Τετάρτη 30 Αυγούστου 2017

Ο Αστρολόγος της Νταϊάνας: Είχε προβλέψει ένα μεγάλο γεγονός το Σαββατοκύριακο που πέθανε

Η αγαπημένη πριγκίπισσα των Βρετανών πίστευε στην αστρολογία και συχνά κατέφευγε σε αστρολόγους για να πάρει απαντήσεις στα προβλήματά της
Είκοσι χρόνια μετά τον θάνατο της πριγκίπισσας Νταϊάνας σε τροχαίο στις 31 Αυγούστου του 1997 στο Παρίσι, στη Βρετανία δύο νέα ντοκιμαντέρ και αρκετές συνεντεύξεις δικών της ανθρώπων αποκαλύπτουν νέα στοιχεία για την ζωή και την προσωπικότητα της αξέχαστης «πριγκίπισσας του λαού».




Η Ντέμπι Φρανκ, αστρολόγος της πριγκίπισσας, μίλησε στη Sun της Κυριακής και υποστήριξε ότι μερικές εβδομάδες πριν τον τραγικό θάνατο της πριγκίπισσας είχε προβλέψει ότι ένα δραματικό γεγονός θα συνέβαινε στη ζωή της Νταϊάνας το Σαββατοκύριακο που έχασε τη ζωή της στο μοιραίο τροχαίο στη γαλλική πρωτεύουσα.

Η Φρανκ, που εκτός από αστρολόγος της πριγκίπισσας ήταν και έμπιστη φίλη της, δήλωσε στην συνέντευξή της πως μελετούσε μαζί με την Νταϊάνα τον αστρολογικό της χάρτη στο παλάτι του Κένσιγκτον, όταν παρατήρησε μια «έκλειψη», σημάδι που κατά τους αστρολόγους, είτε πρόκειται για έκλειψη ηλίου, είτε για έκλειψη σελήνης, προμηνύει ένα μεγάλο και δραματικό γεγονός.

Η αστρολόγος βρισκόταν στο πλευρό της Νταϊάνας από το 1989 μέχρι τον θάνατό της το 1997 και δήλωσε ότι για εκείνη η έκλειψη θα μπορούσε να είναι άλλοτε ένα θετικό γεγονός και άλλοτε αρνητικό, αφού όταν δύο φορές στο παρελθόν είχε δει το ίδιο σημάδι στον αστρολογικό χάρτη της πριγκίπισσας, την πρώτη φορά η Νταϊανα είχε φέρει στον κόσμο τον πρίγκιπα Ουίλιαμ και την δεύτερη φορά είχε χωρίσει από τον Κάρολο.



«Ήταν πραγματικά ευτυχισμένη με τον Ντόντι, περνούσε περισσότερο χρόνο με τους γιους της και εργαζόταν ως πρέσβειρα καλής θέλησης. Νομίσαμε ότι το σημάδι θα μπορούσε να ήταν θετικό. Της μίλησα μετά την συνάντησή μας σε ένα τελευταίο τηλεφώνημα και ακουγόταν υπέροχα. Μου είπε: "Είμαι πιο ευτυχισμένη από ποτέ". Δεν πίστευα ότι θα πεθάνει. Δεν θα μπορούσα ποτέ να το σταματήσω. Ας ξεκαθαρίσουμε κάτι, οι αστρολόγοι δεν μπορούν να προβλέψουν τον θάνατο»
, δήλωσε η Φρανκ.

Είναι γνωστό πως η Βρετανίδα πριγκίπισσα πίστευε στην αστρολογία και συχνά κατέφευγε σε αστρολόγους για συμβουλές, αλλά και για να επιλύσει τα προβλήματα στον γάμο της με τον Κάρολο και την εξωσυζυγική του σχέση με την σημερινή σύζυγό του, Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου