Δευτέρα 11 Ιουνίου 2018

Το Viber παρουσιάζει νέα Chat Εxtensions για ακόμα πιο συναρπαστικές συνομιλίες


To Viber, μια από τις κορυφαίες εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων σε όλο τον κόσμο, ανακοίνωσε νέα και πρωτοποριακά Chat Extensions (επεκτάσεις συνομιλίας),
δίνοντας στους ένα δισεκατομμύριο εγγεγραμμένους χρήστες νέους συναρπαστικούς τρόπους για να εκφράζονται και να διαχειρίζονται εύκολα τις συνομιλίες τους.

Τον Δεκέμβριο του 2016, το Viber παρουσίασε για πρώτη φορά την υπηρεσία Chat Extensions, μέσω της οποίας ο χρήστες έχουν πρόσβαση σε περιεχόμενο και υπηρεσίες τρίτων, απευθείας μέσα από τα παράθυρα των συνομιλιών τους.

Έτσι οι χρήστες απολαμβάνουν μια πολύ ευχάριστη και αδιάκοπη εμπειρία συνομιλίας, καθώς μπορούν να λαμβάνουν και να μοιράζονται περιεχόμενο που είναι σημαντικό για εκείνους - όπως τα αγαπημένα τους βίντεο από το YouTube, τραγούδια από το Spotify, μέρη για φαγητό από το Yelp, αρχεία GIF από το Tenor και το GIPHY, και πολλά άλλα - χωρίς να βγουν ούτε μια φορά από το chat.

Τα νέα Chat Extensions:

Viber Shouts
Το Viber Shouts είναι ένας νέος, διασκεδαστικός τρόπος με τον οποίο οι χρήστες μπορούν να μοιράζονται σε μια συνομιλία μηνύματα με πολύχρωμα φόντα που θέλουν να ξεχωρίζουν από τα υπόλοιπα. Ήδη προσφέρονται περισσότερες από 20 επιλογές σχεδίων για «συννεφάκια» μηνυμάτων, ενώ στο μέλλον η συλλογή θα εμπλουτιστεί κι άλλο.



Favorites
Τα Favorites (αγαπημένα) είναι μια νέα χρήσιμη επέκταση συνομιλίας για την αποθήκευση όλων των αγαπημένων και σημαντικών GIF, links και βίντεο του YouTube σε ένα μέρος. Οι χρήστες μπορούν να αποθηκεύσουν στα Αγαπημένα οποιοδήποτε GIF, link ή βίντεο YouTube έχουν λάβει μέσα στο Viber, ώστε στο μέλλον να έχουν εύκολη πρόσβαση σε αυτό το περιεχόμενο και να το μοιράζονται άμεσα στις επόμενες συνομιλίες τους, απλώς με το πάτημα ενός κουμπιού.


Location
To Location (τοποθεσία) είναι ένα νέο χαρακτηριστικό με το οποίο οι χρήστες μπορούν να μοιραστούν άμεσα, εντός μιας συνομιλίας, την τοποθεσία τους, αλλά και περισσότερες σχετικές πληροφορίες για κοντινά μέρη. Το νέο μήνυμα τοποθεσίας περιλαμβάνει το κουμπί "Άνοιγμα" της συγκεκριμένης τοποθεσίας, που επιτρέπει στους χρήστες να διαλέγουν το πρόγραμμα πλοήγησης που επιθυμούν. Λόγω προστασίας της ιδιωτικής ζωής των χρηστών, αυτή η υπηρεσία λειτουργεί μόνο εάν ο χρήστης έχει επιτρέψει στο Viber να έχει πρόσβαση στην τοποθεσία του. Η τοποθεσία του χρήστη ζητείται μόνο όταν αυτός πατήσει στο chat extension «Τοποθεσία» προκειμένου να τη μοιραστεί με τους φίλους τους.



Από την έναρξη της λειτουργίας του, το Viber έχει συνεργαστεί με περισσότερους από 20 συνεργάτες παροχής περιεχομένου και υπηρεσιών παγκοσμίως και σε τοπικό επίπεδο, ενσωματώνοντας στην εφαρμογή διάφορες επεκτάσεις συνομιλιών (chat extensions), όπως GIPHY και Tenor για αρχεία GIF, YouTube για online βίντεο, Spotify για μουσική και άλλα για ειδήσεις, ψυχαγωγία, αθλητισμό και φαγητό. Τον περασμένο χρόνο, οι χρήστες της Viber χρησιμοποίησαν τις διάφορες επεκτάσεις συνομιλίας πάνω από 4,5 δισεκατομμύρια φορές, καθιστώντας την υπηρεσία αυτή μία από τις πιο δημοφιλείς υπηρεσίες της εφαρμογής.

Οι επεκτάσεις συνομιλιών Viber Shouts, Αγαπημένα και Τοποθεσία θα διατεθούν σταδιακά σε όλο τον κόσμο στην έκδοση της Viber για κινητά iPhone και Android.

«Η Viber προσπαθεί συνεχώς να εμπλουτίζει την εμπειρία της επικοινωνίας για όλους τους χρήστες που χρησιμοποιούν με πάθος την εφαρμογή σε όλο τον κόσμο. Οι τρεις νέες και καινοτόμες επεκτάσεις συνομιλίας είναι αποτέλεσμα της στρατηγικής μας προσπάθειας να διατηρούμε το Viber ως το πιο ισχυρό και εκφραστικό εργαλείο επικοινωνίας, προσφέροντας συναρπαστικούς τρόπους συνομιλίας σε διαφορετικά στυλ. Είμαστε ενθουσιασμένοι και σίγουροι ότι αυτές οι επεκτάσεις συνομιλίας, μαζί με τη διαρκή δέσμευσή μας για την προστασία της ιδιωτικής ζωής, θα συνεχίσουν να κάνουν τη χρήση του Viber μια μοναδική και εξαιρετική εμπειρία για όλους ", σημείωσε ο Djamel Agaoua, CEO της Viber.

Γίνε μέλος στο Viber σήμερα και απόλαυσε την καλύτερη εμπειρία επικοινωνίας στον κόσμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου