΙΑ ΦΤΑΣΑΜΕ ΝΑ ΛΛΕΜΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΠΟΥ ΓΑΒΓΙΖΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗ ΤΟ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ ΑΝΤΑΜΜΩΜΑ ΛΕΣ Κ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΟΡΕΙΝΟ ΧΩΡΙΟ ΤΗΣ ΠΑΡΜΕΘΟΡΙΟΥ?
    ΑΣΤΟ ΡΕ ΚΟΜΜΩΤΡΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΤΕ ΜΟΝΟ ΚΟΡΙΤΣΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΣ ΜΗΔΕΝΙΖΑΝ ΣΤΟ ΛΥΚΕΙΟ.
    ΠΑΣ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΕΙΣ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΤΟΜΑΡΙ ΣΟΥ ΜΕ ΑΝΟΗΣΙΕΣ? ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΜΩΡΗ ΚΟΜΜΩΤΡΙΑ 8ΧΡΟΝΙΑ ΔΣ? 4ΧΡΟΝΙΑ ΑΡΧΗΓΟΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ?
    ΓΙΑΤΙ ΜΩΡΗ ΚΟΜΜΩΤΡΙΑ Ο ΓΙΑΝΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΠΟΥ ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΝΥΧΤΑ ΣΤΗΝ ΑΕΚ.
    ΑΝΤΕ ΚΟΜΜΩΤΡΙΑ ΤΡΑΒΑ ΓΙΑ ΜΑΛΛΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΟΥΡΕΜΕΝΗ Κ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΤΟ ΚΛΟΥΒΙΟ ΑΒΓΟ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΟΥ ΚΑΗΜΕΝΗ ΞΕΦΤΛΙΣΜΕΝΗ.
    ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΓΡΑΦΕΙ Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ 11ΧΡΟΝΩΝ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΤΑ ΣΠΑΤΑ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΠΑΕΙ. ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΟΜΗΜΕΝΕΣ ΜΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ? Κ ΕΡΧΕΣΑΙ ΕΣΥ Η ΓΡΙΑ ΔΣ Κ ΜΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΑΠΟ 11ΧΡΟΝΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ ΟΥΤΕ ΕΧΕΙ ΒΑΨΕΙ ΝΥΧΙΑ ΓΙΑΤΙ ΠΛΕΝΕΙ Κ ΠΙΑΤΑ ΣΦΟΥΓΓΑΡΙΖΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΑΕΙ ΤΗΝ ΜΑΜΑ ΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΚΟΨΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΗΣΤΡΙΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΙΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΑΩ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΣΤΑ ΟΙΚΙΑΚΑ ΜΕ ΚΑΘΑΡΗΣΤΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εσύ τι ήρθες να κάνεις και να μας πεις εδώ? Τα προσωπικά σου προβλήματα (ότι π. χ. Δεν έχεις υπηρεσία? )Α παγενε από δω ρε μπουρτζοβλαχε !ΠΟΥ έχεις εσύ ανάστημα μιαν ΆΝΝΑ ΡΑΥΤΟΠΟΥΛΟΥ να την αποκαλείς ΜΟΡΗ! !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν δεν είναι η Αννα ΜΩΡΗ ποια είναι?
      Ο Πολιτικός κάθε επιπέδου είναι σκλαβάκι του Πολίτη,άσχετα αν εδώ αντιστρέψαμε τους όρους.
      Η Αννα τι θέλει να πει? αυτό θέλει ειδική εξήγηση.
      Την Παρασκευή ψηφίζει τα σκατά στην θάλασσα και αυτή μιλάει για ιδεατές καταστάσεις μαστούρας.
      Πολιτικός σε μια περιοχή τέλειας υποβάθμισης είναι, ας μας δείξει πόσες μηνύσεις και αγωγές έχει κάνει στον Δήμαρχο, στον Κροκο κλπ, για αυτά τα άθλια σχολεία, να κλείσει ΟΛΑ αυτά τα παράνομα σχολεία που είναι για ζώα όχι για παιδιά.
      άλλα μας λέει τον πόνο της παραμύθι για τον Πρίγκιπα με το άσπρο άλογο που θα την πάρει να την κάνει βασίλισσα στο γυφταριό.
      ΜΩΡΗ ΚΟΜΜΩΤΡΙΑ ςιναι τίποτα άλλο.

      Διαγραφή
  3. ΡΕ ΑΝΝΑ ΑΣΕ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΜΑΚΑΚΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΣΕ ΒΑΛΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ.
    ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΤΡΑΒΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΕΞΟΣΩΜΑΤΙΚΗ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ ΟΧΙ ΠΟΛΝΙΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΝΟΓΟΝΕΚΟ ΝΑ ΣΥΧΑΣΕΙ Ο Ο ΤΡΕΛΟΓΕΡΟΣ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ.
    ΑΜΑΝ ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΠΡΗΞΕΙ ΜΕ ΛΟΓΙΑ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΑΝΤΕ ΧΑΣΟΥ ΝΑ ΧΑΘΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εντάξει βρε παίδες το κορίτσι πάει με το καλό για γέννα και ο μάνατζερ μεταφορέας της ΟΑ να μη βγάλει το ψωμάκι του. Λέει λοιπόν και ο μπαμπάς πληρώνει και της συντάσσουν αυτές της παπαρολογίες γιατί νομίζει έτσι θα μείνει στην επικαιρότητα μέχρι να ξεπετάξει και το εγγόνι που έρχεται αλλά να μην την ξεχάσουν τα "διψασμένα" για τον λόγο της πλήθη. Να δείτε που το άρθρο αυτό για τον πολιτισμό το έγγραψε για να στηρίξει το πολιτιστικό έργο της Ομοσπονδίας και την Πίτσι, τώρα στις δύσκολες στιγμές που ο εισαγγελέας διαβάζει ένα νέο φάκελο για την υπόθεση που έφτασε στα χέρια του αυτές τις ημέρες και δεν πιστεύει στα μάτια του. Ομοσπονδιακές παρανομίες - απίστευτα πράγματα. αυτόν τον πολιτισμό εκφράζει η κα Ραφτοπούλου, μην το ξεχνάτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μιλάει για πολιτισμό η σαλονάτη κόρη του .... μπαμπά. Αν όμως την ρωτήσετε να σας δώσει τον ορισμό του πολιτισμύ δεν θα ξέρει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το οτι οι Ραφτοπουλοι Πιτσι και ολοι σε αυτες τις συμμοριες ειναι ενα σωμα μια ψυχη, το δηλωσε η επισημα η ξεφτιλισμενη Αννα της Λουτσας.
    Σαλονοτη την καραβλαχαρα δεν την λες αλλα νεοπλουτη βλαχα απο παραμεθοριο χωριο ειναι σιγουρα.
    Πολιτισμος ειναι καθε τι που εχει να κανει με την την ψυχη και το πνευμα του ανθρωπου η Αννα-Πιτσι κανουν παρα πολλλα για τον Πολιτισμο να τον φερουν στα μετρα τους 100-200 χρονια πισω απο το σημερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Παρλαρετε ανωνυμοι!
    Τι άλλο άλλωστε θα μπορούσατε να κάνετε?:?Για να νομισετε ότι υπαρχετε και εσείς???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΟΙ ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ Η ΚΟΜΜΩΤΡΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΩΡΙΣ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΤΕΤΟΙΑ ΜΕΡΑ ΘΑ ΤΗΝ ΞΕΡΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ Η ΚΑΒΟΥΡΟΧΕΛΩΝΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΔΙΚΟΙ.
    ΠΟΜΑΚΕ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΤΣΕΠΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣ. ΧΕΧΕΧΕ ΜΑΚΑΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αφήστε αυτές τις βλακείες και πείτε κάποιο γαργαλιστικό κουτσομπολιό, για τα οργιά της Άννας.
    Η σύντροφος της εδώ στα Σπάτα η κανονική κομμώτρια,αυτη που της έσπασε και το αμάξι ουρλιάζει ότι θα την καταστρέψει που την παράτησε.
    Η θεια της η τσεπα λέει ότι παντρεύτηκε τον σχιζοφρενή στα μουλωχτά, με συμβόλαιο συμβίωσης.
    Τώρα από όλα αυτά ποιο είναι ψέμα και ποιο αλήθεια?
    η σχέση της με την κομμώτρια στα Σπάτα, την ξέρουμε χρόνια είναι αλήθεια,το ότι η κομμώτρια της έσπασε το αυτοκίνητο είναι αλήθεια γιατί το λέει η ίδια η κομμώτρια.
    Τώρα μένει να μας πει κάποιος παντρεύτηκε τον σχιζοφρενή, γιατί έπιασε η εξωσωματική που έκανε στην Πωλονια, η είναι ράδιο μπούρδες?
    άλλα πολλά ανώμαλα ξενικά, την σχέση της με την κομμώτρια όλοι την ξέρουμε τι να κάνεις αυτά είναι στην ζωή, άλλα τα άλλα τι τα θελε?
    Ρε ντροπές άλλα κανένας δεν πήγε στον γάμο του τους μονό η τσίπα και ο φαρμακοποιός?
    Έλα δώσε κάποιος νέα με φωτογραφίες να γελάσουμε λίγο με την ψηλομύτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φιλαράκι έχεις πάρει ΕΞΥΤΗΡΙΟ??????
      Από το ΔΑΦΝΙ εννοώ!???

      Διαγραφή
  10. Διαβάζοντας όλα τα σχόλια με μια μικρή εξαίρεση ένα μόνο θα πω: είμαστε άξιοι της τύχης μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΕΓΩ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΤΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΥΤΗΣ.
    ΑΛΛΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΠΑΤΟΣ ΑΠΟΠ[ΑΤΟΣ.
    ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΛΟΓΙΑ ΛΟΥΤΣΑ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ?
    ΚΑΛΟ ΠΣΚ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΑ ΓΟΥΝΑΡΑΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥ ΜΑΙΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστά εκτός Λούτσας είναι καλύτερα; Μπα πολύ χλωμό φαίνεται αλλά έτσι βολεύει κάποιους σχολιαστές δω μέσα να λένε.

      Διαγραφή
  12. ΤΕΛΙΚΑ Η ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΚΟΜΜΩΤΡΙΑ ΑΝΝΑ ΤΗΣ ΛΟΥΤΣΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΠΑΝΤΡΥΤΗΚΕ ΚΡΥΦΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΗΣ ΚΑΛΥΒΑΣ ΤΗΣ ΜΕ ΜΑΙΜΟΥ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ.
    ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΟΤΙ ΠΑΝΤΡΕΎΕΤΑΙ ΕΦΕΡΕ ΕΚΑΙΝΟΝ ΤΟΝ ΨΕΥΤΟΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΝ ΜΠΟΥΡΝΟΥΣ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΠΑΝΤΡΥΤΗΚΕ Η ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ.
    ΠΟΙΑ Η ΑΝΝΑ ΤΗΣ ΛΟΥΤΣΑΣ ΜΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΆ ΤΟΥ Α.ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ ΤΑΜΑ ΝΝΑ ΒΓΕΙ ΑΥΤΗ Η ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΜΕ ΑΡΘΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ ΝΑ ΚΡΤΑΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΤΑ ΗΘΗ ΚΑΙ ΤΑ ΕΘΙΜΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ
    ΓΑΜΟΣ ΜΑΙΜΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ.
    ΡΕ ΟΧΙ ΚΟΥΔΟΥΝΙΑ ΣΕΙΡΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΠΟΥΡΟΥΔΕΣ ΠΛΟΙΩΝ ΘΕΣ ΟΠΟΥ ΠΕΡΝΑΣ.
    ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΗ ΞΕΦΤΙΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πόσο ξεφτιλισμένη μπορεί να είναι αυτή η Άννα? Κάνει την θεοσεβούμενη, προσεύχεται για να την βλέπουμε εμείς ηλίθιοι και το πιο ιερό μυστήριο της θρησκείας μας, τον γάμο της τον έκανε κρυφά στο υπόγειο της με κάτι παλιόχαρτα με τον ψευτο δήμαρχο Μπουρνους.
    Καλά μας κάνει και μας ξεφτιλίζει και μας προσβάλλει το θρησκευτικό αίσθημα.
    Αφού δεν πλακώσανε με βρεγμένη σανίδα χθες την Αγία Μαρίνα καλά να τα πάθουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Η ΑΝΝΑ ΤΗΣ ΛΟΥΤΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΚΑΣΤΡΩΜΕΝΗ ΚΙΟΛΑΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΠΩΣ? ΣΤΗΝ ΠΟΛΩΝΙΑ ΠΗΓΕ ΝΑ ΓΚΑΣΤΡΩΘΕΙ ΦΤΗΝΑ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΑ.
    ΡΕ ΤΙ ΞΕΦΤΙΛΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ρε πόσο Μ@Λ@ΚΕΣ είστε????ΠΌΣΟ??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΛΑΘΟΣ ΕΡΩΤΗΣΗ.
      ΠΟΣΟ ΤΣΟΥΛΑΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΝΑ ΜΥΞΟΠΑΡΘΕΝΑ ΤΗΣ ΞΕΦΤΙΛΑΣ ΕΙΝΑΙ?
      ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΧΩΡΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.
      ΤΟ ΠΟΣΟ Μ@Λ@ΚΕΣ ΕΙΜΑΤΕΣ ΕΙΜΕΙΣ ΔΕΝ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΣΕΝΑ ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΕΙ Η ΤΣΟΥΛΑΡΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.
      ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΝ ΣΩΒΡΑΚΟΦΑΝΕΛΑ ΤΗΣ ΤΗΝ ΧΕΣΜΕΝΗ.

      Διαγραφή
    2. ΈΧΕΙΣ ΜΕΓΑΛΟ ΘΈΜΑ ΤΕΛΙΚΆ! !!

      Διαγραφή
  16. Νομίζω ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα το έχει η Άννα και το δημιούργησε μονή της.
    Απαράδεκτη η στάση της με την Ομοσπονδια βρωμιας,που δηλώνει ότι είναι μέλος αυτής της συμμορίας.
    Ο πατέρας ήτανε ήδη καταδικασμένος, από την κοινή γνώμη για τις πρακτικές του, άλλα αυτός είναι ένας ανισόρροπος γέρος, η ανά γιατί τον ακολούθησε?
    η Άννα κορύφωσε την κορόιδα και την απαξίωση που έχει για όλους μας, με την εγκυμοσύνη και τον παράδοξο γάμο της, που δεν έιναι ένας πολικός γάμος ανάγκης, που κουτσά στραβά τον κάνει αποδεκτό η εκκλησιά μας.
    Εκανε μια συμβολαιογραφική πράξη, του ΣΥΡΙΖΑ για να διαφυλάξουν τα ομοφυλόφιλα ζευγάρια την περιουσία τους, η Άννα τι τον ήθελε, τι τον χρειαζότανε έναν τέτοιο γάμο ντροπής?
    Δεν μπορούσε σε 15-20 μέρες να κάνει έναν κανονικό θρησκευτικό γάμο?
    μας κορόιδευε και αυτό μας εξοργίζει, σταματήστε επιτέλους να υπερασπίζεστε ένα άνθρωπο την Αννα που μονή της διήλλαξε να κυλιστεί στον βούρκο.
    είχε όλο τον χρόνο και τα χρήματα να τελέσει έναν κανονικό θρησκευτικό γάμο έστω σε κλειστό οικογενειακό περιβάλλον έχουν και δική τους ακλισία. Ποσο να αντέξει την κορόιδα ο μέσος κάτοικος της Αρτέμιδος Σπατων?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Γίωτα Παπαδόπουλου20 Ιουλίου 2018 στις 7:30 π.μ.

    Αννα Ραφτοπουλου βγάλε σε παρακαλώ το χαρτί του γάμου σου που ήρθε σπίτι σου ο Μπουρνους και τον έκανε γιατί σε εμμένανε λέη ότι στο σπίτι πολίτικος γάμος δεν γίνετε και πρέπει να πάμε στο δημαρχείο. μονό συμβόλαιο συμβίωσης, γίνετε στο σπίτι, άλλα δεν χρειάζεται να έρθει ο δήμαρχος γίνετε και αυτό στο δημαρχείο.
    Ποιος με κορόιδευη εσύ, ή ο Μπουρνους,γιατι και οι δυο να λέτε αλήθεια δεν γίνετε.
    Σε παρακαλώ βγάλε το χαρτί που έχεις χωρίς ονόματα μονό την υπογραφή του Μπουρνους η πες μου που να Ρθω να πάρω μια φωτοτυπία να την τρίψω στα μούτρα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ.
      Ο ΜΠΟΥΡΝΟΥΣ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΑΜΟ ΤΗΣ ΡΑΦΤΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ ΑΛΛΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ ΠΗΓΕ ΣΑΝ ΦΙΛΟΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΠΑΝΕ ΟΙ ΡΑΦΤΟΠΟΥΛΟΙ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑΝ. ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΑΜΟ.
      ΗΤΑΝΕ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΗΣ ΑΝΝΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΕ ΕΙΔΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΟΥΡΝΟΥΣ ΟΛΟΙ ΚΑΛΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΗΤΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΨΑΞΟΥΝ>
      ΚΑΜΙΑ ΑΠΟ ΤΗΣ ΦΙΛΕΣ ΤΗΣ ΔΕΝ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΟΛΕΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΓΑΜΟ.
      ΗΤΑΝ ΓΑΜΟ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΓΑΜΟΥ ΤΗΣ ΡΑΦΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΛΛΑ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΗΣ ΑΝΝΑΣ ΟΠΩΣ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ 40-45 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΘΥΜΑΤΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΓΑΜΟΣ? ΗΤΑΝΕ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΗΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΕ ΚΙΟΛΑΣ ΤΟ 2018 ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΕ ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΘΥΜΗΘΕΙ??
      ΔΕΚΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΗΤΑΝΕ ΟΛΟΙ ΟΛΟΙ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΣΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΓΑΜΟ ΤΗΣ.
      ΑΝΤΕ ΜΗΝ ΣΕ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΛΟΙ.

      Διαγραφή
  18. Αφήστε ρε ΣΟΥΡΓΕΛΑ τα ιδιωτικά του κάθε ενός και ασχοληθείτε με την ΤΡΙΦΛΑ σας! !
    Προστυχοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. κυρ Γιαννη Ντιρλα δεν ειναι προσωπικο θεμα της Αννας η Αννα ητανε υποψηφια δημαρχος μας κανει μαθηματα ηθικης να κραταμε τις παραδοσεις να πηγαινουμε στην εκλησια να κανουμε μετανιες να μας βλεπη ο κοσμος και στα μουλοχτα να κανουμε τα αισχη?
    ειναι γκαστρωμενη καλα κανει να της ζηση με υγεια αλλα τον γαμο μαιμου τι τον ηθελε? γιατι η αλλη η γυναικα δεν μπορει να κανει ενα φτηνο γαμο στο σπιτι της και η αννα μπορη?
    Δεν ειναι αδικη μεταχειριση αυτη?
    Η αννα μας κοροιδευη η ο Μπουρνους?
    Μας κανεις τον νομιμο και τον υπερασπιστη των αδυνατων για μαζεψου κυρ Γιαννη.
    Η αννα μας κανη την θεουσα και την σωστη ειναι σωστο αυτο που εκανε?
    ολος ο κοσμος καταριετε την ομοσπονδια αυτη η αννα βγαινη και την γληφη και μας προσβαλη συνεχεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Άκου ρε φιλαράκο το αν είμαι ντιρλα μόνο το συκώτι μπορεί να ενοχλεί! Ενώ το αν είσαι ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ενοχλεί όλους μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΝΤΙΡΛΑ ΤΟ ΣΥΚΩΤΙ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΕΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ.
    Η ΝΤΙΡΛΑ ΣΟΥ ΟΜΩΣ ΣΕ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΚΑΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.
    ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΕΝΑ ΜΥΣΤΙΚΟ ΛΙΓΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΒΓΑΖΕΙ ΝΤΕΛΑΛΗ
    Ο ΓΑΜΟΣ ΜΑΙΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΓΚΑΣΤΡΩΜΑ ΤΗΣ ΑΝΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΚΡΥΦΟ? ΠΟΥ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ 2-3 ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΔΩΣΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΥΤΟΥΣ?
    ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΕΝΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ.
    ΕΔΩ ΒΟΥΙΞΕ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΑΝ?
    ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΑΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ.
    ΕΣΕΙΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΤΙ ΑΝΟΗΣΙΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΜΕ?
    Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΟΠΩΣ ΗΡΘΕ.
    ΕΙΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ ξέρω ότι όποιος απαντάει σε ΑΑΝΟΗΤΟ είναι δύο φορές ανοητος!
      προφανώς και δεν απαντώ σε σένανε Αλλα επειδή εδώ μέσα δεν παρακολουθούν μόνο ανοητοι ,για αυτό γράφω! @

      Διαγραφή
    2. ΕΠΕΙΔΗ ΟΛΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΗΤΟΙ ΚΑΙ ΒΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕ Η ΑΝΝΑ.
      ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ ΘΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΟΥΣΑΝ ΑΛΛΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΝΑ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΕΚΑΝΑΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΠΟΥ ΤΡΑΒΙΟΤΑΝΕ ΧΩΡΙΣ ΑΡΡΕΒΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΕΛΟ ΤΩΡΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟΥΣ ΤΡΕΛΑΝΕ.

      Διαγραφή
  22. Ολοι οι διεφθαρμένοι, ανόητοι θα μας τρελάνετε όλους?
    ρουφιάνος είναι κάποιος που ξέρει ένα μυστικό και πάει και το λέει δημοσία.
    Η Άννα μονή της διάλεξε τον διασυρμό της.
    Αφου κάνει την θεοσεβούμενη, έπρεπε άρον άρον να κάνει έναν θρησκευτικό γάμο, στο ιδιωτικό εκκλησάκι που έχει σε κλειστό κύκλο, και κανένας δεν μπορούσε να πει τίποτα άλλο μονό να ζήσετε κάλους απογόνους και εκεί θα τέλειωνε η συζήτηση.
    Κατορθωσε μια ιερή προσωπική στιγμή, να την κάνει θέμα κουτσομπολιού Μπραβο της.
    Αλλα δεν φταίνε οι σχολιαστές, έμενα π.χ. δεν με νοιάζει τι έκανε, δεν είμαι πολύ της εκκλησιάς,παω έτσι τυπικά στις μεγάλες γιορτές.
    Η Αννα όμως έχει εκλογικό κοινό μέσα σε αυτό το φανατικά εκκλησιαστικό κύκλωμα και τους έχει σοκάρει και τους έχει προσβάλει.
    Θα την φάνε ζωντανή, γιατί νιώθουν προδομένοι και πουλημένοι.
    Ας Προσεχε και αν δεν ήξερε ας ρώταγε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά εσύ, αν δεν είσαι ο ίδιος είσαι άλλη περίπτωση! Τι νοιάζει τον καθένα βρε ΦΡΟΎΤΟ τι κάνει ο καθένας στην ιδιωτική του ζωή? Τι νοιάζει εσένα τι κάνει η ΆΝΝΑ στην προσωπική της ζωή? η τι κάνω εγώ. Η τι κάνεις εσύ? ?Εδώ η πόλη πέφτει και εσύ μου μιλάς για παντριες του κάθε ενός!

      Διαγραφή
    2. Δεν είναι έτσι ΤΟΥΝΤΑ μας ενδιαφέρουν όλα όσα κάνουν τα πολίτικα πρόσωπα παντού.
      Αλλα Εσυ δεν μας πουλάς ότι είσαι της εκκλησιάς και της Αγιαστουρας, δεν σε κρίνει αυτό το κοινό, άλλα η Άννα ποντάρισε σε αυτό το κοινό και αυτοί είναι περίεργοι.
      αφού μιλάνε για θρησκεία συνεχεία μπορούν να αντέξουν Αίμου γάμο? για ξανασκέψου το.

      Διαγραφή
  23. Ξέρω ότι κάθε δημόσιο πρωσοπο περνά από κρισαρα! Αλλά έχεις ακούσει ΌΤΙ ΕΝΩ Ο ΒΑΖΟΥΒΙΟΣ ΕΚΡΥΓΝΗΤΕ ΑΥΤΟΙ ΑΛΛΟΎ ΤΙΡΒΑΖΟΥΝ? ?Εδώ βρε αγαπητέ μου φίλε η πόλη φλεγετε ο γάμος της ΆΝΝΑΣ η της κάθε ΑΝΝΑΣ σας μαρανε? ?Έλεος! !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ναι άλλα η Άννα είναι εξέχων πρόσωπο στον Δημο Αρχηγος Παραταξεως και όπως Εσυ με την ανόητη συμπεριφορά σας, ακόμα και στα προσωπικά σας, θέλετε να σας εμπιστευτούμε?
    Εσυ να είσαι συνεχεία πιωμένος σε άλλους κόσμους και η Αννα να κηδεύει ξεδιάντροπα αυτούς που την ανέδειξαν?
    το Δημοσιο Προσωπο πρέπει να τρομερά μετρημένο αν δεν το αντέχει αυτόν τον αυτοπεριορισμό. έρχονται οι Κεραυνοι στο κεφάλι του.
    Πρωην Βουλευτης συνελήφθη και προσήχθη γιατί πούλησε βουλευτιλίκι και μαγκιά στην Αστυνομια.
    Οι νέοι δεν τρώμε εξυπνάδα, από ξιπασμένους πολιτικάντηδες. ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ ΟΡΙΣΤΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ πηγαινε στο ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ να βρεις έναν μοναχο να μας τον φέρεις ΣΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟ και άσε εμάς με τις μικρό ατέλειες μας να παιδευομαστε! !

      Διαγραφή
    2. Η αν θες προεβαλε τον εαυτό σου! !

      Διαγραφή
  25. ΑΣΕ ΡΕ ΤΟΥΝΤΑ ΕΣΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕΣ ΤΗΝ ΘΕΟΥΣΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΣΕ ΚΑΤΑΚΡΙΝΕΙ ΟΥΤΕ ΚΡΙΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ. ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ Μ2ΛΣΚ΅Σ ΑΝΑΚΑΤΕΥΨΕ ΤΗΝ ΠΡΩΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ.
    ΕΣΥ ΤΑ ΑΚΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΠΙΩΜΕΝΟΣ ΓΡΑΦΕΙΣ Μ2ΛΑΚΙΕΣ ΚΑΙ ΒΡΙΖΕΙΣ.
    ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΚΟΨΕΣ ΤΟ ΒΡΙΣΙΜΟ ΑΛΗΤΕΙΑΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΣΕ ΠΡΟΓΚΙΞΕ.
    Η ΑΝΝΑ ΑΛΛΑ ΕΛΕΓΕ ΑΛΛΑ ΕΚΑΝΕ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ. ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΨΗΦΟΡΟΙ ΤΗΝ ΚΡΑΖΟΥΝ ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΤΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΗΘΩΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Άκουσε φίλε εγώ ποτέ δεν είπα η έκανα τον θεουσω και ξέρεις γιατί ?γιατί θεός δεν ξέρω τι σημαίνει ούτε καν ξέρω αν υπάρχει! Ξέρω όμως ότι ο ΧΡΙΣΤΟΣ υπήρξε !!Και μακάρι να ήμουν υποποδιο των ποδιών του!!!Τώρα σχετικά το αν πίνω, ναι πίνω! Αλλά χλεμετζουρας δεν θέλω να είμαι .όσο για την ΑΝΝΑ η την κάθε ΆΝΝΑ ΧΕΣΤΙΚΑ! !Αλλά αν θέλετε να αλλάξουν τα πράγματα . Σοβαρευτητε και επικεντροθητε! !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλό σου απόγευμα και καλή συνέχεια !!

      Διαγραφή
  27. ΝΤΙΡΛΑ ΑΥΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ.
    ΞΕΡΙΖΩΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΡΚΙΝΙΚΑ ΚΥΤΑΡΑ
    ΚΑΤΣΑΛΙΡΟ,ΠΟΥΛΑΚΗ,Ι.ΤΟΥΝΤΑ,Α.ΤΟΥΝΤΑ, ΜΗΤΣΟΑΠΑΤΕΩΝΑ,ΚΑΒΟΥΡΟΧΕΛΑΝΑΣ ΚΟΚ
    ΗΡΘΕ ΚΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΝΝΑΣ ΤΗΝ ΞΕΡΙΖΩΣΑΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ. ΚΡΥΒΟΤΑΝΕ ΩΡΑΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΡΛΑΝΤΗ ΑΛΛΑ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΤΗΚΕ ΜΟΝΗ ΤΗΣ.
    "ΘΕΛΕΙ Η Π@@Τ@ΝΑ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ ΑΛΛΑ Η ΧΑΡΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΕΙ" ΛΕΕΙ ΜΙΑ ΛΑΙΚΗ ΠΑΡΟΙΜΙΑ.
    ΤΟ 2019 ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΟΛΗ Η ΠΑΛΙΑ ΣΑΠΙΛΑ ΝΑ ΠΑΤΕ ΓΙΑ ΚΑΨΙΜΟ.
    ΜΟΝΟ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ.
    ΚΑΛΟ Σ/Κ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΔΕΣ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΑΚΟΜΞ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Εγώ φιλαράκι δεν είμαι πλέον Δημοτικός Σύμβουλος! Και η παρετηση μου είχε έναν και μόνο λόγο! ΣΥΧΑΜΑΡΑ! !Τώρα εσύ συνεχισαι της ΑΝΩΗΣΕΙΕΣ σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Καλά εσύ Τούντα μας έλεγες πως δεν παραιτήθηκε ποτέ και πως αδίκως και παράνομα σε "παραιτησε".... τι έγινε στα αληθεια;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΣΥΧΑΜΑΡΑ φίλε μου ΣΥΧΑΜΑΡΑ! !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Απο το ΔΣ του έριξε μια κλοτσιά ο δήμαρχος και τον έβγαλε άουτ και γλιτώσαμε.
    Εμεινε εδώ το παρτάλι να μας ζαλίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν ξέρω τι λέτε εσείς? Αλλά για μένα ο ΤΟΥΝΤΑΣ γεμίζει το ΜΠΛΟΓΚ και δίνει την δεουσα αξία στην ΙΣΤΟΣΕΛΊΔΑ τούτη!!!
      Προχωρά ΤΟΥΝΤΑ ! Και για ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ και για ΔΉΜΑΡΧΟΣ! ! Ότι εσύ θέλεις, τέλος πάντων! !

      Διαγραφή
  32. Μεθυστακα η παρουσία σου, οπουδήποτε κατεβάζει το επίπεδο σου και του Τσοντοκαλαου του Φύρερ και Μυλωνακη.
    Τραβα εκεί και άσε το μπλοκ στην ησυχία του και στην κοσμιότητα του.
    Ντιρλα ψάχνεις να αυτοπροβληθείς, τζάμπα γράφοντας σχόλια ύμνους για εσένα.
    Ολοι δεν είμαστε ντάλα σαν εσένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΤΟΥΝΤΑΣ δεν ξέρω αν είναι ΜΕΘΥΣΤΑΚΑΣ η ΌΧΙ? Αυτο που ξέρω με βεβαιότητα είναι ότι τον στοιχειώδη ΑΝΔΡΙΣΜΟ τουλάχιστον τον έχει!!!

      Διαγραφή
    2. ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟ ΕΒΓΑΛΕΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΟΡΘΙΟΣ ΚΑΙ ΒΑΡΗ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ Η ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΠΟΨΗ?
      ΝΤΑΛΑ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΣΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΣΟΥ. ΑΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΠΟΣΟ ΝΤΑΡΑΣ ΕΙΣΑΙ.

      Διαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου