Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2018

Βόλος: Καταδικάστηκε επειδή πλαστογράφησε διαθήκη

Οικειοποιήθηκε ένα οικόπεδο «φιλέτο» μαζί με την κατοικία
Η κατηγορούμενη αλλοδαπή, που δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο και καταδικάστηκε ερήμην, ήταν ανιψιά της συζύγου του ιδιοκτήτη του ακινήτου ο οποίος απεβίωσε σε ηλικία
62 χρόνων το 2013«Καμπάνα» φυλάκισης 15 μηνών έριξε το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου σε μια γυναίκα από τη Βουλγαρία, που κατηγορούνταν ότι πλαστογράφησε ιδιόχειρη διαθήκη ενός Έλληνα κατοίκου Βόλου και οικειοποιήθηκε ένα οικόπεδο «φιλέτο» μαζί με την κατοικία που ήταν χτισμένη σε αυτό.





Η κατηγορούμενη αλλοδαπή, που δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο και καταδικάστηκε ερήμην, ήταν ανιψιά της συζύγου του ιδιοκτήτη του ακινήτου ο οποίος απεβίωσε σε ηλικία 62 χρόνων το 2013.

Η Ελληνίδα ανιψιά του θανόντα που διεκδικούσε το ακίνητο, προσέφυγε στην δικαιοσύνη ζητώντας να κηρυχθεί άκυρη η διαθήκη που δημοσιεύτηκε στο Ειρηνοδικείο, Βόλου σύμφωνα με την οποία η Βουλγάρα κληρονομούσε το 726 τ.μ. οικόπεδο και το 54 τ.μ. σπίτι.
Η αλλοδαπή κατηγορούνταν ότι πλαστογράφησε την διαθήκη του θανόντα σε συμβολαιογράφο, στις 21 Ιουλίου 2014 και από τότε κατοικεί στο σπίτι έχοντας αποκλείσει από αυτό την εξ αίματος συγγενή του.

Το Πλημμελειοδικείο δέχθηκε ότι η ήταν ένοχη για πλαστογραφία μετά χρήσεως και την καταδίκασε, δίνοντάς της ωστόσο τριετή αναστολή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου