Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2018

Διαδήλωση Κούρδων στην Αθήνα με αφορμή την επιδρομή του τουρκικού στρατού στην Αφρίν

Η πορεία των Κούρδων είχε κατεύθυνση την τουρκική πρεσβεία ωστόσο κλούβες της αστυνομίας έκλεισαν την οδό Ριγήλλης στο ύψος της ΛΑΕΔ όπου βρίσκονται
συγκεντρωμένοι αυτή την ώρα οι διαδηλωτέςΚούρδοι διαδηλωτές πραγματοποιούν αυτή την ώρα πορεία στο κέντρο της Αθήνας με αφορμή την επιδρομή του τουρκικού στρατού στην Αφρίν.






Η πορεία των Κούρδων είχε κατεύθυνση την τουρκική πρεσβεία ωστόσο κλούβες της αστυνομίας έκλεισαν την οδό Ριγήλλης στο ύψος της ΛΑΕΔ όπου βρίσκονται συγκεντρωμένοι αυτή την ώρα οι διαδηλωτές.

Πάνω από τετρακόσια άτομα διαδηλώνουν αυτή την ώρα, φωνάζοντας συνθήματα και κρατώντας πανό κατά του Τούρκου προέδρου ενώ την ίδια ώρα βάζουν φωτιά σε αφίσες του Ερντογάν.



Χθες ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν διαμήνυσε ότι οι τουρκικές δυνάμεις στην Συρία θα κυνηγήσουν τους Κούρδους και στο Μανμπίτζ (Ιεράπολη), αφού ολοκληρώσουν την επιχείρηση στο Αφρίν, προαναγγέλλοντας έτσι την συνέχεια των τουρκικών επιχειρήσεων εντός των συριακών εδαφών.



Μετά τις απειλές Ερντογάν οι κουρδικές δυνάμεις απηύθυναν κάλεσμα στις στρατιωτικές δυνάμεις όλων των περιοχών και τον κυβερνητικό στρατό, προκειμένου να υπερασπιστούν τα σύνορα της χώρας από τον τουρκικό στρατό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου