Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2018

Μετά τη διατροφή «ξέχασε» να πληρώσει και την... ποινή του!

 Εκκρεμούσε η καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας
με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης ενός έτους και τεσσάρων μηνών




Στα παλιά του τα παπούτσια είχε γράψει την υποχρέωση καταβολής διατροφής στην οικογένειά του ένας 52χρονος Έλληνας, ο οποίος μάλιστα είχε καταδικαστεί επειδή δεν την τηρούσε. Όμως, μετά την διατροφή, αγνόησε παντελώς και την “καμπάνα” του δικαστηρίου και είχε θεωρηθεί φυγόποινος.


Όταν, όμως, υποβλήθηκε σε τυπικό έλεγχο από αστυνομικούς της Ασφάλειας στη Λάρισα τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης, αποκαλύφθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε η καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης ενός έτους και τεσσάρων μηνών και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, που έδωσε εντολή να... βάλει το χέρι στην τσέπη για να πληρώσει και την εξαγορά, αλλά και τα οφειλόμενα της διατροφής!

*** Ψεύτικα στοιχεία ταυτότητας δήλωσε στους αστυνομικούς της Ασφάλειας που τον σταμάτησαν για να του κάνουν έλεγχο στην Πρέβεζα ένας 43χρονος Αλβανός και είχε λόγους που προσπάθησε να τους παραπλανήσει.
Σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αμαλιάδας για παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών, με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης πέντε μηνών και χρηματική ποινή 1.500 ευρώ! Με εντολή του εισαγγελέα, που του άσκησε δίωξη για ψευδή ανωμοτί κατάθεση, κρατείται ώσπου να καταβάλλει το πρόστιμο και το αντίτιμο για την εξαγορά της ποινής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου