Σάββατο 23 Ιουνίου 2018

Του έκλεψε την κάρτα ΑΤΜ και του άδειασε τον λογαριασμό


Άργησε να καταλάβει ένας 60χρονος κάτοικος Βέροιας ότι η τραπεζική του κάρτα είχε κάνει
φτερά και, ώσπου να τη μπλοκάρει, αυτός που την έκλεψε άδειασε τον λογαριασμό του με αναλήψεις που έκανε από ΑΤΜ τραπεζών σε άλλη περιοχή της Ημαθίας, αρπάζοντας συνολικά 420 ευρώ!

Η κλοπή είχε γίνει τον περασμένο Μάρτιο και ο δράστης ταυτοποιήθηκε τώρα από την έρευνα των αστυνομικών της Ασφάλειας. Πρόκειται για έναν 36χρονο Έλληνα, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας.


*** «Αλώνισαν» σε μια παραλία της κοσμικής Μυκόνου δυο νεαροί αλλοδαποί, οι οποίοι ξάφρισαν τους λουόμενους αρπάζοντας από τα πράγματά τους ένα μικρό χρηματικό ποσό και διάφορα προσωπικά αντικείμενα. Λίγο αργότερα, όμως, συνελήφθησαν από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος και οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σύρου, ενώ τα κλοπιμαία αποδόθηκαν στους δικαιούχους.

*** Με τη μέθοδο της απασχόλησης ξάφρισαν έναν 76χρονο αλλοδαπό στο Αίγιο τρεις πονηροί Έλληνες ηλικίας 22, 20 και 17 χρόνων, οι οποίοι του άρπαξαν 1.100 ευρώ και τράπηκαν σε φυγή. Όμως, εντοπίστηκαν άμεσα από αστυνομικούς της Ασφαλείας Αιγιαλείας, συνελήφθησαν και τα κλεμμένα χρήματα βρέθηκαν που βρέθηκαν ακέραια αποδόθηκαν στον ηλικιωμένο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου