Πέμπτη 8 Μαρτίου 2018

Επίθεση με μαχαίρι στη Βιέννη - Τρία άτομα σε σοβαρή κατάσταση

Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη - Ένας άντρας και δύο γυναίκες, ηλικίας
από 40 έως 50 ετών τα θύματα - Και δεύτερη επίθεση λίγα λεπτά μετάΑνθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό ενός άντρα που επιτέθηκε με μαχαίρι και τραυμάτισε πολλούς πεζούς στο κέντρο της Βιέννης, έχει εξαπολύσει η αστυνομία της Αυστρίας.





Όπως αναφέρουν οι υπεύθυνοι, τουλάχιστον τρία άτομα έχει τραυματιστεί και έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Η επίθεση πραγματοποιήθηκε σε περιοχή κοντά στο πάρκο Prater, στο κέντρο της αυστριακής πρωτεύουσας.


Όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας, η επίθεση από τον άγνωστο άντρα έγινε δίπλα στο σταθμό U1 Nestroyplatz, περίπου στις 19:45 τοπική ώρα.

Στην περιοχή περιπολούν αστυνομικοί οπλισμένοι με αυτόματα όπλα, ενώ της επιχείρησης για τον εντοπισμό του δράστη ηγείται η ομάδα WEGA.

Η αστυνομία επιβεβαίωσε ότι τα θύματα είναι τρία και συγκεκριμένα ένας άντρας και δύο γυναίκες, ηλικίας από 40 έως 50 ετών, οι οποίοι δίνουν μάχη για τη ζωή τους.

Οι αυστριακές αρχές ζήτησαν από τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής να παραμείνουν στα σπίτια τους και να μην κυκλοφορούν στους δρόμους, μέχρι την ολοκλήρωση της αστυνομικής επιχείρησης.

Λίγα λεπτά μετά, όπως ανέφερε η αστυνομία, υπήρξε και δεύτερη επίθεση με μαχαίρι, δίχως να διευκρινίζει αν υπάρχουν τραυματίες ή αν πρόκειται για τον ίδιο δράστη.
















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου