Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2018

Γ’ Εθνική: ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ – ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ 4-0 … Βαριά Ήττα για Παναργειακό

Στην δεύτερή του συνεχόμενη ήττα υποχρεώθηκε ο Παναργειακός την Κυριακή, 10.2.18, κόντρα στον πρωτοπόρο Αήττητο Σπάτων και μάλιστα με το βαρύ 4-0.
Το παιγνίδι αυτό μπορεί να είχε τον χαρακτηρισμό του ντέρμπι, αφού αναμετρούνταν ο πρώτος με τον δεύτερο, όμως ο Παναργειακός δεν μπήκε ουσιαστικά ποτέ στο γήπεδο και έτσι ο Αήττητος αύξησε την διαφορά του στους 11 βαθμούς.




Από την αρχή ο Αήττητος ξεκίνησε καλύτερα, είχε κατοχή μπάλας και συνοχή στις γραμμές του. Ο Παναργειακός από την άλλη, είχε προβλήματα, απομονωμένος στην επίθεση ο Φρεντ, το κέντρο δεν μπορούσε να κοντρολάρει το ρυθμό του αγώνα.
Ωστόσο, η πρώτη μεγάλη ευκαιρία ήταν για τον Παναργειακό. Στο 23’ από αντεπίθεση, η μπάλα έφτασε στον Φρεντ που από θέση μέσα δεξιά έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.
Η απάντηση ήρθε σύντομα. Στο 26’ σέντρα από δεξιά του Μουστάκη, δεν έδιωξαν οι αμυντικοί του Παναργεριακού, σχεδόν από τη γραμμή της μικρής περιοχής, ο Φαρινόλα με δυνατό σουτ πέτυχε το 1-0.
Στο 30’ οι του Παναργειακού άφησαν χώρο λίγο έξω από την περιοχή στον Κρητικό κι αυτός με δυνατό σουτ δεν άφησε περιθώριο αντίδρασης στον Μάνο.
Και στο 44’ από συνδυασμένη επίθεση, ο Γκούμας έβγαλε κάθετη στον Φαρινόλα, ο Μάνος σταμάτησε το τετατέτ αλλά η μπάλα έφτασε στον Κρητικό που πέτυχε το 3-0.
Με το σκορ αυτό και καλύτερη η εικόνα του Αήττητου ως ομάδα, δεν μπορούσε ο Παναργειακός να ελπίζει σε κάτι καλύτερο στο δεύτερο ημίχρονο.
Στο 50’ από σέντρα του Νικλητσιώτη, το σουτ του Τσιλιγγίρη απέκρουσε ο Μάνος σε κόρνερ.
Στο 78’ ο Τσιλιγγίρης πέτυχε το 4-0 , που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.
Οι συνθέσεις:
ΑΗΤΤΗΤΟΣ (Κωνσταντακόπουλος): Μιχέλης, Μουστάκης, Γκούμας, Χριστοφιλέας, Κωστόπουλος, Βιδάλης, Νικλητσιώτης, Κατσικογιάννης, Κρητικός, Τσιλιγκίρης, Φαρινόλα.
ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ (Γ.Κετικίδης): Μάνος-Παναγιώτου, Καραμπάς, Νώτης, Μεζίνης- Πούτσι, Κουρουμα (54’ Καϊάφας) Παιδάκης – Καμπιώτης (46’ Καλογεράκης), Φρεντ , Καρβούνης (75’ Τζας).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου