Σάββατο 24 Ιουνίου 2017

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ!!! - Μαρία Ζήση: ΤΕΛΟΣ!!

Πρώτη Δημοσίευση: 9.6.17
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ!!! - Μαρία Ζήση: ΤΕΛΟΣ!!
Η Απόφαση από την  Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής  βγήκε και θα κοινοποιηθεί στην Δευτέρα-Τρίτη στον Δήμο!
Είχα αναφερθεί στην προσφυγή που κατέθεσε ο κ. Ι.Τούντας τον περασμένο Μάρτιο στο άρθρο μου: «ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ!!! - Μαρία Ζήση: το ΤΕΛΟΣ του Δημήτρη Μάρκου».




Τα εκλογικά αποτελέσματα ανάδειξης Προέδρου (12 ψήφοι "υπέρ" από τους 33 παρόντες) και η αποδοχή της θέσης του Προέδρου από την κα Ζήση ήταν ο λόγος που ανάγκασε τον κ.Ι.Τούντα να προσφύγει στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής. Παρ-όλη αυτή την αμφισβήτηση δέχθηκε την θέση και προέδρευσε  και σε Δημοτικές Συνεδριάσεις. Δεν θα αναφερθώ καθόλου στον τρόπο που το έκανε.
Το πρόβλημα είναι ότι ο Δημήτρης Μάρκου την αποδέχθηκε σε αυτή την θέση και μάλιστα την στήριξε απροκάλυπτα και δημόσια, αναφέροντας μάλιστα: «Η Επιλογή της κας Ζήση, για πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου ήταν κατά την άποψή μου ορθή. Την στηρίζω απόλυτα παρά το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας.

Ο Δ.Μάρκου, τελικά δεν χρειάστηκε 5 χρόνια για να τεκμηριώσει την εκτίμησή μου για αυτόν!  Μια εκτίμηση που είχα αναλύσει σε άρθρο μου, πριν τις εκλογές, με τίτλο: «Δημήτρης Μάρκου - Τον ξέρετε;» Μόλις 2,5 χρόνια ήταν υπέρ αρκετά!

Ελπίζω να έχει τουλάχιστον την στοιχειώδη ευθιξία και γνώθι σαυτόν να πράξει τα δέοντα!
Η μόνη κίνηση που του απομένει, μήπως σωθεί ο τόπος μας, είναι η Παραίτηση και η πλήρη αποχή του από τα κοινά!

Εγώ απλώς τους συλλυπούμαι!



πηγή: anatakti.gr:  
Under Creative Commons License: Attribution No Derivatives
Follow us: @anatakti on Twitter | anatakti on Facebook
*Απόσπασμα από την συνέντευξη που παραχώρησε ο Δ.Μάρκου στην εφημερίδα «Ο Δημότης»

14 σχόλια:

  1. Η προσφυγή απορρίφθηκε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Την πρώτη μαλλον εννοείς οτι δεν εγινε δεκτη εδω λεει γισ την δεύτερη στην Επιτροπή του άρθρου 152 τη δευτεροβάθμια. Εκτός εάν έχεις πληροφορία άλλη για την δευτοροβαθμια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητοι συμπολιτες

    Θα ηθελα να σας ενημερωσω,οτι η προσφυγη μου περι λαθους και αντιδημοκρατικης διαδικασιας εκλογης προεδρου Δ.Σ.,που πραγματοποιηθηκε την 5/3/2017,
    εγινε δεκτη απο την επιτροπη του αρθ.152 κατα πλειοψηφια 2 προς 1.
    Ευελπιστουμε πλεον σε μια δικαιοτερη και ευρυτερα αποδεκτη εκλογη προεδρου,η οποια θα προσδωση το κυρος και τη βαρυτητα στο προσωπο του νεοεκλεγεντα προεδρου.Προσοντα που ειναι απαραιτητα για να εκτελει τα καθηκοντα του αμεροληπτα και με ορθη κριση,προς οφελος της πολης μας και των δημοτων της.

    Με εκτιμηση
    Ι.Τ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπράβο! !επιτέλους! !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. MHTSOTIPOTA SE GAMHSE H EFHMERIDA TREXA NA SO8HS APO DO K PERA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΗΤΣΟΠΟΥΘΕΝΑ ΒΛΑΚΑ ΓΙΑΤΙ Μ@Λ@ΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΑΝΤΡΑΣ,ΤΙ ΣΟΥ ΕΤΑΞΕ Η ΣΥΡΙΖΑΙΑ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ Κ ΤΗΣ ΕΔΩΣΕΣ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ?
    ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΥΤΟΧΕΙΡΙΑ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ? ΜΟΝΟ ΒΛΑΚΕΙΑ?
    ΕΣΥ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙΣ ΟΥΤΕ ΟΥΡΑ ΧΩΡΙΣ ΟΦΕΛΟΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΧΟΥΝ ΞΕΓΕΛΑΣΕΙ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΥΟ.
    ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΤΑΖΑΝ ΣΤΗΝ ΦΟΥΡΝΑΡΙΣΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΒΑΣΙΚΟΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣ ΤΟΥ Δ.ΜΑΡΚΟΥ,ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΓΑΜΟΥΣ ΑΝ ΘΥΜΑΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ.ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ,ΑΛΛΑ ΟΙ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΞΕΦΤΕΛΙΖΟΝΤΕ ΑΛΛΟ ΠΙΑ ΜΕΝΕΙ Η ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΚΛΕΙΣΗ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΟΙΟΣ ΑΝΤΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΜΕ ΑΡΓΙΑ?????????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Θα ήθελα να μάθω. Ποιοι είναι οι επόμενοι υποψήφιοι δημαρχοι τι λέτε? Δεν θα είχε ενδιαφέρον? Εδώ που έχουμε φτάσει, εγώ λέω ότι θα είχε πολύ!!εσείς τι λέτε? ?μπάχαλο αγαπητοί μου! !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΘΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΕΔΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ.ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΡΩΗΝ Κ ΝΥΝ,ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΑΝ ΤΟΝ ΜΠΟΥΤΑΡΗ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ.ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΠΈΟΝ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΥΝΑΜΗ,ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΚΤΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ Κ ΠΟΛΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟ 2017,ΕΝΩ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΤΟ 1980-1990.

      Διαγραφή
  10. Προσέξτε το αυγό του φιδιου εκολαπτετε!!μήπως είναι η ώρα μας! !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δημητράκη πάρε την παρέα σου και τον πολοδόμο σου και άντεστε στο καλό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ι.ΤΟΥΝΤΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΝΤΕΦΙ ΝΑ ΒΑΡΑΣ ΝΑ ΧΟΡΕΥΗ Η ΧΟΡΕΥΤΡΙΑ ΜΑΙΜΟΥ ΜΗΤΣΟΤΙΠΟΤΑ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΜΑΘΗ ΚΑΛΟ ΤΣΙΦΤΕΤΕΛΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ.ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΘΟΜΕ ΤΣΑΜΠΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΛΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ.ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΣΑΠΙΕΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ,ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΣΑΛΙΨΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΜΑΙΜΟΥ ΣΟΥ.
    Δ.ΜΑΡΚΟΥ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΑΙΜΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ,ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΖΑΜΠΑ,ΛΙΓΕΣ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΚΟΜΑ,ΣΤΟΝ ΡΟΛΟ ΨΕΥΤΟΔΗΜΑΡΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΟΣΟ ΧΟΡΕΨΕΙ ΣΤΙΣ 21/06 TANGO
    ΣΤΙΣ 25/06 ΕΧΕΙ ΖΑΛΟΓΓΟ
    ΧΑ ΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου