Σάββατο, 12 Αυγούστου 2017

Αντώνης Ρέμος: Επιστρέφει στη Μύκονο με συναυλία για Άραβες Κροίσους

email
Αντώνης Ρέμος: Επιστρέφει στη Μύκονο με συναυλία για Άραβες κροίσους
Αυτή τη φορά θα τραγουδήσει μαζί με δυο σταρ από τον Λίβανο - Δείτε την αφίσα με την «Eid Mubarak»
Ο Αντώνης Ρέμος φαίνεται πως έχει βάλει στόχο να τρελάνει για τα καλά φέτος την αγαπημένη του Μύκονο. Έτσι, μετά την άκρως επιτυχημένη συναυλία με τον Eros Ramazzoti, είπε να ξαναχτυπήσει στο νησί ακόμα πιο δυνατά.
Ο τραγουδιστής επιστρέφει στο Nammos για μία ακόμη συναυλία. Αυτή τη φορά θα τραγουδήσει με δυο σταρ από τον Λίβανο την 1η Σεπτεμβρίου.

Τη συγκεκριμένη μέρα, μάλιστα, ξεκινάει μία από τις μεγαλύτερες μουσουλμανικές γιορτές, οπότε και το timing ήταν σωστό, ώστε οι Άραβες κροίσοι που συγκεντρώνονται κάθε χρόνο στο Νησί των Ανέμων, να περάσουν μια ξέφρενη νύχτα διασκέδασης.

Αυτός ήταν και ο λόγος που μαζί με τον Αντώνη Ρέμο, θα τραγουδήσουν οι δύο μεγαλύτεροι σταρ του Λιβάνου, ο Ραγκέμπ Αλάμα και ο Μουσταφά Σαντάλ.

Στην αφίσα της εκδήλωσης αναγράφεται τόσο στα αγγλικά, όσο και στα αραβικά η ευχή «Eid Mubarak» που παραπέμπει στην εν λόγω γιορτή.

Πιο συγκεκριμένα, το πρωί εκείνης της μέρας οι μουσουλμάνοι φορούν τα καλά τους και κάνουν την προσευχή τους. Το βράδυ αρχίζει η γιορτή, όπου συναντιούνται οι οικογένειες και ανταλλάσσουν δώρα και χρήματα. Στη συνέχεια τρώνε ψητά κρέατα και διασκεδάζουν μέχρι το πρωί.

Δείτε την αφίσα της συναυλίας:

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Google+