Τετάρτη, 30 Αυγούστου 2017

48ωρο επεισοδιακό λουκέτο στο πολυτελές Barbarossa της Πάρου!

Το μπαρ δεν είχε κόψει 36 αποδείξεις συνολικής αξίας 6.500 ευρώ και έτσι τη Δευτέρα σφραγίστηκε - Σάλος με τα «βάλε - βγάλε» της κορδέλας σφράγισης
Σωρεία φορολογικών παραβάσεων εντόπισαν κλιμάκια εφοριακών κατά τους ελέγχους των τελευταίων 24ωρων στην Πάρο, με αποτέλεσμα να επιβληθούν μεγάλες ποινές.




48ωρο επεισοδιακό λουκέτο στο πολυτελές Barbarossa της Πάρου!Μεταξύ των επιχειρήσεων, που πιάστηκαν στην τσιμπίδα των ελεγκτών είναι και το μπαρ, γνωστό για τους πασίγνωστους θαμώνες του, Έλληνες και ξένους, το Barbarossa στην περιοχή της Νάουσας.


Όπως διαπιστώθηκε το μπαρ δεν είχε κόψει 36 αποδείξεις συνολικής αξίας 6.500 ευρώ και έτσι τη Δευτέρα σφραγίστηκε, όπως προβλέπει ο νόμος.
Ωστόσο λίγες ώρες αργότερα διαπιστώθηκε ότι κάποιοι είχαν αφαιρέσει την κορδέλα σφράγισης της ΑΑΔΕ, με αποτέλεσμα να προκληθεί σάλος και εκ νέου κινητοποίηση των κρατικών μηχανισμών. Με τη συνοδεία αστυνομίας επανατοποθετήθηκε η κορδέλα, όμως και πάλι, λίγο αργότερα, σβήστηκε από τη σφράγιση η ένδειξη «κλειστό λόγω φοροδιαφυγής».



Μετά από αυτά η επιχείρηση αντιμετωπίζει, σύμφωνα με όσα προβλέπονται για τέτοιες περιπτώσεις, την ποινή του δεκαήμερου λουκέτου αντί για το 48ωρο κλείσιμο που της είχε επιβληθεί.

Επίσης στην ταβέρνα “Σπηλιά” της Μυκόνου οι ελεγκτές της ΑΑΔΕ διαπίστωσαν ότι δεν είχαν κοπεί 65 αποδείξεις αξίας 24.000 ευρώ και ενώ ο ιδιοκτήτης είχε πληρωθεί μέσω POS και είχε χρεώσει τις κάρτες των πελατών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου