Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2017

8 ποδοσφαιριστές με αυτοκίνητα... της σειράς!





8 ποδοσφαιριστές με αυτοκίνητα... της σειράς! (pics) Είναι αλήθεια, ότι οι πρωτοκλασάτοι ποδοσφαιριστές προτιμούν πανάκριβα και πολυτελή αυτοκίνητα για τις μετακινήσεις τους, όμως δεν λείπουν οι εξαιρέσεις στον κανόνα και σας τις παρουσιάζουμε!  Δεν είναι λίγες οι φορές που βλέπουμε διάφορους γνωστούς
ποδοσφαιριστές των μεγάλων ομάδων να ποζάρουν δίπλα από τα πανάκριβα καινούργια τους αυτοκίνητα, στο δρόμο ή σε φωτογραφίες που αναρτούν οι ίδιοι στο διαδίκτυο, μέσω των λογαριασμών τους, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Καλά κάνουν φυσικά και μας αρέσει να τα βλέπουμε, ωστόσο υπάρχει και η άλλη όψη του νομίσματος, εκείνοι που δεν θέλουν να ξοδεύουν τα χρήματά τους και αρκούνται σε καθημερινά, «φυσιολογικά» μοντέλα για να μετακινούνται. Παρακάτω, σας παρουσιάζουμε οκτώ χαρακτηριστικά παραδείγματα αυτών! Εννοείται, ότι στο γκαράζ τους μπορεί να κρύβουν σπορ ή πολυτελή αυτοκίνητα, όμως επιλέγουν να κυκλοφορούν περισσότερο με τα «απλά». Δείτε τους!
Τζιανλουίτζι Μπουφόν 

Με ένα Fiat 500 επιλέγει να μετακινείται ο τερματοφύλακας της Γιουβέντους. Το μικρό μοντέλο πόλης δεν είναι ο,τι πιο άνετο έχει οδηγήσει ο ύψους 1.91 μέτρων Μπουφόν, όμως προσφέρει το απαραίτητο για έναν Ιταλό στυλ. Πάντως, τον έχουμε δει και με διάφορα μοντέλα της Jeep, που ανήκει στον ίδιο όμιλο με την Fiat, δηλαδή την FCA.
Γκάρεθ Μπάρι
 
Ο Άγγλος ποδοσφαιριστής της Γουέστ Μπρόμγουιτς χρησιμοποιεί ένα Skoda Citigo για τις καθημερινές του διαδρομές. To αυτοκίνητο το είχε αγοράσει από τότε που αγωνιζόταν ακόμη για την Έβερτον και το έχει ακόμη, καθώς φαίνεται πως έχει εκτιμήσει τα προσόντα του τσέχικου μοντέλου πόλης.
Σωκράτης Παπασταθόπουλος 

Ο «δικός μας» Παπασταθόπουλος που παίζει στην Μπορούσια Ντόρτμουντ διακρίνεται, μεταξύ άλλων και για την ταπεινότητά του, η οποία αντικατοπτρίζεται και από τα αυτοκίνητα που οδηγεί. Ένα από αυτά είναι το Fiat 500, ενώ έχει εμφανιστεί και με άλλα μοντέλα πόλης, όπως είναι το λιλιπούτειο Smart ForTwo.
Ντάνιελ Στάριτζ 

Ένα Hyundai Santa Fe έχει προτιμήσει ο Ντάνιελ Στάριτζ, που παίζει για τη Λίβερπουλ εδώ και τέσσερα χρόνια. Ο υψηλόσωμος Βρετανός επέλεξε το κορεάτικο SUV προφανώς λόγω της ευρυχωρίας του αλλά και της εξαιρετικής σχέσης τιμής/αξίας που το συνοδεύει!
Ενγκολό Καντέ 

To Mini Cooper S είναι ένα στιλάτο και γρήγορο μοντέλο και ο Γάλλος Ενγκολό Καντέ έχει αγοράσει ένα, σε λευκό. O ποδοσφαιριστής της Τσέλσι μάλιστα, προτίμησε την έκδοση SD με τον τούρμπο πετρελαιοκινητήρα των 170 ίππων, έναντι εκείνης με το μοτέρ βενζίνης.
Πέδρο Ροδρίγεθ 

Ο Ισπανός παίκτης της Τσέλσι έχει προτιμήσει ένα γαλλικό αυτοκίνητο και συγκεκριμένα, το νέο Peugeot 208 στην έκδοση GTI. To μοντέλο εφοδιάζεται με τον τετρακύλινδρο τούρμπο βενζινοκινητήρα των 1.6 λίτρων και των 208 ίππων, προσφέροντας πολύ καλές επιδόσεις στο 208, ενώ είναι γνωστό για τη σπορ οδική του συμπεριφορά.
Φερνάντο Γιορέντε 

Ένα Fiat Punto ήταν η επιλογή του Ισπανού διεθνή ποδοσφαιριστή, Φερνάντο Γιορέντε, για να μετακινείται καθημερινά. Ο ποδοσφαιριστής της Τότεναμ δεν επέλεξε κάποιο πολυτελές και ακριβό αυτοκίνητο αλλά προτίμισε το ιταλικό supermini, με τον πετρελαιοκινητήρα 1.3 MultiJet των 85 ίππων.
Μπένεντικτ Χέβεντες 

Ο Γερμανός αμυντικός αγωνίζεται στη Γιουβέντους, ως δανεικός από τη Σάλκε 04. To αυτοκίνητο που έχει επιλέξει να οδηγεί είναι ένα σήμα κατατεθέν της ιστορίας της χώρας του, αφού πρόκειται για ένα Volkswagen Beetle. Εννοείται, ότι πρόκειται για τη σύγχρονη εκδοχή του και όχι το γνωστό μας «σκαραβαίο», ενώ το διάλεξε και σε κάμπριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου