Δευτέρα 11 Ιουνίου 2018

Κρήτη: Πλούσια «μαύρα» κέρδη από διακίνηση χασίς στη Χερσόνησο


Θησαύριζε «πλημμυρίζοντας» με χασίς τα νυχτερινά κέντρα διασκέδασης στην Χερσόνησο και το Ηράκλειο ένας 39χρονος Έλληνας, ο οποίος είδε ξαφνικά στο κατώφλι του σπιτιού
του αστυνομικούς του τοπικού τμήματος και του Τ.Α.Ε. που είχαν εξασφαλίσει ένταλμα έρευνας μετά από πληροφορίες για τις παράνομες ασχολίες του.
Κατά την διάρκεια της επιχείρησης με τις συντονισμένες έρευνες στο σπίτι, τον αποθηκευτικό του χώρο και ένα αγρόκτημα που χρησιμοποιεί ο 39χρονος σε περιοχή του Δήμου Χερσονήσου, οι αστυνομικοί ξετρύπωσαν 17 αυτοσχέδιες συσκευασίες οι οποίες περιείχαν συνολικά τρία κιλά και 181,6 κιλά ακατέργαστης κάνναβης που κατασχέθηκαν, όπως και μετρητά ύψους 12.000 ευρώ που προέρχονταν από την πώληση των ναρκωτικών.

Ο 39χρονος συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου, που άσκησε σε βάρος του δίωξη για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών. Η προανάκριση που διενεργεί το αστυνομικό τμήμα Χερσονήσου συνεχίζεται για τον εντοπισμό τυχόν συνεργών του διακινητή που αναλάμβαναν την διανομή του χασίς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου