Τρίτη, 30 Μαΐου 2017

Kρούσματα ελονοσίας στο Μετόχι Αχαΐας - Προσβλήθηκαν δύο γυναίκες

Kρούσματα ελονοσίας στο Μετόχι Αχαΐας - Προσβλήθηκαν δύο γυναίκες
Διαβάστε την ανακοίνωση του κέντρου υγείας - Ο βοηθός περιφερειάρχη σε θέματα Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Αντώνης Χαροκόπος επιβεβαίωσε την είδηση τονίζοντας πως πρόκειται για δύο γυναίκες, μια Ελληνίδα και μια αλλοδαπή
Κρούσματα ελονοσίας εμφανίστηκαν στο Μετόχι Αχαΐας, σύμφωνα με ρεπορτάζ από τοπικά μέσα.
Σύμφωνα με δημοσίευμα του tempo24.gr τα κρούσματα εμφανίστηκαν στο Μετόχι Αχαΐας ενώ το τοπικό κέντρο υγείας ανάρτησε σχετική ειδοποίηση-ανακοίνωση.Συγκεκριμένα ο βοηθός περιφερειάρχη σε θέματα Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Αντώνης Χαροκόπος επιβεβαίωσε την είδηση τονίζοντας πως προσβλήθηκαν δύο γυναίκες.

Σύμφωνα με τον κ. Χαροκόπο, οι δύο γυναίκες, μια Ελληνίδα και μια αλλοδαπή, νοσηλεύτηκαν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας ενώ ήδη έχουν πάρει εξιτήριο και βρίσκονται στα σπίτια τους, καλά στην υγεία τους.

Παράλληλα ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας, ενημέρωσε πως οι αρμόδιες διευθύνσεις της Περιφέρειας έχουν ξεκινήσει τους ψεκασμούς, ώστε να καλυφθούν όλες οι περιοχές.

Τέλος, όσον αφορά τον οικείο δήμο, από αύριο, Δευτέρα θα ξεκινήσει πρόγραμμα ψεκασμών σε όλες τις περιοχές αρμοδιότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου