Παρασκευή 15 Ιουνίου 2018

ΡΑΦΗΝΑ, ΠΙΚΕΡΜΙ - 22η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ Δ.Σ. 19.06.2018

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, σας καλεί την ΤΡΙΤΗ 19 ΙΟΥΝΙΟΥ  2018 και ώρα 21.00, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος σε συνεδρίαση για να συζητηθούν και να ληφθούν αποφάσεις για τα παρακάτω θέματα:
  1. Λήψη απόφασης περί αξιολόγησης οικονομικής προσφοράς με τη διαδικασία απευθείας ανάθεσης μέσω διαπραγμάτευσης για την προμήθεια τροφίμων και λοιπών αναλώσιμων ειδών παντοπωλείου για τις ανάγκες του ΝΠΔΔ Κοινωνικής Μέριμνας και Προσχολικής Αγωγής Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου με δ.τ. «Φίλιππος Καβουνίδης». – Κατηγορία 4 «Είδη Αρτοποιείου».
  2. Λήψη απόφασης για αίτημα κάλυψης κενών θέσεων του Ο.Ε.Υ. του Δήμου Ραφήνας – Πικερμίου σύμφωνα με το άρθρο 82 του Ν. 4483/2017.
  3. Λήψη απόφασης περί έγκρισης σκοπιμότητας σύνταξης μελέτης οριοθέτησης – διευθέτησης ρεμάτων και προσαρμογής ρυμοτομικού σχεδίου σε περιοχές του Δήμου Ραφήνας.
  4. Λήψη απόφασης περί έγκρισης του πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου: «Αντικατάσταση κεραμοσκεπής και επισκευή δημοτικού αναψυκτηρίου στο Μελτέμι».
  5. Λήψη απόφασης περί έγκρισης 1ου ΑΠΕ &1ου ΠΚΤΜΝΕ του έργου: «Αναβάθμιση αντλιοστασίου δεξαμενής Καλλιτεχνούπολης περίφραξη υδατοδεξαμενών και αντλιοστασίων».
  6. Έγκριση Πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής των υπηρεσιών απομαγνητοφώνησης πρακτικών Δ. Σ.
  7. Έγκριση Πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής των εργασιών συντήρησης αντλιοστασίων & δεξαμενών.
  8. Λήψη απόφασης περί αναγκαιότητας μίσθωσης χώρου στάθμευσης στον κεντρικό οικισμό Πικερμίου.
  9. Λήψη απόφασης περί αναδιάταξης κατανομής κυβικών της δικαιούχου Βαμβακούλα Αγγελικής.
  10. Λήψη απόφασης περί εκκίνησης διαδικασιών ανάθεσης έργων, προμηθειών και υπηρεσιών.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ
ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
ΜΩΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου