Σάββατο 1 Ιουλίου 2017

Δ.Μάρκου - Ειδικός στην Διαίρεση, την Ανευθυνότητα και την Προδοσία

Δ.Μάρκου - Ειδικός στην Διαίρεση, την Ανευθυνότητα και την Προδοσία
Οι εξελίξεις στο σήριαλ της εκλογής του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Σπάτων, Αρτέμιδος ήταν σκληρές για το κύρος του Δημήτρη Μάρκου.
Εκείνος όμως με τις πράξεις και τις αποφάσεις του:




  • Απέδειξε -για μια ακόμη φορά- πόσο κατώτερος των περιστάσεων είναι! 
  • Απέδειξε -για μια ακόμη φορά- πόσο βαθιά πλήγωσε την παράταξη του που του χάρισε την θέση του Δημάρχου με το να τους αποκλείσει και τους απομακρύνει, κρατώντας κοντά του επιλεκτικά την "αυλή" του.
  • Απέδειξε -για μια ακόμη φορά- την υπεροψία του αδιαφορώντας προκλητικά με την οργή των Δημοτικών του Συμβούλων που διαφώνησαν από την αρχή με την πρόταση υποψηφιότητας της συγκεκριμένης Συμβούλου.
  • Απέδειξε -για μια ακόμη φορά- την μικρότητά του με το να επιτρέψει να προεδρεύει σε συνεδριάσεις ένα άτομο που δεν ήταν "κοινής αποδοχής" από την παράταξή του.
  • Απέδειξε -για μια ακόμη φορά- την αυθάδειά του με το να υποστηρίξει την συγκεκριμένη πρόεδρο, και μάλιστα δημόσια, παρόλο που γνώρισε ότι αυτό δεν ήταν σύννομο.
  • Απέδειξε -για μια ακόμη φορά- ότι δεν έχει την στοιχειώδη κοινωνική αγωγή που θα του επέτρεπε να καταλάβει ότι δεν μπορείς να τάζεις και στο παρά πέντε να προδίδεις αυτούς που σε στήριξαν.
  • Απέδειξε -για μια ακόμη φορά- την επιπολαιότητά του να τάζει το ίδιο πράγμα σε πολλούς για να τους τραβήξει κοντά του. 
  • Απέδειξε -για μια ακόμη φορά- πόσο ελλιπής είναι που για να κρατήσει τους συνεργάτες του ο μόνος τρόπος είναι να τους τάξει θέσεις, μια και ο ίδιος δεν έχει τον χαρακτήρα του ηγέτη. Το μόνο που μπορεί να προσφέρει είναι κενές υποσχέσεις.
  • Απέδειξε -για μια ακόμη φορά- πόσο καιροσκόπος είναι που αδιαφόρησε για την έλλειψη συνοχής της παράταξης του, παρόλο που ήταν η πλειοψηφία.
  • Απέδειξε -για μια ακόμη φορά- πόσο πονηρός είναι που προδίδει τις υποσχέσεις του την τελευταία στιγμή ώστε το "θύμα" του να μην έχει το περιθώριο να αντιδράσει.
  • Απέδειξε -για μια ακόμη φορά- ότι το πρώτο μου άρθρο που τον περιέγραφε, πριν τις εκλογές, ήταν πέρα για πέρα αληθινό! - «Δημήτρης Μάρκου - Τον ξέρετε;»
Το κακό για αυτόν, όμως, είναι ότι ακόμη υπάρχουν γενναίοι άνθρωποι που έχουν ανάστημα να καταγγείλουν άφοβα τις πράξεις του. Αυτοί οι άνθρωποι τον έχουν φέρει αντιμέτωπο σε σοβαρά αδιέξοδα.
Πρόσφατο παράδειγμα αποτελεί ο Ι. Τούντας, ο οποίος κατέφυγε στον νόμο για την τακτοποίηση μιας από τις χονδροειδής αυθαιρεσίες του Δ.Μάρκου.

Τώρα είναι μπροστά σε μια ακόμη απόφαση. Ποιόν θα προτείνει για την θέση του προέδρου; Από ότι ακούγεται πάλι θα επικυρώσει όλες τις προηγούμενες αποδείξεις που ανέφερα.

Οι επιλογές του είναι πάρα πολύ λίγες, να μην πω ανύπαρκτες. Μόνο τον εχθρό του τον Ι.ΤΟΥΝΤΑ μπορεί να κάνει Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου. Αλλά αυτό θα μπορούσε να το κάνει μόνο κάποιος που είναι Μαχητής!

ΟΛΟΥΣ τους υπόλοιπους Δημοτικούς Συμβούλους της πλειοψηφίας τους έχει κάψει ή τους έχει εξαργυρώσει. Δείτε αναλυτικά:

ΕΞΩΦΛΗΚΑΝ ΜΕ ΑΞΙΩΜΑΤΑ - ΑΡΠΑΧΤΕΣ
Α.ΤΟΥΝΤΑΣ δήθεν ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ, πραγματικός ΔΗΜΑΡΧΟΣ
Α.ΝΟΜΙΚΟΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ, Αρτέμιδος
Ν.ΚΡΟΚΟΣ  τέως ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ  
Π.ΛΑΜΠΡΟΥ τέως ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ γενικών εισπράξεων.
Σ.ΚΑΤΡΑΜΑΔΟΣ τέως δικτάτωρ Δημοτικού Συμβουλίου
Δ.ΣΤΑΜΟΥ νυν ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣνα προσέχει εάν η θάλασσα είναι στη θέση της.
Ι.ΜΩΡΑΙΤΗ νυν ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ασαφών αρμοδιοτήτων αφού διατέλεσε Πρόεδρος "άρτων και θεαμάτων"
Γ.ΔΟΝΑΤΟΣ νυν Πρόεδρός του οργανισμού  ΞΕΝΟΦΩΝ
Σ.ΔΟΥΡΟΣ (τον δήθεν αποστάτη παραιτημένο) ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ "μεταφορών".
Μ.ΖΗΣΗ, περίεργη "φιγούρα" - παρόλο που ψήφισε ΟΧΙ στο ΚΕΛ και όμως πήρε δώρο την Προεδρεία Δ.Σ- ύποπτο!
Σ.ΓΑΝΝΑΤΟΣ  τέως Π.Α.Ο Η ΑΡΤΕΜΙΣ. Συνεργάτης του Δ.Μάρκου με την αμφιλεγόμενη διαχείριση του γηπέδου των Σπάτων και του ΚΗΦΗ.
Α.ΦΥΤΡΟΣ  διαχείριση των ρολογιών Ύδρευσης και Παιδικών Χαρών αλλά του έφτιαξε και ειδικό  φιλέτο για τα μαγαζιά του με την Γαλάζια Σημαία.
Γ.ΜΠΕΚΑΣ, - 1.000.000€ για χωραφάκια αξίας μόλις 100.000€ - ναυάγησε...

Β.ΤΥΡΑΚΗΣ, μετά 15 η υπόθεση με τα 500,000 του χαρήστηκε.
Δ.ΦΡΑΓΚΟΣ  νυν Π.Α.Ο Η ΑΡΤΕΜΙΣ

ΧΩΜΕΝΟΙ σε κάποια επιτροπή για να μην μπορούν να έχουν απαιτήσεις...

Γ.ΙΣΑΡΗΣ
Π.ΛΙΓΚΟΥ
Α.ΛΥΤΡΑ
Ι.ΜΠΑΣΙΝΑΣ

ΑΝΕΞΟΦΛΗΤΟΣ
Ι.ΤΟΥΝΤΑΣ περιμένει στην ουρά.

Την Κυριακή θα χορτάσει πάλι ρεζιλίκι!
Μετά του προτείνω  να πάρει την γυναικά του και να πάνε εκεί στα μέρη της, στα Άγραφα, να τον ξεχάσουν οι πάντες!
Με την τακτική που ακολουθεί η Αργία του έρχεται, έπεται η επόμενη σχεδόν κολλητά και μετά η οριστική παύση.
Μπορεί να την πατήσει να τον πιάσει "εν ενεργεία"!
Ας αφήσει τον Α.ΤΟΥΝΤΑ  που είναι ο πραγματικός Δήμαρχος, να τελειώσει την δουλειά!
Το μόνο που θέλει ο Δ.Μάρκου είναι ο μισθός και τα ποσοστά. Κουμπάρος του είναι θα του δίνει.

16 σχόλια:

  1. Θα του Γ@μ2σουν τα πρέκια,θα τον γιαουρτώσουμε να φύγει ξεφτίλας μέχρι οι γύφτοι γελάνε με τον στρατηγό δήμαρχο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το πρόβλημα με την Λούτσα είναι οτι οι περισσότεροι κάτοικοι το καλοκαίρι είναι ξένοι γι'αυτό το τελευταίο που τους ενδιαφέρει είναι ο δήμαρχος της περιοχής που πάνε να κάνουν μπάνιο επειδή έχουν μεγαλύτερο άχτι τον δικό τους δήμαρχο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΕΠΙΚΝΔΥΝΟ ΒΛΑΚΑ ΕΜΑΣΤΕ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΕΔΩ,ΜΟΝΟ Ο ΒΛΑΚΑΣ ΜΕΝΕΙ ΑΛΛΟΥ. ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΓΛΙΤΟΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΟΡΙΑ Χ.ΜΑΡΚΟΥ ΚΑΙ ΜΑΣ ΗΡΘΕ ΤΟ ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ Η ΣΥΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΒΛΑΚΑ.
      ΜΕΓΑΛΗ ΠΙΚΡΑ ΓΙΑ ΟΛΥΣ ΤΟΣΟ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΒΛΑΚΑΣ ΤΕΜΠΕΛΗΣ ΞΕΝΟΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΝΑΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΧΑΒΟΥΖΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΧΑΒΟΥΖΑ ΤΟ Δ.Σ.

      Διαγραφή
  3. ΒΛΑΧΟΔΗΜΑΡΧΕ ΗΛΙΘΙΕ,ΤΙ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΜΑΚΑΚΙΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΑΛΙ? ΕΙΣΑΙ 2,5 ΧΡΟΝΙΑ ΨΕΥΤΟΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ.
    ΠΗΓΕΣ ΜΟΝΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΨΕΣ ΚΕΛ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ Ο ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΟΥ.ΑΥΤΟ ΤΙΜΩΡΗΤΕ ΜΕ ΔΕΣΙΜΟ
    ΠΙΣΘΑΓΚΩΝΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΜΟΥΛΑΡΙ Κ ΣΑΛΑΓΙΣΜΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΣΤΑ ΑΜΠΕΛΙΑ,ΓΙΑΤΙ ΠΑΣ ΜΟΝΟ ΝΑ ΤΑ ΑΡΠΑΞΕΙΣ.ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΑΚΑΚΙΑ ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ.ΚΑΤΕΒΑΣΕΣ ΤΗΝ ΣΥΡΙΖΑΙΑ ΖΗΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΚΑΝΕΙΣ. ΤΙ ΣΟΥ ΕΤΑΞΑΝ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΣΕ ΔΙΩΞΟΥΝ ΘΑ ΣΕ ΒΑΛΟΥΝ ΚΑΠΟΥ ΓΡΑΜΕΤΤΕΑ ΚΛΗΤΗΡΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙΣ? ΨΕΥΤΕΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΔΕΣ.ΤΟ ΠΙΟ ΠΙΘΑΝΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΕΓΩ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΠΙΑΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΙΜΟΥ ΠΟΥ ΙΣΑ ΑΝΑΠΝΕΕΙΣ ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΗ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ?
    ΕΡΧΕΣΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΤΟ ΦΥΤΟ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΠΡΟΕΔΡΟ? ΚΑΛΑ ΕΙΣΑΙ ΜΑΚΑΚΑΣ ΤΕΛΕΙΟΣ,ΔΕΝ ΡΩΤΗΞΕΣ ΤΟΝ Α.ΤΟΥΝΤΑ ΝΑ ΠΕΙ ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ ΡΕ ΒΛΑΚΑ? Ο ΜΟΝΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΦΕΛΗΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΜΥΘΑ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΝΩ ΗΤΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΩΡΑ ΚΟΝΟΜΑΕΙ ΤΡΕΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΒΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ.
    Η ΕΤΣΙ ΤΟ ΛΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΝ ΛΑΜΠΡΟΥ Η ΤΟΝ ΔΟΥΡΟ? ΑΥΤΗ Η ΜΑΚΑΚΙΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΙΜΩΡΗΤΕ ΝΑ ΣΕ ΔΕΣΟΥΝ ΣΕ ΔΥΟ ΜΟΥΛΑΡΙΑ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΟΥΝ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΝΑ ΣΚΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΠΑΌΥΚΩΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΕ ΤΑΜΠΕΛΑ Ο ΠΙΟ ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΤΟΥ. ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΕ ΟΛΟΨΙΧΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΟΥ Δ.Σ. ΜΕΤΑ ΠΡΕΠΣΙ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ ΤΡΕΛΟΓΙΑΤΡΟΣ ΝΑ ΣΕ ΑΠΑΛΛΑΞΕΙ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΕΥΘΥΝΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δ.ΜΑΡΚΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ ΚΑΡΝΑΒΑΛΕ,ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ ΓΡΑΨΕΙ ΟΤΙ Ο ΚΑΡΝΑΒΑΛΟΣ ΔΕΝ ΚΑΗΚΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΡΙΑ, ΠΩΣ ΤΟ ΗΚΕΡΕ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΕΙΣ ΙΟΥΝΙΟ ΜΕ 40ΒΑΘΜΟΤΣ?
    ΚΑΡΝΑΒΑΛΕ ΘΑ ΠΑΣ ΜΕ ΤΟ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ ΑΡ,Α? Η ΘΑ ΝΤΥΘΕΙΣ ΚΑΛΟΓΡΙΑ Κ ΘΑ ΜΠΕΙΣ ΚΡΥΦΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΤΕΦΡΩΣΗ ΣΟΥ? ΕΕΕ ΡΕΕΕΕ ΓΛΑΝΤΙΑ,ΑΠΟ ΕΔΩ Κ ΕΠΕΙΤΑ ΘΑ ΣΕ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ,ΒΑΣΙΛΙΑ? Η ΕΞΟΧΟΤΑΤΕ?
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ,ΑΝΤΑ ΤΗΝ ΚΟΥΚΟΥΛΑ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Υβριστικότερος πάσης ύβρεως ο οίκτος των ανθρώπων.
      ΔΥΣΤΥΧΩΣ!!! Ο δημαρχάκος μας δια των επαναλαμβανομένων αυθαιρεσιών του και άσχετων αποφάσεών αποδεικνύει πως είναι προς λύπηση.

      Διαγραφή
  5. ιωαννης δημητρακοπουλος26 Ιουνίου 2017 στις 12:58 μ.μ.

    μπορεις να εχεις την ανωτεροτητα να διξεισ οικτο σε ψυχρο εκτελεστη? σε ενα αλοζονα απολυταρχικου τυπου?
    μπραβο σε θαυμαζω,αλλα εγω ειμαι πολυ κατω τερος θελω να υποστει ολη την βασανο της δικαιοσυνης ενος δημοκρατικου πολιτευματος κ τον πληρη προσωπικο του εξευτελισμο γιατι ετσι επελεξε κ μου επεβαλε να ζητησω την προστασια της δικαιοσυνης απο ενα τετοιο ηλιθιο καθαρμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν ξέρω τι λέτε εγώ θα τον ξαναψηφισω μονοκουκι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΝ ΤΟΝ ΒΡΕΙΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΨΟΦΗΣΕΙΣ,ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕΣ ΠΟΤΕ,ΟΠΟΤΕ ΕΙΣΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΛΑΜΟΓΙΟ ΣΑΝ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΠΟΥΘΕΝΑ.Ο ΜΗΤΣΟΤΙΠΟΤΑΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΕ Κ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΨΗΦΟ,ΑΡΑ ΒΑΣΕΙ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝΖΗΤΗΜΑ ΝΑ ΕΠΙΑΝΕ ΠΤΟΣΩΠΙΚΑ 100-150 ΚΟΥΚΙΑ.ΑΛΛΑ ΠΙΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΑΤΕΛΕΙΩΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ Κ ΠΟΙΝΕΣ.

      Διαγραφή
    2. 4:20 ΝΑ ΤΟ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΠΡΙΝ ΓΙΝΕΙ ΑΝΙΑΤΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ
      ΤΕΛΕΙΩΣ ΦΙΛΙΚΑ

      Διαγραφή
    3. @9:48 μ.μ. ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ Ο ΜΗΤΣΟΠΟΥΘΕΝΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΧΤΕΙ Ο ΤΥΠΟΣ.
      ΜΠΟΡΕΙ Η ΣΧΕΣΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗ,Η ΠΕΛΑΤΕΙΑΚΗ.
      ΥΠΑΡΧΟΥΝ Κ ΕΡΩΤΕΣ ΚΡΥΦΟΙ ΜΟΙΧΟΙ

      Διαγραφή
    4. Μία είναι η επιλογή,δαγκωτό στον σημερινό δήμαρχο

      Διαγραφή
    5. Θα ξαναβγεί μάλλον δήμαρχος ο κος. Δ.Μάρκου, έχει πολύ καλή φήμη και οι περισσότεροι δημότες των δυο πόλεων είναι ευχαριστημένοι μαζί του.

      Διαγραφή
  7. ρε μαγκες πολλες φημες οτι ο δημητρακης τον πινει τον καφε,τρωει κ λουκανικα,παει το γραμα
    κ ειναι τοσο πολες που ισως να ειναι αληθεια οτι ειναι ουρανιο τοξο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου