Το σετ της μόδας αναζητά αδιάκοπα το επόμενο “big thing”- είτε πρόκειται για ένα καινούριο hot ζευγάρι trainers είτε για μια τσάντα-αντικείμενο λατρείας, τον τελευταίο σχεδιαστή που διαταράσσει τις τάσεις, ένα νέο μοντέλο που κάνει αίσθηση στην πασαρέλα ή ένα νέο στυλίστα που προκαλεί ή αλλάζει τον τρόπο που βλέπουμε τα ρούχα.
Καθώς ακόμα καλωσορίζουμε τη νέα χρονιά, σας συστήνουμε σε μερικά νέα ταλέντα, που θα κάνουν δυναμική την παρουσία τους στη σκηνή της μόδας κατά τη διάρκεια του 2018:
Tο Brand: The Vampire’s Wife
Η Susie Cave, σύζυγος του τραγουδιστή Nick Cave, είναι η creative director και σχεδιάστρια πίσω από το πιο hot ανερχόμενο brand, The Vampire’s Wife . Η Florence Welch, η Cate Blanchett, η Elisabeth Moss, η Kate Moss, η Alexa Chung και η Keira Knightley είναι ήδη πιστές οπαδοί των αιθέριων φορεμάτων της από πολυτελή υφάσματα και ζωηρά prints.
To μοντέλο: Frederikke Sofie
Η 20χρονη Δανέζα Frederikke Sofie ξεκίνησε τη σταδιοδρομία της περπατώντας στο runway για τον Paul Smith, τον Christopher Kane και τον Peter Pilotto και έχει επίσης πρωταγωνιστήσει σε καμπάνιες της Céline, της Chloe, του Ralph Lauren και της H & M. Καθόλου άσχημα για κάποια που εργάζεται μόνο εδώ και μερικά χρόνια.
Η Sofie έχει συγκεντρώσει ένα τεράστιο Insta following λόγω των σγουρών ξανθών μαλλιών της, των vintage γυαλιών, και της tomboy-chic ντουλάπας της.
H αγαπημένη του Front Row: Laura Harrier 
Η απίστευτα όμορφη ηθοποιός Laura Harrier πρόσφατα πρωταγωνίστησε στην ταινία Spider-Man, αλλά είναι επίσης μούσα μερικών από τους αγαπημένους μας σχεδιαστές. Το ντεμπούτο του Raf Simons στον Calvin Klein τον Φεβρουάριο του 2017 ήταν το πρώτο σόου που η Harrier παρακολούθησε ποτέ, αλλά μερικούς μήνες αργότερα ο ίδιος δημιούργησε ειδικά για εκείνη ένα φόρεμα για την πρεμιέρα της ταινίας  Spider-Man.  Τώρα συνεργάζεται στενά και με τον Nicolas Ghesquière στον Louis Vuitton.
To It Kid: Lady Amelia Windsor
Η 22χρονη Amelia ανήκει στη βασιλική οικογένεια (είναι 36η στη σειρά για το θρόνο) είναι για ένα χρόνο εκτός του πανεπιστημίου του Εδιμβούργου σπουδάζοντας στο Παρίσι, πριν μετακομίσει στο Μιλάνο για να ασχοληθεί με τη μόδα. Υπέγραψε στο πρακτορείο Storm Models, έχει περπατήσει στην πασαρέλα των Dolce & Gabbana ενώ πρόσφατα παρακολούθησε το show Dior SS18. Παρακολουθήστε αυτό το πρόσωπο.
Το Brand: Nanushka
Το Nanushka ιδρύθηκε από την creative director -Sandra Sandor το 2005 μετά την αποφοίτησή της από το London College of Fashion. Πάνω από μια δεκαετία αργότερα και η μάρκα με έδρα τη Βουδαπέστη υπάρχει πλέον σε περισσότερες από 30 χώρες παγκοσμίως ενώ φοριέται και λατρεύεται από ονόματα όπως Gigi Hadid, Camille Charrière, Alex Carl και Tiffany Hsu.
H Street Style Star: Jan-Michael Quammie
Τον Αύγουστο του 2017, η Jan-Michael Quammie εγκατέλειψε το ρόλο της ως διευθύντρια μόδας μεγάλου περιοδικού στη Γερμανία για να επικεντρωθεί στο freelance styling, τη δημιουργική κατεύθυνση και το consulting σε εταιρίες μόδας, καθώς και την έκδοση του περιοδικού Material. Ως στυλίστρια παλιότερα και buyer στο Net-A-Porter και το MyTheresa, δεν είναι περίεργο ότι η ντουλάπα και τα ρούχα της είναι αξεπέραστα. Καθώς η νέα σεζόν του street-style ξεκινά σύντομα, προετοιμαστείτε να γοητευτείτε από την εμφάνισή της σε όλες τις εβδομάδες μόδας, από την Κοπεγχάγη μέχρι τη Νέα Υόρκη.
H αγαπημένη του Front Row: Hermione Corfield
Μπορεί να αναγνωρίσετε αυτήν την 23χρονη βρετανίδα ηθοποιό από τις ταινίες Star Wars: The Last Jedi, Pride and Prejudice and Zombies ή King Arthur: Legend of the Sword αλλά είμαστε σίγουρες ότι το πρόσωπό της θα γίνει σύντομα πιο οικείο. Η Hermione Corfield έχει ήδη καθίσει στην πρώτη σειρά των σόου στους Erdem, Christopher Kane και Burberry.
Το μοντέλο: Selena Forrest
Το μοντέλο που γεννήθηκε στη Λουιζιάνα –Selena Forrest έχει μπει δυναμικά στον κόσμο της μόδας από τότε που έκανε το ντεμπούτο της ανοίγοντας την επίδειξη της Proenza Schouler SS16 το 2015. Εντοπίστηκε από πρακτορείο μοντέλων στην παραλία στην Καλιφόρνια πριν από λίγα χρόνια, και έχει περπατήσει ήδη στην πασαρέλα για τον Louis Vuitton, έχει ποζάρει για εξώφυλλο του iD αλλά και για καμπάνια του Alexander Wang.
To Brand: Halpern
Ο Michael Halpern ξεκίνησε τη σταδιοδρομία του στη Νέα Υόρκη, αφού αποφοίτησε από τη Σχολή Design του Parsons. Αμέσως μετά εργάστηκε στον J.Mendel και τον Oscar de la Renta πριν μετακομίσει στο Λονδίνο για master στο Central Saint Martins.
Το Φεβρουάριο του 2017, λάνσαρε τη σειρά του κατά τη διάρκεια της εβδομάδας μόδας στο Λονδίνο με εντυπωσιακές κριτικές. Οι δημιουργίες του είναι λαμπερές, θηλυκές και πολυτελείς ενώ στα Fashion Awards 2017 ο σχεδιαστής κέρδισε το βραβείο British Emerging Talent. Ανυπομονούμε να δούμε τι θα κάνει για την τρίτη του συλλογή, που παρουσιάζεται τον Φεβρουάριο του 2018.