Τρίτη 16 Μαΐου 2017

Γαλάζια Σημαία και στην Αρτέμιδα!!! Ας την απολαύσουμε πριν το ΚΕΛ...

Γαλάζια σημαία για 486 ελληνικές ακτές. Δείτε ποιές είναι οι πιο καθαρές παραλίες της Ελλάδας.
Ανακοινώθηκαν από την Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης (ΕΕΠΦ), Εθνικό Χειριστή του Διεθνούς Προγράμματος “Γαλάζια Σημαία” στη χώρα μας, οι βραβεύσεις ακτών και μαρινών.




Με 486 βραβευμένες ακτές, η Ελλάδα κατέχει την 2η θέση παγκοσμίως ανάμεσα σε 47 χώρες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι φέτος, στο σύνολο των 47 χωρών που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα, η Ελλάδα κατείχε το 25% των νέων βραβευμένων ακτών. Πρώτος στην Ελλάδα αναδείχθηκε φέτος, με 71 σημαίες, ο νομός Χαλκιδικής. Η Διεθνής Επιτροπή βράβευσε φέτος 3.574 ακτές, 662 μαρίνες και 50 σκάφη αειφόρου τουρισμού σε όλο τον κόσμο.
Φέτος, χρόνια που έχει χαρακτηρισθεί από το Διεθνή Οργανισμό Τουρισμού ως Διεθνές Έτος Αειφόρου Τουρισμού για την Ανάπτυξη, η «Γαλάζια Σημαία», το πλέον αναγνωρίσιμο οικολογικό σήμα ποιότητας για ακτές, μαρίνες και σκάφη αειφόρου τουρισμού, συμπληρώνει 30 χρόνια εφαρμογής στον κόσμο και στην Ελλάδα.





Η «Γαλάζια Σημαία» αποτελεί το πλέον αναγνωρίσιμο και διαδεδομένο διεθνώς οικολογικό σύμβολο ποιότητας στον κόσμο. Απονέμεται από το 1987, σε ακτές και μαρίνες οι οποίες πληρούν τις αυστηρές προϋποθέσεις βράβευσης. Απαραίτητη προϋπόθεση για τη βράβευση μίας ακτής με τη «Γαλάζια Σημαία», είναι η ποιότητα υδάτων σε αυτήν  να είναι «Εξαιρετική». Καμία άλλη διαβάθμιση της ποιότητας, ακόμα και «Καλή», δεν είναι αποδεκτή από το Πρόγραμμα. Η βράβευση έχει διάρκεια ενός έτους.
Πρέπει επί πλέον να τηρούνται και τα υπόλοιπα από τα συνολικά 33 κριτήρια (25 για τις μαρίνες), τα οποία αναφέρονται σε καθαριότητα, οργάνωση, πληροφόρηση, ασφάλεια λουομένων και επισκεπτών, προστασία του φυσικού πλούτου της ακτής και του παράκτιου χώρου και περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση. Τα μεγάλα ταξιδιωτικά γραφεία του εξωτερικού δίνουν ιδιαίτερη σημασία στη «Γαλάζια Σημαία» όταν επιλέγουν τους προορισμούς που προτείνουν στους πελάτες τους, ως εγγύηση των υψηλής ποιότητας υπηρεσιών που προσφέρονται στην ακτή, αλλά και της προστασίας του περιβάλλοντος. Αυτό το γνωρίζουν και το αξιολογούν όλοι οι διαχειριστές ακτών, Δήμοι, Ξενοδοχεία και Camping, που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα εθελοντικά.



Η Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης υπέγραψε τον Οκτώβριο του 2013 πρωτόκολλο  συνεργασίας με το Υπουργείο Τουρισμού, επισφραγίζοντας και τυπικά τους κοινούς στόχους στην προσπάθεια βελτίωσης της ποιότητας του τουριστικού προϊόντος. Η εφαρμογή των κριτηρίων των δύο διεθνών προγραμμάτων αειφορικής διαχείρισης και ευαισθητοποίησης της ΕΕΠΦ που σχετίζονται άμεσα με τον τουρισμό (Γαλάζια Σημαία και Green Key για τουριστικά καταλύματα), διασφαλίζει την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών, με βιώσιμες πρακτικές και απόλυτο σεβασμό προς το περιβάλλον. Το Υπουργείο Τουρισμού εκπροσωπείται στην ΕΕΚ, συμμετέχοντας ενεργά στην αξιολόγηση των αιτήσεων συμμετοχής στο Πρόγραμμα «Γαλάζια Σημαία».



Η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ), υποστηρίζει το Πρόγραμμα και προτρέπει τους ΟΤΑ στην τήρηση της εφαρμογής των κριτηρίων του. Εκπροσωπείται επίσης στην ΕΕΚ.
Η ποιότητα των υδάτων κολύμβησης παρακολουθείται κάθε χρόνο από την ΕΓΥ, μέσω δειγματοληψιών ελέγχου που γίνονται από διαπιστευμένα από το Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης (ΕΣΥΔ) εργαστήρια. Πριν από το 2011 τα σχετικά στοιχεία ήταν προσβάσιμα στις ιστοσελίδες iason.minenv.gr και www.e-per.gr
Οι 16 Γαλάζιες σημαίες στην Αττική
ΑΤΤΙΚΗ [16]
Δήμος Μαραθώνα
Σχινιάς/Καράβι
Δήμος Μαρκόπουλου Μεσογαίας
Αυλάκι
Δήμος Σαρωνικού
Μαύρο Λιθάρι/Eden Beach
Λαγονήσι 1-Grand Beach/Grand Resort Lagonissi
Λαγονήσι 2-Mediterraneo/Grand Resort Lagonissi
Λαγονήσι 3-Κοχύλια/Grand Resort Lagonissi
Δήμος Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης
Βάρκιζα
Αστέρας Βουλιαγμένης/Astir Beach Vouliagmenis
Βουλιαγμένη
Βούλα A
Δήμος Γλυφάδας
Γλυφάδα
Δήμος Σπατών-Αρτέμιδας
Λίμνη
Δήμος Αίγινας
Αγ. Μαρίνα
Δήμος Πόρου
Ασκέλι/Νέα Αίγλη
Δήμος Κυθήρων
Κακιά Λαγκάδα
Καψάλι

Δείτε ΕΔΩ όλη τη λίστα με τις ακτές.

23 σχόλια:

  1. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΛΑΣΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το Κέντρο Επεξεργασίας Λυμάτων των δήμων Ραφήνας-Πικερμίου και Σπάτων-Αρτέμιδας στο Πλατύ Χωράφι, προχωρά με χρονοδιάγραμμα και με τη σύμφωνη γνώμη όλων των εμπλεκομένων φορέων,
    μεταξύ αυτών και των δημάρχων Ραφήνας-Πικερμίου Βασίλη Πιστικίδη και Σπάτων-Αρτέμιδας Δημήτρη Μάρκου

    -Νίκη για όλους θα είναι η καταβαράθρωση των σφετεριστών της εξουσίας του δήμου , που με δόλο και παραπλάνηση διοικούν επί 30 χρόνια.!
    Η τελευταία τους δόλια συμπεριφορά είναι η "κωλοτούμπα" περί ΚΕΛ .Προσπαθούν και πάλι να κλέψουν τις ψήφους των δημοτών , όταν όλες τους οι αποφάσεις είναι αντίθετες.
    Όπως σε όλη μου την ζωή, από μικρό παιδί πάλευα τους δράκους, έτσι δεν θα κάνω πίσω ούτε χιλιοστό στις απόψεις και τις αρχές μου. Τώρα προέχει να φύγει ο δήμαρχος Χ.Μάρκου με τους παρατρεχάμενους Πουλάκη, Χ.Γ.Μάρκου(Κίτσος), Μπάτρης(κιο), απομεινάρια Μαργέτηκ.λ.π...
    ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ , ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΜΑΣ..!
    ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΛΕΗΛΑΤΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ..
    ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΑΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑ....!

    Σωτήρης Γιαννάτος
    τ.Πρόεδρος Τοπικής Κοινότητος Σπάτων
    Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στο συνδυασμό "ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ" - Δημήτρης Μάρκου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΑΜΠΑΚΟΣ19 Μαΐου 2017 στις 9:59 π.μ.

      ΕΣΕΝΑ ΚΟΛΟΜΠΙΝΑ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ ΣΚΑΤΑΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕ ΦΥΤΕΨΟΥΝ ΣΕ ΒΟΘΡΟ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ Κ ΣΚΑΤΟΓΕΡΟΣ ΜΗΝ ΨΟΦΗΣΕΙΣ ΠΑΛΙΟΓΕΡΕ ΑΠΟ ΦΥΣΙΚΑ ΑΙΤΙΑ.ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΑ ΞΕΝΕ.

      Διαγραφή
  3. ΣΚΑΤΑΤΟΣ,ΣΚΑΤΟΜΑΡΚΟΥ Κ Η ΥΠΟΛ0ΙΠΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΑΦΟΥ ΕΠΕΣΑΝ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ Κ ΤΟΥΣ ΑΠΟΛΑΥΣΑΝ,ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΑΝ Κ ΠΑΝΙ ΝΑ ΣΚΟΥΠΙΣΤΟΥΝ Κ ΑΥΤΗ ΤΟ ΛΕΝΕ ΣΗΜΑΙΑ.
    ΓΑΛΑΖΙΑ ΣΗΜΑΙΑ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΝΤΟΥΖΙΕΡΕΣ,ΚΑΜΠΙΝΕΔΕΣ ΟΧΙ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΦΥΤΡΟΥ ΜΗΠΩΣ ΚΟΝΟΜΗΣΕΙ Κ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΙΓΟΥΡΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΠΕΞΩ ΣΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΡΠΑΧΤΕΣ.Η ΓΑΛΑΖΙΑ ΣΗΜΑΙΑ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΥΤΕ ΠΡΟΥΠΟΘΕΤΕΙ ΚΑΘΑΡΗ ΘΑΛΛΑΣΣΑ.ΟΙ ΒΟΘΡΟΙ ΕΚΕΙ ΗΔΗ ΤΡΕΧΟΥΝ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ Κ ΤΟ ΠΑΚΟΕ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΙΣ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΟΠΩΣ Κ ΤΟΥ ΛΑΜΠΡΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κυριες και Κύριοι χάσατε. Το ΚΕΛ ΘΑ ΓΊΝΕΙ είτε το θέλετε είτε όχι, φυσικά με τα κατάλληλα ανταλλάγματα. Είστε άξιοι της μοίρας σας. Καληνύχτα, το ΚΕΛ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΘΑΛΑΣΣΑ ΦΕΥΓΕΙ. Κ;ι οι τοπικοι φορείς Σύλλογοι, Ομοσπονδίες, κλπ ακραν του τάφου σιωπή. Καληνύχτα Αρτέμιδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα γίνει το ΚΕΛ, το δικό σου πρόβλημα ποιο είναι θα αλλάξει τίποτα?

      Διαγραφή
  5. ΤΟ ΚΕΛ ΓΙΝΕΤΑΙ ΗΔΗ.Ο ΣΚΑΤΑΜΑΡΚΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΗΔΗ ΒΑΖΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ.ΤΩΡΑ ΑΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΚΤΗΡΙΟ ΤΕΜΕΝΟΣ ΤΑΦΟΣ ΤΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΣΚΑΤΟΜΑΡΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΜΦΙΒΟΛΟ.ΑΛΛΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΛΥΜΑΤΑ ΜΕ ΜΟΡΦΗ ΔΙΠΟΔΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΛΟΥΤΣΑ.ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ,ΑΛΛΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΜΠΑΝΑΝΑ ΚΑΙ ΗΡΘΕ Ο ΑΠΟΛΥΤΑ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΣ ΤΙΠΟΤΕΝΙΟΣ ΣΚΑΤΑΜΑΡΚΟΥ Κ ΤΟΥΣ ΕΒΓΑΛΕ ΣΤΟΝ ΑΦΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το πόσο φασίστες λαμογια απατεώνες είναι ο Δ.Μάρκου ο Αυτοκράτορας των λυμάτων και οι παρατρεχάμενοι του,φαίνεται από το σχόλιο που έγραψε κάποιο από τα τσιράκια του.{Ανώνυμος24 Μαΐου 2017 - 5:36 μ.μ.

    Κυριες και Κύριοι χάσατε. Το ΚΕΛ ΘΑ ΓΊΝΕΙ είτε το θέλετε είτε όχι, φυσικά με τα κατάλληλα ανταλλάγματα}Ο Δήμαρχος μαϊμού και η παράταξη του μπουλούκι εξελέγη με μοναδικό σύνθημα υπόσχεση ζωής ΟΧΙ ΚΕΛ δεν είχε τίποτα άλλο στο πρόγραμμά του.Η ζωή σας η λασπωμένη βυθισμένη στα λύματα που ελπίζεται να σας κάνουν πλούσιους τελείωσε.Ο Δήμαρχος κ τα μπουλούκια δυστυχώς για αυτους εκλέγονται με τις ψήφους,κορόιδων όπως μας αποκαλείται απαξιωτικά ¨θέλουμε δεν θέλουμε¨.ΕΕ λοιπόν ΔΕΝ θέλουμε ΚΕΛ δεν σας θέλουμε κ αυτό που έπαθε ο Χ.Μάρκου έφτασε κ την στην δεύτερη Κυριακή πριν τον καταπιεί το δικό του ΚΕΛ,για εσάς δεν θα υπάρξει ούτε πιθανότητα υποψηφιότητας.
    Καλησπέρα σας ευχόμαστε ΟΛΑ τα κορόιδα πολύχρονη φυλάκιση Απατεώνες.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο Δ.Μάρκου τα άλλαξε όλα σημαντικά προς το χειρότερο αυτό δεν σημαίνει οτι τα δημιούργησε όλα αυτός υπήρχαν πριν απο αυτόν άλλωστε δεν ήρθε μόνος του κάποιοι τον ψήφισαν, ποιοί και γιατί τον ψήφισαν δεν είχε δείξει απο πιο παλιά τι είναι σαν συνήγορος του καταναλωτή?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η κάνεις απλό αθώο λάθος ή είσαι εκτός τόπου και χρόνου.Από την προηγούμενη δοτή θέση Αναπληρωτής συνήγορος του καταναλωτή,ενώ η φυσική εξέλιξη είναι ο αναπληρωτής να γίνει ο επόμενος Πρόεδρος,αυτόν τον έδιωξαν με κλωτσιές και είχε πολλές υποθέσεις σκοτεινές,να το πω ευγενικά,αλλά που ποινικά αν τις ανακινήσει κάποιος ισχύουν ακόμα.
      Όπως όλα τα απίθανα είναι εφικτά στην Ελλάδα,ξεχάστηκαν και μπόρεσε να κατέβει νόμιμα υποψήφιος Δήμαρχος.
      Την εποχή που ήταν συνήγορος του καταναλωτή και Αξιωματική Αντιπολίτευση της άλλης συμμορίας του Χ.Μάρκου,έπρεπε αυταπαγγελτα σαν συνήγορος του καταναλωτή
      να στείλει στην δικαιοσύνη τον Χ.Μάρκου για τους παράνομους λογαριασμούς νερού που είχε στείλει.
      Τον Δ.Μάρκου δεν τον έχει ψηφίσει Ποτέ κανείς σε και για τίποτα προσωπικά.
      Αντιπολίτευση έγινε σαν αρχηγός παράταξής,όπως και Δήμαρχος.
      Τον ψηφίσαμε γιατί ήταν ξεκάθαρα εναντίον κάθε υποψίας συζήτησης για ΚΕΛ όχι για κατασκευή του με πλειοψηφία στο Δ.Σ.
      Την αποφυγή ΚΕΛ μας την επιβεβαίωναν τα μαύρα πρόβατα απατεώνες,
      ΓΙΑΝΝΑΤΟΣ,ΛΑΜΠΡΟΥ,ΖΗΣΗ,Μωραιτη και οι λοιποί υποψήφιοι που μάζεψε επιλεκτικά για να μας ξεγελάσει και το πέτυχε 100%,
      γιατί την περίοδο που ήταν Αντιπολίτευση είχε ψυχολογήσει τι τομάρια είναι και τους χρησιμοποίησε για να γίνει Δήμαρχος.
      Αλλα αυτή εδώ η εφημερίδα μας είχε προειδοποιήσει πολύ πριν κατέβει για Δήμαρχος τι ανίκανος τεμπέλης είναι.
      Εγώ όπως πιστεύω και πολλοί άλλοι σταμάτησα να την διαβάζω,γιατί πίστευα ότι είναι υπερβολική η κριτική εναντίον του ίσως και προσωπική εχθρά.
      Τώρα που διαβάζω παλιά άρθρα,βλέπω ότι είχε προβλέψει την πορεία του,λες και την είχε ήδη ζήσει και την περιέγραφε,η προσπαθεί ο Δ.Μάρκου να επιβεβαιώσει την πρόβλεψη και κάνει ότι του έχει προβλέψει και περιγράψει.
      Αυτη εδώ η Εφημερίδα είναι ΟΤΙ Καλύτερο έχει υπάρξει σε αυτόν τον τόπο.
      Όλοι μας οι Πολίτες Ανώνυμοι ψηφοφόροι μόνο νούμερα είμαστε για αυτούς,μπορούμε να πούμε την γνώμη μας επώνυμα η ανώνυμα.

      Διαγραφή
  8. Κυρία Μπέκα κατανοητό δεν διαφωνούμε καθόλου αλλά τώρα τι προτείνεται? Κάποιος πρέπει να τον αντικαταστήσει δεν είναι δυνατό να μείνει ο δημαρχιακός θρόνος κενός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο Δήμαρχος δεν φεύγει αν δεν τελειώσει η θητεία του με κανέναν άλλον τρόπο,εκτός αν κάποιο τσιράκι του τον καρφώσει εκ των έσω και βρεθεί σε αργία και μετά να έρθει η καταδικαστική απόφαση απο την δικαιοσύνη που είναι ήδη στον δρόμο,έτσι τελειώνουμε λίγο πιο σύντομα από αυτόν τον απατεώνα και ταυτόχρονα του καταστρέφεται,το προσωπικό σχέδιο σωτηρίας να μην μείνει άνεργος αυτά τα πέντε χρόνια που ήθελε να είναι δήμαρχος,γιατί μια καταδικαστική απόφαση με αργία χάνει και τα ήδη τρία χρόνια δημαρχίας ασφαλιστικά συνταξιοδοτικά.
    Ο Δ.Μάρκου σαν πρόσωπο έχει τελειώσει δεν θα τολμήσει να ξανά κατέβει για δήμαρχος,εκτός αν η οικονομική πίεση που θα δεχτεί λόγω ανεργίας τον οδηγήσει σε υποψηφιότητα αυτοκτονίας.
    Αλλα ο Δ.Μάρκου είναι ένας ανύπαρκτος τυχοδιώκτης αχυράνθρωπος του Α.Τούντα γιατί ο Τούντας είναι ο κανονικός Δήμαρχος.
    Το πρόβλημα είναι ΟΛΟΙ οι αυτοί οι υποψήφιοι που είναι στην παράταξη του Αυτοί τον έκαναν Δήμαρχο και αυτούς πρέπει να απομονώσουμε και να τιμωρήσουμε με την ψήφο μας.
    Ειδικά κάποια πρόσωπα θέλουν μπάνιο με πίσσα.
    Μην νομίζεις ότι οι εκλογές είναι μακριά ακόμα είναι ήδη εδώ και πρέπει να πάρουμε μέτρα να χαθούν αυτά τα καρκινώματα μαζί με τους συλλόγους αβανταδόρους ειδικά εκείνη η εντελώς παράνομη ομοσπονδία απατεώνων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Το πρόβλημα είναι αυτοί που τον έκαναν δήμαρχο έχεις δίκιο σε αυτό, αυτός με τα κεφαλαία λέει οτι φταίει μόνο ο Δ.Μάρκου και καθόλου οι άλλοι έτσι προσπαθεί με πλάγιο τρόπο να τους απαλλάξει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΙΣΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ....... Ο Δ.ΜΑΡΚΟΥ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ Κ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΑ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΑΠΑΛΛΑΞΕ ΟΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΚΟΡΩΝΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΖΗΣΗ ΣΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΝΑ ΘΑΨΕΙ ΠΑΛΙΟΥΣ ΣΚΕΛΕΤΟΥΣ Κ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΠΡΟΕΔΡΟ Δ.Σ.
      Ο Δ.ΜΑΡΚΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΧΗ Κ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΟΟΟΛΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ.ΞΥΠΝΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΑΡΠΑΞΕΙ Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ Κ ΤΟΝ Υ/Η.

      Διαγραφή
    2. Δεν εννοούμε άνθρωπε μου τους προηγούμενους δημάρχους, αυτοί τελείωσαν αποδημήσανε. Λέμε για τους τωρινούς αντιδημάρχους, συμβούλους, παρασυμβούλους που είναι όλοι το ίδιο πράγμα, κάποιος απο αυτούς καραδοκεί να είναι ο επόμενος δήμαρχος.

      Διαγραφή
    3. Η Φιλοδοξία δεν είναι κακή πρόθεση,αλλά ΟΛΟΙ οι Επαγγελματίες Δημοτικοί Πατέρες Μητέρες,Πρόεδροι/ρινες Συλλόγων Πρέπει να χαθούν ακόμα και από τους δρόμους ΟΧΙ να τολμήσουν να βάλουν ξανά υποψηφιότητα.Αν τους αφήσουμε έτσι να μας εξευτελίζουν και να βγαίνουν σε δημόσιους χώρους αλώβητοι εεε τότε θα ξανά πάρουν θάρρος ΘΡΑΣΟΣ να ζητήσουν την ψήφο μας.Γιουχάισμα όπου τους βλέπουμε,αν τους βλέπει κάποιος εγώ μόνο αυτόν τον Γιαννατο είδα μια φορά του τα έψαλα,ούτε τον ξαναείδα.
      Αν τους ψηφίσουμε εμείς και μόνο εμείς ΟΛΟΙ έχουμε το βάρος της καταστροφής μας.Αυτοί είναι Επαγγελματίες ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ και τους εκλεγούμε με την ψήφο μας ΕΜΕΙΣ.

      Διαγραφή
  11. MHN BIAZESTE!!!YPOMONH!!!PISO EXEI H AXLADA THN OYRA!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πόσα χρόνια το ακούμε αυτό το πράγμα αλλά τα λαμόγια κυβερνάνε και είναι πάντα ακλόνητα στην θέση τους!!

      Διαγραφή
    2. MHPOS DEN EINAI STRABOS O GYALOS!!!LEO..MHPOS!!!

      Διαγραφή
  12. ΞΑΝΑΡΩΤΩ ΜΕ ΤΟ ΚΗΦΗ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΗΦΗ? Τι είναι αυτό? Τα έφαγαν όλα τα λεφτά Μαρκου,Γιαννατος,Λαμπρου,θελουν να το παραχωρήσουν όπως το γήπεδο σε κάποιον ιδιώτη να πάρουν τα χρήματα,αυτοί κάτω από το τραπέζι όπως έκαναν με το γήπεδο.
      Έχει ρεπορτάζ εδώ με φωτογραφίες,ψάξτε εδώ τα γράφει όλα όσα αφορούν την περιοχή με αποδείξεις φωτογραφίες,βίντεο,έχω τρελαθεί με αυτά που έχουν κάνει,η δεν έχουν κάνει ενώ είναι υποχρεωμένοι να κάνουν.Το έχουν εγκαταλείψει στην φθορά του χρόνου και της ΑΠΑΤΗΣ.Το έβαψαν εξωτερικά πρόσφατα γιατί ο Δ.Μάρκου έχει κάποιον δικό του ελαιοχρωματιστή που ακόμα και σε αυτόν χρωστά,τι να πω έτσι λένε καλά πληροφορημένες γλώσσες από μέσα.

      Διαγραφή
  13. Όσοι μείναμε μακριά από αυτήν την εφημερίδα,με τις υποδείξεις και τις προτροπές των θιγόμενων αρχόντων κάναμε μεγάλο λάθος,αλλά διορθώνεται αν διαβάσετε θα ξέρετε,γιατί πρέπει να στείλουμε στον αγύριστο οποίον από αυτούς τολμήσει να μας πλησιάσει την ώρα των εκλογών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου