Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2018

Σύρος: Αναζητούσαν επί 11 χρόνια την απατεώνισσα!

Η «αόρατη» γυναίκα εντοπίστηκε τελικά στην Ερμούπολη Τελεσίδικα είχε καταδικαστεί από τα δικαστήρια για μια απάτη μεγάλης αξίας που διέπραξε στην Αθήνα το Νοέμβριο του
2007, αλλά επί 11 ολόκληρα χρόνια ήταν… «αόρατη» η 34χρονη Ελληνίδα που εντοπίστηκε να κρύβεται στην Ερμούπολη της Σύρου!





Οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος διαπίστωσαν το μεσημέρι της Παρασκευής ότι σε βάρος της νεαρής γυναίκας εκκρεμούσε απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών με την οποία της είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης επτά ετών για άμεση συνέργεια σε απάτη και της πέρασαν χειροπέδες με τις οποίες οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Σύρου που διέταξε τον εγκλεισμό της σε σωφρονιστικό κατάστημα.

*** Με την ίδια ποινή φυλάκισης επτά ετών, αλλά και χρηματική ποινή ύψους 10.000 ευρώ, είχε καταδικαστεί και ένας 57χρονος Αλβανός που συνελήφθη τα ξημερώματα του Σαββάτου στην Πρέβεζα. Όταν υποβλήθηκε σε έλεγχο από αστυνομικούς της Ασφάλειας, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Ιωαννίνων για διακίνηση ναρκωτικών. Ο 57χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας, που έδωσε εντολή να μεταχθεί στη φυλακή.
*** Στο Βόλο, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας ένας 51χρονος Έλληνας «νταής», καθώς εκκρεμούσε σε βάρος του καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Λάρισας για παράβαση του νόμου περί ενδοοικογενειακής βίας, με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης έξι μηνών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου