Δευτέρα 30 Ιουλίου 2018

Συμπαραστάτης του Δημότη Σ-Α: Παρουσίαση Ενεργειών για Ασφάλεια Πολιτών

ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΑΡΜΟΔΙΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ & ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ, ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ
Τι και πως προβλέπεται
Οι δράσεις που προοδευτικά υλοποιούνται σε μια οργανωμένη απομάκρυνση πολιτών σε περίπτωση κινδύνων, περιγράφονται ως εξής:
  1. Εκτίμηση της κατάστασης και σχετική εισήγηση από τον εκάστοτε Επικεφαλής Αξιωματικό του Πυροσβεστικού Σώματος προς τον Δήμαρχο. Ο εκάστοτε Επικεφαλής Αξιωματικός του Πυροσβεστικού Σώματος, ο οποίος ενεργεί ως συντονιστής του πυροσβεστικού έργου έχοντας την ευθύνη περιορισμού των επιπτώσεων από την εξέλιξη της καταστροφής, είναι ο μόνος αρμόδιος να εισηγηθεί την οργανωμένη απομάκρυνση. Στα πλαίσια αυτά, προτείνει εγκαίρως και επακριβώς τα όρια της περιοχής που θα χρειαστεί να υλοποιηθεί η δράση, με βάση την αναμενόμενη συμπεριφορά της πυρκαγιάς].
  2. Άμεσος καθορισμός σημείου συγκέντρωσης φορέων που κύρια εμπλέκονται (Π.Υ, ΕΛ.ΑΣ, ΕΚΑΒ, ΟΑΣΘ, κ.τ.λ) από το αρμόδιο όργανο που έχει την ευθύνη για τη λήψη της απόφασης. Επισημαίνεται ότι η ενέργεια αυτή, δεν αποκλείει την επιτόπου σύγκληση του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου (Σ.Τ.Ο.), εφόσον η εξέλιξη του φαινόμενου το επιτρέπει.
  3. Λήψη απόφασης για την απομάκρυνση ή μη , από τον Δήμαρχο.
  4. Ενημέρωση κοινού, όταν έχει ληφθεί απόφαση για την απομάκρυνση του.
Η ανακοίνωση πρέπει να περιέχει τις εξής βασικές πληροφορίες:
  • Ποιος έλαβε την απόφαση και ποιος έχει την ευθύνη εκτέλεσης της.
  • Να προσδιορίζει με σαφή τρόπο τα όρια της περιοχής εκκένωσης (μερικής ή ολικής), καθώς και τον κίνδυνο που διατρέχουν οι πολίτες εάν παραμείνουν σε αυτήν.
  • Να προσδιορίζει με σαφή τρόπο εάν συντρέχει λόγος γενικής απομάκρυνσης όλων των πολιτών, ή συγκεκριμένων ομάδων τις οποίες θα προσδιορίζει κατά προτεραιότητα (άτομα με αναπνευστικά προβλήματα, παιδιά, ηλικιωμένοι, κτλ).
  • Να προσδιορίζει που και πότε θα συγκεντρωθούν (σημεία συγκέντρωσης) οι πολίτες εφόσον χρειάζονται μεταφορά, καθώς και τα προσωπικά αντικείμενα που μπορούν να έχουν μαζί τους.
  • Να προσδιορίζει την προβλεπόμενη διάρκεια της απομάκρυνσης, καθώς και τον τόπο προορισμού.
  • Να κατονομάζει τις ασφαλείς οδούς διαφυγής καθώς και τυχόν μονοδρομήσεις που μπορεί να επακολουθήσουν, σε περίπτωση απομάκρυνσης με δικά τους μέσα.
  • Να αναφέρει τη διαθέσιμη προνοιακή υποστήριξη στον τόπο προορισμού.
  • Να αναφέρει οδηγίες για προστασία της περιουσίας των πολιτών που απομακρύνονται.
Σημειώνεται ότι έχει ιδιαίτερη σημασία τα Μ.Μ.Ε. να αναμεταδώσουν τη σχετική ανακοίνωση συμβάλλοντας στη δημιουργία μιας και μοναδικής συνολικής εικόνας αντιμετώπισης της κατάστασης προς το κοινό.
Ωστόσο πέραν των Μ.Μ.Ε., τοπικής ή πανελλαδικής εμβέλειας, που θα αναμεταδώσουν την ανακοίνωση, η κύρια δράση της ενημέρωσης του κοινού σχετικά με την λήψη απόφασης και έναρξη της διαδικασίας απομάκρυνσής του, θα πρέπει να βασίζεται σε μεθόδους και πρακτικές που εξασφαλίζουν περισσότερο τον εντοπισμό και εν συνεχεία την ενημέρωση των πολιτών για τούς κινδύνους που διατρέχουν στην περίπτωση που παραμείνουν στην περιοχή. 
Οι μέθοδοι αυτοί είναι: Ενημέρωση πόρτα – πόρτα, ενημέρωση με διερχόμενο όχημα που παρέχει τις απαιτούμενες πληροφορίες, συνδυασμός και των δυο μεθόδων. Στην περίπτωση αυτή, τον κύριο λόγο για την υλοποίηση της δράσης έχουν οι κατά τόπους Αστυνομικές Αρχές, το έργο των οποίων μπορεί να υποστηριχτεί από την Δημοτική Αστυνομία (εφόσον υπάρχει).

Με βάση τα παραπάνω, εξυπακούεται ότι τόσο η εισήγηση του επικεφαλής του Πυροσβεστικού Σώματος στην επιχείρηση απόσβεσης (που αποτελεί γενεσιουργό πράξη), όσο και η επ’ αυτής απόφαση εκκένωσης που θα ακολουθήσει, δεν μπορούν να γίνουν με sms.

Ο ΣτΔΕ
Χ. Ποθουλάκης

44 σχόλια:

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΒΡΕ ΠΟΘΟΥΛΑΚΗ ΠΑΝΤΑ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΕ. ΛΕΓΕ ΤΑ ΕΣΥ ΚΙ ΑΣ ΣΚΟΥΖΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΦΙΑΔΕΣ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάνε τώρα μια μυνηση!!!!
    Η ΜΆΛΛΟΝ αστο.!!
    Γιατί τώρα θέλει πραγματική μυνηση !!
    Και αν κάνεις και εσύ ,θα χαλάσεις την σοβαρότητα της! !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ξεφτίλα "ειρωνεία" σου εκφράζεται ως "αστραπή του μίσους" που του έχεις. Εσένα κάπου σε έχει ...... "τσιμπήσει" φιλαράκο και σου την δίνει. Έτσι ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά εσύ ξεσκονησε, εκτός και αν είσαι ο ίδιος (ΠΟΘΟΥΛΑΚΗΣ)!Και για το όσο αν με έχει "τσιμπησει"πες μας έναν που έχει τσιμπησειμέχρι σήμερα ????Αντε παγενε πάρα κει ρε ΠΟΘΟΥΛΑΚΗ.....

      Διαγραφή
    2. Που θες να γίνεις και ΔΉΜΑΡΧΟΣ!??
      Εδώ ταιριάζει. Μαθανε πως. ......Πλακοσαν και οι ΓΥΦΤΟΙ !!

      Διαγραφή
    3. Κι όμως έχει "τσιμπήσει" πολλούς και πολλές κι η καρδούλα τους το ξέρει, αλλά τι θες να βγουν να το πουν ;

      Διαγραφή
    4. Ρε Α ιι κατουρα Ποθουλακη !που έχεις πιάσει εσύ πολλούς και πολλές! Μόνο εσύ το ξέρεις δηλαδή? Πες μαν έναν! Σαν Στ Δ Ε απετυχες ....ξέραμε από χρόνια ότι ο διακαης σου πόθος ήταν και είναι να γινεις ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ! Ελπίζω και εύχομαι να μην γίνει και αυτό το λάθος!!!!Αρκετούς ΓΡΑΦΙΚΟΥΣ έχει σήμερα το Δ. Σ.
      Βλέπε ΤΥΡΑΚΗ βλέπε ΜΠΑΣΙΝΑ και άλλους περίπου 20!!!Αρκετά!!!

      Διαγραφή
    5. Δουρος, Γιαννατος,Λυγγου,Φυτρος,Λάμπρου, Ζηση, Μπεκας,Νομικος, Φράγκου, Σταμου, !!!!θέλεις κι άλλους??

      Διαγραφή
    6. καλα οι παραπανω ειναι για πολλες κλοτσιες μονο μουρη και φρου-φρου και αρωματα ειναι και φωτο με σαλια αντε και για καμια σαρδελα

      Διαγραφή
    7. ΑΥΤΟΣ Ο ΒΛ@Κ@ΣΔΟΥΡΟΣ ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ 720ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΕΤΡΑΜΗΝΟ 17 ΚΟΙΤΑΞΑ ΤΟΝ ΜΕΤΡΗΤΗ ΚΑΙ ΤΑ Μ3 ΘΑ ΤΑ ΦΤΑΣΩ ΤΟ 2019 ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΜΙΛΑΜΕ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΘΑ ΜΕ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΣΠΑΡΤΗ

      Διαγραφή
    8. καλά αυτός δεν είχε παραιτηθεί;

      Διαγραφή
    9. Τον είχε παρετησει ο ΔΉΜΑΡΧΟΣ όπως και τον Ι. ΤΟΥΝΤΑ! !Μόνο που αυτός του έκανε !!Και τον γύρισε πίσω! !Και όχι μόνο ! Τον αναβαθμισε κιόλας, κάνοντας τον ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ!!!
      Κάντε μας την χάρη ρε ΛΑΜΟΓΙΑ.......

      Διαγραφή
    10. Ά, όλα κι όλα αυτά με τους αυξημένους λογαριασμούς που στέλνουν στους δημότες τους έχει πη....ξει ο Συμπαραστάτης (Χ.Π), όσοι τους έχουν καταγγείλει ' αυτόν δεν το μετάνιωσαν. Ο Ποθουλάκης εξυπηρετεί όπως έμαθα από γείτονα, ελέγχει την κάθε περίπτωση, συντάσσει προσφυγές και έτσι μειώνονται τα ποσά στα νόμιμα

      Διαγραφή
    11. Αυτά θα μπορούσε να τα κάνει και ένας απλός υπάλληλος του ΔΉΜΟΥ, σιγά τα πράγματα! Θα σε έστελνε ο υπάλληλος στον ΝΟΜΙΚΌ (Αντιδημαρχο).Ο οποίος με την ψηψοθυρικη θέση που του έχει δώσει ο κολλητός του ΔΉΜΑΡΧΟΣ επί τόπου θα σε εξυπηρέτουσε!!!Και δεν χρειάζεται ούτε ΠΟΘΟΥΛΑΚΗΣ ούτε Δικηγόρος !
      Τώρα αν εσύ θες να κάνεις "Μαγκα"τον ΠΟΘΟΥΛΑΚΗ πες μας το. ........

      Διαγραφή
  4. Ρε καήκαμε και φταίει ο ΜΠΟΥΡΝΟΥΣ ο ανίκανος,ανευθυνος και ΟΛΟΙ οι υπευθυνοανευθυνοι ΔΥ.
    Έπρεπε να βγάλει ΟΛΟΥΣ του ΔΥ στους δρόμους με ντουντούκες σειρήνες να διώξουν τον κοσμάκη.
    Για τέτοια πρωτοβουλία όμως πρέπει να είσαι κανονικός ΔΗΜΑΡΧΟ΅ οχι εικονικός σαν όλα αυτά τα λαμόγια.
    ΟΛΑ είναι στα χαρτιά και στα λόγια ΜΟΝΟ στην πράξη μονό αποκεφαλισμός της γραφειοκρατίας χρειάζεται.
    Εχθές απόλυση του 90% του τελείως άχρηστου, ΔΥ με μεταπτυχιακό Γυμνασίου και στον καφέ τσιγάρο.
    Η Ελλάδα είναι τριτοκοσμική χωρά, θέλει 96% χειρώνακτες ΔΥ και ένα 2-3% κορυφαίους γραφειοκράτες με πραγματικούς Όρους ιδιωτικής πρόσληψης.
    ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ-ΠΟΛΛΑΚΙΣ υποδείγματα τεμπέλη, αλήτη, φασίστα και τραμπούκου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι να προλάβουν να σώσουν οι πυροσβέστες, προτεραιότητα είχε ο Καραμανλής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΟΘΟΥΛΑΚΗ ΤΕΛΕΙΩΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΒΟΥΡΟΧΕΛΩΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΝΑ ΤΗΝ ΓΚΑΣΤΡΩΜΕΝΗ ΚΑΝΕ ΚΑΛΟ ΠΑΚΕΤΟ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ.
    ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΖΑΛΙΣΕΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΒΟΥΡΟΧΕΛΩΝΑ ΓΚΑΣΤΡΩ ΜΕΝΗ ΑΝΝΑ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΝΟΣΟΚΟΜΑ ΣΟΥΒΛΑΚΕΡΜΑΝ ΠΔΣ ΓΙΑΤΡΟΥΔΑΚΙ ΜΕΣΙΤΗΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ Ο ΠΑΡΑΙΤΗΜΕΝΟΣ ΔΑΣΚΑΛΑΚΟΣ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΠΗΓΕ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΚΑΖΑΝΙ ΠΝΙΓΚΕ ΣΤΗΝ ΑΡΠΑΧΤΗ
    ΤΕΛΕΙΩΝΕ ΜΗΝ ΛΥΠΑΣΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΜΙΑ ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΟΜΙΜΟ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟ
    ΟΧΙ ΤΟ ΥΠΑΛΛΗΛΑΚΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΡΟΥΣΦΕΤΙ ΤΟΥ ΧΑΡΤΟΠΑΙΧΤΗ ΝΟΜΙΚΟΥ.
    ΠΟΘΟΥΛΑΚΗ ΜΑΜΑ ΤΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΚΑΣΤΡΩΘΟΥΝ ΜΕ ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ ΠΟΙΝΕΣ ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΜΗΤΣΟΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΚΑΙ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πόσο χρόνο θέλει ακόμα ο ΠΟΘΟΥΛΑΚΗΣ μέχρι να τους γκαστρωσει????Μάλλον ασφερος είναι και αυτός.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νομίζω ο ΠΟΘΟΥΛΑΚΗΣ το τέλειωσε, πέρασε και το γκάστρωμα και η εμμηνόπαυση, μένει η νεκροψία του δικαστήριου και τα δικαστήρια στην Ελλάδα είναι σαν περιμένεις λεωφορείο που χάλασε.
      δεν ξέρω τι να σκεφτώ και τι να πω πια?
      αποδειγμένα λαμόγια,κλεφτες, απατεώνες, καταχραστές και γυρνάνε ανάμεσα μας και μας απειλούν κιόλας.

      Διαγραφή
  9. Τι προέκυψε???Αγόρι η κορίτσι??ΡΈ Α ιι ΣΥΧΤΗΡ αλήτες. Όλοι σας! Και οι Ποθουλακηκοι και οι Δημαρχιακοι ΜΑΣ έχετε γκαστρωσει, με τις Μ@λ@κιες σας!!! Ολοι σας!!ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Προκαλεί συνεχεία η ΑΝΝΑ η γκαστρωμένη με ένεση, με μαιμου γάμο συμβίωση με παρόντα τον φονιά το μπουρνούζι το χεσμένο.
    ο κόσμος κάηκε αυτή να σώσει την κουβουροχελωνα.
    δεν έχει φωτισμό, κλαίει βάζει φώτα ο απατεώνας να πάρει την μίζα του κλαίει.
    Ας κάνει επιτέλους το μπάσταρδο της να κλειστεί στο υπόγειο της να το μεγαλώσει αν γαλή γαλή η γίδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Την κατάρα μου να έχεις Είσαι ο Πρώτος, εύχομαι και ο Τελευταίος που κάνω, αυτό το Πράγμα. ..

      Διαγραφή
    2. ΚΑΤΑΡΑ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΥ ΜΕΘΥΣΤΑΚΑ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΡΙΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΑΝΝΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΣΥ ΕΓΩ ΚΑΙ ΜΕΣΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.
      ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΤΑ ΣΑΝ ΤΗΝ ΑΝΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΓΟΝΑΤΙΖΟΥΝ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΑΤΡΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΙ ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΣ ΤΟ ΣΥΧΩΡΗΣΟΥΝ ΠΟΤΕ ΟΥΤΕ ΠΕΘΑΜΕΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΙΟΥΝΤΑΙ.
      ΞΕΦΤΙΛΣΕ Η ΑΝΝΑ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΑΤΟΜΩΝ ΑΚΡΑΙΑ ΘΡΗΣΚΟΛΗΠΤΩΝ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΠ[ΕΡΝΟΥΝ ΤΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΨΟΥΝ ΣΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΘΑ ΤΟ ΕΙΧΑΝΕ ΚΑΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΦΟΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΛΗΣΙΑ ΖΗΤΗΣΑΝ
      ΤΙ ΕΤΣΙ ΑΠΆ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙΣ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΑΤΟΜΑ? ΑΥΤΑ ΖΟΥΝ ΣΤΟ ΜΕΣΑΙΩΝΑ
      ΤΗΝ ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΛΛΑ ΗΘΕΛΕ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΑΘΕ

      Διαγραφή
    3. Ο Δ.Μάρκου είναι δήμαρχος δεν είναι η Άννα άντε γελοίε μας τα πρηξες.

      Διαγραφή
  11. Απόλαυση χθες βράδυ στο Δημοτικό Συμβούλιο. Αποχώρησαν μόλις πήρε το λόγο ο Ποθουλάκης η Πιτσιγαυδάκη και η παρέα της από την Ομοσπονδία (Δ. Σαρρή, Γ. Χασιώτη, Άννα Βασαριώτη, Μαρία Αυλωνίτου, Αθ. Τατσιόγλου, Εμφιετζή και ο σύζυγός της Πίτσι) και επέστρεψαν αφού τελείωσε η παρέμβασή του στο Δ.Σ. Φαντασθείτε μίσος και βλακεία μαζί. Και το μίσος το καταλαβαίνει κανείς, αφού με τα στοιχεία που έδωσε φαίνεται οτι κατάλαβαν τι θα πάθουν από τον εισαγγελέα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ά, ξεχάσατε τον αντιπρόεδρο της Ομοσπονδίας και Πρόεδρο του Συλλόγου Προφήτης Ηλίας Β.ΓΙΑΜΠΟΥΡΑ. Ήταν κι αυτός εκεί – στη συνεδρίαση του Δ.Σ. Σπάτων Αρτέμιδος - και βγήκε έξω μαζί με τους/ις άλλους/ες όταν πήρε το λόγο ο Συμπαραστάτης. Δικαιολογημένα ο άνθρωπος, αφού μαθαίνουμε ο Συμπαραστάτης του Δημότη Ποθουλάκης δεν του «συμπαραστάθηκε» στις ατασθαλίες του Συλλόγου του, αλλά συνέταξε λέει ο αθεόφοβος ογκωδέστατη έκθεση με βάση καταγγελίες που έφθασαν σ' αυτόν και την υπέβαλε στους αρμόδιους για τα περαιτέρω. Μετά από αυτά ο Γιαμπουράς ούτε να βλέπει ούτε να ακούσει θέλει τον Ποθουλάκη, γι’ αυτό και ακολούθησε το σύνθημα της Πιτσιγαυράκη, «πάμε έξω όλοι» μόλις ο συμπαραστάτης έλαβε τον λόγο. Τίποτα λοιπόν δεν γίνεται χωρίς αιτία. Και οι εκπρόσωποι της Ομοσπονδίας και η Πρόεδρος & η Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Αρτέμιδος και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Προφήτης Ηλίας – Βένια και οι εκπρόσωποι του Συλλόγου Αγ. Νικόλαος Αρτέμιδος, είχαν και έχουν τους δικούς τους λόγους να μην γουστάρουν τον Συμπαραστάτη, όμως αυτοί οι λόγοι δεν μπορεί να ευσταθούν αφού σε όλες τις περιπτώσεις βαρύνονται με ατασθαλίες (ιδίως λόγω συμμετοχής στην Ομοσπονδία ή λόγω συμπόρευσης και ανοχής όσων συνέβησαν ή συμβαίνουν σ’ αυτήν). Το απροκάλυπτο μίσος τους όμως δείχνει καθαρά την αγωνία τους για το επόμενο βήμα που δεν είναι τίποτα άλλο από την αναμενόμενη ετυμηγορία του Εισαγγελέα. Αυτό το έχουν καταλάβει οι δημότες γι’ αυτό και δεν ακλουθούν πλέον συλλόγους και Ομοσπονδία. Τους χάλασε τη σούπα του παλαιοκομματισμού ο Συμπαραστάτης ……

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΠΟΘΟΥΛΑΚΗ έχεις κάνει πραγματικά καλή δουλειά, άλλα όπως πάντα μέχρι τώρα, δεν μπορείς να τελειώσεις την φάση και να σκοράρεις.
    αυτές οι ληστρικές συμμορίες δεν έπρεπε να κυκλοφορούν ΠΟΥΘΕΝΑ ΟΧΙ να φτάνουν στο ΔΣ και να έχουν λόγο και άποψη.
    Θα μου πεις είναι αυτός ο δήμαρχουλης η σκιά ο ανίκανος,ανυπαρκτος, ο μετανάστης, που μονό κλεμμένα μετράει και Καυπτει όλες αυτές τις συμμορίες και δεν έχεις άδικο μεν, άλλα και αυτός λαμόγια είναι και βλάκας, πολύ σε έχει καθυστερήσει τέλειωνε και με αυτόν τον βλάκα ίσως καταφέρεις να γίνεις και δημαρχοπουλακης από ποθουλακης. χάχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ο Ποθουλάκης είναι ο μόνος που πολεμά με τα 'κοράκια' του Δήμου και είμαστε τυχεροι σαν δημότες που είναι σε αυτή την αρχή. αλλά είναι μόνος του χωρίς να του έχουν δώσει έστω και έναν υπάλληλο για γραμματιακή υποστήριξη. τι να κοιτάξει τα τιμολόγια της ύδρευσης; το ΚΕΛ;τον ΑΙΑ; τις παράνομες χωματερές;την ηχορύπανση;τις αφίσες κάθε επιχειρηματία;ΜΟΝΟΣ του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. απόφαση του δημοτικού συμβουλίου που ενέκρινε το ποσό των 269.000 ευρώ για να αναλάβει εργολάβος τη συλλογή και την απομάκρυνση σε ασφαλείς χώρους της... καύσιμης ύλης, αυτή και πλέον μήνες μετά τη λήψη της δεν έχει ακόμη υλοποιηθεί! Ενδεχομένως να συμβεί όταν θα έχει παρέλθει η δύσκολη και άκρως επικίνδυνη καλοκαιρινή περίοδος,απόφαση που έλαβε στις 27 Απριλίου 2018 το δημοτικό συμβούλιο Σπάτων – Αρτέμιδας.Λίγο μετά τη Μαύρη Δευτέρα, ο Δήμος Σπάτων – Αρτέμιδας «έστησε» παράνομη χωματερή – φωτιά δίπλα σε χώρο αναψυχής παιδιών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. πεντε σχεδον χρονια δημοτικης αρχης ο μητσοτιποτας και εκανε ενα σωρο εργα
    πνευματικο κεντρο-κηφη-δρομους-χωματερες-φερνει και τον μεγαλο βοθρο-εδωσε και το δημοτικο σταδιο-γιορτες σαρδελας-κ.α το κακο ειναι οτι οι ιδιοι δημοτικοι συμβουλοι τρεχουν αλλαζοντας υποψηφιο δημαρχο και ζητουν ψηφο και εμεις τους ξαναψηφιζουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ σου λέω. Ότι θα ξαναβγει! Γιατί δεν φταίει αυτός που είναι ΜΗΤΣΟΤΙΠΟΤΑΣ!! !Φταίμε εμείς που είμαστε ΠΟΛΙΤΟΤΙΠΟΤΕΣ !!!!!!

      Διαγραφή
    2. Ναι με την πολίτικη σου άγνοια και μέσα σε αυτόν τον κακό χαμό καταστροφής που πλήττει Όλη την χωρά, μια ζει ότι ο Μητσοτιποτας θα είναι ξανά Δήμαρχος.
      Άλλα τα φαινόμενα Απατούν, αν είχαμε εκλογές σε έναν μήνα δεν θα έπιανε ΟΛΗ η παράταξη του ούτε 10-15%, όπως και κανένας άλλος.
      Οι καιροί άλλαξαν και ΟΛΟΙ αυτοί τέλειωσαν ζήτημα να βγουν Τοπικοί Σύμβουλοι κάποιοι από όλα αυτά τα λασπωμένα γουρούνια.
      ΟΛΟΙ τηρούν στάση αναμονής και σιωπής γιατί κάθε ώρα που πέρνα είναι επιβαρυντική για ΟΛΑ τα Λαμόγια που συνεργάστηκαν αγαστά με την ΟΥΡΟΥ και τον ΣΥΡΙΖΑ και κατάστρεψαν τα ΠΑΝΤΑ.
      Το ΠΟΙΟΣ θα γίνει ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ Δήμαρχος μας θα εμφανιστεί ξαφνικα και θα σαρώσει τα πάντα.
      Δεν αντέχεις μερικές ήμερες ακόμη?
      Ακόμα είμαστε στην καλοκαιρινή νέκρα, ΟΛΑ ξανά από Οκτώβριο-Νοέμβριο να μην πω ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ και πεθάνεις από την αγωνιά ποτέ θα ξεφορτωθούμε τον αλήτη.

      Διαγραφή
    3. Ο ΣΚΑΙ είπε ότι θα ξαναβγεί δήμαρχος.

      Διαγραφή
    4. Nαι ηλίθιε, οποίος πληρώσει ένα τσοντοκαναλο θα πει ότι του ζητήσει αυτός που τον πλήρωσε.
      Μονο που δήμαρχο βγάζουμε εμείς με την ψήφο μας και τα τσοντοκαναλα δεν ξέρουν ούτε που είμαστε,αυτοι μένουν και γυρνάνε Γλυφαδα Φαληρο στην Λουτσα και τα Σπατα δεν έρχεται ούτε ο Μητσοαπαετωνας.
      ΕΣΥ ηλίθιε να βλέπεις πολύ τηλεόραση να σου λέει τι θα φας, ποτέ θα φας, ποτέ θα κοιμηθείς κοκ.
      Ο Μητσοτιποτας τέλειωσε πάει για φυλακή όχι για δήμαρχος.

      Διαγραφή
    5. Ο ΣΚΑΙ ειδικά ξέρει τα πάντα για όλους τους δήμους της Ελλάδας, δεν βλέπεις πόσες διαφημίσεις βάζει;

      Διαγραφή
    6. Άν θές να γνωρίσεις τελειωμένους δημάρχους πρώτος στην λίστα Ψινάκης.

      Διαγραφή
    7. Η επόμενη ΔΉΜΑΡΧΟΣ θα είναι η ΡΑΦΤΟΠΟΥΛΟΥ!!!!!
      Και εσείς πέστε ότι θελέτε.....

      Διαγραφή
    8. Ο σημερινός να μην είναι και ας είναι και ο ΒΟΥΔΑΣ!!!

      Διαγραφή
    9. Ανέλαβε πρωτοβουλίες, βρες αντικαταστάτη ήθελες τον Μαρλάντη αλλά ο Μαρλάντης δεν δείχνει να θέλει ο ίδιος.

      Διαγραφή
  17. Πόσες ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΧΩΜΑΤΕΡΕΣ έχει κάνει ο μετακένωνες,χαρτοπαιχτης, δεν μπορείτε να φανταστείτε Όχι να δείτε.
    Αυτοί ήρθανε να γίνουν πλούσιοι και έγιναν καταστρέφοντας τα πάντα.
    Εσύ βλάκα με τον χώρο αναψυχής παιδιών, ο χώρος δεν λειτουργεί δεν έχει άδεια είναι παράνομος, μονό τα λεφτά άρπαξαν.
    ΟΛΑ ία σχολειά που πάνε τα παιδιά σας, τα δικά μου τα έστειλα σε ιδιωτικό γιατί αξίζουν όλη την την ζωή μας, είναι παράνομα και επικίνδυνα και με επικίνδυνα υλικά φτιαγμένα.
    Εσύ φοβήθηκες μην καείς στην Λούτσα?
    Θα πνιγούμε σαν την Μάντρα στην Λούτσα, το κόψατε όλο το δάσος όλο το πράσινο παντού έρημο τοπίο και τσιμέντο.
    κάποιοι αμ την μπίτι-τσιτσί που έχουν το αυθαίρετο μέσα στο δάσος, δεν θα καούν γιατί ανήκει ο χώρος στο Αεροδρόμιο.
    Τα νερά, τα σκουπίδια, τα ποντίκια και τους απατεώνες ΔΣ να έχετε τον φόβο τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ας σοβαρευτουμε όλοι μας! Οι καιροί είναι περίεργοι και πονηροι !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Η ΑΝΝΑ Η ΓΚΑΣΤΡΩΜΕΝΗ ΜΕ ΕΝΕΣΗ ΟΥΤΕ ΜΕ ΕΝΕΣΕΙΣ.
    ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΑΡΕΑ ΠΑΡΑ ΣΥΜΜΟΡΙΑ?
    ΠΟΙΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ ΑΥΤΑ? Η ΛΙΝΑΤΣΑ ΠΟΥ ΕΠΙΣΗΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΠΙΤΣΙ ΚΑΙ ΗΤΑΝΕ ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΠΙΤΣΙ?
    ΠΗΓΕ ΜΕ ΤΟΝ ΓΕΡΟΠΟΜΑΚΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΡΓΑΤΗ ΤΗΣ Ο.Α. ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΝΕΑ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΑΝ.
    Ο ΜΗΤΣΟΤΙΠΟΤΑΣ ΑΝ ΗΤΑΝΕ ΒΟΥΔΑΣ Η ΕΣΤΩ ΚΟΥΔΑΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΤΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΕΝΑΣ ΑΛΗΤΗΣ ΤΕΜΠΕΛΗΣ ΛΗΣΤΗΣ.
    Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΙΣΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΧΙ ΑΠΟΣΠΑΣΜΕΝΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ.
    ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΣΩΜΑ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΠΙΑ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΓΕΡΟΡΑΜΟΛΙ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΗΣ ΤΗΣ ΑΝΝΑΣ ΤΗΣ ΓΚΑΣΤΡΩΜΕΝΗΣ ΤΗΣ ΓΕΛΟΙΑΣ ΠΟΥ ΞΕΦΤΥΛΗΣΕ ΚΑΘΕ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΞΙΑ.
    ΘΕΛΩ ΔΗΜΑΡΧΟ ΝΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕΙ ΚΑΘΕ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΚΕΛ ΚΑΙ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ Ο ΜΗΤΣΟΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΑΚΡΙΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πεστα χρυσοστομε
      βαρεθηκαμε συνεχεια τα ιδια λαμογια
      θελουμε νεους ανθρωπους οχι μονο ηλικιακα αλλα νεους και καθαρους και επιτελους να γινει ενας ελεγχος στις <> κουραστικαμε απο ολους αυτους

      Διαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου