Δευτέρα, 28 Αυγούστου 2017

Μαχαίρωσαν τον δήμαρχο Ελευσίνας μέσα στο δημαρχείο

35χρονος συμβασιούχος του δήμου επιτέθηκε στον Γιώργο Τσουκαλά και τον μαχαίρωσε στο πόδι - Συνελήφθη λίγο μετά την επίθεση
Στο Θριάσιο νοσοκομείο μεταφέρθηκε ο δήμαρχος Ελευσίνας Γιώργος Τσουκαλάς, καθώς έπεσε θύμα επίθεσης μέσα στο δημαρχείο από 35χρονο συμβασιούχο υπάλληλο του δήμου.Λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι ο δράστης μπήκε μέσα στο δημαρχείο, ζήτησε να μιλήσει με τον δήμαρχο και έτσι μπήκε στο γραφείο του. Υπάλληλοι του δήμους που ήταν παρόντες, κάνουν λόγο για έναν άνθρωπο ιδιαίτερα ψύχραιμο και αυτός είναι ο λόγος που δεν κατάλαβε κανείς τις προθέσεις του.

Μετά από περίπου δέκα λεπτά, ο δήμαρχος βγήκε έξω αιμόφυρτος, υπάλληλοι έσπευσαν να του δέσουν την πληγή, προκειμένου να σταματήσει η αιμορραγία, ενώ ο 35χρονος με την ίδια ψυχραιμία βγήκε έξω σαν κύριος και χάθηκε στα στενά της περιοχής, μέχρι να συλληφθεί λίγο αργότερα από την αστυνομία.Όπως φάνηκε στη συνέχεια, ο συμβασιούχος μαχαίρωσε τον δήμαρχο δύο φορές στη γάμπα. Ο δήμαρχος χρειάστηκε να μεταφερθεί στο Θριάσιο νοσοκομείο και σύμφωνα με πληροφορίες από το νοσοκομείο, η κατάστασή του αιμοδυναμικά είναι σταθερή και δεν εμπνέει ανησυχία. Ωστόσο, έπρεπε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, στην οποία και υποβλήθηκε.

Μαχαίρωσαν τον δήμαρχο Ελευσίνας μέσα στο δημαρχείοΓια την κατάσταση της υγείας του δημάρχου, ο αντιδήμαρχος Ελευσίνας, κ. Αθανάσιος Μαυρογιάννης, ο οποίος από την πρώτη στιγμή βρέθηκε στο πλευρό του πολύ καλού του φίλου Γιώργου Τσουκαλά, στηρίζοντας και τη σύζυγο του δημάρχου που είναι σοκαρισμένη.

Η Δέσποινα Οικονόμου, πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Ελευσίνας, που μίλησε στο protothema.gr, ανέφερε ότι ο δήμαρχος φώναξε βοήθεια και όλοι κινητοποιήθηκαν. «Ακούσαμε κάποια φωνή, ο δήμαρχος φώναξε βοήθεια, βγήκαμε έξω. Ο δράστης είχε ήδη φύγει και είδαμε τον δήμαρχο στο γραφείο του αιμόφυρτο» λέει για το πρωτοφανές περιστατικό και συμπληρώνει: «Τον τραυμάτισε σε δύο σημεία, στο μηρό και κάτω από το γόνατο. Του προσφέραμε τις πρώτες βοήθειες και αμέσως τον μεταφέραμε στο νοσοκομείο».

«Είμαστε έξω από το θάλαμο και περιμένουμε μαζί με τη σύζυγό του να βγει από το χειρουργείο, γνωρίζουμε ότι έχει τελειώσει το χειρουργείο και ότι πήγαν όλα καλά. Δεν εμπνέει κίνδυνο η ζωή του, γιατί τα δύο μαχαιρώματα ήταν κοντά στο μηρό και στο γόνατο. Ευτυχώς πήγαν όλα καλά», λέει στο protothema.gr.

Ο δράστης είναι εν ενεργεία συμβασιούχος του δήμου Ελευσίνας, οδηγός οχημάτων κυρίως στον τομέα της καθαριότητας. Η σύμβασή του, σύμφωνα με πληροφορίες, έληγε τον Δεκέμβριο.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το δήμο, ο δράστης είχε περιθωριακή συμπεριφορά, ήταν ψυχολογικά ασταθής και μοναχικός, ενώ δεν έκανε παρέα με τους άλλους υπαλλήλους. Ήταν παντρεμένος, χωρίς παιδιά.
Όλοι μιλούν για την αταραξία του

Ο 35χρονος μαχαίρωσε τον δήμαρχο Ελευσίνας και μετά πήγε να πιει καφέ


  • Μαχαίρωσαν τον δήμαρχο Ελευσίνας μέσα στο δημαρχείο

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 35χρονος είναι θαμώνας της καφετέριας και είναι χαρακτηριστικό πως πάντα συνήθιζε να πηγαίνει μόνος του εκεί

Ο 35χρονος συμβασιούχος που επιτέθηκε σήμερα το μεσημέρι στο δήμαρχο Ελευσίνας Γιώργο Τσουκαλά και τον μαχαίρωσε, σύμφωνα με πληροφορίες, έφυγε ατάραχος μετά το περιστατικό και πήγε να πιει καφέ σε καφετέρια επί της οδού Αθηνάς.

Ο δράστης, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι θαμώνας της καφετέριας και χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως πάντα συνηθίζει να πηγαίνει μόνος του.

Η καφετέρια που είπε καφέ ο δράστηςΟ 35χρονος φέρεται να μην έφερε καμία αντίσταση στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν και αυτή τη στιγμή κρατείται στην ασφάλεια Ελευσίνας.

Είναι ενδεικτικό ότι οι περισσότεροι που είδαν τον δράστη μιλούν για την αταραξία του και την ψυχραιμία του. Υπάλληλοι του δήμου που ήταν παρόντες, κάνουν λόγο για έναν άνθρωπο ιδιαίτερα ψύχραιμο και αυτός είναι ο λόγος που δεν κατάλαβε κανείς τις προθέσεις του.

Στην αταραξία του δράστη αναφέρθηκε, μεταξύ των άλλων, και ο αντιδήμαρχος Ελευσίνας Γρηγόρης Κοροπούλης, ο οποίος αναφέρθηκε στις πληροφορίες ότι αμέσως μετά το μαχαίρωμα ο 35χρονος πήγε σε παρακείμενη καφετέρια για να πιει καφέ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου